Pronssiottelu"sarja" 2004-2005 HPK - Lukko

  • 11 027
  • 92
Re: Kauniiksi lopuksi Rautakorven Lukkoa pataan!

Viestin lähetti ervatsalo
Vanha totuushan on, että paskat tippuvat rattailta, kun lujaa ajetaan. Näin tänäkin vuonna.

Niin, juuri siksihän HPK on taas pronssipelissä. ervatsalo osui oikeaan myös siinä, että pikkufinaalissa pelataan usein ihan hyvää kiekkoa. Isommat paineet on purettu jo semeissä ja pikkumustaa siirrellään suht vapautuneesti. Maalejakin nähtäneen kuin edesmenneen NHL:n tähdistöpelissä konsanaan - osaltaan tästä huolen pitävät joukkueiden kakkosmolarit, jotka varmaankin maalejaan vartioivat.

Historia - kuten kaikki jääkiekkoa seuraavat harvinaisen hyvin tietävät - on kotijoukkueena pelaavien pronssiotteluveteraanien puolella. Mutta saattaisiko Lukolla sittenkin olla Yhdistystä enemmän nälkää, vai täyttikö amisviiksijengin pudottaminen raumalaisten masut? Jää nähtäväksi.
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Re: Re: Kauniiksi lopuksi Rautakorven Lukkoa pataan!

Viestin lähetti Nännimäinen

Maalejakin nähtäneen kuin edesmenneen NHL:n tähdistöpelissä konsanaan

Niin, en ole noita NHL:n tähdistöpelejä juuri seurannut, mutta onko niissäkin vierailijalla tapana tehdä aina 1-2 maalia? Viidessä (5) paikanpäältä seuraamassani pronssipelissä se toinen joukkue on tehnyt yhteensä kuusi (6) maalia.

Ja tuosta paskan tippumisesta rattailta kovaa ajettaessa olen osittain samaa mieltä kuin edelliset kirjoittajat. Lainaamallani kirjoittajalla on vaan ilmeisesti menneet termit sekaisin. No, sitä sattuu kesälomalla paremmissakin piireissä. Puolivälierissä kun vielä ajetaan kovaa ja pelataan jääkiekkoa, silloin noilla ynnämuu-jengeillä on ollut tapana tippua. Välieristä kun mennään kolmella voitolla jatkoon, niin liian suureen osaan nousee puhdas säkä tai tuomaripeli.

Rautakorven kunnonajoitus on tänäkin vuonna onnistunut tuomareiden vastaavaa huonommin, ja tämä on näkynyt ruuhkana Pohjolan ja Tapiolan tiskeillä. Tämän tähdenlento-koutsin iso&kangea jengi on ollut otteluiden lopussa melkoisessa pyörityksessä. Live-vedossa veikataankin, viekö Kerho ottelun 25 viimeisen minuutin laukaukset taas 27-3 vai enemmän. Näihin nykajan hömpötyksiin en sorru, vaan pelaan tuttua ja turvallista tulosvetoa, koti 7, vieras 0.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Lukko,Hokki, Leijonat, LA Kings.
Haa.

Viestin lähetti ervatsalo
En nimittäin malta olla tunnustamatta, että haluan tulenpalavasti nähdä kuinka jääkiekon syöpä ja pääparasiitti Jukka "Jukka Rautakorpi" Rautakorpi yrittää olla välinpitämättömän näköinen, kun Pronssimitskuja ripustellaan kerholaisten uljaisiin kauloihin.

On täysin kristallinkirkasta, että Jukka "Jukka Rautakorpi" Rautakorpi haluaa päättää kautensa voittoon ja päästä kiihkeästi himoitsemansa jalometallin makuun.

Näin ei kuitenkaan ole käyvä, vaan jääkiekon syöpä ja pääparasiitti Jukka "Jukka Rautakorpi" Rautakorpi vapautetaan Lukon palveluksesta tylysti ja tyhjin käsin, tylyin 5-3 lukemin.


Jotenkin tuli sellainen olo, ettei henkilö 'ervatsalo' juurikaan arvosta TukkaJukkaa ???
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Minä myönnän suoraan, että olisin suonut näkeväni ainakin toisen -kaikkein mieluiten molemmat- finaalissa. Tuo toteutunut finaali on vähän valmiiksi pelattu, kiinnostaa kuin kasa turvetta. Miksi Suomessa ja sen SM-liigassa ei voi koskaan tapahtua oikein jymy-yllätyksiä? No okei, tiputtihan Rauman veljet itseään isomman, suorastaan ylifyysisen HIFK:n. Siitä annan valtavan ison kädenojennuksen sinne etelän veljille. Ja yllättävän monelta olen kuullut samansuuntaisia lausahduksia finaalista. "Taitaa jäädä katsomatta." jne jne. Tämä on toki vain subjektiivinen otos minun lähipiiristäni, saa olla eri mieltäkin.

Mitä tästä voimme päätellä? Vaikka liigan johtoa kiinnostaakin sellainen tapa, että suurin voittaa, monia viehättäisi pienemmänkin menestys. Ruotsissa tippui Modo, jossa oli tähtiä niin paljon, ettei Hallis Hjarkimollakaan olisi moiseen varaa, meillä sen kaltaiset vain porskuttavat.

Toivon tästä "sarjasta" erittäin hyvätasoista, sitä (surullisen) kuuluisaa hyvää hokia. Toivottavasti eivät Kerho ja Lukko lähde vain pelailemaan, että saadaan tämäkin alta pois. Raumalaisilla uskoisin olevan virtaa enemmän mitalin jahtaamiseen, koska HPK:lle tuo pronssipeli ei sinänsä ole mitään uutta. Eikä tämä ollut edes piikki, vaan tosiasia. Jokainen kannustaa tietysti omaansa, ei se minun elämässä paljoa näy, voitti kumpi tahansa. Ottelun tulen tod.näk. Ramonasta seuraamaan, tai sitten, jos HPK:n pelit tulevat jostain nettiradiosta. Ja ainahan voi kuunnella säätiedotuksia merenkulkijoille ja -kulkijattarille.
 
Re: Re: Re: Kauniiksi lopuksi Rautakorven Lukkoa pataan!

Viestin lähetti tuuski
Niin, en ole noita NHL:n tähdistöpelejä juuri seurannut, mutta onko niissäkin vierailijalla tapana tehdä aina 1-2 maalia? Viidessä (5) paikanpäältä seuraamassani pronssipelissä se toinen joukkue on tehnyt yhteensä kuusi (6) maalia.

Ennakoin tulevaa, enkä muistellut menneitä. Toki myöskin melkein seuraavaan hengenvetoon myönnän, että tietämykseni aiheesta on sangen vajavaista. Meillä kun on yleensä tupattu pelata noissa finaaleissa (näitä paria ennalta sovittua välivuotta lukuun ottamatta).
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti BitterX

KERHO!!!
Mikä ?


Sorry, oli ihan pakko katsoa toimiiko quote tuollaiseen hirviöön. Itse matsista sen verran, että ainakin se on positiivista että peli saatiin maanantailta siirrettyä perjantaiksi. Perjantai varmaan osaltaan lisää fiilistä ottelussa ja kyllähän tämän ketjun perusteella pronssi tuntuu molempia kiinnostavan.

Villiäkin villimpi veikkaus, Kerho vie 7-1 ja Pahi ei pelaa.
 

Kaivanto

Jäsen
Oli sitten mitä kulttuuria ja perinnettä tahansa, henkilökohtaisesti koen pronssiottelun todella väsähtäneeksi tapahtumaksi kaikissa palloilusarjoissa ja -turnauksissa, niin SM-liigassa kuin jopa futiksen MM-kisoissakin. Oikeastaan joku olympiapalloilun pronssiottelu on ainoa, mikä saattaisi kiinnostaa ja sekin vain siitä syystä, että olympiamitalilla on arvo sinänsä.

Tosin viime vuosina liigan pronssiotteluihin on tullut sikäli mielenkiintoa, että tsemppaan niissä HPK:ta ns. kybällä.
 

mikkoz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Viestin lähetti bozik
Mikä ?

KERHO!!!

Ja viime "välivuodesta" johtuen tuloksena on väistämätön pronssinen kaulankellutin.
 

thUNDer

Jäsen
Suosikkijoukkue
™ Pohjoisen porhot stana & Sisu, veri UND kunnia ™
Viestin lähetti peruspata
Mitä tästä voimme päätellä? Vaikka liigan johtoa kiinnostaakin sellainen tapa, että suurin voittaa, monia viehättäisi pienemmänkin menestys. Ruotsissa tippui Modo, jossa oli tähtiä niin paljon, ettei Hallis Hjarkimollakaan olisi moiseen varaa, meillä sen kaltaiset vain porskuttavat.

Juurihan totesit, ettei meidän mittapuulla sellaiseen ole varaa edes Harkimolla ja kuitenkin toteat, että meillä semmoiset vain porskuttavat.

Noh, se leppäkerttujen hässimisestä, mutta silti tuo lauseesi ei oikein finaaliparia ajatellen toimi. Miksikö? Siksi, että pronssipelimiehistäkin, esim. Lukolla on huomattavasti enemmän näitä "tähtiä" ja "apuja" kuin Kärpillä tai Jokereilla. Toinen (todella suuri) tähtisikermä lähtikin laulukuoroon Lukkoa vastaan.

Että semmosta.
 

Krypton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Viestin lähetti Twite
Pronssipelihän ei kiinnosta ketään, mutta yleensä kotijoukkue on se joka ei kehtaa pelata ihan niin huonosti ja ottaa siksi mitalit. Noin on mennyt ainakin 3 viime kautta (HPK, HPK, HIFK).

Heti välierätappion jälkeen kiinnostus pronssiotteluun ei ole kovin suuri, mutta kyllä "arvottomampi" mitalikin aina hyvältä tuntuu. Varsinkin heikommin menneiden vuosien jälkeen tulee muisteltua kuinka Lukko pelasi kolme peräkkäistä pronssiottelua 94-96 ja voitti edellisen mitalinsa juuri -96. Pronssimitali on ratkaistu viimeksi -86 useammalla kuin yhdellä voitolla. Ehkä sen arvo on laskenut hieman sen jälkeen kun on siirrytty yhteen ja ratkaisevaan otteluun. Mielestäni tämä nykyinen on parempi tapa ja myös säilyttämisen arvoinen.

Niin se on viime vuosina mennyt, että ainakin kotijoukkue haluaa päättää pronssiottelussa kautensa voitonjuhliin. Itseasiassa kotijoukkue on vienyt 9 viimeistä pronssipeliä ja suuri kiitos tästä kuuluu HPK:lle, joka on voittanut näistä peleistä peräti viisi. Lukko on edellinen joukkue, joka on hävinnyt tämän turhaksi haukutun pelin kotikentällään 1995. Lukko voisi nyt siis päättää tämän pronssipelien kotimahdin ja ottaa samalla ensimmäisen mitalinsa 2000-luvulla. Tämä meni nyt tilastojen ja historian kertaamiseen, mutta sitä huomisessakin pelissä jälleen tehdään.

Mielenkiinto pelissä kohdistuu joukkueiden kokoonpanoihin, joka saattaa kummallakin poiketa normaalista. Pelaavatko NHL-molarit vastakkain vai heitetäänkö kakkoset kehiin tai kiinnostaako pronssi ulkomaalaispelureita. Nämä kysymykset pyörivät tällä hetkellä päällimmäisinä mielessä pelistä. Toivottavasti Lukko on kiinnostunut pelaamaan tosissaan mitaleista ja päättää kauden tyylikkäästi.
 

Twite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho
Re: Kauniiksi lopuksi Rautakorven Lukkoa pataan!

Viestin lähetti ervatsalo
Rautakorpi haluaa päättää kautensa voittoon ja päästä kiihkeästi himoitsemansa jalometallin makuun.
Pronssi ei ole jalometalli. Ei se ole metalli ollenkaan. Jalomitali se kylläkin on. Tai no, en mä jaksa edes yrittää.. ei ole sitäkään. Vai kuka muka tunnustaa että harmittaa kovinkin paljon kun viime vuonna hävittiin HIFK:lle vastaava koitos?
 

wilco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,LiPu
Kyllähän ainakin meikäläistä tuo pronssi ja pronssipeli kiinnostaa.

Vaikkakin hieman harmitti finaalista tipahtamisen jälkeen. Tästä aionkin rankaista HPKta vähentämällä joukkueen kannustamiseen käyttämääni rahamäärää. Jätän pronssipelissä yhden tuopin juomatta. Tämä tosin voi vaikuttaa seuraavan kauden pelaajamäärään ja -budjettiin pienentävästi, mutta jollakin tavallahan on rankaistava.

Välitättekö viestin: "isi ei tule tänään kotiin"...

Että silleen...
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Pronssi -ylivertaisen monipuolinen materiaali

Viestin lähetti Twite
Pronssi ei ole jalometalli. Ei se ole metalli ollenkaan.

Niin, pronssihan on oikeastaan parempi kuin pelkkä kulta ja hopea, koska siinä voi olla todella montaa eri metallia.

Oikeastaan juuri tuon pronssin moninaisuuden ja -tahoisuuden takia voidaan kysyä, että miksi ottaa kultaa tahi hopeaa, koska jos ottaa pronssia, niin saa samalla rahalla paljon enemmän eri arvo- ja tavallisia metalleja. En malta olla huomauttamatta, että se, jos mikä, on hyvää bisnestä.

Tarkempaa tietoa pronssista täältä: http://fi.wikipedia.org/wiki/Pronssi

Loppukaneetiksi päädyn tästä kaikesta huolimatta sanomaan, että kaikista tärkeintä kuitenkin on, että Jukka "Jukka Rautakorpi" Rautakorven joukkue saa pataansa.

Täältä tähän
 
Viimeksi muokattu:

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Ronssi ei oo häppee

Kyllähän tämä peli pitää voittaa. Yksi syy on tosiaan se, että se valkeatukkainen Jukka ei sitä pränikkää kaulaansa saa ripustaa. Ei ole pronssi ja valkoinen sävy sävyyn ei. Yök olisi sellainen kombinaatio!

Muitakin syitä on ja nekin on suurin piirtein jo tässä ketjussa mainittu. Siksipä en syistä sen enempiä.

Voittamisen ja siis pronssin lisäksi haluan tässä ottelussa nähdä Janne Porkan kaatuvan korkealta ja kovaa. Ihan vaan toistohuumorin nimessä.

Mitäs muuta? No mitäs tässä, kiitos kysymästä, seitsemää nollaa vaan tässä venttailen. No, onneksi ei tarvitse venttailla Pajulahteen asti. Jiihaa!

On tää vaan niin hieno ja arvokas päätös kaudelle jotta. En keksi mitään hienompaa enkä arvokkaampaa. Onneksi näitä on joka kevät yksin kappalein.
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti tuuski
pelaan tuttua ja turvallista tulosvetoa, koti 7, vieras 0.

Pakko kysyä, että mille firmalle pelaat? Tämä on tämän kauden ensimmäinen sm-liigaottelu, joka ei ole Veikkauksen listoilla sen paremmin pitkä- kuin tulosvedossakaan.
 
Viimeksi muokattu:

Rosoh

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Leijonat, Mikko Rantanen
Viimeisimmän pelin perusteella Lukko vie jos pysyy käämi mustana.
Jääpähän Runkosarja surffailijoille ensi kaudeksi jotain (realistista) saavutettavaa: Pronssia.


Tsemppiä Lukko


Edit: Musta käämi==Toporowski pitää kädet mailassa ja mailan jäässä.
 
Viimeksi muokattu:

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Viestin lähetti Rosoh
....Lukko vie jos pysyy käämi mustana

Niin, tarkoitatko tällä päähän kohdistuneita taklauksia?

Täältä tähän
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
No niin. Tässä ervatsalon näennäis-hauskojen viestien ohessa voisin laittaa omat pohdinnat illan ottelusta. Eli kausi on näitten joukkueitten osalta paketissa tuotapikaa. Jotenkin on sellainen pelko persiissä, että Lukko ei jaksa näihin karkeloihin syttyä ja himmeimmät läpyskät menevät taas kerran Hämikseen. No on se neljäskin sija "ihan hyvä".
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Juuri tällä hetkellä kiinnostaa eniten se, että pääsen tästä helvetin rumasta "playoff parrasta" eroon illalla. Toki tuollainen 60 000 euroa lukon kassaan kuulostaa myös hyvältä, joten toivotaan että pojat homman hoitaa.

Maalivahdit ovat suht tasaisia imijöitä, vaikka Rolin torjuntaprosentti on aivan järkyttävästi parempi kuin Norosen. Lukon pitäisi olla tällä hetkellä siinä iskussa, että jos hiukkaakaan kiinnostaa niin peli on 0-7.

Veikataan siis 4-3
 

Metalwarrior

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ihmettelen, ettei Veikkauksen peleissä ole pronssipeliä ollenkaan. Aika käsittämätöntä toimintaa. Mtv3:n toiminta sen sijaan ei yllätä, tuolta kanavalta mitään järkevää on turha odottaakaan.
 

Belander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Mä taas veikkaan, että hyvää kiekkoviihdettä on tänään tarjolla. Ei näillä joukkueilla sen paremmin kuin muillakaan sm-liiga joukkueilla ole liikaa mitalleja.

Tänään on kentällä todella monta pelaajaa, joilla ei ole edes kokemusta montaa peliä pleijareista varsinkin Lukolla, joten mitallit varmasti kiinnostaa. Mitalli on aina mitalli.

Lukko homma kotiin tänään !! Pronssikin on todella hyvä saavutus.
 

Belander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ihmettelen itsekkin tota veikkauksen toimintaa... MTV3 kuten jo monesti on sanottu ei yhtään yllätä. Eihän pleijareitakaan tullu ku maksullisesta palvelusta tällä kaudella ja nekin runkosarja lähetykset oli sitä sun tätä (minun mielestäni).
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Re: Re: Re: Re: Kauniiksi lopuksi Rautakorven Lukkoa pataan!

Viestin lähetti Nännimäinen
Ennakoin tulevaa, enkä muistellut menneitä.

Maalejakin nähtäneen kuin edesmenneen NHL:n tähdistöpelissä konsanaan

No, otappa nyt sitten näistä selvää. Johtaja naukkaillu ilmeisesti useamman pullon aurinkovoidetta. Osta perkele uudet.

Ja teemuseiskakolmoselle, kovin on rajoittunutta, jos ei muita tulosvetoja ole pelannut kuin Veikkaus Oy AB:n. Parhaat veronkiertouhkapelit ovat pystyssä Wetterhoffilta lähtevissä busseissa tai tapparafanien kanssa katsomossa.

Jos Veikkauksen peleistä olisi ollut kyse, minkä ihmeen takia olisin vihjannut muuttuvakertoimisen pelin lopputuloksen intternettiin?

Ja loppuun tiedustelu, että onkos pronssikarnevaalit A.H:n ämpärikalja&mättöruoka -ravintolassa?
 

M10

Jäsen
Re: Re: Re: Re: Re: Kauniiksi lopuksi Rautakorven Lukkoa pataan!

Viestin lähetti tuuski
[BJa loppuun tiedustelu, että onkos pronssikarnevaalit A.H:n ämpärikalja&mättöruoka -ravintolassa? [/B]

Morrow10 ilmoittautuu paikalle ja otan oman Etolasta ostetun ämpärin mukaan. Mättöruoka vasta mestaruuskrapulapäivänä.
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
Viestin lähetti ervatsalo
Niin, tarkoitatko tällä päähän kohdistuneita taklauksia?

Täältä tähän

Vai tarkoitetaanko tällä törkeääkin törkeämpää Rauteen teurastusta, jossa miehen koko ura oli vaarassa!!!!!!


Viestin lähetti psychodad
Juuri tällä hetkellä kiinnostaa eniten se, että pääsen tästä helvetin rumasta "playoff parrasta" eroon illalla. Toki tuollainen 60 000 euroa lukon kassaan kuulostaa myös hyvältä, joten toivotaan että pojat homman hoitaa.


Niin! Voitaisiin pistÄä Snellmannille heti pari vuotta lisää kontrahtiin, siinähän lähtee maalintekohuolet ensi kausilta, jihaa!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös