Positiivisuusketju

  • 865 941
  • 3 978

Kossu123

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ryan Lasch, #24
Meidän yv ei ole enää liigan huonoin :D Ylivoima on tällä hetkellä toiseksi viimeisenä 13,33%, Ässillä on huonompi, 13,16%. Ja tämä on enemmänkin huumorikamaa, eikä vakavasti otettavaa. Kiva kuitenkin, että yv alkanut jo osittain toimimaan. Yhdessä vaiheessa se oli siinä 6% paikkeilla..
 
Suosikkijoukkue
Häviää viimeistään finaaleissa
-3p kolmatta kertaa putkeen Liigassa ja CHL mukaan lukien neljättä kertaa
-Jussi alkanut koppaamaan kiekkoja kuten voittava maalivahti
-Baresin liigauran avausmaali
-Jordán pisteputkessa
-Laschilla jo vaatimattomat 0+15

Hyvältä näyttää nyt!
 

Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
Loukkaantumiset ovat aina ikäviä, mutta jos jotain posia sieltäkin, niin oltaisiinko tätä Baresia nähty Liigassa ollenkaan, jos tässä ei olisi laitureista loukkaantuneena olleet jo Killinen, Kiljunen, Jämsen, Tukiainen ja Haatanen?
 

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Olkinuoran haastattelu. Selvisi että Jussi on Baresin isä ja Narrista ei vielä tiedä, onko lintu vai kala. Nöyränä pysyi Jussi muuten, sanoi että näitä pelejä on joukkueessa painotettu ja se tänään näkyi. On meillä hieno jengi.
Kai siinä Olkinuora viittasi Jori Lehterän legendaariseen El Clásico -heittoon, jolla se ironisesti sanoi että Saipa-Tappara tiistai-iltana Lappeenrannan Kisapuistossa on Liigan El Clásico.
 

Hockey-65

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Schnarr on ihana pelaaja.
No niin on! Tänäänkin, vaikka tehoja ei tullutkaan, loistava ilta ja hänellä on kyllä pelisilmä aivan huikea! Tänäänkin yhdessä hyökkäys alueen pelaamisessa ihan huikea oivallus, ei lähtenyt pelaamaan pakottamalla siniviivalla, piti kontrollin ja pelasi suosiolla keskialueelle ja kun ketjukaveritkin olivat nopeasti pois alueelta, niin kiekko sinisen yli ja hupsista, 3vs2 ja vain maali jäi puuttumaan. Ihan älyttömän kokonaisvaltainen ja fiksu pelimies, ei pelaile itseään pihalle, tuntuu, että on aina pelin alla kun suunta muuttuu. Pelaaminen näyttää todella helpolta,eikä ole koskaan kiire. On todella vaikeaa olla tykkäämättä :)
 

Rademoottori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liigan tippumuspelit
Adam Bares teki yhdellä kertaa 2 maalia. Nimittäin Liiga-uransa ensimmäisen maalin, joka oli samalla ottelun voittomaali. Saa joku tehdä saman perässä ...
 

Tounaii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Olkinuoralta todella hyvä peli, alkanu kaverilla kulkemaan.
Täällä voidaan varmaan muutamalle palstalaiselle sanoa, että tehän sanoitte.

Roineen alivoimapeli oli upeeta tokan erän alussa, jätkä oli muutenki todella pirteä.

Baresin maali oli aivan helvetin upea.

Laschin jalat käyvät taas ku ompelukone, tästä pelistä voi todeta, että Lasch is back!
Onhan toi syöttöputki muutenki ihan älytön, samallain tais mennä viime visiitilläki.

Horkyy on kanssa todella kiva seurata jäällä, lisää vaan onnistumisia äijälle.

Jordan pelas tosi kovan matsin ja siis jumalauta mikä yksilösuoritus ja maali!
Omassa päässä oli kyl aivan isäntä, selvästi alkanu tunnetta löytymää taas pelii niiden aikasempien pelikieltojen jälkeen.

Joukkueen yleisilme oli todella itsevarma ja hyvä, näinköhän sielä on Hölö saanu kaikki sylinterit peliin?
Yleensäkki tuntuu, että kaikki on todella fokusoituneita tohon pelitapaan.
 

NuuskaHP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Jatkoaika tappionkin jälkeen positiivista on annettava sen verran että Olkinuora alkaa olemaan väkevässä vireessä ja peli peliltä ollut mielestäni parempi. Tuolle 2-2 maalille ei voinut mitään kun ei sieltä tullut kenttäpelaajilta mitään muuta tukea kun sähläämistä oikein viimeisen päälle. Ei toi kenttäpelikään enää huonolla tasolla ole ja pitää nyt muistaa että näitä kirveleviä tappioitakin vaan sillointällöin tulee. Hyvässä nousukiidossa ollaan oltu enkä jaksa uskoa että tästä alkaa mikään uusi alamäki yhden tepsi tappion takia. Ja kun posiketjussa ollaan niin ei hävitty 3:a pistettä.
 
Suosikkijoukkue
Häviää viimeistään finaaleissa
Ollaan kaikesta huolimatta CHL mukaan lukien jääty viimeiseen yhdeksään peliin vain kerran täysin pisteittä ja silloinkin Jasse hörppäsi Kärppien tasoituksen JA oltiin alle minuutin päässä jatkoista. Se on alkukauden räpiköinnin jälkeen lopulta ihan hyvin.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans, Sharks, Rafael Nadal, Die Mannschaft
Pelin tuloshan vituttaa, ei meidän olisi pitänyt tätä peliä hävitä. Ylivoima pistää myös kovasti harmittamaan.

Joka tapauksessa: meillä oli tarpeeksi paikkoja naulata peli kolmannessa tai jatkoilla meille. Mikäli Carlssonin veto olisi mennyt pari senttiä alemmaksi tai Schnarr ei olisi laittanut Valia olkavarteen läpiajossa, vitutusketjuun tulisi vain pari hassua viestiä ja posiketjussa olisi ruuhkaa.

Ei me kuitenkaan tulla kaikkia loppupelejä voittamaan, ja kirveleviä tappioita aivan varmasti tulee. Pidetään tällaiset johtoasemat sitten keväällä, tässä viime aikoina pelit ovat sujuneet kuitenkin tuloksellisesti hyvin (kuten palstaveli yllä totesikin jo).
 
Suosikkijoukkue
Pelicans, Karhubasket KEspoo sekä Crocodiles
Masokistina tykkäsin tästä Sport-pelistä, hetkeen ei ole näin paljoa tuskaa kestänyt.
Taisi olla elämäni aikana toinen kerta kun lähden kesken kaiken pelistä pois. Hävetti joukkueenjohtaja puolesta. Pyysin paikallisilta järkkäreiltä ja Vaasalais faneilta anteeksi että joutuivat katselemaan tällaista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös