Poterovartio

  • 645 776
  • 3 485

Lugu63

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Onkohan tämä joku vihulaisen taktiikka, että ollaan noinkin avoimena, kun suoraan kysytään. Sieltä varmaan saisi uusien taistelijoiden henkilötunnukset ja postiosoitteet jos vain tajuaisi kysyä.

Tämän kevään sodan Nortamonkadun laukaukset olivat kyllä niin säälittävät, että joko ne olivat vain bluffia tai sitten ovat vain lähteneet jo suoraan luovuttamaan. Me tottakai tiedetään jo kaikki tulevat tykitykset, joten vihulaisen pitäisi nyt alkaa keksimään jotain uutta. Sellaisilla ”viiden minuutin taisteluilla” ei kyllä Poterovartiokomppaniaa selätetä.

Joka tapauksessa nyt on ensimmäiset laukaukset ammuttu. Mielenkiinnolla odotan vihulaisenkin kehittymistä sodan keskellä. Hereillä pitää olla.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
HÄLYYYTYS!
 

Liitteet

  • Screenshot_20210520-210110.jpg
    Screenshot_20210520-210110.jpg
    108,6 KB · kertaa luettu: 315

sir jusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Montreal Canadiens

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Oma vastaukseni on Robin Pressin jatkosopimus. Koska lipasto on mallia Ikea ja Ikea är på sverige. Miten ihmeessä tämä sitten onnistui? Rajala osti viimeisenä karhunpalveluksena (pisti omista rahoista) mestaruusjuhlissa pikku simassa Pressin ulos KHL-sopimuksestaan ja Kungen jää Raumalle vielä kaudeksi.

Ai ettien että.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös