Alarik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Luotetaan nyt vielä siihen, että sama kaava jatkuu kuin mutulla runkosarjassakin. Otetaan pieni tappioputki, joka katkeaa ensi pelissä ja sen jälkeen seilaillaan pitkässä voittoputkessa finaaleihin asti. Olkinuora säilyttäköön myös tasonsa, erinomainen tällä hetkellä mailapeliä lukuunottamatta. Eihän tuossa tarvitse kuin tehä maaleja taas enemmän kuin 1 otteluun ja ollaan melkeen kiinni voitossa.
 

Rademoottori

Jäsen
Suosikkijoukkue
selviytyminen
Juhon torjuntaprosentti on 94,74. Se on hitusen parempi kuin Veinillä. Kyllä Pelicansin maalivahtipeli on ollut täysin riittävällä tasolla, antaen mahdollisuudet menestyvään peliin. Kiitos Jussi!
 
Pieniä ovat joulukalat silakoiksi.

Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
Olkinuora ollut voittava maalivahti jokaisessa pleijaripelissä. Jäätävä suoritus.

Voitettiin HIFK 5 kertaa putkeen. Nyt ei tarvi voittaa kuin 3 kertaa putkeen. Eihän tuo nyt mitään ihmeellistä ole. Nousu on jo alkanut.

Eikä tarvi edelleenkään voittaa kuin 1 kerran Hesassa. Helppoa kuin heinänteko, sano paalikone.
 
Suosikkijoukkue
Hartaat toiveet & Hukutetut haaveet
Niin kliseiseltä kuin se tässä kohtaa kuulostaakin, niin muistakaa: toivo kuolee viimeisenä! Lihava leidi ei ole vielä laulanut ja muistakaa kevät 2012. Siihen kevääseen verrattuna meillä on tällä hetkellä jopa ehjä ykkösmaalivahti. En todellakaan tiedä tullaanko tästä enää nousemaan, todennäköistähän se ei enää ole mutta kävi mitä kävi niin omien takana seistään loppuun asti!
 
Exploring...​

Kingfisher

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans, Minnesota Wild
Täällähän on porukalla ihan positiivinen meinkinki! Hyvä niin, toivo elää vielä. Ainakin perjantaihin asti. Täältä kun noustaan niin meitä ei pysäytä enää kukaan!
 

Dank Sinatra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Devils
Ei hävitty tätä sarjaa maalivahtipeliin, kuten mediassa epäiltiin vaan oltiin puhtaasti itse paskoja.
Joo, hieman ironista, että ennen poffeja mv-pelin povattiin olevan se mahdollineen akilleen kantapää Pelsun menestyksen suhteen. Nyt sitten onkin käynyt niin, että se helvetin mv-peli on ollut koko sarjan ajan ainoa asia joka on toiminut.

Otto Nieminen ja Aaltonen tulee rakentamaan ensi kaudella yhden Liigan vaarallisimmista ketjuista. Nieminen on uusi Kaski.
Ja Aaltonen uusi Niinimäki.
 

Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
Ei kaaduttu missään vaiheessa maalivahtiin HIFK:ta vastaan. Olkinuoralta loistavat pleijarit.

Vähemmän lohduttavaa, että ei se pelikään näissä kahdessa viimeisessä ottelussa niin huonoa ollut kuin siihen saakka.

Runkosarjan 3.sija ja CHL-paikka. Kova suoritus Liigan pienimpiin kuuluvalla pelaajabudjetilla.
 

Hattu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kiitos sarjasta! Eipä ole ollut sydäri näin monessa pudotuspelisarjan pelissä lähellä miesmuistiin. Useampi tiukka matsi ja tunnetta ei puuttunut.

Tsemiä teille ensi kauteen ja toivotaan, että tämä nyt ei mikään suonenveto ollut ja heti Lahden kiekon kilpailukyky hiipuisi. Parhaimmillaan ihailtavaan ja huippuviihdyttävään kiekkoon pystyy Pelicans. Eväät on vaikka mihin ja aihioita löytyy.

Ensi kauteen, varmasti tulen käymään silloinkin.
 

Hattu on tavallisesti jäykästä materiaalista valmistettu päähine, jossa on kupu ja usein lieri. Hattua voidaan käyttää esimerkiksi pään suojaamiseen ja lämpöenergian säilyttämiseen, koristeena, itseilmaisuna tai kantajansa aseman merkkinä.​

Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
Tämä on Pelicans-osio, mutta silti: Heinolan Peliitat säilytti paikkansa Mestiksessä ja Hollolan Giants Suomisarjassa. Kuitenkin kyse oli paljon isommista ja tärkeimmistä asioista kuin joku Pelicansin mitali tai välieräpaikka. Kyse oli Peliittojen ja Giantsin osalta elämästä ja kuolemasta. Harmi ettei näin merkityksellisiä pelejä pelata enää Liigassa.
 

Lätkäsä!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Kuusysi, Atletico Madrid
Ikävä jäi joukkuetta, kun pelit loppu. Se on hyvä merkki. Kaunis, taitava, työteliäs ja tehokas oli pelsut 2018-19. Joku lainalaisuus tuossa pudotuspelien, mörössä tuntuu olevan. Joku viisaampi sitä varmaan osaa avata. Luulen että tulevalla viikolla vahvistetaan Villen jatko, vähintäin kahen vuoden pahvilla. Mitään tietoa ei oo , kuin oma alitajuinen intuitioni. Koko alitajunnan data käytössä vähintäin 15 vuodelta. Huhuissa pyörineiden pelaajien soppareita. Tää on kyllä kivaa sinänsä, kaikki tressi on poissa, rennosti vaan nauttii rakastamansa, lätkä joukkueen. Uutisista. Ensi keväänä tressattaan sitten taas, ainaski johonki päätyyn saakka. Positiivista myös, että vihdoinkin sain oikeudet kirjoittaa tänne, aktiivisesti seuraamalleni palstalle. Eka kirjoitukseni. Mahgua ja jännää viikkoa/ kevättä kaikille. Tasapuolisesti. Tappara voittaa finaalin!? Oliwerille sangen haikeat kiitokset ja isot Onnetsuureen maailmaan.Tulee jotenki tunne että, Oliver tekee Antti Niemet( Chicago) Änärissä.
 

Aitotekonahka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Boston Bruins
Luulen että tulevalla viikolla vahvistetaan Villen jatko, vähintäin kahen vuoden pahvilla. Mitään tietoa ei oo , kuin oma alitajuinen intuitioni. Koko alitajunnan data käytössä vähintäin 15 vuodelta. Huhuissa pyörineiden pelaajien soppareita.
Hyvin toimii alitajunta! Tulevalla viikolla siis on tarkoitus julkaista "valmentajatilanteesta ja pelaaja-asioista" Eli todennäköisesti jo kautensa päättäneiden sopparaita muutama eli varmaan pari seuraavista: Hari, Nieminen (Otto), Saarelainen, Gymer ja olikos jotain muita vielä, tai voi olla että jatkosoppareita jos ja kun on niitä valmiina. Kesällä varmaan sitte taas joku isompi tiedotustilaisuus viime vuotiseen tapaan. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli...kolla-valmentajatilanteesta/7351140#gs.42gmbv (Kolun haastattelu muutaman päivän takaa)
 

aatelisode

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
Kiva nähdä tätä viimeistä finaalia katsellessa, että tälläkään organisaatiolla ei ole mitään tekosyitä olla pelaamatta näitä samoja pelejä ensi keväänä.
 
Viimeksi muokattu:

Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
Hienoa nähdä että materiaalilla, joka vie vääjäämättä Liigassa sijoille 11.-15. voi voittaa Suomen mestaruuden! Kyllähän tämä valaa lisää uskoa siihen että tuuri käy taas joskus Lahdessakin. Tällä kaudellakin se oli todella lähellä todella vaatimattomalla joukkueella, jolla saavutettiin kuitenkin runkosarjan 3. sija ja EHT-paikka, vaikka materiaalin mukaan oltaisiin taisteltu ennemminkin 13.sijasta. Rahalla ei saa, eikä hevosella pääse. Näin se nykyäänkin on. Ja se on erittäin positiivista.

HPK:lle onnittelut isolla hanskakädellä! Tällaista urheilun pitäisikin olla. Upea suoritus ja hienot juhlat Hämeenlinnaan!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy