Positiivisuusketju

  • 874 137
  • 4 031

lahts

Jäsen
Suosikkijoukkue
La’Hest
On meillä vaan kova JOUKKUE joka on on ansainnut alkukauden pisteensä ihan eri tavalla ja ilmeellä kuin vaikka vimekauden joukkue.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: aave

Jägen_pelsut

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tämä on niin mahtava jengi! Siis veemäinen porukka vastustajille! Päästää lähelle, joukkue näyttää olevan köysissä ja sitten ruvetaan taas pelaamaan hyvää hyökkäyspeliä. Siis ei haittaa vaikka ollaan 2 muna tappiolla niin tullaan rinnalle. Ei haittaa vaikka toinen tasoittaa, taas luodaan paikkoja ja käännetään peliä! Koko jengi pelaa upeasti yhteen!
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Nuo on etukäteen päätetty viikon alkajaisiksi. Eli Patrikaisen piti aika varmasti olla huomenna maalissa enivei.
En siis väitä että Barton starttaaminen tänään oli lähtökohtaisesti väärä peliliike. Toki jälkiviisastella voi aina, että jos Jasse oliskin tänään startannut niin...

Tänään sattui Bartolle ohipeli, niin yksinkertaista se on. Hyvillekin maalivahdeille tulee välillä huonompia iltoja. Leuka pystyssä kohti Lappeenrantaa. Huomenna palataan voittokantaan!
 

Tervonaattori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Preds
Tavallaan ihan hyvään saumaan tuollanen "ohipeli", kun huomenna pääsee piiitkästä aikaa nauttimaan Pelsuista livenä ja toiveenani esitän vihaista ja näyttämisenhaluista jengiä tänne Lappeenrantaan!

Aikalailla koko alkukauden harmitellut, etten enää Lahessa asusta ja missaan Pelsujen huikean liidon, mutta huomenna sitten takas voittojen tielle! Turkooseissa jopa!

Tervetuloa Pelicans ja fanit!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös