HaZekki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans,Suomi
Alkukaudesta tuli pelättyä aina kun T.Vilen oli jäällä, nyt se on aivan loistava. Hyvä poika.
Niin minuakin hirvitti aina kun Seikola,Leimu.. Myös pelotti aina kun Hurrit ja Pietilät siellä kentällä koomas!(hymiö)

Tällä hetkellä tunne hyvä pojista .Kannattajat rakastaa näitä juttuja, ja varsinkin tuovat buustia ja itse luottamusta koko joukkueen tekemiseen.
 

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Niin minuakin hirvitti aina kun Seikola,Leimu.. Myös pelotti aina kun Hurrit ja Pietilät siellä kentällä koomas!(hymiö)
Mua ei yleensä pelota mikään, kun muistan kuitenkin Pasi Ruposen.. :D
Ei vaan, mun mielestä kyllä Seikola oli yllättävän hyvä myös omassa päässä, mitä nyt ajoittain kiekko kiinnosti vähän liikaa, mutta kyllä siellä fysiikkaakin oli, etenkin sillä ensimmäisellä Pelicans -kaudella. En muista tuliko siinä joku loukkaantuminen minkä kanssa joutui sittemmin pelaamaan ja vältteli kontakteja, muistelen että joku käsijuttu olis ollut, en ole varma.

Pietilä oli mielenkiintoinen. Ensimmäisen kerran näin sen Riihimäen "jäähallissa", ennen kautta treenipelissä HPK-Pelicans, kun se oli kai 18v tai 19v ja se oli ihan superhyvä, sanoin että tosta jätkästä tulee kova pelaaja. Iso jätkä, luisteli kiekon kanssa siinä pelissä kaksi tai kolme kertaa oman maalin takaa hyökkäysalueelle, ihastelin sitä ja ihmettelin etten junnuissa ollut sen kiekollisuutta niinkään huomannut. Miesten pelit tuntui sopivan sille paremmin, sai myös ottaa vähän kovemmin miestä. Ensimmäinen Mestis-kausi HeKissäkin meni hienosti, etenkin se kiekollisuus oli tullut paremmaksi kuin junnuissa, mutta sitten tapahtui jotain. Kamalia virheitä, ei päässyt vakiorooliin niiden takia, loukkaantumisia ja niiden jälkeen varoi kaikkea ja *Puff* katosi täysin.
 

Jarnan Rysty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat,Kraken, Manchester United.
Itsekin ajattelin pelin jälkeen, että hävisikö Vainio kuvasta. Peliaika vain 13:04. Taisi Riihinen paikata vikan erän.
T Vilen kellotti 23:01!!
Ilmeisesti koska Erik Aution lainaa on jatkettu ja Vainio ei pelaa tänään. Vai saako pelatakaan kun on SaiPan pelaaja? Oisko kuitenkin pientä kolhua tullut
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy