Positiivisuusketju

  • 873 090
  • 4 031
Olkijussi ja Kidi kantoi tänään. Ainoa miinus Kidin pelaamisessa on se, että pitää kiekkoa välillä aivan liian kauan, jolloin hän joskus se menettää pahassa paikassa. Muuten Kidi oli loistava.

Lahen Turkoosilta hyvä meininki katsomossa, vaikka vähän myöhässä peliin tulikin.

Loppuunmyyty Nordis hiljennetty. Tästä on hyvä jatkaa.
 

jokso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans
Sen mitä kiinnitin huomiota niin oikein mainio esiintyminen. Huolellista ja rauhallista omassa päässä paineenkin alla. Myös hyökkäystä edistäviä asioita teki.
Mielestäni välillä jäi hautomaan liikaa, joka johti kiekonmenetyksiin omassa päässä.

E: Toki on ymmärrettävää että virheitä sattuu Liigadebyytissä.
 

myllyhuhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Lahen Turkoosilta hyvä meininki katsomossa, vaikka vähän myöhässä peliin tulikin.
Joo hyvä meininki oli tänään katsomossa ja myöhästymisen syynä oli alkuun ettei pelilippuja ollut saanut etukäteen vaan ne joutui hakea hallilta, ja toisena, tuhansia ihmisiä ulkona menemässä 2 ovesta sisään koska IFK ei halua maksaa järkkäreille ja Helsinkiläiset eivät osaa löytää hallille kun vasta 10 min ennen peliä :) Hieno voitto tänään ja vielä esikaupungista!
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Ensi viikolla on luvassa kaksi CHL-peliä ennalta heikompia joukkueita vastaan. Noista on hyvä joukkueen lähteä hakemaan sitä kateissa olevaa itseluottamusta. Btw, Bolzano ei ole pelkästään CHL:n jumbo vaan on valahtanut jumboksi myös ICEHL:ssä. Salzburg sentään johtaa kyseistä sarjaa, mutta pitäisi olla yhtä kaikki voitettavissa.
 

Ylikypsä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Telfs Knights
Tampereen joukkueita vastaan on lupa pelata kunnolla. Ja sellainen tuleekin vastaan onneksi jo heti huomenna ja vieläpä kotona
 

Nilkkarallia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pienen hetken tänään jo näytti, että siel on lauma miehiä yhtenä joukkueena. Lopulta sit olikin vain lauma miehiä.

Kuitenkin tän illan takaa-ajo antoi jo lupauksia paremmasta.
 

Jarna90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Huomenna sentään saadaan Jordan takas kyllä se puolustus häntä kaipaa takas, kun ei vaan enää ulosajoja hanki. Kral oli viikko sitten viikkotiedotettaassa day to day. Mitenköhän pitkään tuo day to day jatkuu? Toivottavasti ei muutu poissa toistaiseksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös