Ilmoitukset

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Outpost kuittasi itselleen viikon pelikiellon kirjoitettuaan turhia ja provosoivia viestejä Liigajoukkueiden voimasuhteet -ketjuun.

Nimimerkki Kirjoittelija oli saanut lukuisia varoituksia ja pelikieltoja viesteistään, jotka ovat sisältäneet provosointia ja pään aukomista toisille käyttäjille. Koska nämä toimenpiteet eivät ole auttaneet, olemme päättäneet poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet.

Sulje ilmoitus

Positiivisuusketju

Viestiketju osiossa 'Pelicans' , aloittajana Jari66, 02.12.2012 klo 18.59.

 1. Brett Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
  Pereskokovilla on kaikki edellytykset olla vuoden päästä se Iikka, kenen perään itketään ja ketä ei voida millään korvata. Toki tuohon on vielä matkaa teoissa vaikka kuinka, mutta taitojen puolesta potentiaali on ihan sitä samaa kuin Taikurilla.
   
 2. Calé Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Harkkakaudella olin Pereskokovista hieman epäileväinen mutta pari peliä kun sai nähtyä niin on Vadim kyllä lyönyt luun kurkkuun. Todella taitava ja viihdyttävä pelaaja, katsotaan miten lähtee kehittymään.

  Miksiköhän alkukaudesta peluutettiin niin vähän? Ei osannut pelitapaa ja kommunikaatio ongelmia?
   
 3. Jari66 Jäsen

  Lainaus:
  Koetahan nyt lopettaa se Iikasta itkeminen itsekin. Täällä nyt vain on haluttu ja toivottu kaverille jatkoa.

  Pereskokoville toivon minäkin ehdottamasti jatkoa. Parantaa koko ajan.
   
 4. McInen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Mielestäni todella taitava pelaaja yksilönä hyökkäyssuuntaan mutta jotenkin ihan ulkona viisikkopelistä. Voiko tuo johtua vain (täydellisestä) kielitaidon puutteesta? Vai perusvenäläisestä, yksilökeskeisestä pelitavasta... ;-) Anteeksi, sanoinko mä tuon ääneen...
   
 5. Brett Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
  Lainaus:
  Jatkoon ei ole mitään mahdollisuuksia, joten siirrytään seuraaviin korvaamattomiin.
   
 6. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Aah voitto Kärpistä <3 Enpä ois uskonu tällaseen esitykseen parin edellisen pelin pupelluksen jälkeen. Kiitos Iikkuli, kiitos Alanne, kiitos Juvonen, kiitos myös Sailio kun pilasit vitun rotta joukkuees loppukirin.
   
 7. Snacilep Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans
  Kauden ensimmäinen 3p voitto pelistä, jossa vastustaja teki avausmaalin.
   
 8. Huml71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Aivan idioottiteko. Valmennukselle myös pyyhkeitä miehen paikalle ykkösketjussa, ja kuten sanoit pilasi lopuksi kirin.

  Onnittelut Pelsuille voitosta!
   
 9. IcyPredator Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  3 pistettä ja Juvosen torjunnat.
   
 10. Calé Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  3 pinnaa liigakärjeltä tuolla pakistolla maistuu erittäin hyvältä ja oli ihan raikasta peliä muutenkin. Juvosen nykykunto ansaitsee vahvan littipeukun.

  E. Erityismaininta Alanteelle, pelaa tällä hetkellä hyvää kiekkoa.
   
 11. pertteli Jäsen

  Juvonen ja nelosketju, ei oo pojatt pajon ylivoimaa pelannu.
   
 12. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Tämmöset matsit ku tänää antaa toivoa loppukautta ajatellen. Kauden ehjin vieraspeli?
   
 13. Calé Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Oli kyllä todella ehjä. Paineistettiin kun oli paikka paineistaa ja tukittiin keskialuetta kun sitä tarvittiin. Oli vähän tuuriakin mukana tänään, mutta ei se kokonaiskuvaan vaikuttanut, oli selvästi Pelsun peli.

  Edit. Posia myös että Kimi Koivisto sai toivottavasti koko maailman eläintarhojen gorillat pois selästä ja alkaisi osumaan lukemattomista paikoistaan!
   
 14. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Tokan erän perusteella en uskonu ees pisteeseen. Siitä posia. Paskoista rankkareista voisin sanoa pari valittua sanaa mut tää on positiivisuusketju joten jätänpä sanomatta. Niellään karvas tappio ja ollaan ilosii et saatiin edes piste. Sekään kun ei ikinä ole itsestäänselvyys kun Pelsu lähtee päätöserään tappioasemasta.
   
 15. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Kun sitä vitun jäätä ei voi ajaa ennen rankkareita.
   
 16. Jarnan Rysty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Peliitat, San Jose Sharks
  Juvoselta muutama nätti jalkatorjunta ja nousu pisteelle kolmannessa. Siinä ne tärkeimmät tänään.
   
 17. rattussovjeticus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Sorry vieraisiin pöytiin huutelu, olen periaattessa samaa mieltä koska ajetulla jäälle Ville Kohon patenttiharhautuskin voisi toimia. Käytännössä mulle kuitenkin sopii hyvin, jos Ahti Oksanen upottelee myös jatkossa rankkareita erehtymättömästi suorilla laukauksilla, ja kaikki muut (esim. Tyrväinen, Nikko, Sulak, Koho ja Kangasniemi) yrittävät hienojia kikkoja ja hukkaavat kiekon. Luulen että tämä taisi olla Oksaselta noin viides voittomaalilaukaus, ja about kaikki ovat uponneet maaliin samalla tavalla. Miksei muut ammu suoraan? Eikö kukaan ole kertonut niille, että jäätä ei enää ajeta ennen rankkareita?
   
  Viimeksi muokattu: 29.12.2017 klo 23.20
 18. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Lainaus:
  Tyrväinen ja Sulak yrittivät molemmat suoraa vetoa kuten aina, mutta kiekko eli lavassa. Sitten oltiinkin jo veskan sylissä.

  Tämän takia harmittavan usein tosiaan nähdään niitä tylsiä suoria vetoja.
   
 19. Rademoottori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  osallistuminen
  Ylivoimamaali on tehty. Kousan kynästä Godlan rysään.
   
 20. Voltti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Kuuden pelin pisteputkessa!
   
 21. bay22 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nurmisen Pasin Posse
  Libor Sulak.
   
 22. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Moni saattaa harmitella menetettyä pistettä nähdyllä dominoinnilla. Mutta itse ainakin olen äärimmäisen ylpeä tavasta jolla voittomaali syntyi. Libor Sulak, jatkoajan viimeisellä sekuntilla. Moni keskivertopelaaja olisi tuossa kohtaa antanut kellon kulua loppuun, mutta nyt Sulak näytti koko joukkueelle arvokasta esimerkkiä siitä, kuinka aina, ihan aina kannattaa pelata summeriin saakka.

  Nuoresta iästään ja kokemattomuudestaan huolimatta Sulak on jo nyt puolustuksen kiekollinen liideri yhdessä Keken kanssa ja olen varma, että kunhan oppii vielä välttämään vääränlaisia riskejä, joihin aina aika ajoin kentällä syyllistyy, niin tällä kaverilla on edessään mahtava ura rapakon takana. En epäile hetkeäkään, etteikö Libor onnistuisi siirtämään johtajataitojaan taalajäille.

  Kaikki on tässä kohtaa kiinni siitä, kuinka hyvin oppii operoimaan pienessä tilassa nopeasti. Sulakista kuitenkin huokuu halu oppia ja kehittyä kiekkoilijana, joten olen ihan varma että saamme vielä vuosien saatossa olla tästä kaverista ylpeitä, kuinka ponnahti isoihin valoihin Lahen kautta :)
   
 23. AgiiL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Ollaan pitkästä aikaa kuuden sakissa. Ei tämä toki vielä mitään merkitse ja eroa 10. sijalla olevaan SaiPaankin on vain yksi piste, mutta hienoa nähdä että otteet ovat parantuneet. Kuntopuntarissa ollaan tällä hetkellä toisena.
   
 24. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Lainaus:
  Tuo kiistatta koko kauden surkein peli, jossa otettiin turpiin Jukureilta 4-1 taisi lopulta vaan kasvattaa joukkueen sisua. Pari päivää myöhemmin kaatui sarjakärki Kärpät komean taistelun päätteeksi, ja itse koen että tuo voitto saattoi olla koko kauden tärkein käännekohta. Tuon pelin jälkeen ollaan taisteltu joka pelissä voitosta. Tän kuuden pelin pisteputken aikana ei olla päästetty kertaakaan yli kahta maalia (en laske rankkarimaaleja tähän). Puolustuspäässä ollaan siis otettu ihan valtavia askeleita parempaan suuntaan. Viimeisenä lukkona itseluottamuksensa uudelleen löytänyt Juvonen.

  Tällä hetkellä mulla on vaan sellanen luottavainen tunne, että yksikään jengi ei enää hypi meidän silmille. Tän pisteputken aikana on ollu tuota HIFK-ilotulitusta lukuunottamatta pelkkiä vaikeita pelejä, ja Pelicans on voittanut niistä kaikki yhtä lukuunottamatta. Se on se isoin statementti mulle. Tällä hetkellä noi jätkät haluu voittaa ja tuntuu että myös uskotaan pystyvämme voittamaan kenet tahansa. Tästä otteesta on nyt vain pidettävä kiinni ja saatava ylivoimaan vielä napsu lisää liikettä, niin kuka tietää millainen kevät meitä vielä oottaa!
   
  Viimeksi muokattu: 07.01.2018 klo 14.08
 25. Brett Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
  Heti kun saatiin puolustus kasaan loukkaantumisten jälkeen, alkoivat tulokset parantua. Huonosti ei pelattu aiemminkaan siihen nähden, millaisia pakkeja oli käytettävissä.