Positiivisuusketju

  • 2 786 487
  • 11 169
Suosikkijoukkue
AIK
Onneksi tää viimeisen kauden kidutus on nyt ohi. Nyt voi aloittaa surutyön ja jättää jääkiekon "turismin" tasolle. Harkimoiden ja ryssien khl-Jokerit ei kiinnosta vittuakaan. Nyt on ainakin 52 iltaa vuodessa enemmän aikaa jollekin muulle. Positiivista.
 

pappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vuodesta 1978 lähtien seurannut Jokereiden taivalta. Siihen mahtuu monia ilon ja pettymysten hetkiä. Eilinen oli karmaiseva pettymys.
Kuitenkin aurinko nousi tänäänkin. Matka jatkuu kohti uusia seikkailuja Jokereitten kanssa. On vain Jokerit.
 

Stadin kundi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onneksi tää on vaan lätkää ja aurinkokin nousi taas aamulla kirkkaana taivaalle. Muija tekee kotona lähtöä eikä muutenkaan elämä potki päähän. Onpa kiva kun kevät koittaa.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Pistetään alkuun vielä positiiviset eilisestä HPK-pelistä:
+ Hännikäinen, taistelu, maali ja ne tuuletukset
+ Rita, tuttu Kerhon-tappaja nousi jälleen esiin kun eniten tarvittiin, maali todella tärkeään paikkaan
+ Eilen taisteltiin ja paremmalla onnella elämänlanka olisi saanut jatkoa, tulos ei silti valehtele ja Jokereiden kausi tuli päätökseensä
+ Hyvä taisto faneilta pleijareissa, "ei lopu, ei lopu...!"
+ Liigataipaleen viimeiset maalit Jokeritaustaisille pelaajille, Ritalle ja Hännikäiselle, vanha sotaratsu ja uusi nuori soihdunkantaja, tämä lämmittää Jokerisydäntä kun se suurin vitutus on nyt väistynyt
+ Väänäsen suoraselkäisyys pelin jälkeisessä haastattelussa

Vuodesta 1978 lähtien seurannut Jokereiden taivalta. Siihen mahtuu monia ilon ja pettymysten hetkiä. Eilinen oli karmaiseva pettymys.
Kuitenkin aurinko nousi tänäänkin. Matka jatkuu kohti uusia seikkailuja Jokereitten kanssa. On vain Jokerit.

Aurinko nousi ja kirpeän kaunis pakkaspäivä näytti olevan tulossa kun ajeli töihin, tämä siis reaalimaailmassa mutta Jokereiden osalta auringon nouseminen on suuri mysteeri, tarina jatkuu jossain muodossa kyllä jatkossakin mutta niin isoja muutoksia tulee ensi kaudella eteen että on vielä erittäin vaikea sanoa onko ensi kauden Jokerit enää se minkä matkassa on mennyt yli 20 vuotta, vai onko se vain joukkue jolla on näennäisesti sama logo ja nimi mutta se tuntuu vieraalta. Positiivista on kuitenkin se että nukutun yön jälkeen suurin vitutus on poissa ja ensi kaudella ollaan joka tapauksessa mukana (pleijarikausareiden takia tulevan kauden kausari on jo nyt melkein maksettu), enkä osaa myöskään tällä hetkellä Jokereita tämänkään pettymyksen jälkeen hylätä, en edes tuon tulevan suuren muutoksen edessä, vaan haluan antaa KHL-Jokereille vielä mahdollisuuden.

Se mikä ei tapa se vahvistaa, elämä jatkuu ja on vain Jokerit!
 
Viimeksi muokattu:

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Eilen oli darran lisäksi järkyttävän tyhjä olo n. klo 19:30 jälkeen.

Huonosti nukutun yön jälkeen on lähinnä sellainen vähän huvittunut Deja vu-fiilis. Ihan kuin olisin kokenut tämän flopin joskus ennenkin... Kun flopataan, niin tehdään sekin tyylillä ja 110% asenteella. The Pena Torphyn voisi jo jakaa meille. Okei, ehkä KalPa vielä haastaa...

Niin tai näin, aurinko nousi tänäkin aamuna. En minä vaan pysty Jokereita jättämään, joten eiköhän sitä kärvistellä ensi vuonnakin Arenalla. Kausaria en hanki, mutta tv:stä katsotaan kaikki pelit + satunnaiset virkistysreissut Prahaan, Bratislavaan ja Riikaan.
 

Kyyberi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Preds,Jordin Tootoo,M.O.P.A.K.
Ah, kesä! Jokerifanin parasta aikaa! Kesällä siintää aina nakkikattila (tosin, mikäs kattila se ensi vuonna on tavoitteena?) silmissä ja fantasiarosterit jylläävät. Syksyä kohti kutina kasvaa ja mielen valtaa ajatus siitä että tällä kaudella mikään ei meitä pysäytä!

Sitten tulee syksy, kausi alkaa ja realismi iskee. Mutta siksi näistä kesäkuukausista pitääkin nauttia.

Henkilökohtaisesti ei edes vituta että hävittiin HPK:lle. Oli urheilullisuuden voitto että sitoutunut ja halukas ryhmä voitti. Ja samalla tämä kärsimysnäytelmä saatiin loppumaan. Vähän kuin kituvan eläimen lopetus, ei se kivaa ole mutta helpottaa kaikkien oloa pidemmällä tähtäimellä. Nyt ei tarvitse elää tunteiden vuoristoradassa vaan voi vetää happea ja ottaa rennosti.

Ensi kautta varten on taas positiiviset värinät ja kutinat, tuleehan meille sentään ihan oikea valmentaja ja kaikki on uutta sekä hienoa. Saa nähdä tuleeko myös joka syksyinen taaperrus vastaan.

P.S. Olisi kiva kuulla Kekäläisen mietteitä siitä miten hänen työnsä vedettiin Harkimon toimesta maan tasalle hetkessä.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Positiivista on se, että tosta märkäperselaumasta ei todennäköisesti tule ensi kaudella jatkamaan Jokereissa kuin yhden käden sormilla laskettava määrä pelaajia. Vielä kuukausi sitten toivoin jatkoa useammallekin pelaajalle, mutta onhan tossa joukkueessa sellainen häviämisen edari-kulttuuri, jolla ei ole mitään ylpeyttä pelata logon puolesta. Tähän syyllistyi niin palkkasoturit, kuin moni "Jokeri".
 

Jokeri82

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Henkilökohtaisesti ei edes vituta että hävittiin HPK:lle. Oli urheilullisuuden voitto että sitoutunut ja halukas ryhmä voitti. Ja samalla tämä kärsimysnäytelmä saatiin loppumaan. Vähän kuin kituvan eläimen lopetus, ei se kivaa ole mutta helpottaa kaikkien oloa pidemmällä tähtäimellä.

Tästä niin samaa mieltä... Ulkona -10 mikäs sen parempi keli aloittaa kesäloma...
 

Lager Lager

Jäsen
Suosikkijoukkue
National Hockey League
Ei tarvitse enää SM-liigan hiekkalaatikkosirkusta katsella. Ensi kaudella uudet kujeet. Arenan uusia ison maailman valoja ja soundeja voisi käydä katsomassa muutaman kerran, mutta mieluummin pelejä seuraisin tv:stä. Onko Jokereiden KHL tv-sopimuksesta kuulunut mitään huhuja?
 

Detritus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit-vuodesta 1972, KiVa.
...Kausaria en hanki, mutta tv:stä katsotaan kaikki pelit + satunnaiset virkistysreissut Prahaan, Bratislavaan ja Riikaan.
Onko se jo selvää, mikä kanava tulee olemaan kyseessä? En ole missään nähnyt minkäänlaista infoa asiasta. Vai ollaanko joidenkin ryssien striimien varassa?

Positiivista on ainakin se, ettei Tomek "Kultasormi" Valtonen enää valmenna Jokereita. Vähän olen pahoillani vaasalaisten puolesta.
 

Wildcard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Jeesus, kun eilen eilen illalla oli kyllä autuaan tyhjä ja haikea olo, hieman sama tunne kun ensimmäinen tyttöystävä jäi taakse. Mutta tänään aurinko taas nousi ja eteenpäin mennään. Katastrofi tämä oli, siitä ei kyllä pääse mihinkään, mutta se on vaan hokkia.

Positiivista on se kun lukee lööppejä, niin Jokereista puhutaan vain vuosisadan fiaskona, mikä vain tarkoittaa sitä, että suurin ja kaunein on nyt lopullisesti kadonnut Liiga kartalta ja milläköhän ensi vuona myyvät lehtensä, Liigansa jne. ?

Niin, ja IFK:lla ilmeisesti oli sitten nappikausi, koska tappion huomioarvo jäi nollaan verrattaessa Jokereiden sukeltamiseen. IFK:lle 10.sija oli ilmeinen tavoite kauteen lähdettäessä :-).

Faktaa on myös se, että stadin sukeltaessa Liigan tulot putoavat rajusti, koska huomioarvo jää kehäykkösen ulkopuolelle.
 

Sape28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onko se jo selvää, mikä kanava tulee olemaan kyseessä? En ole missään nähnyt minkäänlaista infoa asiasta. Vai ollaanko joidenkin ryssien striimien varassa?

Muistaisin ryssien sanoneen jo viime kesänä jossain haastattelussa, että KHL:n pitää saada Suomessa parempaa näkyvyyttä. Mainitsi siinä yhteydessä Maikkarin ja Nelosen...
 

syndi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, HJK-Hockey, NHL
Onko se jo selvää, mikä kanava tulee olemaan kyseessä?

Viasat Hockey Finland näyttää ainakin KHL-matsit telkkarista. Vielä ei ole HD-kanavaa joten nyt kaikki Jokerifanit vaatimaan HD-kanava. Elämme kuitenkin vuotta 2014, ei urheilun seuraamisen tarvitse olla kärsimystä enää.
 

Theofilus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Antti Mäkinen ‏@makinenantti 23 min
Ohhoh! Nyt tuli isoja uutisia! Tietoa pihalle asap. Kunhan kaikki valmista! #valitseviasat

Kielisikö tämä siitä, että Viasat televisioi Jokereiden pelit ensi kaudella?

Meikäläisen taloudessa tulee todennäköisesti Viasat näkymään, mikäli tämä pitää paikkansa.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Itse odotan ensi syksyä paljon innokkaammin kuin viimeisiä edellisiä kausia. Lisäksi Rantanen ja liigafanit jättävät meidät vihdoin rauhaan. Ketään ei kiinnosta KHL ja minua ei kiinnosta Liiga eikä sen seurat, enää. Pelkkiä voittajia siis kaikki tyyni. Käyn tänään ostamassa uudet uimashortsit. Nähdään Hietsussa.
 

Ole Fart

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eilen taisteltiin ja paremmalla onnella elämänlanka olisi saanut jatkoa, tulos ei silti valehtele ja Jokereiden kausi tuli päätökseensä
Väärin ja taas väärin. Jokereiden kausi ei ole päätöksessä, yksi Jokerijoukkue vain lopetti. Se nyt kyllä olikin sieltä huonommasta päästä.

Ja positiivistahan on se että enää ei SM-liiga häiritse muiden pelien seuraamista. Nyt ehtii katsomaan B- ja C-junnujen pelejä jotka jatkuvat välierissä molemmilla. Saatanpa vilkaista D-junnujakin.

Ja ihan vinkkinä, B-junnujen sarja Kalpaa vastaan on katsomisen arvoinen. Siellä voi arvioida vaikka Kasperi Kapasen nykyistä suoritustasoa.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Väärin ja taas väärin. Jokereiden kausi ei ole päätöksessä, yksi Jokerijoukkue vain lopetti. Se nyt kyllä olikin sieltä huonommasta päästä.

Väärin ja oikein, liiga-Jokereista puhuttaessa (tämä osio) kausi tuli päätökseensä mutta olet oikeassa ettei koko organisaation tasolla kausi suinkaan ole vielä ohi. Omalta kohdalta se kuitenkin on ohi, mä tarvitsen nyt etäisyyttä kiekkoon ja Jokereihin, tää kausi oli odotuksiin ja toiveisiin nähden niin iso pettymys.

Onnea ja menestystä Jokereiden junnuille kuitenkin kauden jatkoon, samoin niille kannattajille jotka vielä junnujen mukana kauttaan jatkavat. May the force be with you.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Positiivista on se että Liigajoukkueen nimeltä Jokerit surkuhupaisa pyristely ja HPK:n perässä roikkuminen on ohi. Jatkossa kaikki edustuksen tekeminen voidaan kääntää KHL-Jokerien rakentamiseen. Positiivista on myös se, että tulevalla kaudella Jokereilla on oikea valmentaja, ylivoimaisesti kaikkien aikojen suurin pelaajabudjetti sekä uudet ympyrät. Ei tämä nyt niin huonolta näytä jatkoa ajatellen.

Toki on paljon kysymysmerkkejä ja epäilyksiä KHL:stä ja Venäjästä alkaen, mutta ne eivät ole tämän ketjun aiheita.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Kyllähän kauden loppuminen kaikille on varmaan aikamoinen helpotus. Pyristely Kerhoa vastaan olisi ainoastaan pidentänyt tuskaa, joten parempi kaikille osapuolille että se päättyi näin.
 

JofaPlayer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
- Pulu päässyt kokeilemaan kivikovassa Red Wingseissä, jopa YV-aikaa vähän.

- Teuvo pääsee antamaan näyttöjä Chicagoon.

- Myös eilen se Porin juntti aiheutti hilpeyttä. Hienoa että ollaan siellä(kin) suunnalla ihon alla näköjään nyt ja aina. (Eilen Hämeenlinnassa paikallaolleet tietävät)
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Nyt voidaan sitten lopullisesti kääntää katseet tulevaan, siihen, mihin kaikki ovat tuntuneet jo olkiensa yli vilkuilleen enemmän tai vähemmän. Kun tämän kauden epäonnistumiset on analysoitu JA NIISTÄ ON OTETTU OPIKSI(!), voidaan koko seuran tasolla aina markkinoinntista pelaajistoon ja valmennuksesta johtoportaaseen, keskittää fokus KHL projektiin.

Jengiä jää junasta, osa katkerina, osa pettyneinä ja joku muuten vaan. Niin faneista kuin pelaajistakin. Mutta eteenpäin on mentävä.

Voimia kaikille palstaveljille ja muille samanhenkisille.
 

syndi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, HJK-Hockey, NHL
Pahimmankin myrskyn jälkeen lopulta paistaa aurinko, niin myös tälläkin kertaa. Jotenkin on vapautunut olo kaiken tämän sekamelskan jälkeen. En tiedä muista, mutta koko viimekausi on tuskailtu vanhemman ja uudemman Jokerit-konseptin välmaastossa. Nyt ei enää tarvitse. En tiedä mitä tuleman pitää, mutta ilman taistelua en Jokereista luovu. En liigassa, en KHL:ssä tai missään muuallakaan. Ehkä tässä vielä lopuksi kaikki meneekin onnellisesti ja narri nauraa viimeisen naurun.
 

Esmeralda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Heki,Tinatuopit
Mielestäni teillä meni paremmin kuin luulin,eli pääsitte yllättävän pitkälle, kun ammattitaitoisten Kekäläisen ja Lämsän jälkeen pestasitte täysin amatöörit Kurrin ja Valtosen sotkemaan teidän pelaajapolitiikkaa ja pelaamista.
Itse jatkan kautta seuraamalla loistavasti taistelevan Pelicansin ja varsinkin Julle Tyrväisen etenemistä kohti suurempia palkintoja.
Hyväää jatkoa, kyllä Siperia opettaa !
 

Mikehunt

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Kyröskosken Pärske
Mielestäni teillä meni paremmin kuin luulin,eli pääsitte yllättävän pitkälle, kun ammattitaitoisten Kekäläisen ja Lämsän jälkeen pestasitte täysin amatöörit Kurrin ja Valtosen sotkemaan teidän pelaajapolitiikkaa ja pelaamista.
Itse jatkan kautta seuraamalla loistavasti taistelevan Pelicansin ja varsinkin Julle Tyrväisen etenemistä kohti suurempia palkintoja.
Hyväää jatkoa, kyllä Siperia opettaa !

Niin silkkaa provosontaa koko "viesti" että pakko lainata koko roska. Sinä voisit nyt pysytellä vaikka siellä lahtelaisten omassa karsinassa . Sulta on tullut tänne osioon niin hirveetä skeidaa, että ei mitään rajaa. En ole koskaan käynyt tsekkaamassa, mutta siellä on varmasti Julle Tyrväiselle ihan oma ketjunsa.
 

Pedrito

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jos huhut pitävät paikkansa ja Moses on lähdössä naapuriin niin hienoa että toimistolla ollaan hereillä ja flintstonelle saadaan kiintiösisko kuolattavaksi Essi Pöystin muodossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös