Positiivisuusketju

  • 2 781 579
  • 11 166

JammeR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tekee hyvää välipäivä. Huomenna taas kuumottaa ja jännittää.
Hyvää tekee joo, mutta ei tuu kyl töihin keskittymisestä yhtään mitään. On tää vaan jännää aikaa. Otteluissa sykkeet nousee korkeammalle kuin urheilusuorituksissa. Koko ajan sellainen kipristely vatsanpohjassa ettei tiedä onko tää noroa vai jännitystä. Tunteet seilaa ääripäästä toiseen ja perhe joutuu kärsimään isukin pienet oikuttelut. Pitäisi varmaan lähteä vähän pidemmälle lomalle näin keväisin, niin viattomat eivät joutuisi kärsimään.
 

pappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hyvää tekee joo, mutta ei tuu kyl töihin keskittymisestä yhtään mitään. On tää vaan jännää aikaa. Otteluissa sykkeet nousee korkeammalle kuin urheilusuorituksissa. Koko ajan sellainen kipristely vatsanpohjassa ettei tiedä onko tää noroa vai jännitystä. Tunteet seilaa ääripäästä toiseen ja perhe joutuu kärsimään isukin pienet oikuttelut. Pitäisi varmaan lähteä vähän pidemmälle lomalle näin keväisin, niin viattomat eivät joutuisi kärsimään.
En muistakkaa millon viimeksi olen Jokereiden peliä jännittänyt katsomossa kuin eilen. Otti hetken jo päähän kun Hermes tuli tasoihin ja olin kirjoittamassa tänne jatkoaikaan negatiivista viestiä niin samalla Jokerit räjäytti hallin menemällä nopeasti johtoon takaisin.
Saas nähdä miten huomenna jännityksen kestää bussin ratissa. Miten reagoin eri tilanteisiin. Ajanko huomiossa ohi pysäkkien? Kun kuuntelen matsia.
Onneksi torstaina pääsee taas paikan päälle.
 
Viimeksi muokattu:

JammeR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Suhteellisen paljon muuttuneet voimasuhteet pleijareissa. Roki vie ipk:ta, espoo rökittää tutoa ja jokipojat kun vielä hoitavat ketterän, niin aikamoinen yllätysten kevät käsillä.
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
Kokkola on kaunis ja kiva paikkakaupunki eikä minulla mitään Hermestä vastaan ole ja myöskin Kokkolan yleisö/fanit vaikuttaa reilulta ja mukavalta. Silti tänään on vain Jokerit ja haetaan vierasvoitto vaikka mitä tulisi. Pistetään sarja tasoihin ja torstaina jatketaan niin että kotietu on taas meillä.
 

-Ville-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadin Jokerit 1967-2014 & 2023> | Leijonat | Nato
Jännittää, mahaan sattuu, työt häiritsee keskittymistä ja mitä näitä nyt on. Duunin jälkeen nokka kohti Pasilan Triplaa ja kisakatsomoa Draftissa.

Just tuli EP:ltä meiliä lauantain kutospelin matkasta. Nimi lähti listaan nanosekunnissa.

Taistele Jokeri!
 

ss74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Jokerit FC
On tätä tullut hehkutettua aika huolella kuluvalla kaudella, mutta pakko vielä palata aiheeseen.
Koko kauden ollut positiivinen fiilis, mutta runkosarja mennyt kuitenkin enemmän viihteenä. Sunnuntaina alkoi olemaan viimeisessä erässä todella hermostunut olo ja syke hakkasi korkealla. Matsin loppu oli sellaista jännitystä, että tätä fiilistä on kendon puolella kaivattu. Se oli 10v hukassa ja nyt se on takaisin.

Tästä sarjasta, jos (kun) taistellaan jatkoon niin tässä saa huudella niitä kuuluisia nitroja. En olisi uskonut vielä kauden alussa Mestiksen sytyttävän näin paljoa. Isossa kuvassa kuluvan kauden menstyksellä ole niin väliä. Kunhan pelataan ja rakenetaan joukkuetta ja organisaatoita tuleville kausille.

Hitto mikä viikko vielä edessä!
 

kekkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Leijonat, Vapaa Ukraina
Kehityskeskustelu pomon kanssa vartin päästä:
-mitäs mielessä?
-Jokerit
-onko muuta?
-ei
Eilen oli itsellä sama vuotuinen höpöttely.

Pomo: Miten sulla kekkis menee?
kekkis: Mikäs tässä, kyllä tää aina kotiolot voittaa, kiekkoelämässä kymmenen vuoden tauon jälkeen ensimmäiset pleijarit, jotka herättää uinuneet tunteet ja vie yöunet. