Ilmoitukset

Nimimerkki mountainsnaken viestien kirjoitusasussa on reilusti parantamisen varaa. Olemme huomauttaneet samasta asiasta jo lukuisia kertoja ja sen vuoksi annoimme hänelle nyt kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki lake79 on saanut kuukauden pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä. Hän kirjoitti Liigan kurinpitopäätöksiä käsittelevässä ketjussa viestin, jossa toivottiin vastustajan pelaajan vahingoittamista. Kyseinen nimimerkki oli juuri vapautunut hyvän maun vastaisen viestin vuoksi langetetusta pelikiellosta ja tämä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nick on passitettu kuukauden ajaksi huilaamaan. Hän rikkoi toistuvasti sääntöjen 10§:ää arvuuttelemalla toista nimimerkkiä moderaattoriksi ja kirjoitti useamman henkilökohtaisen hyökkäyksen. Juuri päättynyt pelikielto vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoitti viestin, jossa arvuutteli nimimerkin oikeaa henkilöllisyyttä. Tämä ei ole sallittua edes huumorin varjolla. Tämän rikkeen ja aiemman rikehistorian vuoksi olemme passittaneet kyseisen nimimerkin kuukauden pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

PS4: NHL19 – EASHL – HC JATKOAIKA

Viestiketju osiossa 'Peliluola' , aloittajana Nelfor, 15.09.2018 klo 19.46.

 1. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Kokeillaan nyt ihan oman ketjun voimin, että löytyisikö jatkiksesta riittävästi kiinnostuneita liittymään jatkiksen omaan jengiin. Aiempina vuosina on ajoittain saatu hyvinkin porukkaa kasaan, joten ehkäpä nytkin?

  Nykyäänhän EASHL:ää pelataan tuon World of Chelin pohjalta, josta itse en toistaiseksi tiedä juuri mitään, mutta tuskin tietää moni muukaan kauheasti.

  Laittelen joukkueen tässä ihan näillä näppäimillä pystyyn, joten ilmoitelkaa tähän ketjuun, jos haluatte liittyä mukaan. Laitan sitten kutsuja tai hyväksyn lähetettyjä liittymispyyntöjä sen mukaan ketkä ovat tässä ketjussa ilmoittautuneet.

  Pelaajalistaus (PSN ID) ja mieluisimmat pelipaikat järjestyksessä:

  Nelfor (Kriosn): LW, LD
  Spitfire (X-Spitfire-X): C, LD, RD, LW, (RW)
  tankero (tankero_): RD
  Yohan (boychuk7): C, RW, RD, LW, LD
  matheman (vilskupro): ?
  Sämpylä (samivaan): RW, C, LW
  adetti (Mainiovainio): ?
  Plair (Anaboui): RD, LD
  LostHorizon (Larzzon19): C, RW, LW, G
  Barney (Aurinkokunkku79): C, LW, RW
  FinDevil (Pätkis335): C, RW, LW, RD, LD, G
  heketsu88 (Heketsu88): RW, RD, (C)

  Jos joku huomaa puuttuvansa listasta tai haluaa muutosta mainittuihin pelipaikkoihin, niin ilmoitelkaa allekirjoittaneelle. Sama toki myös niille, jotka lähtevät joukkueesta, niin otetaan nimi listalta pois.
   
  Viimeksi muokattu: 14.10.2018 klo 17.30
 2. Spitfire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, SJS
  Mukana. Tunnus pleikkarilla: X-Spitfire-X
   
 3. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  @Spitfire kutsu lähetetty.

  Olen pleikan kautta tavoitettavissa aika pitkälti koko päivän tänään, eli nyt vain kaikki halukkaat mukaan, niin ehkäpä päästäisin tänään jo pelaamaan!

  Jokainen voisi myös tähän ketjuun ilmoittaa ne pelipaikat, mitä mieluiten pelaa. Nämä voidaan sitten listata avausviestiin. Alla oma esimerkki tästä:

  Nelfor - LW, RW, LD, RD

  Ensin mainittu on se ykkösvaihtoehto ja siitä mennään järjestyksessä. Sentteriäkin voin pelata, mutta en mielelläni, joten sitä en tuohon listaa. Maalivahtihommat sitten niille, joita se erityisesti kiinnostaa.
   
 4. Spitfire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, SJS
  Itsellä pelipaikat menee: C, LD, RD, LW (ja RW).

  Puolustajana olen paljon pelannut edellisissä versioissa. Molemmat kätisyydet onnistuu. Oikea laitahyökkääjä on itselle epämieluisin kenttäpelaajan paikka.
   
 5. tankero Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Ei alkuun pitänyt, mutta laitoin nyt kuitenkin pelin lataukseen. Oikeana pakkina tykkään eniten heilua. Psn: tankero_
   
 6. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  @tankero en saanut vielä kutsua lähetettyä, kun vaatii sen, että kutsuttu käyttäjä on käynnistänyt pelin ainakin kerran. Voit laittaa myös liittymispyynnön, kun peliin asti pääset.
   
 7. Sämpylä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NHL
  Jostain syystä kahdessa viime versiossa pelit loppuneet kuin seinään joulun aikoihin. Laittelen liittymispyyntöä lähipäivinä jos porukkaa tulee lisää. Jotta homma toimii pidemmän päälle, suht aktiivisia pelaajia täytyisi olla n. 10-15 kpl.
   
 8. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Jos et ole missään muussa joukkueessa nyt, niin kannattaisi liittyä heti mukaan. Moni muukin varmasti ajattelee liittyvänsä vasta kun porukkaa on mukana enemmän, mutta kun tarpeeksi moni toimii näin, niin sitä porukkaa ei vain pääse kertymään.
   
 9. tankero Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Laitoin juuri liittymispyyntöä. Mahtaisko tässä olla toivoa peleille tänään?
   
 10. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Käyn hyväksymässä pyynnön nyt ja itse ainakin voisin tänään vielä pelata.
   
 11. Yohan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Minäkin olen mukana. PSN: boychuk7
  Mieluisimmat pelipaikat: C, RW, RD, LW, LD
   
 12. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Joo käyn hyväksymässä heti. Jos olet nyt valmiina pelaamaan, niin eiköhän me ainakin 3v3 -matsiin saada porukka kasaan.

  E: Kutsun lähetys ei onnistunut, koska sanoo ettet ole pelannut vielä ollenkaan NHL19.
  E2: Nyt lähti kutsu.
   
  Viimeksi muokattu: 16.09.2018 klo 21.12
 13. Yohan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Käynnistin pelin äsken tällä käyttäjällä ekaa kertaa niin nyt oon ready to go!
   
 14. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Yohanin kanssa oltais nyt valmiina pelaamaan, mutta yks lisää ois hyvä saada, niin pääsee jo 3v3 matseja hyvin pelaamaan. Ketään kiinnostuneita online?
   
 15. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Eilen saatiin kolmen pelaajan voimin pelattua 3v3 otteluita ja noin puolet niistä voitettiin. Hauskaa oli ja välillä tehtiin varsin hienoja maalejakin. Tänään yritetään uudestaan!

  Mutta lisää jengiä tarvitaan, niin päästäisiin pelaamaan normaaleja 5v5/6v6 otteluitakin.
   
 16. tankero Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Mulla olisi yksi kaveri juuri laittanut liittymispyyntöä tiimiin. Mahdatko milloin olla sorvin äärellä seuraavaksi?
   
 17. Nelone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  lgw
  Laitoin hakemusta, ilmoitelkaa kun hyväksytty :)
  Mieluisimmat pelipaikat C/RD
   
 18. Termiitti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK & Athletico Madrid
  Mä voin tulla kanssa. Pelipaikat LW/C.
  PSN k0ssuu64
  Liittymispyyntö laitettu.
   
 19. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  En tiedä millä nimellä pyyntösi on tullut?

  @Termiitti pyyntö hyväksytty.
   
 20. Termiitti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK & Athletico Madrid
  mites noista matseista on tarkoitus sopia? pleikkaan ryhmää? whatsapp? vai randomilla vaan kopissa ootellaan että tuleeko porukkaa ja kuka sitten minkäkin paikan ehtii ottaa? ja mikithän varmaan on käytössä? muutama kysymys, mutta noitten jälkeen ollaan paljon viisaampia.
   
 21. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Pleikalla on keskusteluryhmä ollut olemassa, mutta ihan kaikkia ei ole heti ehditty siihen kutsua mukaan. Nyt pitäisi kaikkien joukkueessa olevien olla keskustelussa mukana. Siellä voidaan ilmoitella kun ollaan valmiina pelaamaan tai kysellä muita mukaan.

  Kaikilla ei vaikuta olevan mikkejä käytössä, mutta ainakin puolella porukasta on. Loputkin toki kuulevat mitä sanotaan, joten ihan ok tuo kommunikointi sujuu.
   
  Viimeksi muokattu: 18.09.2018 klo 00.13
 22. Termiitti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK & Athletico Madrid
  Eilen illalla oli ainakin ihan hyviä pelejä. Kiekko liikkui hienosti ja peli näytti muutenkin jääkiekolta. Maltettiin pelata paikkoja eikä järjetöntä kiekon perässä juoksemista ollut juuri ollenkaan. Maistui. Ainut nega että jäähyjä paljon mutta niin tuli vastustajillekin. Ottaa näköjään aikansa että tuohon pokeen tottuu..
   
 23. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Toistaiseksi on kyllä ollut hyviä pelejä ja hyvää peliseuraa. Hyvin vähän on nähty itsekästä koohottamista, eli on maltettu jakaa kiekkoa ja pelata järkevästi. Iloisesti on jopa hieman yllättänyt se, kuinka hyvin muut pelaajat suhtautuvat toisten tekemiin virheisiin. Ei lähdetä osoittelemaan sormia ja syyttelemään mistään, vaan otetaan huumorin kautta ja mietitään yhdessä, että miten kyseiset tilanteet kannattaisi pelata. Hiljalleen sitä oppii, kun vain malttaa.

  Opettelua on etenkin uuden pokecheckin kanssa, mutta toki muutenkin uusi peli ja uudet kujeet. Ja tietysti ottaa aikansa, että eri pelaajien kanssa lähtee homma rullaamaan. Alku on kuitenkin todella lupaava.

  Lisää pelaajia mahtuu mukaan oikein hyvin edelleen. Välillä on ollut jopa tunkua peleihin hetkellisesti, mutta usein pelaajamäärä on jäänyt välille 3-4. Pelien sopiminen on sujunut siedettävästi tuon pleikan keskusteluryhmän kautta, johon otetaan mukaan kaikki joukkueen pelaajat. Mikkien/headsettien käyttö on suotavaa, mutta ei pakollista. Ilmankin mikkiä kannattaa tulla siihen ryhmään mukaan, jossa ovat pelaamassa olevat pelaajat, koska tällöin kuulee niitä, joilta mikki löytyy.

  Tästä on hyvä jatkaa.
   
 24. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Voisin tulla mukaan höntsäämään toisella tilillä kun omassa jengissä aina vähän vaikeuksia saada otteluita aikaan. Pelipaikkana parhaiten toiminut RW tai LW. Puolustajana olen aika huono mutta kyllä sielläkin voin pelata.

  e. pitää himasta katsoa mikä mun kakkos PSN olikaan
   
 25. Ylähirsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK ja Chelsea
  Mä voisin kanssa liittyä remmiin, kun ei omaa joukkuetta saatu kasaan! Mieluisimmat pelipaikat RD, LD ja RW. PSN TimppaTeee