Pudotuspelit 2022: välieräsarja Ketterä – RoKi

  • 27 267
  • 275

Näläkämua

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Hienoa RoKi! Areenalla on kunnon löylyt lauantaina. 3000 katsojan raja menee nyt rikki niin, että heilahtaa.
Hyvä Roki! Mahtava lauantai tulossa. Roki on tämän kauden tekemisellä ollut mestiksen väriläiskä ja piriste. Tämmöistä mestis tarvitsee! Hienoa tekemistä ja mikä nousu runkosarjan häntäsijoilta kauden kuumimmaksi joukkueeksi.

Ketteräkin on kyllä tosi kova, mutta Rokilla on nyt käsittämätön hurmos päällä. Varmasti kotihallissa tunnelmaa, vähän jo kateeksi ihan käy
 
Suosikkijoukkue
Hermes
Ohhoh! Milloin viimeksi on Ketterä ollut tällaisessa tilanteessa? RoKilla kaksi ottelupalloa. Jokohan Lappiareena on lauantaina täynnä?
Viime kevään finaaleissa oli sama tilanne.

Vähän haiskahtaa siltä että nyt on Rovaniemellä seuraavassa pelissä kotijoukkueella melkoinen lataus päällä ja käytännössä pakkovoitto edessä ettei vain tulisi sitä kuuluisaa ulospuhallusta seiskapelissä, kuten vuosi sitten finaaleissa kävi silloiselle haastajalle. Hoitakaa RoKi homma kotiin lauantaina!
 

stemme

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Minnesota Wild
Kaunista se ei aina ole mutta tällä hetkellä voittavaa. Hieman tulee Suomen maajoukkueen otteet viime vuosien arvokisoista mieleen, kiekko on vastustajalla mutta puolustetaan tiiviisti ja jostain kaivetaan ne tarvittavat maalit. Nyt se resepti toimii ja lopussa kukaan ei enää muista että miten ne voitot kaivettiin.

Vaikein peli on edessä lauantaina eikä sarja todellakaan ole vielä ohi. Paljonhan Ketterä saa edelleen maalipaikkoja, mutta alkaako siellä sitten näkymään pientä mailan puristamista kun ei ollutkaan niin helppoa ja kivaa kuin moni oletti. Tuota jengiä ei ole koko kaudella testattu kunnolla ja nyt kun testataan niin väittäisin että se myös näkyy pelissä. Tiukkaa puolustamista ja Vilhon jumalmodea tarvitaan kuitenkin edelleen. Kävi miten kävi niin saa tässä olla helvetin ylpeä joka jätkästä.

Lauantai tulee olemaan huikein kokemus, mitä tässä ~13 vuoden hallilla pyörimisen aikana on tullut koettua. 2009 nousupeli on varmaan lähellä, mutta muistikuvia siitä ei paljoa ole. Finaalipaikka katkolla, 3000 mennee rikki ja sopivasti vielä lauantaina, joten menovesi virtaa kulmakatsomossa ja hilpeää tunnelmaa riittää. Rantapallot voitas kuitenki jättää kotia, niiden aika tais olla ja mennä ennen RoKin ensimmäistäkään Mestis-peliä.
 

always right

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mestis ja alasarjojen palkattomat raatajat
Jo vain se alakaa kääntymhän pelipäivän puolelle ja rupiamma oottelemhan kaiken maailman ja muutaman Imatran trollien kitinöitä illan ottelusta ;) Tuomarit paskoja,(aina jos häviää) liian vähän väkiä,mestaruus krapula ym ym, me yritettiin pelata hienoa hokia mutta RoKi:n sikailu vaan jatkui, kattokaa vaikka ite ja sitten tehemmä taas niistä raporttia :);) Ketterä nro uno ja kaikki muu on törkeää pilaa !! Nyt on muuten paineet i.matralla. Siellä se lepää, siniset ! Lauvantaina ratkomma tämän sitten finaaliin loppuunmyydyssä Kirnussa, PUITA !!!

Onkhan nyt pääsiäinen menossa vapuksi?
Onhan se hyvää vauhtia mutta kuitenkin selevinpäin niinku nytkin, kiitos yötyö-vuorojen ja Red Bull antaa siivet.
Mutta näinhän tässä ja nyt pääsikin käymään ilman suurempia kitinöitä elikkäs lauvantaina jatkamma ja ratkomma tämän pois kuleksimasta,(kerrankin sopii vapaat kohilleen). Anyway, kävi miten kävi mutta ainutlaatuinen ja Rollossa harvinainen spektaakkeli lajista tietämättömällekin on nyt tarjolla.
 

Gennadi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, R.I.P M-juna, Ketterä
Roki on ollut hyvä ja Maso löytänyt lääkkeen Ketterän murtamiseen. Paremmalle häviäminen ei mun mielestä ole koskaan häpeä. Mä en itse jaksa lähteä jossitteluun tai mihinkään tuomaripelin kritisointiin. Kaikki pelejä katselleet kyllä näkevät miten nämä ottelut ovat ratkenneet.

Maso otti tietoisen riskin lähtiessä pohjoiseen valmentamaan ja avaamaan portteja tulevaisuudelle, se kannatti.
 

MakiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Sehän on varmasti jokaisella jääkiekkoa seuranneella tiedossa että pudotuspeleissä tuomarilinja on sallivampi ja siinä tilanteessa taitavampi joukkue tulee kärsimään siitä enemmän.
Ketterä on tässä nyt enemmän sekä vähemmän pelaillut näennäisesti fyysisesti mutta joukkueena 85% intensiteetillä. Se että yksi pelaaja antaa kovan paineen ja ajaa taklauksen loppuun ei vaikuta mihinkään jos ei koko viisikko siihen reagoi.
Siinä vaiheessa kun työnteko on samalla tasolla kuin RoKilla niin tässä ei olisi suurempaa epäselvyyttä paremmasta joukkueesta.
Tämä kaikki yllä mainittu on suurelta osin sitä mihin valmentaja vaikuttaa mutta myös kuinka valmiita pelaajat ovat oikeasti pelaamaan logolle ja porukalle.
 

Fläppitaulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, KOOVEE, Ilves
Ketterä on tässä nyt enemmän sekä vähemmän pelaillut näennäisesti fyysisesti mutta joukkueena 85% intensiteetillä.
Saman tapanen laulu IPK-sarjassa, Ketterää ei kiinnosta pelata. Koskahan Ketterää alkaa kiinnostaa pelata kun nytkin kauden loppuminen on yhden tappion päässä?
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Outo asetelma. Kummankaan ei oikeastaan kannata muuttaa mitään, vai kannattaako? Ketterä vei selvästi maalipaikat, joten samalla tavalla pelaamalla voitto pitäisi tulla. Ei kuitenkaan tullut viimeksi, niin pitäisikö kokeilla jotakin muuta? RoKi taas loi vähän maalipaikkoja, mutta sai niistä maalit. Toisaalta Ketterälle annettiin ihan liikaa maalipaikkoja. Voitto kuitenkin saatiin, joten kannattaako muuttaa mitään?

Hallilla lienee parituhatta karnevalistia, vaikka viereisellä tontilla on Cheerleadingin SM-kisat samaan aikaan. Ensimmäistä peliä lukuunottamatta pelit ovat olleet tiukkoja. Turvallisinta siis ennustaa tiukkaa peliä tänäänkin.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Tulis tiukka kynsiensyöntipeli ni kansa saa jännätä, parempi voittaa. Mulla ei oo enää kynsiä enää syyä, täytyy turruttaa tää jännitys hallilla.
 

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Pakko kai se on jinxata RoKi:lle 4-1 voitto.
Pitänee minunkin jatkaa samalla linjalla. Sanotaan 3-1 RoKille ja Lappi Areenan katto lentää ilmojen teille.

Toivotaan toki, että Ketterä tekisi nyt sen ryhtiliikkeen, kun on tulos tai ulos -paikka, mutta tukala on paikka. Ja ihan oma vika, että tilanne on nyt tämä.
 
Viimeksi muokattu:

Rollo

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi Hockey, Rovaniemen Kiekko r.y
35 min pelin alkuun, halli melkei täys ja hulabaloot päällä. Tännää lyyään puu poikki. Tsemppiä RoKi!
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Nyt on se hetki, että alusta asti täysillä päälle. Tylyä viimeistelyä eikä neppailua. Meillä Hakalissa ei luovuteta!
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Jos kiekollinen peli ei parane ja luistin ala kiekottomana liikkua niin maanantaina on Imatralla pell
 

Dynamo_FIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä
Nyt pitää jo sanoa yläkerran kautta, "ei jee#%s, mikä sarja".
Seiska matsiin käy tie, toiselle jää luu kouraan. Enempää ei jaksa analysoida, eikä spekuloida. YEEESS!!!!
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Tottakai vituttaa, jos ei vituttas niin ei täällä notkuttas. Tämäs sarja ansaitsee seiska pelin, Ketterä teki täällä sen mikä me tehtiin Imatralla, oli parempi maalipaikoissa.
 

waltteri21

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Tämä on taito vastaan kovuus. Tällä hetkellä on tasan. Hieno sarja. Rokilla upea meininki kotihallissa. Jokohan imatralaisetkin lähtis peliä kattomaan seiskapeliin?
 

Peteliuz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hugo Rikkilä
Ajavatkohan kilpaa Imatralle päin kumpi ehtii ensin? Nyt on kyse enää henkien taistosta, näki molemmista että väsymys painaa jo todella rajusti.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Espoo sai hoiti ja hoiti samalla 10 kilsan etumatkan finaalii. Äsken hallikäytävällä sai todistaa hienoja hetkiä, siellä lastaa vanha huoltaja Imatran "Päällikkö" bussia ja pelaajien, Ville Paalanen ja Eme Kaksonen, todettiin yhessä että tää sarja ansaitsee seiska pelin.
 

Weikkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, RoPS, Devils, 49ers, LFC
Vieraspelejä en oo nähny, mutta kotipelit nähneenä ja vieraspelien tilastojen perusteella RoKi pyöritti tänään peliä paljon enemmän kuin aiemmin, mutta maalipaikoista ei saatu sisään. Kolmannen erän musta puoliminuuttinen sitten ratkoi pelin ja Ketterä ansaitusti tasoihin ottelusarjassa. Kovasti näytti painavan molemmilla joukkueilla, mutta toivottavasti maanantaina Ketterällä kuitenkin vähän enemmän. Hieno ottelusarja kieltämättä ansaitsee seiskapelin, vaikka mielellään tämän olisi ratkaissut tänään 3307 katsojan kotiyleisön edessä.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Ei saatu toisen erän paikoista sisään. Voi ristus. Olisi pitänyt noista tehdä kolme neljä maalia. Kun ei kelvannut, niin Ketterälle kelpasi. Löysivät yhtäkkiä rennon tekemisen ja joka paikasta helähti.

Seitsemäs peli, jossa kaikki laskevat Ketterän vievän ja menevän "ansaitusti" finaaliin. Vaan kelpaako tämä suunnitelma paskiaisten karavaanille, vai vieläkö jaksavat tehdä yhden källin?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös