PS3: NHL 13 GM Connected vain GM-liiga

  • 20 104
  • 197

_Ice_shooter_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Pittsburgh Penguins
Columbus on jatkanut kauttaan paremmissa merkeissä kuin alussa. Tämän hetken 29-25-8 riittää läntisen konferenssin viimeiseen pudotuspelipaikkaan. En itsekään uskonut pudotuspelipaikkaan tai edes siitä taistelemiseen. Olisin ehkä nauranut jos joku tuon olisi sanonut minulle.

Mike Greenistä luovuttaessa saatu Jordan Eberle on alkanut lunastaa odotuksia. 55 ottelua on tuonut tehot 16+17. Joukkueen pistepörssin johdossa jatkaa Mats Zuccarello tehtyään tehot 13+24 45 otteluun. Zuccarello on todellinen yllättäjä tältä kaudelta. Todella positiivinen yllätys löytyy +/- tilaston kärkipaikalta. +17 on ryan Ellisin kärkilukema joukkueen sisällä, tosin hän ei ollut alkukaudesta joukkueen mukana, kun joukkueella ei kulkenut niin hyvin. Loukkaantumiset avasivat Ellisille tien NHL:ään.

Columbukselta ainoastaan kolme pelaajaa on pelannut täydet 62 ottelua: Keaton Ellerby, joukkueen jäähypörssin kärkimies Dan Carcillo sekä ykköspakki Ryan McDonagh. Tälläkin hetkellä kolme pelaajaa on loukkaantuneena: Andy McDonald on loppukauden sivussa, Garrison huilaa vielä 4 peliä kätensä takia ja Pacioretty toipuu kolme peliä aivotärähdyksen takia.

Maalilla Semyon Varlamov on urakoinut koko kauden. 60 pelattua ottelua 62:sta, joista ainostaan yhdessä hänet on vedetty pois maalilta. Torjuntaprosentti on silti 93% ja vain 2,2 maalia per ottelu selän taakse keskimäärin.

Columbuksen playoff-run jatkuu! Huomenna jatketaan(?).
 

Ritarisydän

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Philadelphia Flyers, Real Madrid
Hienosti meni Flyersin runkosarja : Atlantin divisioonan voitto ja konferenssin kolmas sija. Pudotuspeleissä vastaan asettuu Montreal. Tiukka sarja luvassa, ja Flyers antaa kyllä vähän liikaa tasoitusta Bouwmeesterin, Sekeran sekä Hamiltonin ollessa sairastuvalla. Hetken mietin jopa hyökkääjien peluutusta puolustajina, mutta lopulta päädyin antamaan näytön paikan Almqvistille ja McIlrathille.

Masonilta kaivataan huippuotteita maalilla, aivan kuten runkosarjassakin. Hyökkääjien on osuttava kovalla prosentilla sisään, ja erityisesti ylivoimat tulisi käyttää hyväksi.
 

Tenkrat#67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Wild, Pekka Rinne
Upea runkosarja, kun Colorado piti pintansa loukkaantumisista huolimatta ja jäi harmillisesti vain pisteen päähän Phoenixista ollen runkosarjan 2. sijalla.

Valopilkkuina epävirallisen "2. senan" Desharnaisin lähes ppg tahti loukkaantumisesta huolimatta sekä D. Sedinin 100 pinnaa sekä pistepörssin voitto. Nikelle jälleen 11 nollapeliä, tiukka taisto Vezinasta jälleen, ehkei tänä vuonna riitä.

1. kierroksella vastaan asettuu Edmonton, jolla on hirmutykit Malkin ja P.Kane. Jatkoa odotellessa.
 

Rabbinaamio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Mikkel Bødker, Justin Azevedo
Phoenix nousi lopulta ruonkosarjan voittajaksi vaikka vauhti alkoikin lopussa hiipumaan, Colorado jäi peräti pisteen päähän ;) Hyvä runkosarja kaiken kaikkiaan ja joukkueen suurin vahvuus oli maalivahti- ja puolustuspeli, joukkue päästikin vähiten maaleja runkosarjassa. Nyt playoffien ensimmäisellä kierroksella vastaan asettuu Dallas, varmasti tiukka sarja luvassa, vaikka kyllä Phoenix ennakkosuosikkina tähän sarjaan lähtee. Viime playoffeissa Coyotes ylsi aina konferenssifinaaleihin, nyt pitäisi mennä askeleen pidemmälle, nyt ei ole loukkaantuneenakaan kuin muutama alemman ketjun jätkä.
 

Rabbinaamio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Mikkel Bødker, Justin Azevedo
Noniin pudotuspelit pelattu ja kyllä Phoenix oli hieman floppi pudotessaan jo toisella kierroksella, jälleen saman joukkueen toimesta kuin viime kaudellakin, perhanan Calgary :D Runkosarja siis sujui hyvin Phoenixin voittaessa sen, hyvin tuli junnujakin ajettua sisään tällä kaudella, siinä suhteessa onnistunut kausi, playoffeissa sitten tie tuli päähänsä turhan aikaisin. Muutama palkinto tuli kuitenkin Phoenixin suuntaan, lähinnä Pavelecin ansiosta:

Presidents' Trophy - Phoenix Coyotes
Hart Memorial Trophy - Ondrej Pavelec
Vezina Trophy - Ondrej Pavelec
William M. Jennings Trophy - Ondrej Pavelec
 

Tenkrat#67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Wild, Pekka Rinne
Colorado selviytyi aina läntisen konferenssin finaaliin, mutta matka katkesi Calgarya vastaan. Joukkue kärsi varsinkin pakkien osalta hirveistä loukkaantumisista ja pakistossa oli ainakin 4 junnua. Noh, Bäckström pelasi huikeat pleijarit,mutta jälleenkään ei aivan bensa riittänyt finaaleihin asti.

Palkinnot Coloradon pelaajille:

Art Ross - Daniel Sedin
James Norris - Brent Seabrook
Maurice Richard- Daniel Sedin

Joukkueesta kuitenkin löytyi pleijareiden paras pistenikkari sekä pakki. Täytynee vielä parantaa vähän kokonaisuutta sekä syvyyttä seuraavalle kaudelle.
 

Rabbinaamio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Mikkel Bødker, Justin Azevedo
Noniin sopimuksien uusimisvaiheet käynnistyivät, toivoisin että jokainen kuittaisi jatkostaan liigassa Ice_shooterille yv:llä tai sitten tähän ketjuun, itse kuittaan jatkostani näin.

Varaustilaisuus meni Phoenixiltä ihan reisille, ei yhtään kunnollista pelaajaa varattu, no eipähän tarvi heille tehdä sopimusta kun muutenkin budjetissa tiukkaa kun muutaman jatkosopimustarjouksen tein. Kahdelle vakiokokoonpanopelaajalle jätin jatkosopimusehdotuksen tekemättä, Steve Downielle jonka koko Phoenix-ura on ollut täyttä tuskaa, ei juuri onnistumisia, sekä Dainius Zubrukselle jonka ura alkaa olla jo ehtoopuolella.

Joukkueessa on paljon nuoria pelaajia ja jotkut heistä ottivat kovia harppauksia viime vuodesta, esim. Richard Panik 69 --> 73, Kevin Connauton 74 --> 78, Mattias Ekholm 73 --> 79 ja T.J Brodie 76 --> 82 näin muutaman mainitakseni.

Steve Downie ja Dainius Zubrus jättivät pari aukkoa hyökkäykseen ja heille haetaankin nyt kovemman luokan korvaajia. Olenkin valmis vaihtamaan Andy Greenen (85) ja Matt Carlen (87) ykkösketjun hyökkääjiin, koska hyökkäys on aika kapea ja puolustukseen on tunkua tällä hetkellä. Jos joku siis tarvitsee kärkipakkeja joukkueeseensa niin tee ihmeessä vaihtotarjous :)
 

Tenkrat#67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Wild, Pekka Rinne
Mielelläni jatkan liigassa.

Pakkiosastolla suorastaan ruuhkaa lahjakkuuksista, mutta hyökkäys huutaa apuja. Sedinille (Daniel?) sorvattiin jatko, joka oli kyllä aika kallis. Rahaa upposi myös Lindbäckkiin, jolle aijon tällä kaudella antaa paljon vastuuta. Bäckströmistä voi tehdä tarjouksia.

Draftista ei kyllä jäänyt juuri mitään käteen. Muutama laituri sieltä kiinnitettiin, mutta aika surkea taso, joka johtuu kyllä osaltaan peräpään varauksista.
 

VMJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Real Madrid
Minnesota Wildin viime kausi oli pieni pettymys. Pudotuspelipaikkaa lähdettiin tavoittelemaan ja siitä jäätin muutama piste. Loukkaantumiset vaivasi joukkuetta aika paljon, vain kolme pelaajaa pelasi yli 80 ottelua.

Joukkueen top3 pisteet:
B.Little 78. 22+28
M.Grabner 76. 23+22
N.Spaling 70. 16+23

Draftista tuli vain yksi kohtalainen pakkilupaus K.Oduya kokonaisuus 61 ja 3,5tähteä. Muut varaukset oli aika surkeita.
 
Suosikkijoukkue
Hihasta vedetyt Ässät, Dallasin Tähdet & Sport
Oilersilla jatketaan! Draftista jäi oikeastaan tänä vuonna käteen vain kohtalaisen lupaava slovakkilaituri L. Masulis.
 

All-U

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Kuitataan Bostoninkin jatko pienellä yhteenvedolla. Viime kausi päättyi huonoimpaan mahdolliseen paikkaan eli tasapisteillä karsiutumiseen pleijareista. Hyökkäyksessä oli kärkimiehillä loukkaantumisia mikä varmasti vaikutti, toisaalta nuoremmat pelaajat pääsivät kyllä mukavasti näyttöpaikoille. Hyökkäysosasto on hyvällä mallilla keskellä ja vasemmassa laidassa jopa ylitarjontaa kahteen ekaan kenttään, oikean laidan ykkösmiestä vielä haetaan. Pakisto ja veskarikaksikko on jo valmis ensi kauteen joten vapaista etsitään vain muutamaa hyökkääjää pienempiin rooleihin. Playoffpaikka on vähimmäistavoite toissakauden mestareille.
 

Tenkrat#67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Wild, Pekka Rinne
Mielellään jo tänään. ´

Molareihin menee tällä hetkellä yli 10milj, joka on kyllä aivan liikaa. Mutta ei raski kummastakaan (Lind/Bäck) luopua potkimalla ulos. Toki voi ehdottaa vaihtoa Bäckille.
 

Rabbinaamio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Mikkel Bødker, Justin Azevedo
Joo tänään vaan free agencyyn. Phoenixilla ihan mukavasti ylimääräistä rahaa, voisi jotain ykköskentän hyökkiä yrittää kalastella :)
 

_Ice_shooter_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Pittsburgh Penguins
No niin, nyt tulee tarinaa edelliskaudesta ja kesäkaudesta.

Columbuksen kausi sujui loistavasti odotuksiin nähden. Playoff-paikka lopulta tuli (statseja en enää näe...) ja vastaan asettui Chicago Blackhawks 1. kierroksella. Chicago vei pidemmän korren tästä kaksikosta ja eteni toiselle kierrokselle päättäen Columbuksen kauden.

Jatkosopimuksia tehtiin seuraavien pelaajien kanssa:

Semyon Varlamov (4 vuotta)
Matt Duchene (2 vuotta)
Ryan Ellis (2 vuotta)
Erik Gudbranson (1 vuosi)
Brayden McNabb (2 vuotta)
Sean Couturier (1 vuosi)
Daniel Carcillo (2 vuotta)
Scott Glennie (1 vuosi)
Tyler Pitlick (1 vuosi)

Free agencyssä sitten jysähti. Manageri on päättänyt ottaa suuremman riskin joukkueen kasaamisessa ja ensimmäinen mukaan tullut pelaaja on Pavel Datsyuk! Hänen kanssaan tehtiin vuoden sopimus jonka arvo on yli 10 miljoonaa. Riskillä mennään mutta toivottavasti Datsyuk pysyy ehjänä ja pelaa loistokauden.

Seuraava siirto oli hankkiutua eroon 5 miljoonan palkkaa nauttivasta Jason Garrisonista. Hänet väkisin treidattiin Los Angelesiin 2. kierroksen varausta vastaan. Columbus antoi myös 3. kierroksen varauksen (näköjään olen antanut vuoden 2020 varauksen vaikka otin ylimmän 3. kierroksen varauksen...) Tämä siirto tuo kehittyville junioreille peliaikaa.

Loput hankinnat free agencystä:

3 vuotta:

Nathan Longpre
Ryan Lowery

2 vuotta:

Kyle Neuber
Petteri Nokelainen
Jonas Holös

1 vuosi:

Vladimir Ruzicka
Byron Bitz
Mike Komisarek
Tomas Zaborsky
Antti Tyrväinen
Joonas Lehtivuori
Todd Bertuzzi

Siinä tarinaa taas, ehkä vähän myöhässä kun 3. kaus on jo aloitettu.
 
Suosikkijoukkue
Hihasta vedetyt Ässät, Dallasin Tähdet & Sport
Edmonton Oilersin 3. kausi startannut hyvin käyntiin. Tällä hetkellä läntisen konferenssin piikkipaikalla 34 pisteellä.

Joukkueen rosteri on muutamien pikku loukkaantumisten takia tällä hetkellä suunnilleen seuraavassa muodossa:

Chris Stewart - Evgeni Malkin - Teemu Pulkkinen
Jason Spezza - Patrick Kane - Drew Stafford
Linus Omark - Johan Larsson - Nicolas Deschamps
Toni Rajala - Alexander Barkov - Matt Fraser / Lubomir Masulis

Michael Del Zotto - Tim Gleason
Nicklas Grossman - Tim Erixon
Morgan Ellis - Carl Sneep
David Shields

Devan Dubnyk
Cameron Talbot

Muutamien päivien saikulla: Jiri Hudler, Barret Jackman, Oscar Klefbom
Kevään draftista tullut voimalaituri Lubomir Masulis on pelannut 4.n laidassa 22 ottelua tehoin 3+4 +/- +3. Tavoiteena öljymiehillä on tällä kaudella ehdottomasti Stanley-Cupin voitto!
 
Viimeksi muokattu:

VMJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Real Madrid
Minnesota solmi kesällä seuraavien kanssa jatkosopimukset:

P.Bergeron (7v./6,4m.), S.Da Costa (2v./0,825m.), C.Hamilton (2v./0,58m.), J.Järvinen (2v./0,79m.), P.Larsen (3v./2m.), T.Eronen (3v./0,65m.), B.Krupp (3v./0,62m.), M.Streit (4v./3,5m.) ja K.Oduya (3v./0,55m.)

Vapaista pelaajista sopimuksen sai:

H.Pesonen (2v./0,9m.), A.Plante (2v./0,8m.), C.Colaiacovo (3v./3,4m.), B.Ranford (2v./0,76m.), J.Rask (2v./0,665m.).

Minnesotan kausi on lähtenyt hyvin käyntiin saldolla 15-4-1. Joukkueen tavoite on pudotuspelipaikka.
 

Tenkrat#67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Wild, Pekka Rinne
Colorado vietti aika hiljaista kesää vapaiden pelaajien osalta, ainoastaan KH Sonne (80) napattiin puolustavaksi sentteriksi. Erittäin hyvä pelaaja, hallitsee niin hyökkäyspään pelin kuin puolustuksenkin.
 

Ritarisydän

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Philadelphia Flyers, Real Madrid
Philadelphia hommasi kesän siirtomarkkinoilta laajuutta puolustukseen sekä kilpailukykyä hyökkäykseen, kun seuran paidan päälle pukivat Hjalmarsson, Potter sekä Read. Myös jatkosopimuksia tehtiin lähinnä bottom six -hyökkääjien osalta, poikkeuksena Vladimir Sobotka.

Kausi on sujunut toistaiseksi todella malliikkaasti saldolla 35-13-4. Harmaita hiuksia aiheuttaa kuitenkin Sequinin vakava loukkaantuminen, joka pitää miehen poissa mahdollisesti jopa loppukauden.

Sentterihankinta tehty, Niko Hovinen matkaa Pittsburghiin, ja Phillyyn matkaavat puolestaan Stephen Weiss sekä eräs farmimaalivahti.
 
Viimeksi muokattu:

_Ice_shooter_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Pittsburgh Penguins
Nyt on sellainen tilanne että suojaamattomat pelaajat asetus tullaan laittamaan pois päältä. Siellä löytyy muuan Erik Johnson joka on siirretty farmiin... Häntä ei ehdottomasti saa poimia, jos on Johnson poimittuna, hänet pitää siirtää takaisin Washingtoniin.

Columbuksen kausi on sujunut tasaisesti ja F1-kisoista tuttu ''kultainen ananas'' on tällä hetkellä jäämässä käsiin statseilla 25-22-6 (56 pistettä). Minnesota dominoi läntistä konferenssia ja muilla sijoilla sitten onkin tasaisempaa.

Columbus on innokas tekemään kauppoja. Seuraavat pelaajat ovat kaupan (muitakin voi kysyä):

Craig Anderson

Tästä joku tulee saamaan loistavan 2. maalivahdin. Pystyy paikkaamaan loukkaantumisia hyvin tarvittaessa. Joukkueesta ei enää tilaa löydy kun Semyon Varlamov on selkeä 1. veskari ja nuori lupaava Oscar Dansk on ajamassa Andersonin ohi.

Cam Atkinson

Todella lupaava oikea laituri, potentiaalia 4 tähteä. Kokonaisuutta löytyy 81. Atkinsonin pitäisin mielelläni, mutta tulevaisuutta pitää ajatella. Palkkakatto tulee tulevaisuudessa tekemään tiukkaa, jos pidän kaikki lupaukseni...

Ja tosiaan, muitakin voi kysyä!
 

Rabbinaamio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Mikkel Bødker, Justin Azevedo
Phoenixin alkukausi oli aivan katastrofaalinen, joukkue oli pitkään viimeisten joukkueiden joukossa. Nyt kuitenkin Phoenix on petrannut ja nousee koko ajan. statsit 30-21-3 ja tällä hetkellä 6. sija läntisessä konferenssissa. Pelaajahankintojen suhteen ollut kyllä hiljaista, vapaista pelaajista hankittiin yksi lupaus ja nyt hommattiin pelaajavaihdolla Joni Ortio Calgarysta. Joukkueesta puuttuu selkeästi yksi kärkilaituri joka pystyy maalintekoon, palkallakaan ei ole mitään väliä, koska palkkakatossa on tilaa 7,3 milj. Jos vaan joukkueesta löytyy joku ylipalkattu ykösketjun laituri josta haluat eroon niin tee vaihtoehdotusta :) Itsekin alan pommittamaan GM:iä vaihtoehdotuksilla nyt kun vielä ehtii.
 

Rabbinaamio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Mikkel Bødker, Justin Azevedo
Pieni pyyntö ice_shooterille.. Viitsisitkö siirtää mahdollista tämäniltaista simulointia siihen asti kunnes Colorado ehtii käydä hyväksymässä jo sovitun vaihtoehdotuksen, kovia pelaajasiirtoja kyseessä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös