Positiivisuusketju

  • 867 915
  • 4 001

aave

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans
Juurikin näin. Edellisellä kaudella ”mestiksessä” oliko TuTo? tiputtanut varman karsijan Kärpät välierissä ja Pelsut voitti Tuton taas Finaalissa ja pääsi karsimaan liigaan noususta. Voi noita aikoja..

Siitä olen iloinen tässä kärppien vihasaagassa, että olin paikan päällä todistamassa kyseistä TuTolle häviötä game fivessa (silloin pelattiin paras viidestä).

Yleisöä oli pyydetty tuomaan kaikenlaista valkoista rättiä tunnustamaan väriä. Ei mennyt käsikirjoituksen mukaan. Sen aiheuttaman pettymyksen tunnelman pystyy vieläkin muistamaan

Ps. Jos joku kärppäfani lukee tän, niin näin sen jatkoajan tilanteen omin silmin ja vannon, että kävi maalissa.

Edit. tarkensin muistamisiani
 
Viimeksi muokattu:

Lahelainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, sympatiat SaiPa
-Kolme pistettä

Eipä tuosta paljon muuta positiivista jäänyt käteen
Mun mielistä positiivista on se, että ratkaisumaalit menee lähes joka ilta ihan oikeille pelaajille, niille jotka tekee hommia ja ansaitsee onnistumisia!
 

Iin Taikuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans
Palloseura hävisi Ässille ja seuraava onkin keskinäinen turkulaisia vastaan. Siinä mahdollisuus karata jo 12 pisteen päähän säälien huonommasta puoliskosta. Ei sillä, että tuonne putoaminen todennäköiseltä näyttäisi, mutta mitä kauempana tuo on sen parempi. Tepsillä muutenkin 2 peliä enemmän pelattuna.
 

Mankkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans & Anaheim Ducks
Ja onhan tuo nelonen Roine-Tyrväinen-Enlund kokonaisuudessaankin yksi parhaista ketjuista tällä hetkellä. Etenkin Tyrväinen on todella pirteä. Tulee olemaan keväällä todella tärkeä ketju.
Se on mukavaa että meiltä löytyy näitä hankintoja jotka lytätään maan syvyyksiin ennen pelin peliä. Viime kaudella Blood ja tällä kaudella Tyrväinen tekee saman tempun ja ratkaisu peleissä on THE Man !
 
Suosikkijoukkue
Häviää viimeistään finaaleissa
Koko tämä toinen erä. Tepsillä ei MITÄÄN palaa Pelsun kanssa. Seittemäs suora voitto putkeen tulee kunhan ei kehitetä luulotautia erätauolla ja jatketaan työntekoa loppuun asti.

Niin huikea kausi ku edellinen oli, niin kertaakaa ei kyl ollu näin hyvää fiilistä meiän mahkuista mennä päätyyn asti.

Joka jätkä vetää tällä hetkellä oman taitotasonsa ylärekisterissä Saket ja Riihiset mukaan lukien. Ihanaa olla Pelicans-fani tällä hetkellä! Tää on meidän vuosi, I believe. Hölön huikea nelivuotinen projekti ansaitsee kruununsa.
 
Suosikkijoukkue
Häviää viimeistään finaaleissa
Tässä joukkueessa on vaan jotain erilaista kuin missään edellisessä lahtelaisessa kiekkojengissä.

Seitsemän tehtyä maalia seittemännen peräkkäisen suoran voiton kunniaksi. Huhhuh, sanattomaks vetää hyvällä tavalla.

Samaan aikaan HIFK häviää SaiPalle ja Tappara JYPille ni väkisinki pistää hymyilyttämään. :)

Tänä keväänä mennään päätyy asti! Ja lauantaina muuten otetaan se historiallinen kaheksas voitto putkeen. Tappara on tällä hetkellä haavoittuneisimmillaan, siin on iskun paikka.
 

Lahelainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, sympatiat SaiPa
Helkkarin hieno peli tänään, meillä on neljä loistokenttää. On tässä ollut useampia vuosia, kun on voinut sanoa meillä olevan yksi tai kaksi kunnon kenttää, ja loput täynnä Gymereitä ja kumppaneita.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös