Pro Mälkiä!

  • 17 995
  • 59

Pordinard

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buffalo Sabres
Vopat tuli nimenomaan Ilveksestä ja yhdessä ensimmäisistä, ellei jopa ensimmäisessä IFK-pelissään teki maalin tai kaksi Ilvestä vastaan.
 

HJL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Katso Pallo, Vancouver Cancouver
Kiitos korjauksista!
Niinhän se olikin, että Siirto tapahtui Ilveksestä. Edellinen kausi oli mennyt Lahdessa. Vopat näyttää istuneen kyseisellä kaudella 2001-2002 Ilveksessä 92 minuuttia ja IFK:ssa 85 minuuttia jäähyllä. Ihan ok yhdelle kaudelle...
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Vopat tuli nimenomaan Ilveksestä ja yhdessä ensimmäisistä, ellei jopa ensimmäisessä IFK-pelissään teki maalin tai kaksi Ilvestä vastaan.

Kun muistelen jumalaista Vopatia, mieleeni ei piirry ainuttakaan hänen tekemäänsä maalia.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eikö oo hassua, ei minunkaan :)

No ei vaiskaan. Muistan sen legendaarisen Tappara-ottelun ensimmäisen kavennusmaalin. Romppo tuli jäähyltä ja aloitti takaa-ajon, 1-6.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Minä taas muistan ihan hyvin Jonni Vauhkosen maalin, niitä nimittäin tuli yksi kpl koko kauden aikana. Se oli joku kotipeli kauden loppuvaiheessa ja tyylikäs laukaus Jonnilta.
 

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kun muistelen jumalaista Vopatia, mieleeni ei piirry ainuttakaan hänen tekemäänsä maalia.

Jos jostain löytyy 2003-2004 Kärppä-välieräsarjan vieraspelistä Vopatin maali niin siinä on sitä jotain. Ukko purjehti omalta alueelta kiekon kanssa koko kentän läpi b-pisteiden väliin ja näpsäytti rannarin yläkulmaan.

Ilmeisesti oli pelottelu mennyt aiemmin perille.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Apua. Vittu mä luulin oikeasti, että Jhag oli napannut jonkun A-luokan tiedonpätkän ja tuli tänne kertomaan sen.

Mälkiä. Brrh. Menee samaan kastiin niiden muiden kanssa. Ainoastaan Shedden erottuu muista. Erkkaa ja Ramia ei mainita kenenkään muun yhteydessä, koska ne oli valmentajia. Muut oli mitä oli. KJ:n saa jokainen laittaa muiden joukkoon.

ps. Onneksi Vopat ei ollu tän kauden joukkueessa. Olis vaan tullu huokailtua kun siitäkin olisi yritetty tehdä jotain sumputtelija-peruuttelijaa.
 

Sinner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K (Rikollislauma) , NP#10 DEFC#16
Ainoa IFK valmentaja, joka on (todistetusti) kussut l. virtsannut l. ureoinut. valmentamiensa pelaajien varustekasseihin.

Baxter kyllä nokitti. Kusaisi nimittäin pikkulintujen mukaan Lindforssin Sakarin grilliin Saken mökin terdellä. Kausi oli luonnollisesti jo pulkassa. Noh, tiedä näistä...

Joku tasapaino pitäisi saada valmentaja-kysymykseen. Jos janan toisessa päässä on A.Suhonen ja toisessa päässä R.Summanen ja mikä ettei Mällikin, niin osuma pitäisi saada osumaan oikeaan kohtaan janaa. Ripaus liikaa vasemmalle ja saadaan Alpo jolla on munat. Vaaksan verran liikaa oikealle ja puikossa on kuukautiskivuista raivoava Mälkiä. En halua nähdä kumpaakaan penkin takana.

Oma vaatimaton toiveeni olisi saada Bluesin Matikainen heti, kun se vain on mahdollista. Suikkasen otsassa lukee jo "Mottipäinen hinta"(ihan aiheesta) ja eivätkö nämä päädy yleensä naapuriin?
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Kävin lukemassa tuota vanhaa HIFK-Saipa ketjua, priceless! Mutta siellähän pohditaan, kuinka HIFK mahtaa nyt aloittaa uuden koutsin kanssa ? Sain käsityksen, että moni meistä(kin) povasi HIFK:lle menestystä, koska joukkue usein onnistuu muutamassa ekassa matsissaan uuden valmentajan alaisuudessa. Joten oliko tuo myöhempi Saipa-matsi, joka ryssittiin 7-0 Apen kanssa?? Jotenkin fiilistelen yhä, että Mälli hävisi 6-0 ja sai kenkää. Masokistin unelmahan olisi ottaa tuon jälkeen sisään Alpo, joka lataa maalin verran paremmaksi...miten tää oikein meni?
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
: Le Banner - tässäpä todella triviaali yksityiskohta, mutta eikös Mällin potkut sinetöinyt matsi ollut HIFK-Saipa ja 0-6 ? Asialla ei ole sinänsä mitään merkitystä. Veikkaan, että Mälkiä antoi siinäkin matsissa kaikkensa.


Tarkistin omista ja virheettömistä muistiinpanoistani, että 3.1-02 vierasmatsi Ipaa vastaan ja puolivälissä ottelua 4-0 tilanteessa, mutta Kille, Levokari ja pari jotain muuta virtuoosia pisti verkot töttörölle ja tilanne olikin 4-4 ja reilu minuutti ennen loppua Z ampui tolppaan. Seuraava matsi oli tuo Saipan vierailu Skrikon johdolla ja loppulukemat 0-7.

Mällin ja muiden fudut ja Alpo, Harri, Sakke ruoriin ja ensimmäinen matsi Espoossa, jossa Vihko teki 0-1 ja 1-2 Lehtonen, mutta lopussa ukkoa boxissa ja Blues voitti 4-2.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
1) Menestytään ja viihdytetään. Sisältää myös ryminää.

-SW
-Shedden

Meillä taitaa olla eri kriteerit menestymiselle. Mun mielestäni Shedden ei saanut IFK:ta menestymään. Neljäs sija ei mun mielestä ole menestystä. Tuskin säkään lasket Ikan ensimmäistä kautta 99-00 kaudeksi, jolloin oltaisiin menestytty. Silloinhan oltiin neljänsiä niin ikään. Vai runkosarjan perusteellako menestys lasketaan, kun Dagi johdatti IFK:n runkkarissa toiseksi? Siitä huolimatta pleijareissa voitettiin vain yksi sarja ja seuraavassa tuli turpaan. Mä en laske sitä aidoksi menestykseksi, vaikka se onkin parempi kuin mihin Kojo pystyi.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Vopat tuli nimenomaan Ilveksestä ja yhdessä ensimmäisistä, ellei jopa ensimmäisessä IFK-pelissään teki maalin tai kaksi Ilvestä vastaan.

Matsi oli kerhoa vastaan ja saattoi tehdäkin maalin, mutta seuraavassa matsissa Jaffapöntössä teki 0-1 ja 1-2 legendaarinen Cipruss.
Kotimatsi oli seuraavaksi Ässiä vastaan ja kuinka ollakaan niin Vopi kiskaisi jälleen maalin. Tarvittaessa tosi pehmoiset käpälät näköjään.
 

fakiiri

Jäsen
Erillisvastaus meni vierailijalle. Omia kiitän veretseisauttavista muistoista ! Todellakin - Joonas Junkka oli menossa kohti mestaruutta. Ei jumalauta mitä menoa!! Muistin Mogerin väärin, hän ei siis ollut vielä Mällillä, vaan tuli kehiin uskomattoman Scissonsin tilalle! Mutta eikös Treillekin pelannut Scissonsin kaudella? Ja Mrazek? Vai olivatko he.....huh.....Pentin kehityskaarta seuraavalta kaudelta?

Blackhawksin lahja IFK:lle Yorick "ehkä taitavin ranskalainen koskaan" Treille tuli IFK:hon kevätkaudeksi 2003. IFK sai Treillen ilmaiseksi, kyseessä oli joku herrasmiesapu sen jälkeen, kun Tuomo Ruudun kausi päättyi Sihvosen Soosin polveen. Eli Treille stunttasi itse Tuomoa! Myös Mrazek edusti IFK:ta kaudella 2002-2003. Mrazekista on jäänyt mieleen lähinnä äijän englannin kielen lausuminen, hyvin oli poika opetellut kanadalaisen tavan puhua lontoota.

Tuo kausi 2001-2002 oli kyllä surullisen kuuluisa, mutta hauska. Kesällä 2001 Föönillä olisi ollut saumat heittää jäälle ykkösketju, jonka laiturit olisivat olleet Ville Peltonen ja Jan Caloun. No, kumpikaan ei skulannut IFK:ssa... Calounilla oli voimassa oleva sopimus IFK:hon ja ilmeisesti IFK maksoi siitä lystistä, että Pubi veivasi Espoossa. Samoin Veikko Nieminen skulasi Ilveksessä niin, että IFK maksoi palkan ja Ilves maksoi IFK:lle jotakin mitätöntä vuokraa...Föönin hankinnat tuolla kaudella olivat jäätäviä....ja kaiken huipuksi itse Jukka Seppo palasi Nordikselle. Tosin Seppo jopa skulasi hyvin, varsinkin miehen loukkaantumistaustan tuntien.

Entä sitten tapaus Jan Kobezda? Suora kahden vuoden diili, eikä äijä skulannut peliäkään IFK:ssa.

Entä sitten ko. kauden puolustus? Kun Junkka floppasi, Föönille tuli kiire hankkia uusia pakkeja. Ja mitä vahvistuksia herra Pielisensuulta meille kaivoikaan? Kyllä, Riku-Petteri Lehtonen ja Pauli Levokari...ei muuta kuin nakkeja tilaamaan kevään juhliin...

Pelasiko se Valko-Venäjän ihme ne muutamat matsit vasta kaudella 2002-2003? Niin se taisi olla.
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Matsi oli kerhoa vastaan ja saattoi tehdäkin maalin.

Joo, Vopatin eka matsi IFK:n paidassa oli tosiaan Hämeenlinnassa HPK:ta vastaan jossa tasoitti kolmannen erän loppupuolella lukemiksi 3-3. Matsi tietysti hävittiin jatkoajalla.

Podkonicky pelasi IFK:ssa muistaakseni myös tuolla todella surullisen kuuluisalla 01-02 kaudella.

Edit. fakiiri: Levokari pelasi kauden 01-02 alusta saakka.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Podkonicky pelasi IFK:ssa muistaakseni myös tuolla todella surullisen kuuluisalla 01-02 kaudella.

Saattoi sekin siellä koheltaa, mutta itse olen yrittänyt unohtaa senkin. Joku mielikuva on kuitenkin kun Andrej olisi tuikannut byyrin puolivahingossa, mutta tekihän Treillekin ja Fredericks saman. Tältä 01-02 Mälkiän kaudelta pitää mainita vielä sekin kun peli hivenen tökki syksyllä ja Sir Pentti taisi mennä ihan rapakon taakse omiin touhuihinsa, niin alkoi kova spekulointi, että ketähän on tulossa ja kuinka kohta kyykytetään kaikkia, mutta Pentti tuli reissusta ja ilmoitti, että kaikki ulkkarit on myynnissä Marekkia lukuunottamatta. Ehkä vuosituhannen rajuin kyykytys ja muistaakseni puoli kiekkoilevaa maailmaa jahtasi kilpaa tarjoten mottipäisiä summia Jonas Andersson Junkasta ja Aigarsista. Nyt itkettää ja naurattaa jo sen verran, että lähden pururadalle ajatusten saamiseksi muualle.
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Peukku Mälkiälle! Valmentaja jolla buutsit jalassa vaihtoaitiossa ei voi olla paha ihminen!

Muistan tämän Andrei Podkonickyn. Ei ollut ollenkaan huono pelimies. Muu jengi vaan oli niin paska silloin!

Oli ne surullisia aikoja nekin, mutta jotenkin se tuntui loogiselta kun katseli rosteria ja Penan viiksiä hallilla. Nyt oli rosteri kondiksessa, mutta siltikään ei tullut kuin surun kyyneleitä ja mahtivitutus. Ja sama edessä ensi kaudella mikäli ei valmennus vaihdu!
 

baddinki

Jäsen
Suosikkijoukkue
iiefkoo
Oli ne surullisia aikoja nekin, mutta jotenkin se tuntui loogiselta kun katseli rosteria ja Penan viiksiä hallilla. Nyt oli rosteri kondiksessa, mutta siltikään ei tullut kuin surun kyyneleitä ja mahtivitutus. Ja sama edessä ensi kaudella mikäli ei valmennus vaihdu!

No tuolloin vitutti jokaikisessä HIFK:n kotipelissä. Mutta kyllä mä ainakin hyvin tyytyväisenä katsoin tänään suurimman osan kaudesta HIFK:n kotipelejä.

tuntuu siltä, että kerholle putoaminen on saanut kaikki unohtamaan, että HIFK pelasi hyvän ja viihdyttävän runkosarjan kotonaan Kojon alaisuudessa.
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Joo, juurikin näin mitä rale yllä sanoo. Mälkiän kausi oli täysin sysipaska, eikä sitä ole mitään syytä romantisoida. Siinä ei ollut mitään hyvää, vaikka muutama halailu kauden aikana järjestettiinkin ja joku kuulemma kusi ehkä johonkin laukkuun. Tämä kausi oli valovuoden Mälkiän kautta edellä, vaikka lopullinen sijoitus ei paljoa poikekkaan niin kausikortin omistajalle sillä on hieman merkitystä, hävitäänkö ne runkosarjan kotipelit vai voitetaan.
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Joo, juurikin näin mitä rale yllä sanoo. Mälkiän kausi oli täysin sysipaska, eikä sitä ole mitään syytä romantisoida. Siinä ei ollut mitään hyvää, vaikka muutama halailu kauden aikana järjestettiinkin ja joku kuulemma kusi ehkä johonkin laukkuun. Tämä kausi oli valovuoden Mälkiän kautta edellä, vaikka lopullinen sijoitus ei paljoa poikekkaan niin kausikortin omistajalle sillä on hieman merkitystä, hävitäänkö ne runkosarjan kotipelit vai voitetaan.

Nojoo, ehkä pieni plussa oli sentään voitetut kotiottelut tällä kaudella, mutta muuten en näe eroa sillä vain mestaruudella on väliä! Siihen olisi ollut menneellä rosterilla edellytykset mutta kun valmennus kusee niin eipä voi mitään! Jatkuva paasaaminen "häviämisen kulttuurista" on itsensä kusettamista! Totuus on ja oli että KJ;n pelityyli ei vaan natsannut ja lopputulos on että kesälomilla ollaan. Muuta ei jää loppujen lopuksi mieleen menneestä kaudesta!
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Yorick Treille oli Chicagon varaus v.1999 ja pelasi Alpon HIFK:ssa 02-03. Ape on varmaan oppinut tuntemaan Treillen kyvyt Chicagon päävalmentajana ja halusi pelaajan HIFK:hon, näin oletan. Treille ei tietenkään ikinä pelannut NHL:ssä, mutta pelasi nytkin kauden 09-10 Tshekin liigan Vitkovice-joukkueessa.

http://www.hockeydb.com/ihdb/stats/pdisplay.php?pid=56497

Sakke Lindfors pelasi viimeisen kautensa 01-02 eli myös Mälkiän joukkueessa. Jengiin tuli keksen kauden kokeilemaan ainakin Scissons, Moger, R-P. Lehtonen, Seppo ja Vopat. Poispäin läksivät kesken kauden Junkka, Podkonicky ja Scissons, ehkä joku muukin.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
- - -
Muistan tämän Andrei Podkonickyn.
- - -

Mistä tuntee vanhuksen. No,kun se muistelee vanhoja, ja muistaa ne paremmin kuin nykyjutut.

Podo tuli muistaakseni suoraan lentokentältä johonkin harkkapeliin Kerhoa vastaan Hämeenlinnaan. Ja lensikö siinä pelissä Nielikäinen vielä suihkuun, tai jotain?

Mälkiästä sen verran, että hänhän tuli HIFKiin nimenomaan kasvattamaan silloisista huippu-A-junnuista tulevia pelimiehiä, koska hänellä oli kuulema taito nimenomaan kasvattaa nuoria pelaajia liigaan. Eivätkös mm. Vihko, Häppölä ja Viitaluoma olleet tuota kaartia? Ja pelaavat nyt... SM-liigafinaalissa? Oliko vielä Jani Honkanen tuolloin? IPikkarainen ainakin, vaikkei nyt finaalissa olekaan.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Mälkiän jengi oli aidosti ehkä liigan paskin ja Kojon about liigan paras. Sori nyt vaan kauheasti, mutta en viihtynyt runkosarjan nelossijan tuoneella kaudella, koska käsissä oli nippu, jonka pitäisi pelata nyt finaalissa. Joku vitun tolkku nyt näihinkin juttuihin. Mälkiän & Suhosen HIFK oli taidoiltaan täysin aliarvoinen ja keskenään riitaisa lauma ja on vain inhimillistä, että siinä näkee tahatonta komiikkaa. Tosin itsellenikin se vaati monen vuoden perspektiiviä. En oikeasti viihtynyt Mälkiän kaudella, katselin vanhoja kirjoituksiani ja siksi myönsinkin alunperin, että nyt olen jälkiviisas.

Formuloissa Nico Rosberg ja Michael Schumacher ajavat vastaavilla bilikoilla ja vanhalla mestarilla Miihkalilla menee ihan jees. Ei se siellä häntäpäässä ole. Kukaan Mclaren/Mersu -fani ei kuitenkaan varmastikaan riemuitse siitä, että kohtuuhyvän auton toinen kuski snadisti alisuorittaa, vaikka ei ryvekään. Miksi perkeleessä Kojon kompuroimisesta neloseksi pitäisi olla iloinen? Kuka lätkäfani edes muistaa runkosarjaa, kun mestaruuden jaetaan niissä perkeleen pleijareissa? Ovatko Lukko-fanit pirun iloisia, kun oma joukkue johti sarjaa suurimman osan ajasta? Keskinkertaisuus nimeltä Kari Jalonen pääsi runkosarjassa neloseksi loistavalla materiaalilla lähinnä sen ansiosta, että Noroselle sattui huippukova kausi tammi-helmikuulle. Pelaaminen oli samaa seisoskelua ja soodaa, mutta maalivahti ei päästänyt kahta enempää. Nortti viihdytti mua hyvin helmikuussa, samoin Micke koko kauden. Jos HIFK-fanit saisivat valita SM-liigan kuukauden pelaajan, helmikuun pelaaja olisi ollut luultavasti Jan Lundell. Muut tahot valitsivat Mika Norosen. Miksi tämä ketju piti tulla pilaamaan puhumalla Jofapään toisesta floppikaudesta? Turisti. Ilman Norosta HIFK olisi ollut runkosarjassa kuudes-kahdeksas.

Shedden-spekulaation otan tosissani. Menestystä on helvetin vaikea mitata ja mun oma minimiodotukseni ei ole salaisuus. HIFK;n pitää olla joka kausi lopullisesti neljän sakissa. Shedden veti tässä tämän minimin. Hän tsemppasi viimeiseen otteluun asti välierissä kuitenkin ja lisäksi hänen joukkueensa viihdytti. Lehtiotsikoissa HIFK on nykyään sijoitettu kuolinilmoitusten yhteyteen. Mun mielestäni urheilu on osa viihdebisnestä ja aivan satavarmasti Sheddenin kauden HIFK:n aikaan katsomossa oli parempi tunnelma ja enemmän jengiäkin. Lisäksi osallistuminen HIFK:n vierasmatsireissuihin oli pitkästä aikaa erittäin aktiivista. Muistan sen hyvin ja pidän sitä pirun arvokkaana mittarina fanin kannalta. Lähtikö Kojon HIFK:n perässä useita bussilastillisia punaisia, joiden menoa olisi kehuttu vieraskatsomoissa? Ei. Matka maksaa. Viihde puuttui myös HIFK:n vierasmatseissa ja se on iso menetys SM-liigalle. Pronssiottelussa pelaaminen on yli 10 joukkueen liigassa nyt kuitenkin jonkunlainen menestymiseksi luokiteltava asia. Terve asenne on se, että vain kulta kelpaa, mutta onhan se eri asia kaaputtaa maalin päähän finaalista vedellen äijää seinille kuin hiipiä sukkasillaan ulos puolivälierissä ja iloita runkosarjan neljännestä sijasta. Sheddenin HIFK taisi sijoittua runkosarjassakin jopa paremmin.
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Peukku Mälkiälle! Valmentaja jolla buutsit jalassa vaihtoaitiossa ei voi olla paha ihminen!

Tää on niitä ketjuja, johon jokaisen itseään kunnioittavan kirjoittajan on osallistuttava.

Oliko Mälkiällä buutsit vaihtoaitiossa - epäilen, lapikkaat olisi sopineet paremmin imagoon. Ettet vaan sotke Timo Tuomeen?
 

Svante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Bayern
Kyseisen kauden alla ilmestyneessä IFK Magazinen kannessa taisi olla Jonas Junkan kuva ja teksti, jossa luki jotain tyyliin: "Taistelu (mestaruudesta) voi alkaa!" ...

Jep, tällainen löytyi ja oli ihan pakko katsella mitä sieltä löytyikään.
Vanhan äijän silmäkulmaan tulee tippa kun näitä juttuja lukee. Jälkeenpäin kun tietää miten kaikki menikään.

Todellakin "Taistelu voi alkaa". Jäiköhän tuokin "taistelu" kesken?

Otsikoita lehden sisältä:

"HIFK parempi vaihtoehto kuin NHL:n farmiliigat"
Joonas Junkka puolustuksen todellinen huippuvahvistus

Jari Kaarela tyytyväinen kassaritilanteeseen:
"Maalivahtikolmikko HIFK:n junnukasvatteja"

Juuso Riksman haki kokemusta maailmalta
"Olen valmis taisteluun"

Aigars Ciprussin kauden tavoitteet:
"Salt Laken olympialaiset ja HIFK:n mestaruusjuhlat
(Tässä kohtaa alkoi jo vatsalihakset krampaamaan)

Pauli Levokaria ei niin vain ohitetakaan...
JÄTTIPORILAINEN
kaikilla mausteilla

Jonni Vauhkonen uskoo hyvään kauteen
"Nuori ryhmä tekee vielä monta yllätystä liigassa"
(Oli aivan oikeassa)

Persoonallisuusanalyysilla joukkueesta kaikki irti
Heikki Mälkiän uusi työkalu

Ja lopuksi hieman muisteluja Mälkiän ajoilta ala "Mobergin testamentti", josta käy ilmi missä tilanteessa Mälkiä oli:

2001-2002:

Katastrofi jo ennen kauden alkua! Matikainen jatkaa siitä mihin hänen täysin epäonnistunut Pietarin MM-kisojen kaljatelttabisnes päättyi, eli kokoaa jengin jolla ei ole mitään tekemistä sm-liiga kiekkoilun kanssa. Valmentaja Mälkiälle ei anneta mitään mahdollisuuksia ja kun vielä joukkueen "tähdet" Mäkiaho, Kortelainen ja Kuhta kaappaavat joukkueessa vallan niin on edessä nolo loppu. Nämä kolme sankaria kuuluvat muutenkin pelajiin jotka eivät vuosiin ole ratkaiseet tärkeitä otteluita, miksi he siihen nyt pystyisivät?

Lopulta koko valmennustrio erotetaan. Matikainen on ennen kauden alkua luvannut Mälkiälle itse eroavansa mikäli Mälkiä saa potkut. Tämä ei tietenkään toteudu. Mälkiän, Blomqvistin ja Kaarelan potkujen sijasta olisi IFK:n tulevaisuus hyötynyt rutkasti enemmän Matikaisen, Mobergin ja Kimmo Heinon potkuista! Alpo "Mä tiedän vähän paremmin kuin muut" Suhonen astuu Mälkiän tilalle mutta näin huonoa joukkuetta ei luotsaisi loppupeleihin edes Hannu Jortikka. Historian surkein IFK-joukkue jää play-offsien ulkopuolelle ja kauden suurimmaksi uutiseksi jää Mälkiän Nielikäiselle osoitettu kusinen, märkä ja haiseva jäähyväislahja, sekä Matikaisen sydänvaivat. Ikuisesti positiiviset IFK-kannattajat ehtivät jo toivoa Matikaisen siirtymistä sivuun mutta surullinen uutinen kiirehtii kohta eetteriin: Matikainen kokoaa kauden 2002-2003 joukkueen......

Mukavaa kesää kaikille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös