Positiivisuusketju

  • 2 799 702
  • 11 183

JofaPlayer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kaamoksen keskeltä täältäkin löytyy vielä valoa! Huomenna hieno päivä tulossa, nyt jumalauta 10 000 ainakin täyteen, aamulla ainakin oli yläkatsomoissa vielä reippaasti tilaa. Mulla on tunne että täydet 6p napsahtaa viikonlopusta, TPS on ollut viime vuodet aika kiva vastus Jokereille ja voiton siivittävänä vaikea Kuopiokin kaatuu lauantaina fanien tuella. Mukana kummassakin koitoksessa, hyvä tästä vielä tulee kunhan saadaan pätevä sentteri(t).
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Lisäksi Tomekin Sport sopimuksen myötä on lupa odottaa, että pelaajat alkavat pistää itseään likoon ja haluavat antaa kunnon näyttöjä ensi kautta ajatellen. Nykyisillä esityksillähän monelle sopiva sarjataso on KHL:n sijaan Mestis.

Itse en tähän jaksa uskoa; molemmat valmentajat odottavat jo ensi kautta ja rakentavat samalla omia joukkueitaan. Fokus ei todellakaan ole 100 prosenttisesti Jokereissa.

Positiivista; naiviisti jaksan uskoa, että tästä jotain vielä tulee. Mutta kun nyt viime peleissä illasta toiseen Ben-Amor, Mäki ja kumppanit ovat Jokerien parhaita pelaajia, niin jokin on pielessä.

Kurri, pidä pojille palopuhe. Kekäläinen ei todellakaan katsellut tälläistä meininkiä ja luulisi, että myös sinun auktoriteetti riittää tähän.
 

Outsider

Jäsen
Itse en tähän jaksa uskoa; molemmat valmentajat odottavat jo ensi kautta ja rakentavat samalla omia joukkueitaan. Fokus ei todellakaan ole 100 prosenttisesti Jokereissa.

Joka paikassa on pitkin kautta selitelty huonoja otteita sillä, että pelaajilla on huoli tulevaisuudesta KHL siirron takia, niin nyt ei tarvitse enää huolehtia siitä, kun on Tomekin mukana jalka ovenraossa Mestikseen. Jos nyt tosissaan ollaan, niin tuskinpa tuo sopimus vaikuttaa tällä hetkellä suuntaan taikka toiseen.

Mitä taas fokukseen tulee, niin kai niitä ajatuksia pakostakin jokainen uhraa vähän tulevaisuutta ajatellen, mutta ei se kauhean positiivinenkaan asia voi olla ensi kautta ajatellen, jos tämän kauden vetää aivan vihkoon. Voi nousta paineet aika koviksi, jos homma ei toimi uudessakaan joukkueessa. Molemmat valmentajat varmasti tiedostavat tämän ja myös sen, että tämän hetken puutteista huolimatta Lahdessa tai Vaasassa ei ole samanlaisia resursseja käytössä, joten nyt on myös paras paikka hakea menestystä.
 

kaspeerk

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Pittsburgh
Variksen paita kattoon ja Ridalle 500. ottelu Jokeripaidassa. Mikä tekisikään perjantaista hienomman. Sellainen tunne, että punakeltaiset näyttävät tänään IS:n vetäneen hudin artikkelinsa kanssa.

6 pojoa tältä viikolta ja takaisin taisteluun mukaan. Joulutauon jälkeen uuteen nousuun!
 

Kynäilijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Teräväinen ja Nagy erotettu toisistaan -> Lahdella pelintekijä ketjussa. Nagy saa vastaavasti enemmän huseerata kiekon kanssa, kun muut ketjussa on duunareita. Luulen (ja toivon), että tänään Jokereiden kärkiketjut venyttävät maaliverkkoja.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Tämä oli ennenkaikkea Petri Variksen juhlailta. Joukkue osoitti kunniaa voittamalla 1990-luvun pahimman kilpakumppanin ja vielä voittomaalikisassa. Jokerit teki jopa kaksi hyväksyttyä ja yhden hylätyn maalin. Ei paha ollenkaan.
 
Suosikkijoukkue
Jarskan Jokerit
Hardt-Hahl-Nagy ketju näytti mun telkkarissa ihan mestaruutta tavoittelevan joukkueen kakkosketjulta, pirun hyvää tekemistä, siinä on tämän joukkueen kolme kaukaloälykkäintä pelaajaa yhdessä, joten homma toimii väkisinkin.

Tähän kun vielä jostain taikoisi sen ykkösketjun, niin voisi ehkä siitä kannusta haaveilla kaiken napsahtaessa kohdilleen.
 
Variksen paidan jäädytysseremonia oli toteutettu tyylikkäästi.

Oli kyllä tämänkin parantumattoman kyynikon silmään upeasti hoidettu alkaen joulukalenterista ja huipentuen maalilaulun soimiseen paidan noustessa (vara)kapteenien käsistä, ihan herkistyin jopa. YLE puheen kiekkokierroksellakin muisteltiin Varista asiaankuuluvin menoin. Vili#16:lle vielä vuoden kulttuuriteko-palkinto Kaikkien Aikojen Maalien #2:n saattamisesta eetteriin erittäin oikea-aikaisesti. Eikä se juhlamatsikaan nyt ihan paska ollut kaiken tämän jälkeen.
 

Infinity

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, maajoukkue
Positiivista tänään:
- Peten paita kattoon, oli lisäksi hauskaa ja nostalgista nähdä koostetta uran parhaista paloista sekä maaleista
- Peli-ilme läpi ottelun
- Voitto kotona, vaikkakin kolme pistettä olisi meille kuulunutkin ilman tuomareiden hylkäämää maalia
 

Tomppa#74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Variksen paidan jäädytysseremonia oli toteutettu tyylikkäästi.

Second that. Kerrankin viimeisen päälle aito kunnianosoitus Areenalla. Hjalliksen kiitoksia myöten homma meni kuten pitääkin. Puhumattakaan Peten pitämästä puheesta. Pete on Jokeri isolla Jiillä. Kiitos Jokerit ja Pete! Synkän talven keskelle iso valopilkku ja oikean miehen "paita" katossa.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Joulutauko tulee. Ei tommoista paskaa mitä ne nyt tuolla esittää vaan pysty katsomaan. Uskomatonta miten alas me ollaan tultu.
 

Jokeriarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Joulutauko tulee. Ei tommoista paskaa mitä ne nyt tuolla esittää vaan pysty katsomaan. Uskomatonta miten alas me ollaan tultu.

Tämä. Harvoin voitetun pelin jälkeen vituttaa, mutta eilen oli tällainen olo eikä se juuri eroa tästä, jossa oikeasti hävitään. Jokerit karkottaa olemattomalla nykymenollaan katsojat hallista vakiokannattajia lukuun ottamatta ja näkyihän se valitettavasti jo eilen. Ihan sama vaikka se silloin tällöin jonkun kusisen pisteen tuo.
 

Klokoski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Finnish Defence Forces, Ukraine
Posiitivista on se että joulutauko tuli juuri hyvään aikaan. Positiivista on myös se että tappion myötä ne Kurrit, Harkimot ja Vuoriset nyt sitten tajuais että ei tuolla rosterilla pitkälle keväällä mennä vaikkakin muutama pelimies on loukkaantuneena.

Positiivista on myös se että yleensä vuodenvaihteessa ja mahd. joulutauon aikana on myös sentterimarkkinat mahd. paremmat.

Positiivista on myös se että on kuitenkin olemassa rakas joukkueemme Jokerit.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Puolustus- ja maalivahtipeli toimii pääasiassa ihan hyvin, joten jos Lämsä saa lähteä, uudella valmentajalla on olemassa jonkinlainen pohja, jonka varaan rakentaa. Myös laiturien osalta materiaali on ihan hyvä, pari sentteriä vain puuttuu.

Optimistisesti pitää myös uskoa, ettei vielä ole liian myöhäistä vaihtaa valmentajaa.

Myös joulutauko tulee hyvään paikkaan niin joukkueelle kuin faneillekin.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Eilisen Tepsi-pelin plussat:
+ Petri Varis, paita kattoon ja hieno seremonia
+ 90-luvun retropaidat, upeita muistoja tulvi mieleen
+ iloinen ja vauhdikas peli ja voitto rankuissa
+ Cheer Up Team jouluisina tonttutyttöinä, kivaa silmäkarkkia
+ Ice Girlsit, varsinkin se valkoisissa farkuissa ja punaisessa paidassa jäätä kolannut blondi, kiva peppu ja aika namu typy. :P

Tän illan pelin positiviiset asiat:
+ Joulutauko alkoi
 
Viimeksi muokattu:

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Olenko jotenkin hullu, mutta tulin hyvälle tuulelle ja nauroin ääneen yksin, kun Jokerit ns. pelasi ns. ylivoimaa. KalPan äijät melkein kahdestaan läpi jne.

En tuota ole enää pitkään aikaan ole ottanut tosissaan, niinkuin hyvinä aikoina. Katsoo kun olen ottanut paketin. Onneksi sieltä tulee NFL:ää ja NBA:takin.

Jokerit on tällä hetkellä kuin huono parisuhde. Siihen myös on jotenkin tottunut, että pyörii televisiossa tai hallilla, mutta ei suuremmin kiinnitä huomiota, mutta rakastaa siltikin ja edelleen ja aina, vaikka välillä mökötetään.
 

Norwich

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Boston, Barca, Norwich
Positiivista on se, että vaikka tää perseily jatkuis koko loppukauden ja jäätäis viimeiseksi, ni ei tiputtais mestikseen vaan KHL:ään. Ja svedupellet ihmettelis ja kummastelis ja kadehtis, että on noilla suomalaisilla kova sarja ku viimenen tippuu KHL:ään.
 
Suosikkijoukkue
Kai sen nyt jo uskaltaa tunnustaa: KeuPa HT
Ja svedupellet ihmettelis ja kummastelis ja kadehtis, että on noilla suomalaisilla kova sarja ku viimenen tippuu KHL:ään.

Tälle on ihan pakko nostaa virtuaalipeukku!

Tällaista asennetta kaipaa jokainen joukkue vaikeilla hetkillä. Steegilit sun muut voisivat myös yrittää katsoa välillä eteenkinpäin, eikä vain aina murjottaa sen mukaan, miten eilen peli meni.
 

ss74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Jokerit FC
Positiivista on se, että en enään stressaa viimeisen liigakauden menestyksestä. Loppukauden meinaan keskittyä hauskanpitoon katsomossa tuloksesta riippumatta. Kaikki mitä mahdollisesti voitetaan on vain positiivista extraa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös