Positiivisuusketju

  • 872 964
  • 4 031

FastEnd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kausi on nuori mutta ilme on sellainen, että tämä voi kantaa pitkälle vaikka avainpelaajia puuttuukin. Itse en uskonut moista kun kauteen valmistauduttiin mutta nuoret ovat ottaneet kehitysaskelia ja Riihiset jne. ovat nostaneet tasoaan. Pelsun peli on liikkuvaa ja uhrautuvaa jättäen kovin vähän lopulta tilaa vastustajille, jonka jälkeen maalivahdit hoitaa loput. Joukkueen henki ja kemia näyttää olevan oikein hyvä sekä eteenpäin vievää. Pelaajia puuttuu vaikka kuinka ja paljon mutta aina tuntuu löytyvän sopivia stuntteja tilalle. Yksi pakki ja hyökkääjä olisi kyllä hyvä lisä saada koska jossain vaiheessa tämä kuluttava pelityyli alkaa näkyä väsymisinä ja loukkeina, joita tosin on jo nyt.
 

surfa

Jäsen
Yhdeksän pelatun pelin jälkeen ollaan kaksi pistettä perässä sarjakärkeä tällä joukkueella jonka piti eräiden tahojen mukaan taistella jumbosijan välttämisestä :)
On vähän aikaista mennä sanomaan, etteikö vielä päästä taistelemaan siitä jumbosijan välttämisestäkin, mutta eihän tässä voi olla kuin positiivisesti yllättynyt tämänhetkisestä tilanteesta.

Hiano homma. Kerrankin pääsee yllättymään Lahtelaisessa kiekossa siitä ainoasta asiasta mikä yllättää.
 

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Suurin positiivinen asia on se että vaikka kärkipään jätkistä Iikalla ei kulje ja Jasekin on vaikea löytää tutkaparia, joukkue onnistuu koska kaikki pelaavat joukkueelle, sitä on hienoa katsella.
Työmiehet Bryggman, Roine ja Hämäläinen ovat näyttäneet upeasti esimerkkiä. Kaksi jälkimmäiset pisteissä ja Bryggman yhden pelin lopussa yksin taisteli kiekon pois pitkän paineen jälkeen ja KooKoo-pelissä takakarvasi lopussa raivolla ja kenties esti tasoitusmaalin tai ainakin loistavan paikan. Voittavia tekoja etenkin näiltä kolmelta poikkeusyksilöltä kaikkien kikkapoikien joukossa.

Positiivista on myös että Jasek ainakin silmämääräisesti näyttää oppineen aloittamaan paremmin.
 

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Ainii! Pelicansin ylivoima on tällä hetkellä Liigan neljänneksi parasta.

Kai sekin on jotenkin positiivinen asia myös että muissakin joukkueissa tuntuu taustalla kiehuvan ja olevan vaikka mitä sekoilua, eikä olla ainoita.
 

Hili72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk, k-Vantaa, Päijät-Hämeen jengit
Isoa posia jo useamman pelin ajan Konsta Hirvoselle. Tekee samaa duunia kuin Roine, oikein hienolla onnistumisprosentilla. Mieshän on tullut pelaamaan tänne eikä Peliittoihin!
Totta! Hirvonen on neloskentässä juuri oikeassa paikassa ja siellä aivan hemmetin hyvä. Mietin juuri tänään, että kenet näistä saatettaisiin Peliittoihin lähettää?! Viime vuonna siellä Hirvonen’ Nordgren, J Jämsen ja Forslund, sekä välillä A Jämsen ja Tukiainen.
 

Bobby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pakko tykätä tuosta tämän hetken asenteesta ja taistelusta. Enemmän munaa tuossa touhussa, kuin Hölön ensimmäisen ja toisen kauden aikana yhteensä.

Kyllä. Vaikea sanoa mistä se on kaivettu, ja miksi siitä ei näkynyt kuin pilkahduksia joskus noina parina kautena. Nuorilla tuo kamppailuvaade ottaa aikansa että se pysyy illasta toiseen (tai ainakin melkein) korkealla tasolla, mutta veikkaan että osansa tuo nuo pari rosoisempaa hankintaakin. Joka tapauksessa, muutosta on tullut ja todella isosti, melkein kuin taikaiskusta.

Sitten kun vielä saataisiin se ylivoima tuottamaan säännöllisesti tulosta, niin olisi vittumainen nippu voittaa.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Samaa mieltä kahden edellä kirjoittaneen kanssa. Toisaalta kahdessa edellisessä pelissä olen ollut havaitsevani taipumusta vanhaan vitsaukseen, eli kollektiiviseen turhaan neppailuun ja näpräämiseen. Ei nyt anneta pikkusormeakaan sille, vaan jatketaan sillä työteliäällä ja semi-suoraviivaisella tyylillä.

Hyökkäykseen edelleen kaipaisin lisää voimaa ja asennetta vahvistukseksi. Sellainen hyökkäyksen ”antonmylläri”, kiitos! Yksi riittää tässä vaiheessa.
 

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Pitää muuten vielä nostaa se huomio että Teemu Eronen on taistellut tilanteissa esimerkillisesti ja näyttänyt myös esimerkkiä nuoremmille, useissa vaihdoissa on energia mennyt siihen vääntämiseen ja pisteiden tekeminen on jäänyt vähemmälle, mutta auttaa joukkuetta hyvin myös tuolla pelillä.
 

FastEnd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Mitä vittua, johdetaan sarjaa :DDD aika huikea työnäyte joukkueelta, jonka piti taistella sijoista 12-15 kaikkien ennakkoarvioiden mukaan.
Pakko myöntää, että itsekään ei ennen kauden alkua enempää povannut mutta tätä hiljaisesti aina toivoin.. täytyy ottaa vastaan. Joukkue pelaa erinomaisesti ja taistelee illasta toiseen voitoista huolimatta ketä rosterissa pelaa.
 

Kossu123

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ryan Lasch, #24
En ois villeimmissäkään fantasioissa ennen kautta uskonut, että oltaisiin alkukaudesta sarjakärjessä. Meillä on heittämällä liigan paras veska kaiken lisäksi!
 

Bobby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tavallaan en ymmärrä miksi noille ennakko-arvioille annetaan jotain painoarvoa. Enkä ihmettele pätkääkään miksi sinne toisaalta Pelsua arvioitiin ja miksei sinne vielä joutuisikin, jos peli syystä tai toisesta alkaa sakkaamaan muiden parantaessa ja Bartosak ei vaikka seisomaan enää päällään kuten tänään.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Yksi asia mikä on pakko nostaa vielä framille on se että onnistumisia on ropissu maalien muodossa oikeastaan joka ketjulle, ei todellakaan olla yhen ketjun varassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös