Positiivisuusketju

  • 2 783 558
  • 11 169

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kiitos V-G-, ei mulla pysynyt ajatus koossa viestin loppuun asti. Tulokset oli jatkoaika tappio ja voitto varsinaisella. 4-2. nolo hymiö
 

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Tosi positiiviset fiilikset on illan pelistä. Kaikki paineet on Moskovan ylpeydellä, Jokerit voi lähteä pelaamaan paineettomasti. Rohkeata peliä, niin saadaan hyvä tulos. Sydän jyskyttää tuhatta, jos ei ylikin. :)

Kaikki vaan peliin, ja kohti suurta päämäärää. ON VAIN JOKERIT. I AM, WE ARE
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mää kävin juuri pissalla. Kohta menen sohvalle ja otan kasan tyynyjä mukaan. Yhtään ei peli jännitä. Jokerien jäähykin olis vaan ihan normi kakkonen.
 

Ice raven

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Liverpool
Ihan hepuleissa koko päivän. Nyt kävi jo lankeemus eli oli avattava kylmä Hanneman eikun Heineken!
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Nousee, nousee.. En odota illasta ja sarjasta enempää tai vähempää kuin kaikkien aikojen jokeritaistelua
 

Kerava

Jäsen
Suosikkijoukkue
Keravan Pallo 75, Jokerit
Tänään suli voitto viime hetkillä......sarja on pitkä ja Radu näyttää viihtyvän kentällä (23 minuuttia) . Eka peli takana ja naapurilla jo tiukat paikat. Huomenna sama ilman jäähyjä niin maanataina aloitetaaan 1-1 tilanteessa. Saa nähdä miten Radun luistin liikkuu toisessa ja kolmannessa pelissä.
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Tänään suli voitto viime hetkillä......sarja on pitkä ja Radu näyttää viihtyvän kentällä (23 minuuttia) . Eka peli takana ja naapurilla jo tiukat paikat. Huomenna sama ilman jäähyjä niin maanataina aloitetaaan 1-1 tilanteessa. Saa nähdä miten Radun luistin liikkuu toisessa ja kolmannessa pelissä.
Kyllä tässä on huomenna hyvä mahdollisuus ottaa se vaadittava voitto Moskovassa. Tuskin kovin moni uskoi, että Jokerit voittaisi kaksi ensimmäistä peliä Moskovassa. Pitää luottaa siihen, että Jokerien tasainen peluutus tuo tulosta jossain vaiheessa. Tässä voi toistella niitä faktoja, että paras seitsemästä sarjassa parempi joukkue menee lopulta jatkoon. Ensimmäinen peli oli Jokereilta erittäin hyvää suorittamista viimeistä kymppiä lukuunottamatta.

Ei pitäisi olla tällaisen esityksen jälkeen asiaa vitutusketjuun. Hyvä tästä vielä tulee.
 

Metro4ever

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raitin Raukka, Pulu, STL, Töölö, HyRi
Kun kerran positiivista pitää hampaat irvessä kaivaa, niin kaivan lekan skottilaista surupukuista kävelevää lohduttajaa kaapista kaverien seasta ja otan huomisen voiton kunniaksi.

Normipäivä.
 

SilkySmooth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Arsenal FC
Osoitettiin, että pystytään voittamaan TsSKA:n tasoinen jengi omalla peruspelillä. Kaksi ekaa erää hyvää tekemistä, kolmannessa ei niinkään.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hieno taistelu Jokereilta ja haastaa ZSKAn ihan tosissaan. Erkan täytyy hiukan tehdä kotiläksyjä että huomenna päästään kahden miehen karvauksen läpi hyökkäämään.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Hieno taistelu Jokereilta ja haastaa ZSKAn ihan tosissaan. Erkan täytyy hiukan tehdä kotiläksyjä että huomenna päästään kahden miehen karvauksen läpi hyökkäämään.

Saunassa tuli tätä pohdittua ja kyllä oli Jokerien pelaaminen valtavan hyvää. Sellainen 50-55 minuuttia meni juuri kuten ZSKA:ta vastaan pitää tuolla joukkueella pelata. Hyvin pienestä oli loppu kiinni, mutta huomisen osalta kaiketi pointti on oltava siinä, että Jokerit luottaa itseensä ja pelaa vielä rohkeammin kuin tänään. Erkka totesi pettyneensä viime hetken jäähyihin ja vaati pelaamaan niin jatkossa, että boxissa ei istuta loppuhetkillä. Pidän tätä erittäin hyvänä näkemyksenä koska se antaa pallon joukkueelle nostaa kaikin puolin - myös huolellisuudessa - pelillistä tasoa. Homma on siis omissa käsissä ja sen perusteella Jokerien parhaat pelit nähdään jatkossa. ZSKA parantaa sekin, mutta kun katsotaan sitä 50-55 minuuttia niin paljon saa parantaa jotta Jokerit voittaa jatkossa. Niin suureen parannukseen en näe heillä olevan ainakaan tuolla pelitavalla mahdollisuuksia. Toki yksilöt ovat useamman pelaajan voimin parempia ja se voi sitten ratkaista.

Jokerit vie huomenna, sellainen on tunne. Sanotaan tässä vaiheessa 4-2 Jokereille. Ei huominen, vaan koko sarja.
 
Viimeksi muokattu:

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Jokerit vie huomenna, sellainen on tunne.
Mä olen tämän sarjanalusviikon kelannut aika paljon sitä, että jos molemmat voittavat Moskovassa, niin kummin päin olisi parempi Jokereille. Tulin siihen lopputulokseen, että jos Jokerit onnistuu huomenna voittamaan, se
- lähtee himaan itsetuntobuustissa
- heittää TsSKA:n kurkkuun läjän luita, kun näiden ekan matsin voitto ei taannutkaan mitään
- aiheuttaa TsSKA:n pelaajille epämieluisan "tappio alla vieraisiin" -tunteen

Lisäksi, jos Jokerit onnistuu huomenna voittamaan, on se osoitus hurjasta luonteesta: 1) Tuota vittumaisemmin ei voi hävitä 2) TsSKA sai tästä varmasti lisää itseluottamusta, joka oli tänään ajoittain kateissa ja 3) Peli on jo seuraavana päivänä: nollaukselle jää vähän aikaa.

Luotan vieläkin, mutta edes tää Lagavulin ei ole täysin vielä jeesannut.
 

Jeffrey

Jäsen
Ihan positiivisin mielin täälläkin. Koosteet katsottuani nuo jäähyt ei enää ollutkaan kyseenalaisia, heppoisia joo, mutta on sitä suurempiakin vääryyksiä nähty. SBA:n taklaus kohdistui vastustajaa lantion alapuolelle, jolloin on ihan perusteltua puhua leikkaamisesta. Todella turha temppu lähteä herralta tuollaiseen noin ylhäällä vastustajan alueella. Lisäksi sitten Ossin taklaus osui myös päähän, vaikka kohdistuikin olkapäähän. Toki veli vastustaja vähän haki sitä pääkontaktia aavistuksen puskemalla, mutta on sitä puhtaampiakin taklauksia nähty, joista on ulos lentänyt.

Positiivista on myös Hakin heräily! Pienestä oli kiinni, että siellä olisi moskovan pojat joutuneet heittämään karvalakkejansa kentälle,

Pienellä viilauksella tästä tulee helvetin hyvä vielä!
 

Ruutuässä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kai tämä on tämän ketjun kamaa: eilisen pelin loppu jännitettiin lasten kanssa ja tuli itsekin kirottua lopputulosta vähän turhan rumasti. Käytiin iltapesulla ja vaihdettiin yöpuvut. Sanoin kolmevuotiaalle, että isiä harmittaa aika paljon, kun Jokerit hävisi. Poika totesi, että niin häntäkin ja alkoi itkemään ihan kunnolla. Ei meinannut tulla loppua ja kun lopulta tuli, niin alkoi uudelleen kun totesin äidille, että Jokerien tappio vähän harmittaa. Olihan siinä väsymystäkin mukana, mikä vaikutti, mutta mitä sitten. Kyllä siinä isilläkin tulee kyyneleet, kun huomaa lapsien olevan niin jokerisydämiä.

Tärkeintä kuitenkin, että Jokerit ei ollut missään nimessä TsSKA:ta jäljessä. Joukkue on henkisesti vahva ja toipuu varmasti eilisestä paremmin kuin fanit. Tänään on hieno mahdollisuus pistää sarja tasoihin.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Osoitettiin, että pystytään voittamaan TsSKA:n tasoinen jengi omalla peruspelillä. Kaksi ekaa erää hyvää tekemistä, kolmannessa ei niinkään.

Eilisen matsin tappion jälkeisestä vitutuksesta huolimatta, tuo yllä oleva oli täysin totta. Jokerit oli valmiimpi, yhtenäisempi ja pelasi erinomaisen sarjan avauspelin jossa jäi vain voitto ottamatta. Osoitettiin kuitenkin ennen kaikkea itsellemme että pystytään kaatamaan TsSKA myös Moskovan kirkkaissa valoissa ja se toivottavasti eilisestä katkerasta lopusta huolimatta kantaa tänään ja nyt ollaan tarpeeksi kylmiä ja otetaan se voitto väkisin.

Muuta positiivista eiliseltä:
+ Hagman, yksittäisistä pelaajista läpi matsin parhaiten esillä, paremmalla säkällä olisi tehnyt maaleja enemmänkin nyt kilisi maaliraudat
+ Huhtala - Sallinen - Pöysti ketju, varsinkin avauserässä todella vahvaa tekemistä
+ Hahl, huikeaa alivoimapelaamista ja esimerkin näyttämistä
+ Gundersson, vahvaa kiekollista peliä
+ Wirtanen, ainakin aloituksissa jäätävän kova
+ Aaltonen, osoitti selvästi halua myös puolustaa ja pelasi vahvasti
+ Moses, kesti hyvin vastustajan ylikovan pelaamisen ja iski maalin vaikkei Omark ollut lähelläkään parasta virettään vaan kiekkoja hukkui
+ Kapasen poissaolosta huolimatta tasapainoinen esitys kaikilta ketjuilta eikä mikään ketjuista ollut erityisesti vaikeuksissa
+ Karlsson, tappiosta huolimatta jäätävän varmaa tekemistä, ei vain saanut tarpeeksi apuja maalinedustalla ja maaleille ei voinut mitään

Se on myös positiivista että tänään on jo uusi peli ja saadaan eilinen pettymys huuhdottua nopeasti pois ja ei tarvitse jäädä märehtimään sitä. Tänään uskotaan siihen että Jokerit tasoittaa sarjan, vaikka jouduttaisiin pelaamaan tuomareitakin vastaan.
 

Kärkiminttu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Uusi päivä ja uudet kujeet. Me joudutaan kärvistelemään tässä tunnetilassa päivän verran. Tänään annetaan itänaapureille sama tunnetila koko viikonlopuksi ja loppusarjan ajaksi.
 

arghprkl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Huomenta kaikille!

Eilen kyllä **tutti kuin pientä eläintä, mutta yllättäen hyvin nukutun yön jälkeen on negatiiviset ajatatukset muuttuneet positiivisiksi fiiliksiksi tätä päivää ajatellen.

Lopun häslinkiä lukuunottamatta peli oli mielestäni enemmän kuin hyvin hallussa. Joukkue puolusti hyvin ja Karlsson napsi loput. Jopa kriittisillä hetkillä kiekot tarttuivat suojuksiin kiinni eikä reboundeja tullut. Hyökkäys sai kiekkoja kivasti maalille ja hyvällä tsägällä tilanne olisi ollut meille suotuisampi.
Tuomaritkin olivat mielestäni aika hyvin ajan tasalla hommissaan, joten jos sama linja pysyy, niin ei heidän pitäisi ratkaista pelejä suuntain tai toiseen.

Ottelun jälkeen ja paria sekuntia ennen kuin kuva siirtyi studioon, niin mikrofonit meni päälle,Taisi olla Jalonen, joka totesi, että "harvinaisen vittumainen loppu" tjms, hehe. Niinhän se oli ja tänään juotetaan samaa kalkkia Moskovalaisille!
 

Bremberg#19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tampa Bay
Aamulla kohti opinahjoa kävellessä nappikuulekkeistani pauhasi toistolla Survivorin burning heart kipale. Puolituntisen kävelymatkan aikana ei kertaakaan liikkunut mielessä mitää muuta kuin Jokerit.

Mieltä kaihersi eilinen musertava tappio ja siihen johtaneet syyt. Samalla tuota kipaletta kuultaessa mielessä vahvistui uhma ja koston jano. Tuntuu, että me fanit olemme nyt haistaneet veren ja mikä tärkeintä myös Jokerit on haistanut veren. Ja siksi tänään tullaankin jäällä näkemään jopa eilistäkin sisukkaampi, sitoutuneempi ja parempi Jokerit.

Koko kauden tämä joukkue on oppinut tappioista ja hävittyä ottelua on seurannut lähes joka kerta hyvä ottelu ja mikä tärkeintä, voitto. Tämä antaa varmasti joukkueelle uskoa siihen, että vaikka ensimmäinen peli lipui karmivasti hyppysistä niin tänään on suuri mahdollisuus voittoon ja sen jälkeen kaikki on taas auki.

Tämä joukkue on jotain suuremmoista. Tämä on joukkue, jota voin kutsua suurella ylpeydellä Jokereiksi. Tämä kevät on meidän.

Hope dies last
 

jokeri91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Leijonat, suomalaiset NHL:ssä
Aamulla kohti opinahjoa kävellessä nappikuulekkeistani pauhasi toistolla Survivorin burning heart kipale. Puolituntisen kävelymatkan aikana ei kertaakaan liikkunut mielessä mitää muuta kuin Jokerit.

Mieltä kaihersi eilinen musertava tappio ja siihen johtaneet syyt. Samalla tuota kipaletta kuultaessa mielessä vahvistui uhma ja koston jano. Tuntuu, että me fanit olemme nyt haistaneet veren ja mikä tärkeintä myös Jokerit on haistanut veren. Ja siksi tänään tullaankin jäällä näkemään jopa eilistäkin sisukkaampi, sitoutuneempi ja parempi Jokerit.

Koko kauden tämä joukkue on oppinut tappioista ja hävittyä ottelua on seurannut lähes joka kerta hyvä ottelu ja mikä tärkeintä, voitto. Tämä antaa varmasti joukkueelle uskoa siihen, että vaikka ensimmäinen peli lipui karmivasti hyppysistä niin tänään on suuri mahdollisuus voittoon ja sen jälkeen kaikki on taas auki.

Tämä joukkue on jotain suuremmoista. Tämä on joukkue, jota voin kutsua suurella ylpeydellä Jokereiksi. Tämä kevät on meidän.

Hope dies last

Aikalailla samaa fiilistä ollut tänään. Tulee mieleen ensimmäisen Minsk pelin jälkeiset tuntemukset. Tuolloin vastus oli tietysti heikompi, mutta luotto Erkkaan ja joukkueesee on silti 110%! Tänään lyödään sarja tasoihin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös