Positiivisuusketju

  • 864 121
  • 3 961

Jari66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ukraina
Erittäin positiivista. Bravo, juuri näin.

Voisin kuvitella, että nyt tehdyt sopimukset saattavat olla huomattavasti edullisemmat kuin jos niiden kanssa olisi viivytelty esimerkiksi kevääsen tai kesään. Saatikka että kavereilla olisi ollut varmaan muitakin ottajia.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Turkoosi kevät 2024, Dallas Stars, Leksands IF
Pitkästä aikaa jotain positiivista paskan keskellä. Mahtava uutinen!
 

Ankkakaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Loistava juttu tosiaan tämä, tykkään!
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Hienoa. Björninen on tulevaisuudessa todella kova, vaikka karannee jossain vaiheessa isompiin ympyröihin. Vartiaisesta voidaan saada iloa moneksi vuodeksi eteenpäin! Hyvä!
 

Boogy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Enää ei tappiot edes vituta sekä tässähän tekee helppoa rahaa kun voi pelata huoletta Pelicansia vastaan pitkävetoa koko pankkitilillä. Varsinkin huomenna kun Kärppiä vastaan pelataan niin kannattaa laittaa kaikki lantit likoon mitä löytyy, itse laittaisin koko omaisuudenkin jos olisi vain mahdollista.
 
Suosikkijoukkue
Turkoosi kevät 2024, Dallas Stars, Leksands IF
Jos ei vituta. Onko se positiivista?

Kysyy tietämätön, viittaamatta edelliseen viestiin...

Eipä oikeastaan. Se ettei häviäminen vituta, tarkoittaa että joukkueella menee niin uskomattoman vitun huonosti että häviäminen ei tunnu enää miltään.

Toisin sanoen, kun joukkuees häviämisestä tulee "trendi", siihen tottuu ja turtuu. Kaikki on yhtäkkiä ihsm. Eikä se ole millään tapaa positiviinen asia. Sama pätee periaatteessa ihan missä tahansa muussa joukkuelajissa.

Mielummin mä oisin ylpee omieni esityksistä ja tuulettaisin nii että talo raikaa mut vittuakos tässä tilanteessa on yhtikäs MITÄÄN tuulettamisen aihetta.
 
Suosikkijoukkue
Turkoosi kevät 2024, Dallas Stars, Leksands IF
Saatiin tappioputki katki sopivasti just ennen Lukko-peliä plus ennen kaikkea vihdoin nähtiin sitä taistelua ja voiton eteen raatamista. Hyökkäyspelaaminen näytti tänään paremmalta kuin aikoihin ja hemmetti Tyllerökin teki maalin! Jereltä avauserässä pari tärkeää game saveria joihin tämä voitto lopulta kulminoitui. Fiilis on mahtava pitkästä pitkästä aikaa.
 
Viimeksi muokattu:

play_on

Jäsen
Suosikkijoukkue
dirty dozen
Fiilis on mahtava pitkästä pitkästä aikaa.


Kyllä!

Ensimmäinen erä meni miten meni, pitkälti jäähujen takia. Ensimmäinen osuma kun saatiin, niin näki kuinka apina alkoi hellittää otettaan koko joukkueen selässä.

Kerrassaan hienot kaksi viimeistä erää ja viihdyttävä peli.

Erityismaininnat meidän kaikille junnuille, jotka osoittivat hienoa liiga-kypsyyttä, terävimpänä kärkenään Repo ja Björninen sekä yhtä suuri kiitos valmennukselle, joka ei pelännyt peluuttaa junnuja ylivoimalla toisesta erästä alkaen ja etenkin pelin ratkaisuhetkillä. Kylmäpäistä toimintaa Lämsältä ja tästä minä pidän, että kuumat pelaavat - olkoon sitten vaikka alta kakskymppisiä junnuja!

Hyvä fiilis ja niin näytti olevan joukkueellakin.
 

Saucer

Jäsen
Vaikka voitto tuli ja onnistujia oli enemmänkin, joukkueen nuorimmille pitää antaa arvostusta. Hannes Björninen on huikea talentti ja kaverilta voidaan odottaa jo varteenotettavaa vastuuta seuraavan kauden joukkueessa. Todella kypsä ja älykäs pelaaja, eikä tavoitteetkaan ole missään sen alempaa kuin rapakon takana. Ei pidä vielä liikaa keulia kaverin puolesta, mutta onhan Björnisen peli ihailtavaa katseltavaa. Uransa ensimmäinen tehopistekin tuli todella näyttävällä levityksellä Latvalalle. Luulenpa vaan että Pelicansin pitkänhuiskea varakapteeni olisi samankaltaisessa tilanteessa laittanut löysän vedon Karhusen logoon.
Sebastian Revosta foorumistit puhuivat että liigatasolle on vielä matkaa, mutta varsin pirteä ja asiallinen esitys kaverilta, vaikka lopussa yksi purku menikin heikomman puoleisesti. Vartiainen oli myös oma räväkkä itsensä ja harmiksi Taavi joutui vastoin oikeutta päättämään pelinsä ennen aikojaan.

Vaikka Pelicansin peli on vielä varsin sekavaa, hyökkäyksen kärki on osoittanut pystyvänsä kantamaan joukkuetta. Yksilöiden vertailu on epäreilua, mutta Jesse Niinimäen ja Timo Pärssisen vaihtuminen Smothermaniin ja Repikiin vaikuttaa todella onnistuneelta vaihdokselta. Uskoisin että nykyisestä kaksikosta on vielä enemmän hyötyä kevään lähestyessä.

Ja vielä unohtui mainita: olen iloinen oman mielenterveyteni puolesta että hätäisimmät tuloksiin tirkistelijät ehkä hiljentyvät hetkeksi. Lämsän kanssa yritetään rakentaa projektia, eikä Kaarnalla ole aikomustakaan potkia Lämsää missään vaiheessa kautta. Aikaa pitää antaa ja Ilkka kyllä onneksi ymmärtää sen.
 

play_on

Jäsen
Suosikkijoukkue
dirty dozen
Björninen... Todella kypsä ja älykäs pelaaja

Kyllä, juuri näiltä ominaisuuksiltaan Björninen erottuu kilometrin päähän. Jatkuvasti oikeita ratkaisuja vaikkei loistoa varsinaisesti olisikaan. Nimenomaan fiksua pelaamista ja kokonaisvaltaisesti vailla selkeitä heikkouksia, jos tuota fysiikan puutetta ei lasketa.

Luulenpa vaan että Pelicansin pitkänhuiskea varakapteeni olisi samankaltaisessa tilanteessa laittanut löysän vedon Karhusen logoon

Aika hyvin veti passia tänään tämä pitkänhuiskea varakapteenikin...
.
Sebastian Revosta foorumistit puhuivat että liigatasolle on vielä matkaa, mutta varsin pirteä ja asiallinen esitys kaverilta

Tällä kaverilla tuntuu näkemystä ja syöttötaitoa olevan. ei mitään silmät kiinni ja sinnepäin vaan ihan oikeasti mielenkiintoinen pelitekijätyyppi. Ei noita passeja ole vahingossa laitettu, kun kahdessa pelissä hyvää silmää on osoittanut jo puolenkymmentä avaavaa syöttöä. Todella mielenkiintoinen kaveri, jolla myös kokoa.

Aikaa pitää antaa ja Ilkka kyllä onneksi ymmärtää sen.

Onneksi ja juuri näin.



Ylipäätään, ihan pirun hyvä fiilis noista junnuista - koska viimeksi näin monta ikäluokkansa edustajaa pelaa paikastaan ihan realistisin ajatuksin? A:n mestarit keväältä 2007 ja sitä ennen -71 ikäluokka?
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tuo Björninen on kyllä mahtava jätkä. Ei mikään muka taitokiekkoa pelaava näprääjä, vaan todella peliälykäs huippusentterin raakile. Hemmetin hienoa katsoa miten puolustuspää hoidetaan mallikkaasti ja hyökkäyspäässä on ahneutta, röyhkeyttä ja pelinäkemystä.

Björnisen huippuhetki tänään oli lopun paineessa nousu oman maalin takaa pujotellen Kärppien päätyyn. Moni kokeneempikin pelaaja olisi lyönyt hätäriä ränniin, mutta Björninen nosti pään ylös ja katsoi, että on tilaa ja aikaa tuoda kiekko itse ulos alueelta.
 

Rademoottori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liigan tippumuspelit
Smotha ja Repik ovat hiippailleet Liigan pistepörssissä sijoille 18 ja 19. Molemmilla tehopisteet 4+7=11. Paakkis vapise!
 

Iggy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Smotha ja Repik ovat hiippailleet Liigan pistepörssissä sijoille 18 ja 19. Molemmilla tehopisteet 4+7=11. Paakkis vapise!

Smotherman siis ilmeisesti kantaa kultaista kypärää seuraavassa ottelussa. Millähän perusteella nuo muuten on paremmuusjärjestykseen laitettu?

Mainitaan vielä ketjun aihetta mukaillen Redenbach, joka on vain pinnan päässä kolme ottelua vähemmän pelanneena. Ennen Lahteen tuloa Tylleröä sätittiin monestakin suunnasta, että taso ailahtelee aivan liikaa. Nyt täällä ollessaan on mielestäni ollut tasaisen varma suorittaja ja olisi vaikea kuvitella hänen pelaavan 10 peliä putkeen kiikareilla aivan kuten Hifkissä. Esim. nykyisillä tehoillaan Rede olisi molempien viimekauden finalistien (ja edelleen tämän kauden mestarisuosikkien) paras pistemies. Joten eiköhän tuloksellisesti katsottuna Redenbach ole aivan riittävä ykkössentteri tälläisen keskikastin joukkueeseen.
 

Jari66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ukraina
Kyllähän tälläiselle äärimmäisen intohimoiselle lätkän seuraajalle voitto maistui, en voi kieltää. Siellä oli meiltä pari sellaista maalintekijää joille varmaan onnistumiset kelpasi.

Onko se nyt niinkin, että jos jatkuvasti voittaisi tämänkaltaista hyvän olon tunnetta ei osaisi arvostaa. Öhöm, taitaisin osata.
 

Calé

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kyllä nyt voi olla positiivinen. Hienoa taistelua näkyi. Erityismaininta Revolle, Björniselle, Smothermanille, REpikile ja Redenbachin maalille. Ei Redenbachilla paska veto ole mut se ei vaan ole tarkka.
 

ArPEL

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pitkästä aikaa jälleen voi olla positiivinen. Eilen joukkue oli nälkäinen ja tälläistä peliä on kiva seurata ihan paikanpäältä. Nuoria pelaajiamme on ansaitusti kehuttu niin kehutaan hieman lisää. Hanneksessa on tulevaisuuden kärkisentteriksi Liigassa. Vartiainen on tehnyt itseään ISON vaituksen. Myös Siikonen ja Repo saavat kehuni. Hienoa nähdä "omia poikia" joukkueessa. Michal Repikistä on myös todettava, että huikea kaveri kyseessä. Michal on itselleni hieman erilaisen tsekkipeluri. Tekee hienosti töitä molempiin suuntiin.
 
Suosikkijoukkue
Turkoosi kevät 2024, Dallas Stars, Leksands IF
En uskaltanut toivoa pistettäkään liigakärjeltä. Sain yllättyä positiivisesti kun mukaan tarttui kaksi! Täysikin pistepotti oli jopa harmittavan lähellä, toisaalta tuolla laukaisumäärä piste Lukolle oli oikeutettu.

Niin ja Juvonen pelasi varmaan elämänsä parhaan pelin. Huikea ilta nuorelle kassarille :)
 

Hockey-65

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Nyt alkaa olemaan pelissä niitä elementtejä jotka aiemmin loistivat poissa olollaan. Ennenkaikkea ajoitukset ja kiekoton pelaaminen, varsinkin kun ollaan paineen alla. Merkkaus peli toimii ja apuja tulee kun siihen on tarvetta. Tästä seuraa se, että päästään myös hyökkäämään kun siihen on paikka. Yhdestä asiasta täytyy Lämsälle nostaa hattua ja korkealle, se miten junnut ovat saaneet vastuuta ja millaisiin paikkoihin, etenkin Björninen, huikea esitys tänään koko junnukaartilta! Toivon todellakin, että saisin niellä aiemmat sanani ja pelkoni Lämsän kyvyttömyydestä johtaa tätä orkesteria.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös