Poterovartio

  • 647 575
  • 3 485

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Varsinkin jos on hyvä laukaus, niin sellainen "joshkestner"-tulema ei ole kaukaa haettu.
Tullaan varmasti vertailemaan paljon Kestneriin laukauksensa puolesta. Pelasivat 2018-2019 samassa joukkueessa - pelimäärä suht. tasan, mutta Pooley teki 31 maalia ja Kestner 22.

19-20 kaudella Pooley tekikin sitten 17 peliin 16 maalia. Laukaus on huikea.
 

Vasenpaitsio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Katselin Pooleyn maaliklippejä ja niiden perusteella luistin liikkuu raikkaasti ainakin pienessä kaukalossa. Laukaus lähtee terävästi ja nopeasti. Ei myöskään epäröi tuulettaa.

Sopii täydellisesti Keisari-Kallen hankintapolitiikkaan. Jos ensivaikutelman perusteella pitäisi Pooleyta johonkin verrata niin kyseessä on Skalickyn ja Repon pitkään kadoksissa ollut amerikkalainen serkku.
Ei kai hymyile maalin jälkee tiäksää?
 
Viimeksi muokattu:

Samout

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko - Suomen Mestari 2021
Jos Saarela pitää paikkansa niin on jo nyt Liigan kovin jatkosopimus ja maalipörssin & pistepörssin voitto on lähellä, jos pysyy terveenä ja pelaa koko kauden. Aivan liian hyvä pelaaja Liigaan.
 

Metsästäjä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT
Nortamonkadun poterossa tähystetty silmät tarkkana ja mieli valppaana nyt 24h putkeen, jonka voi niputtaa raporttiin lyhyesti; Länsirintamalta ei mitään uutta.

Kuinkas muualla? Žádný zámek květ stat se?
Pari lokkia lentänyt liian läheltä poteroa yön ja päivän aikana. No, saipa ainakin jotain rinnan alle.
 
SaiPasta joku tulossa Lukkoon?

Kaverini, joka on jossain Lukon whatsapp-ryhmässä lähetti tälläisen kuvan. Tiedustelijat ovat havainneet kyseisen auton Raumalla!
 

Liitteet

  • A05C10E8-4DB3-4BBB-8E79-7221BD5CFEC6.jpeg
    A05C10E8-4DB3-4BBB-8E79-7221BD5CFEC6.jpeg
    68,5 KB · kertaa luettu: 331

Gally11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canadiens #11 - Saku Koivu, Brendan Gallagher
Kaverini, joka on jossain Lukon whatsapp-ryhmässä lähetti tälläisen kuvan. Tiedustelijat ovat havainneet kyseisen auton Raumalla!

Tylsä päätelmä, mutta veikkaisin että Ville Petman käymässä veljellään/äidillään tai sitten Pexille on annettu jo seuran auto käyttöön ja on pyörimässä Raumalla.

Ei niin tylsä päätelmä on se, että Tomas Zaborsky ja Sam Lofquist eivät ole suostuneet palauttamaan firman autoa ja ovat tutustumassa uuteen kotikaupunkiin.
 

Siklenka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Gally11 on oikeassa, Virran Pekulla on jo Saipan auto käytössä, lähteenä naapurusto, joten hälytila alas.

Lienee kyllä vihollinen jo luovuttanut, kun ennen kuin edes kerkesivät kertomaan mitään binääreistä, niin täällä on ammuttu jo.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös