Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Positiivisuusketju

Viestiketju osiossa 'Pelicans' , aloittajana Jari66, 02.12.2012 klo 18.59.

 1. Rapala Jäsen

  6. sija. Reilu viikko aikaa levätä ja kuntouttaa loukkeja. 2 helvetin hyvää maalivahtia. Ketjun Erkinjuntti-Tyrväinen-Sopanen kokoaminen (pakonkin edessä) takaisin yhteen ja matsin ratkaiseminen tärkeimmällä hetkellä. Lassenin paluu. Leimun pelikunto. Turkoosi kevät.
   
 2. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Joko mennään saatana!?
   
 3. Tounaii Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans/ New York Rangers
  Lainaus:
  Sielä ollaan menossa jo pää kolmantena jalkana karibialle :D
   
 4. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Lainaus:
  No joo tuli vähän tunnekuohuissa kirjoitettua tuo viesti kun juuri sillä hetkellä näytti siltä ettei toi jengi saa taaskaan mitään aikaan ja puppeloidaan kuudes sija omaan tehottomuuteen. Runkosarjan kaheksas sija kaiken tän hypen jälkeen ois tuntunu aika paskalta. Kiva olla väärässä!
   
 5. play_on Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  dirty dozen
  Kohtuullisen maanista seurattavaa kyllä tämä Pelicans palsta... Ensin revitään porukalla verkkareita ja seuraavassa hetkessä juhlitaan jo lattiaan nuijittua KalPaa.

  Eipä siinä, kyllä kuopiolaisten kaatoon kaikki eväät pitäisi olla, mutta tämä joukkue pystyy kyllä ihan kaikkeen. Myös negatiivisessa.


  Lainaus:
  Trappia vastaan itselläni ei välttämättä mitään, mutta kyllähän tuo tuomarilinja ja Pelicansin taklauspelin rohkeus näyttelee isoa osaa lopputuloksesta. Jos vedetään hippaa, niin kyllä alkaa hirvittää. Miehekkäät tuomarit, reipas linja taklauspelin suhteen, niin vahvoilla ollaan.
   
 6. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Tai sitten mennään vähän kuin KalPan omilla aseilla, kuten viime keväänä. Silmät vuotivat verta sitä kyttäilyä ja rusettiluistelua katsellessa mitä Pelicans viime keväänä KalPaa vastaan esitti, mutta tehokasta se oli. Tosin KalPa on vähän muokannut omaa tyyliään tälle kaudelle, joten ihan samanlaista hiihtelyä se ei enää ole.
   
 7. play_on Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  dirty dozen
  Viime vuotinen sarja KalPaa vastaan oli omien muistikuvien mukaan kuitenkin ihan 50/50 ja kääntyi lopulta Pelicansin eduksi yv:n ja Leimun ansiosta. Tällä hetkellä joka ainoa erikoistilanne lähinnä hirvittää vain.

  Kyllä hirvittää, jos taklaamista pelätään niin kuin nyt runkosarjassa. Eikä se edes yllättäisi, sillä onhan tuollaista reipashenkisempää mittelöintiä varsin tehokkaasti karsittu myös paly-off:ssa ainakin nyt 2010-luvun. Hieman toki otteluparista/tuomareista riippuen.
   
 8. Jari66 Jäsen

  Meillä lienee lähes kaikki pelaajat jokseenkin pelikunnossa (Pietilää lukuun ottamatta). Enpä muista milloin tällainen tilanne viimeksi olisi ollut.
   
 9. Boogy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Vieläkään ei olla hävitty kolmea ottelua putkeen.
   
 10. bay22 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nurmisen Pasin Posse
  Ensimmäinen vierasvoitto saatiin kammettua tähän sarjaan.
   
 11. Dank Sinatra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Red Devils
  Toistan samaa vanhaa laulua, mutta on toi jengi vaan sitkeä. Tilanne sarjassa 2-0, ja kolmannessa matsissa ollaan pelillisesti ja tuloksellisesti tappiolla, niin sieltä vaan punnerretaan ohi ja voittoon. Vikassa erässä blokattiin kaikki ja ainoasta paikasta peli pakettiin.
   
 12. pertteli Jäsen

  Valmennukselle posia, että otti Alanteen taas mukaan peliin. Moni jatkoaika-valmentaja oli valmis heittämään miehen sinne kuuluisaan paikkaan.
   
 13. Henriq Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahden Pelicans
  Kalpa oli edelleen luistelunopeudessa edellä, mutta minusta näytti että vauhtia löytyi pelikaaneilta eniten näihin kolmeen peliin.

  Taas naurattaa .. maanantaina kaikki peliin!
   
 14. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Heinolaan?

  Näitä esiin nousuja tarvitaan. Siitä vähän muillekin mallia miten pistetään kiekkoa pörsään.
   
 15. bastor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Tappara
  Onhan se tavallaan hienoa, että peräkkäisten päivien peliin saadaan 3 tuoretta jalkaa rosteriin.
   
 16. pertteli Jäsen

  Lainaus:
  Ei sinne, vaan vähän kosteampaan paikkaan. Tai ainakin toivois sen olevan kosteampi paikka.
   
