Positiivisuusketju

  • 2 796 648
  • 11 182

-Ville-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadin Jokerit 1967-2014 & 2023> | Leijonat | Nato
Tiistai-ilta ja vastassa täysin merkityksettömässä ottelussa HPK. Voisi kysyä, ketä kiinnostaa? Aika montaa tuntuu kiinnostavan, sillä illan matsiin on jo nyt myyty 10-tuhatta lippua (ovilta menee varmaankin satoja lippuja tuohon päälle). Tietysti sillä on merkityksensä yleisöryntäykseen, että Jokereille ojennetaan tänään palkinto runkosarjan voitosta, mutta silti ja siitä huolimatta tuo on ihan hullun hyvä luku tiistai-illan HPK-otteluun.

Hyvä Jokerit!
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Viikon tauko peleistä, mutta hyvää kannattaa odottaa. Nyt vain treenaatte hyvin ja olette henkisesti ja fyysisesti kunnossa koitoksiin.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Näin Jokerisilmin täytyy todeta että koen positiivisena sen että Kärpät on ottelun päässä kesälomista.
 

Vija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Aurinko paistaa ja maantiet ovat kuivat. Lumi ei ihan vielä sula mutta se ei fiilistä haittaa sillä tänään ne vihdoinkin alkavat, playoffit!!! Punakeltainen kevät starttaa tänään!
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Loistava 30min jonka jälkeen sitten höllättiin. Ykköskenttä oli hyvä, varsinkin Hardt pelasi kauden parhaan pelinsä jakamalla monta loistavaa syöttöä. Isäntä oli myös todella vakuuttava.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Tällaisia pelejä varten pitäisi olla täydellisyysketju. Joukkueessa ei ollut heikkoja lenkkejä, mutta etenkin Maston pommit, Dehnerin pelinäkemys ja mm. Majesteetin, Raskin ja SBA:n liike todella ilahduttivat. Samoin se, että nyt voi olla varma Avocadon ja Generousin pinnan palamisesta jossain vaiheessa sarjaa. Urpoilla oli todella hankalaa pysyä nahoissaan. Lopussa höllättiin, mutta Lugu joutui silti painamaan niska limassa että sai pienimmänkin mahdollisuuden tilanteeseen. Huh!
 

spede1967

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Jokerit yllätti ainakin minut täysin vauhdillaan ja pelikontrollillaan tänään. Tästä on hyvä jatkaa. Lämsälle iso käsi
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Semirin maali oli todella hieno ja meni täysin oikealle miehelle. Tuuletin villisti, vaikka ottelu olikin jo ratkennut.

Lisäksi tuo täysin kliininen suoritus luo tottakai uskoa siihen, että tänä keväänä mennään pitkälle. Vastus tottakai kovenee matkalla, mutta jos perus tekemisen taso on tuo, voi odottaa hyviä asioita tapahtuvaksi sitten, kun sitä tasoa lähdetään ylittämään.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tän päivän esityksellä kaksi erityisesti nostettavaa asiaa:

Semirin maali. Semirin esitys muutenki lämmitti mieltä. Tainnu taas kaveri alkaa syömään aamupalaksikin kiekkoja playoffsien kunniaksi.

Kilpeläisen nollapeli. Virheetön esitys parin huippupelastuksen kanssa. Onko parempaa tapaa maalivahdille aloittaa pleijarit?
 

Deptula

Jäsen
Yleisöä reilu 7200, mutta tunnelma oli ajoittain jopa erinomainen. Myös tifo oli taas luokkaa huikea. Hyvää duunia eteläpäädyltä!

Semir Ben-Amor. Ensimmäinen playoff-peli pariin vuoteen, ja kaveri pelaa kentällä kuin se olisi ollut ensimmäinen pudotuspeli. Hän jos joku ansaitsi maalin. Muutenkin useita hyviä taklauksia ja tietenkin helmenä 5/5 perstaklaus Generousiin, joka oli siitä aivan hiilenä. Hyvä duuni Semir!

Tästä on hyvä jatkaa.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Hieno playoffien avaus eilen, Jokerit oli tehnyt kotiläksynsä hyvin ja tällä kertaa pieni tauko ei näkynyt otteissa vaan Jokerit oli halukas ja terävä heti ensimmäisestä vaihdosta lähtien. Eilen ei heikkoja lenkkejä ollut ja kaikki pelaajat onnistuivat. Hienoa että saatiin heti myös alemmille kentille, Hahlin ja Heinon, onnistumisia ja varsinkin Ben-Amorin otteet lämmitti mieltä. Ben-Amorin hämmentäminen hellankoukkuna heiluneelle Generoukselle oli hauskaa seurattavaa.

Tänään toivottavasti jatketaan samalla sykkeellä kuin eilinen matsi aloitettiin ja otetaan toinen kiinnitys sarjaan. Tämä kevät on punakeltainen.
 

Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roihu
Piti oikein heristää korviaan kun Lämsä sanoi matsinalushaastattelussa että pitää vain hyökätä ja hyökätä. Milloinkahan on viimeksi kuullut muuta kuin 'puolustaa, puolustaa'-tyyppisiä lausuntoja valmentajilta minkään pallopelin ratkaisupelien alla?

Ja kyllä ne sitten hyökkäsivätkin. Hyvä meininki.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Kaikesta huolimatta näen tämäniltaisen tappion hyvänä asiana. Nyt saatiin konkreettinen ja toivottavasti se viimeinen tarvittava opetus sille, että jokaisen jätkät pitää olla 100% valmis pelaamaan kiekon tippumisesta siihen viimeiseen hengenvetoon saakka. Viimevuonna tipuimme, koska asenne oli jääny puolivälierään. Nyt se asenne pitää kaivaa tästä tappiosta ja ammentaa joukkueen hyödyksi. Virheistä oppii parhaiten; nyt sitä samaa virhettä ei saa tehdä uudestaan.

Tämäniltaisesta tappiosta huolimatta luotto omiin on kova ja vankkumaton.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Positiivisuus ketjuun ei paljoa tän illan pelistä saa mutta nostetaan sinne Ben-Amor ja Filppula. Tappion ainoa hyvä puoli on se että Jokerit saa yhden kotipelin lisää Areenalle ja siitä tulevat rahat itselleen.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Viimevuonna tipuimme, koska asenne oli jääny puolivälierään. Nyt se asenne pitää kaivaa tästä tappiosta ja ammentaa joukkueen hyödyksi. Virheistä oppii parhaiten; nyt sitä samaa virhettä ei saa tehdä uudestaan.

OT, mutta kyllähän Jokerit pelasi viime keväänä suunnilleen samalla tasolla JYPiä kuin mitä HIFK:ta vastaan. Se ei vain riittänyt kun vastus oli useaa luokkaa kovempi.

Se on totta että Jokerit tuskin on enää löysällä asenteella liikkeellä tänä keväänä. Tosin joku voisi kysyä että miten helvetissä fleguilu voi ylipäätänsä olla mahdollista playoffeissa.
 

Lazuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Se on totta että Jokerit tuskin on enää löysällä asenteella liikkeellä tänä keväänä. Tosin joku voisi kysyä että miten helvetissä fleguilu voi ylipäätänsä olla mahdollista playoffeissa.
Mietin aamulla, että turpaan saattaa tulla tänään. Lukolla oli jo lähes pakkovoitto tänään kotihallissaan. Eilinen höntsä oli ehkä vähän liiankin helppo Jokereille ja sen takia tänään lähdettiin takki auki. Niin ei toki saisi tapahtua, mutta eiköhän tästä nyt saatu opetus, että pleijareissa jokainen joukkue on vaarallinen ja yhteenkään peliin ei saa lähteä takki auki. Ja edelleen sekin tosiseikka, että Lukolla on tässä sarjassa enemmän voitettavaa kuin hävittävää. Meillä tuskin on mitään muuta kuin voitettavaa.

Positiivista on se, että nelosketju on nähtästi löytänyt oivan kevätvireen ja tämä jos mikä saa hymyn huulille. Nyt vain muutkin ketjut samalle tasolle, niin ei hätää.
 

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Semir Ben-Amor. Tartteeko muuta sanoa 7 erän osalta? 2 maalia, meneillään olevassa pelissä hommanut nyt kaksi jäähyä Lukolle. Ekassa erässä. Kaveri pelaa huikeaa kevättä.
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Lukko sparraa Jokereita hyvin. Kun Jokerit kääntää tämän sarjan edukseen, niin ollaan sitten välierissä henkisesti vahvempia. Kevät on kiekkofanin juhla-aikaa ja Jokerien mestaruusjuna puksuttaa eteenpäin. Hyvä tästä vielä tulee. Sairastuvaltakin ollaan saatu väkeä pois hyvin.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Lukko sparraa Jokereita hyvin. Kun Jokerit kääntää tämän sarjan edukseen, niin ollaan sitten välierissä henkisesti vahvempia. Kevät on kiekkofanin juhla-aikaa ja Jokerien mestaruusjuna puksuttaa eteenpäin.
Juuri näin asia pitää nähdä. Lihava täti ei vielä ole missään laulanut, pelit jatkuvat.

Tämä nyt on vähän skitsoa, mutta positiivista sekin, että tämän meidän leirin (nuoret)aktivistit ovat kuin maansa myyneet. Pikku hiljaa kun ikää kertyy ja Jokereita seuraa niin ymmärtää sen, että juuri tällä hetkellä olemme hyvin lähellä sitä huippua mitä joukkue voi olla. Näin se perkele vaan menee, mutta siihenkin tottuu. Yksittäisen pelin häviö on kuin tuopista huulille jäävä vaahto. Sekin on pois oluesta, mutta kuuluu asiaan.
 

Hiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Faktat tiskiin

Jokereiden peli näyttää hyvältä, pelikirja ja taktiikka on kunnossa MUTTA, tämän hetkinen materiaali ei riitä. Tiedän, naurettavalta kuullostaa, mutta katsotaanpa tärkeimpien osa-alueiden onnistumisia: Kilpeläinen ei riitä, Filppula ei kuulu edes kokoonpanoon ja pakeista ei löydy yhtään ylivoima pelotetta. Piste. Suomeksi, kaikki tärkeimmät osa-alueet kusee.

Lisäksi myös pelaajista Moses ja Majesky eivät tasoltaan riitä. Toki muitakin alisuorittajia löytyy.

Ratkaisu 1: Eaves tulee ja pelastaa
Ratkaisu 2: Pelataan uhkapeliä ja laitetaan Tuohimaa maaliin
Ratkaisu 3: Pelataan ylivoimaa täysin uusin koostumuksin, esim Pulkkinen viivalle + kts. kohta 1.
Ratkaisu 4: Siirretään Filppula ja Moses katsomoon, tarvitsee apuja kohdasta 1.

Paras ratkaisu: Yhdistelmä kohdista 1-4.
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pikku hiljaa kun ikää kertyy ja Jokereita seuraa niin ymmärtää sen, että juuri tällä hetkellä olemme hyvin lähellä sitä huippua mitä joukkue voi olla.

Häviöt hitsaavat joukkuetta yhteen, mikäli ollaan alussa oltu ennakkosuosikkeja paitsi sillion, jos tulokset ovat huonon maalivahtipelin tulos. En nähnyt tämän iltaista performanssia, joten en osaa sen enempää kommentoida. Uskon kuitenkin Azevedon väkisinkin väsähtävän sarjan kuluessa.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Juuri näin asia pitää nähdä. Lihava täti ei vielä ole missään laulanut

Näin juuri. Vaikka just nyt ei mikään positiivisin fiilis oo niin tolla maalipaikkojen määrällä Lukon vastaaviin verrattuna on kaikki Jokereitten käsissä ja jossain vaihessa ne alkaa tuottamaankin. Ei tässä vielä oo mitään hävitty, sarja on vielä pahasti kesken, vaikkei ookkaan menny ihan niinku olisin oottanut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös