Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Positiivisuusketju

Viestiketju osiossa 'Pelicans' , aloittajana Jari66, 02.12.2012 klo 18.59.

 1. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Kimi Koivisto palaa tänään vihdoin Iikan rinnalle kakkosen laidalle ja Pasi Puistola on ansaitusti pudotettu kokoonpanosta. Kertoo jotain Puistolan otteista että hänen paikkansa puolustuksessa ottaa Henri Heino.

  Tuolla toisessa ketjussa näköjään oltiinkin jo mainittu näistä ketjumuutoksista mutta samapa tuo.
   
 2. Turkoosisalpa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Vaikka vituttaakin, niin nostan positiivisena asiana Leimun 13.30 peliajan. Josko siitä saisi vielä tällä kaudella ihan oikean puolustajan, eikä pelkän ylivoima-stunttaajan? Toisaalta Lassen pelasi alle 10 min, toivottavasti ei ole harmeja taustalla...
   
 3. McInen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Lassen on ollut viime aikoina todella vaisu (vaikka osa peliajasta tuli YV:llä) eikä tainnut kelvata edes Tanskan maajoukkueen mukaan, joten jotain outoa ilmassa lienee... Jotain vammaa...?
   
 4. South Rim Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Hodgman palaa kehiin seuraavassa pelissä. Näin kertoi Nupe pelin jälkeisillä jälkilöylyillä.
   
 5. LKKK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Toivottavasti Hodarin kanssa ei hätäillä kun mj vie pari miestä mukanaan!?
   
 6. Pertsa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Miro Hoviselle uran ensimmäinen liigamaali. Pelejä ainakin Eliten mukaan 55 takana. Onnea.

  Minut hiukan yllätti Miron noinkin vähäinen liigapelien määrä, kun tuntuu että mies on ollut mukana jo vaikka kuinka kauan eri jengeissä.
   
 7. Dank Sinatra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Red Devils
  Lainaus:
  Noilla loukkaantumismäärillä ihme, että pelannut noinkin paljon. Nyt taitaa olla ennätysputki ehjiä otteluita Pelicansissa takana, 9kpl.
   
 8. Calé Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Kolme pinnaa lämmittää todella paljon! Melkoisen tarkkaa oli peli kaikenkaikkiaan ja av:kin sai vähän prosentteja paremmaksi! Hyvä kasvojenpesu viime viikon hurlumhei meiningistä.

  Sopanen on huikeassa tikissä ja jatkuvasti uutta kalikkaa lentää liekkeihin.

  Hodgman oli todella hyvä, vaikka ottikin sen kolmannen kympin itselleen. Muutenkin tuntuu, että tietyt tuomarit näitä jakaa vähän helpommin.

  Ainiin ja Hovisen uran ensimmäinen liigamaali on myös positiivinen juttu.

  Ei muutakun seuraavaa kohti!
   
 9. Turkoosisalpa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Mukava voittaa välillä tuolla lailla, että vastustaja myllyttää (tosin ylivoimalla) ja ite käydään kylmästi iskemässä maalit.

  Voutilainen on maalivahti minun makuuni, jotenkin antaa itsestään varman ja luotettavan vaikutelman näissä peleissä, mitä on nähnyt. Mutta ilmeisesti niitä ohipelejäkin on Peliitoissa ollut...
   
 10. play_on Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  dirty dozen
  Lainaus:
  Ja silti näyttää niin varmalta kuin olisi vetänyt tuolla +500peliä ja toisaalta yhtä innostuneelta kuin liigatulokkaalla. Hieno ja lupaava pelimies edelleen.

  Lainaus:
  Ennen kaikkea juuri tuo vahva vaikutelma varmuudesta ja luotettavuudesta. Pelsuissa ei ohipelejä ole, joten minulle ykkösnimi - ainakin kunnes joku ilmoittaa jonkun uuden rahasäkin löytymisestä Karriin tmv.
   
 11. South Rim Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Palkkasoturin siirtyessä ruotsinkieliseen ryhmään ensi kaudeksi, parempi tulee tilalle. Se jos mikä on hienoa.
   
 12. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Kuka on palkkasoturi? En tuosta ryhmästä montaa sellaista löydä. Hodgman ehkä. Jos J. Tyrväiseen viittaat edellisten viestien pohjalta, niin en ihan heti käyttäisi tuota termiä, vaikka siirtyisikin pois. Soturille pitää maksaa arvoistansa palkkaa.

  Ja Tyrväistä parempaan tuon roolin pelaajaan en ihan heti usko, vaikka näkisinkin.
   
 13. Brett Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
  Lainaus:
  Juhani Tyrväiseenhän tuo palkkasoturi viittaa. Ja veikkaanpa että tuota hänen kohdalleen hassua termiä on käytetty koska Julle on "sotinut" palkasta Pelicansin kanssa ilmeisesti jo pitkään. Eikä näemmä päässyt sopuun.

  Totta että tätä Tyrväistä on sinällään paha korvata. Mutta ehkä sieltä tulee vaikkapa laukoa osaava pelaaja tilalle tai oikeastaan odotan lähteviä pelaajia korvaavaa pelaajapakettia, joka yhteisnippuna vähintäänkin paikkaa lähtijät.
   
 14. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Mitä järkeä Jullen mennä HIFKiin, ei taatusti saa samaa vastuuta kuin Pelsussa. Palkan erokaan tuskin montaa kymppitonnia on.

  Jos on noin tyhmä, niin menkööt. Kirpaisee kuitenkin kun kaks vuotta Petun projektissa ollut niin kolmanneksi täytyy lähteä muutaman dollarin tähden yhteen pahimmista kilpakumppaneista :)
   
 15. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Muutama kymppitonni on kuitenkin tavallisen ihmisen vuoden palkka, joten kyllä silläkin rahalla jotain tekee.
   
 16. Jari66 Jäsen

  Vili taitaa pelata tällä hetkellä elämänsä parasta kiekkoa. Mikäli oikein laskin nousi eilisillä tehopisteillä kauden PPG -tilaston kärkeen.
   
 17. laituri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
  Kyllä tälläkin palstalla jokainen vaihtaisi duunia esim. 30% palkankorotuksen myötä, jos vielä työn aulkopuoliset asiat eivät juuri muutu kustannuksiltaan tai muilta osilta. Pelaajia ei vielä tuo verottajakaan pääse naulaamaan ihan samoin kuin tavallista pulliaista, koska on olemassa rahastointi mahdollisuus.

  Joukkueessa on pelaajia joille kannattaa maksaa ja sellaisia joille ei kannata maksaa. Toimiston on vain miettittävä, mihin kategoriaan kukin pelaaja lukeutuu. Turha tässä on pelaajaa syyllistää tai katkeroitua siirrosta, jos naapuri maksaa reilusti enemmän.
   
 18. Calé Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Niin. Onhan se taottava kun rauta on kuuma, mutta jotenkin vain ajattelin että Julle pystyy parempaan kuin IFK.

  Onhan se ymmärrettävää lähteä isomman liksan perässä kun siihen on mahdollisuus, kävihän se Luttinenkin tekemässä kierroksen ennen paluutaan "kotiin".
   
 19. Tounaii Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans/ New York Rangers
  Lainaus:
  En muuten vaihtanut, vaikka kyseessä oli n. 40-50% korotus.
  Sitoutuneesti ja uskollisesti nykyisessä työpaijassa ja katse tulevaisuudessa.
  Samalla tavalla voin nähdä jääkiekkoilijan, että haluaa voittaa sen mestaruuden siinä joukkueessa, jos näkee sen mahdolliseks ja mä ainakin väitän, että jokainen Pelikaani pitää mestaruutta mahdollisena
   
 20. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Tyrväinen on kasvanut tässä seurassa nuorena ja aikuisena sellaiseksi pelaajaksi kun nyt on.

  On ollut VAHVASTI nostamassa Pelicansia joukkueeksi mikä nyt on. (Kamppailee uskottavasti jopa mitalisijoista)

  Projektin kolmas vuosi käynnistymässä. Mitä teen?

  Vaihdan väsyneeseen IFK:hon joka maksaa 20-30k enemmän palkkaa kaudesta, eikä rahasta nyt pitäisi varsinaisesti pulaa olla Jullellakaan. Ja varmasti löytyisi pelipaikka ulkomailta noilla otteilla.

  Minun ajatusmaailmassani tämä on perseennäyttö. Ihan sama miltä kantilta katselee. Eri mieltä saa olla ja varmasti ollaankin.
   
 21. Jari66 Jäsen

  Eikös tämä Jullen ensi kauden seurasta ja motiiveistaan arvuuttelu sopisi paremmin vaikkapa tuonne 2017-2018 -ketjuun tai Jullelle avattuun omaan ketjuun.

  Voutilainen oli eilen todella hyvä. Kohtuullisen positiivisin mielin voi suhtautua tämän hetken Pelicansin maalivahtitilanteeseen. Varsinkin kun Rämökin on siellä taustalla kuntoutumassa ja mahdollisesti rosteriin jossain vaiheessa liittymässä.
   
 22. BileTooth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Kevättä ajatellen Voutilainen voisi pelata loppurunkkareissa vaikka joka toisen pelin, varsinkin jos Ässät eivät kuro tämänhetkistä kaulaa pahemmin kiinni. Enkä usko, että Voutilaista peluuttamalla pisteitä menetettäisiinkään, joten saisi oikeastaan pelata joka tapauksessa. Mielestäni on selvää, että 6 peliä Liigaa ei vain riitä, jos joutuukin sitten tiukassa paikassa pudotuspeleissä tuuraamaan Juvosta. Tämä peluuttaminen olisi pitänyt aloittaa jo ajat sitten, mutta vieläkin kerkeää jonkinlaisen liiga-tuntuman Voutilaiselle luomaan myös maalintekovoimaisia joukkueita vastaan. Ilves kun ei sitä vaikuttanut olevan.
   
 23. Mies laidan takaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Mistä lähtee oletus, että IFK maksaisi vain muutaman kympin enemmän Jullelle kuin Pelicans? IFK:n leväperäisyyden tuntien veikkaan että kyseessä on huomattava palkankorotus. Toisekseen Jullehan pääsee jo keväällä näyttämään hurreille miltä se nakkikattila näyttää ja jos ei niin velipoika näyttää Jullelle sitten keväällä 2018 :D

  Kovia ukkoja tulee Pelsuista lähtemään mutta massia on sen verran että pari pelimiestä löytyy tilalle, kaikki kun eivät Tapparaan mahdu :D
   
 24. egar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, AC Milan, FC Lahti
  Mielestäni J.Tyrväinen on antanut Pelicansille paljon, niin paljon hikeä, raatamista ja mustelmia, pisteitäkin, että ei hitossa pitäisi olla katkeruutta ilmassa faneilla. Joo, kolmas vuosi projektista tulossa valmennuksella ja joo Tyrväinen olisi täällä isossa roolissa jne, mutta hei, pelaajilla on omat elämänsä ja projektinsa, joiden mukaan elävät. Tässä ei ole kyse vaan joukkueesta ja seurauskollisuudesta vaan ihan oikeista ihmisistä ja heidän elämistään. Kausia tulee aina ja uusia, mutta Tyrväinen on täyttämässä 27v, elämä alkaa olla siinä pisteessä että on noin viisi hyvää vuotta ja sitten pari vuotta vielä kenties edessä, mutta Tyrväisen pelityylillä kun jossain vaiheessa jalka alkaa painaa, se ura on nopeasti siinä, eikä ehdi enää tilanteisiin, sitten rooli on taas Pelicansin kolmos- tai nelosketjussa hyvinkin nopeasti. Nyt on Tyrväisen aika lähteä, ihan pelaajan oman uran takia, sillä saanee hyvän palkankorotuksen tämän kauden näytöillä ja varmasti ihan sopivan roolinkin ja varmasti tulee pyörimään maajoukkueessa mukana, toivottavasti. Mietittekö yhtään että mitäs sitten jos käy niin että Julle jää, mutta Pelsujen hankinnat eivät onnistukaan korvaamaan vääjäämättömästi lähteviä pelaajia ja kynnetään ensi kausi, sijoitus sarjataulukon alapäässä ja Jullella 50 ottelua tehoin 3+8 ja -12? Löytyykö vielä ottajia? Saattaako jäädä jossittelemaan että mitä jos olisinkin silloin lähtenyt ns. isompaan seuraan?

  Seurauskollisuus on hieno asia, ei siinä mitään, mutta mielestäni tuollainen pelaaja joka on jokaisessa pelissä antanut kaikkensa joukkueen eteen, pelannut jokaisessa erikoistilanteessa ja jokaisessa roolissa mitä valmennus on sanonut, uhrautunut, taklannut, taistellut ja samalla iskenyt pisteitä, on ansainnut faneilta aplodit ja arvostuksen, eikä haukkumista ja pilkkaa!

  Itse haluaisin vain kiittää Tyrväistä vuosista ja odottaisin takaisin kun on tarpeeksi nähnyt maailmaa.

  Anteeksi taas vuodatus, oli vaan pakko.
   
 25. Spike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Eipä tuota paljon paremmin voi sanoa, kuin mitä egar tuossa ylempänä kirjoittaa. Jos Julle muualle lähtee, niin onnea matkaan ja sitten joskus takaisin kokemuksia rikkaampana.