 17. play_on Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  dirty dozen
  Lainaus:
  Ei ole ensimmäinen eikä viimeinen nimi tuolla saralla. Mm. Manelius tällä hetkellä liki ykköspuolustajan titteliä, joka runsain mitoin saanut nauttia tuosta kyseenalaisesta kunniasta.

  Kyllä Alanteelle onnistumiset suo ja peliajan jatkossakin. Sen sijaan Juvosen onnistumisesta huolimatta Rämön on oltava edelleen se ykkösnimi tolppien väliin.
   
 18. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Lainaus:
  Aamen. Ihan hyvä peli, mutta ripareita tuli niin paljon ja suoraan eteenpäin. Pelotti.
   
 19. Puupaavola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Peliitat
  Lainaus:
  Juuri tämä.Näissä peleissä joka laukaus pitää blokata ja alas pitää tulla vaikk hapot nousis korviin.

  Tänään joukkue oli määrätietoisempi ja se näkyi jo penkiltä pelin alkaessa.Hel..tin tylyä vieraspelaamista,tykkäsin.
   
 20. Calé Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Joonas Alanteen joka kausinen suonenvetohetki osui helvetin hyvään kohtaan. Jos edelliset kaudet antaa ennusmerkkejä niin tekee seuraavassakin maalin tai kolme.
   
 21. Mastokaupunki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Hienosti pelattiin ja nyt oli viitteitä siitä iskussa olevasta Pelicansista, joka meillä oli pari kuukautta sitten.
  Ja hei, saatiin toinen maalintekijä tähän sarjaan!
   
 22. Radiomasto Jäsen

  Nico Manelius ja tehosarakkeessa lukema +3. Muilla kahdeksalla pelaajalla, jotka yli 20 minuuttia keskiarvolta pleijareissa pelaavat, on tuo saldo yhteensä -5.
   
 23. Puupaavola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Peliitat
  Manelius on kehittynyt vuodessa aivan järkyttävästi. Alkaa olla myös kiekkovarma sen älyttömän uhrautumisen ja taistelun lisäksi. Hienoa peliä Manelta kyllä.
   
 24. Henriq Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahden Pelicans
  Ja taisipa olla jo viime kevään pleijareissa paras pakkimme. Vaikka Lassenin 'tukijoukot' lienee eri mieltä.

  Joka tapauksessa positiivista!
   
 25. Brett Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
  Hieno kausi takana. Harmi että päättyy tänään, mutta loistava 6.sija saadaan. Tappara-Ilves pelaavat rahankeruunäytöksen, jonka jälkeen Tappara jatkoon, joten Ipakin jää taakse. Ei tainnut meidän joukkueeseen kulua niin paljoa rahaa ettei tämä 6 joukkoon pääsy olisi ollut ylisuoritus materiaaliin nähden.

  Kaudella nähtiin paljon loistavia pelejä ja välillä ladottiin maalejakin urakalla. Joukkue taisteli hyvin ja pleijareissa pistettiin 4 ottelussa todella hyvin kampoihin KalPalle. Kaikki pelit olisivat voineet päättyä kumman tahansa joukkueen voittoon. Paitsi jo ennakkoon luovutettu 5.ottelu. 4.pelin täysin ratkaisupeleihin kuulumaton Virta-otteluvalvoja perseily jäi pahasti kismittämään koska tuo peli oltaisiin ilman tuota järkytystä todennäköisesti voitettu. Sen verran kovasti vietiin KalPaa kuin pässiä narussa tuohon saakka sen erän ajan. Hylkäyksen jälkeinen romahdus jäi mysteeriksi. Samoin se miten joukkueen yhtenäisyyteen vaikutti mm.Hodarin sooloilut. Kuitenkin penkitettiinkin viimeiseen peliin.

  Taisi tulla 2. tai 3.paras sijoitus 14 vuoteen lahtelaisessa kiekkoilussa (joku Loppi-kausi taisi päättyä myös 6.sijaan) Tästä on hyvä jatkaa, ei tarvitsekaan lähteä junnuilla ensi kauteen kun mestaruutta ei vielä tällä kaudella saavutettukaan. Sitä toki odotettiin ja pelin huikeaa kehittymistä hetkessä runkosarjasta. Materiaalia ja kauden kulkua ajatellen kuitenkin sijoituksellisesti loistava kausi. Kiitos Pelicans!

  Lisäys. Korostetaan vielä sijoituksen ja tämän KalPa-sarjan taistelun arvoa. Meillä oli nimittäin aikas loukkaantumisrikas kausi. Lähenteli jo ennätystä. Liekö joukkue ollut lähelläkään ok terveystilannetta pleijareissakaan. Ihmeparantumisia tuli roppakaupalla runkosarjan lopulla ja jälkeen: Kousa, Lassen, Blood, Hodgman, Siikonen, Leimu... Ei tainnut kukaan ainakaan noista mainituista olla lähelläkään parasta pelikuntoaan. Halusivat kuitenkin välttämättä auttaa joukkuetta. Peukkua tästäkin ja nimenomaan ylöspäin.
   
  Viimeksi muokattu: 29.03.2017 klo 20.25