Positiivisuusketju

  • 2 816 164
  • 11 240

DC.PAPA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, vuodesta -72
Tämän päivän kaksi ensimmäistä kenttää näyttävät ainakin paperilla paljon paremmilta kuin ns. normaali kokoonpano. Vielä jos Erkka olisi vaihtanut Pulun ja Ridan paikkaa niin siinä olisi suorastaan loistava koostumus. Ilman tätä viimeistäkin silausta uskon, että kuuden ensimmäisen hyökkääjän fiilis ja peli-ilo on tänään valovuoden parempi kuin normaaleilla kokoonpanoilla pelatessa.

Pakko kompata, siinä missä Pulu hakee vielä sitä viimeistä lättyä, painaa Rita kiekon maaliin(tai ainakin edes laukoo). Nyt kokoonpano on niin mielenkiintoinen, että on pakko urpolta peli katsoa. Tuleepahan itsellekkin joku kuva tästä Sulttaanista, kun en ole sitä vielä tositoimissa nähnyt. Kolmonenkin vaikuttaa myös mielenkiintoiselta kokeilulta, tietysti olosuhteiden pakosta, mutta kuitenkin.
 

Renegade

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Diego Padres
On se kiva kun "Stadilainen" super Mikke on enää tämän kauden meidän kiusana, saa nähdä mitä naapurit löytävät tämän jälkeen... ihan jo alkaa hymyilyttämään kun tätä ajattelee...

Den sista gången kommer närmare

:-)

Varmasti huumorillakin kirjoitettu, mutta silti aika vähissä on kyllä ilonaiheet naapurissa, jos tuo on "päivän positiviinen".

HIFK:ssa on nyt tiedetty/valmistauduttu Granlundin lähtöön melko pitkään ja kyllä siellä tiedetään tasan tarkkaan miten suuri viipale pelaamisesta poistuu.

Granlund Jr ei missään nimessä ole yhtä dominoiva kuin veljensä, joten hän ei tule Mikkeä stunttaamaan. Siien tulee pelaaja talon ulkopuolelta.
 

Sape28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Sulttaani byyrissä tänään! Pienistä asioista näin katastrofin partaalla tulee paremmalle tuulelle:)
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
HIFK:ssa on nyt tiedetty/valmistauduttu Granlundin lähtöön melko pitkään ja kyllä siellä tiedetään tasan tarkkaan miten suuri viipale pelaamisesta poistuu.


Tottakai teillä on valmistauduttu Micken lähtöön jo ties kuinka kauan, mutta ei se silti poista sitä faktaa, että yhtä hyvän ja dominoivan pelaajan saaminen tilalle on aivan mahdotonta. Tai sitten aletaan kyllä puhumaan jo Nybondaksesta jumalana, jos alle 400k€/kausi(varmaan aika maksimi SM-liigaan tällä hetkellä palkoissa) saa hankittua yhtä dominoivan pelaajan tähän sarjaan kuin vanhempi Granlund on tällä hetkellä.

Hyvällä säkällä enää siis yksi Talviklassikko missä Micke nöyryyttää Jokereita ja sitten ei toivottavasti tarvii ainakaan 15 vuoteen nähdä tätä supertähteä Jaffalassa pyörittelemässä Jokereita solmuun. Ei siinä etteikö tuota Micken peliä aina kattoisi iloisin mielin, mutta vituttaa se silti aina hävitä saman miehen takia!
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Ai helvetti, olo on kuin maailmanmestarilla! Ehti jo unohtaa, miltä tuntuu kun Jokerit voittaa, etenkään vieraissa. Yksi peli runkosarjassa, mutta henkisesti aivan helvetin tärkeät pinnat!

ZOLT! ZOLT! ZOLT!
 

SamTheMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Pakko myöntää, että luottamus ei ollut kovin suuri tämän päivän matsiin lähdettäessä, mutta hienolta tuntuu voitto taas vähään aikaan! Positiivista on, että Zoltan päästi vain yhden maalin, syötti yhden maalin ja valittiin ottelun kakkostähdeksi. Jospa nyt Lahdelta putoaisi se apina selästä?
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Zolt the Bolt (kiitos Gags) oli heti legendan ja sankaritarinoiden arvoinen. Ne tuuletukset voiton jälkeen lämmitti tappioputken katkasun ohella sydäntä.
 
Viimeksi muokattu:

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Jokerit hallitsi peliä Lukkoa vastaan täysin. Hyvältähän tuo (edelleen) näyttää.
Eikä mikään muuttunut, paitsi toki lopputulos.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Vihdoinkin saatiin se "näennäinen" hallinta väännettyä voitoksi! Todella tärkeä voitto koko joukkueen itseluottamuksen kannalta ja Zoltanilta upea alku, vaikka pääsikin aika helpolla Äijänsuolla.

Lahti oli kyllä sellaisella raivolla päällä koko pelin ajan, että maali oli vain ajan kysymys. Noronen lipsautti ehkä helposti sen sisäänsä, mutta täysin ansaittu osuma Jaskallekin joka (yhtään muita väheksymättä) tekee selkeästi eniten duunia meidän pelaajista.

Tästä on hyvä jatkaa, perjantaina jatketaan hyvää vieraspelaamista ja otetaan revanssi poroista ja sitten sunnuntaina vikat höyryt ennen European Trophya.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Täsmälleen puolet runkosarjasta takana ja on edelleen hienoa huomata kuinka tasaisesti tehot jakaantuvat kolmen kärkiketjun osalta. Peräti seitsemän hyökkääjää on yli 30 pinnan vauhdissa ja neljällä hyökkääjällä 15 maalia on realismia, tosin kukaan ei tule nykytahdilla tekemään yli 40 pistettä, mitä voi pitää pienenä miinuksena, mutta mieluummin näin kuin niin että olisi vain yksi superketju, kuten vaikkapa viime kaudella oli.
 

Finisher

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ihan turhaan mussutettiin täällä Keklullekin kun ei ostanut uutta veskaria Kilpeläisen tilalle. Sehän oli ollut jemmassa koko ajan! Estääköhän mikään enää meidän kultajuhlia? 3p voitto alla, ZOLT on yhtä kuuma kuin Tuohimaan kaikki laavakylvyt yhteensä ja Eaves pelaa vielä ainakin yhden ottelun. Loppukaudella tuskin hävitään peliäkään.
 

fatality

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tappiollinen kärppäputki poikki ja Tuohimaa pelaa toisen hyvän ottelun putkeen!
Joskohan tää tästä nyt alkaa kääntymään kunnolla?
 

veivari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston,Jokerit
Sydäntä lämmittää, että nyt valmennus pitää tärkeimmät, asennekovimmat pelaajat rosterissa ja löysät pois. Neloskenttä Mäki-Heino Tyrväinen oli tänään loistava.Teräväinen voittomaali ja kirkkaimpana tähtenä Tuohimaa ! jesss!
 

gcz_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
Hieno tulos, lopun 6 vs 3 - alivoiman tappaminen toi varmasti kaivattua hengen kohotusta Jokereille.

Hienoa myös, että Brändi sukeltaa taas. Tulee ihan vanhat hyvät ajat mieleen, jolloin Jokereiden huonoinakin aikoina pystyi aina luottamaan siihen, että HIFK kynti vielä syvemmällä.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Positiivista:

- Vierasvoitto Kärpistä. Koska viimeksi?
- Tuohimaa maalilla aivan loistava. Tälläistä Fränää haluan nähdä jatkossakin.
- Eavesin paluu sentteriksi hyvä veto, tuntui olevan pelipäällä tänään.
- Voittoputki!
 

jokerit67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Loistava peli Tuohimaalta! Varmaa ja eleetöntä torjuntatyöskentelyä, ei pahemmin pomppinut tänään. Niin vain se yhden pelin huili auttaa, jatkossakin pitää jakaa tasaisemmin vastuu ainakin niin kauan kuin Kilpeläinen on sivussa.

Mentiin myös taas naapurin edelle sarjataulukossa, mikä on aina positiivista.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Perjantai-ilta Oulussa, Jokerit taistelee hienosti lopussa ja Fränä näyttää, että homma toimii kovasta kritiikistä huolimatta tai sen ansiosta. Teuvolle kauden kolmas maali.

Kaula naapuriin kasvoi taas. Ou mama.
 

Iiro#21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, (HCK, K-Vantaa)
Ei jumalauta kaatu Kärpät! Tästä ei voi kun naattia naattia. Pakko ottaa toinenkin olut ihan voiton kunniaksi! Kiitos Jokerit ja sunnuntaina mennään taas.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Jokerit on saanut palstatilaa vain yhden pelaajan ansiosta. Muutoin Jokerit on väritön, tasapaksu kakaralauma.

No eipä niillä palsamillimetreillä ole niin hirveästi väliä. Pelitulokset ja sarjataulukko puhukoon puolestaan. Eikä ne varsinaisesti kakaroita olleet, joilla tänään ei itsekuri riittänyt.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös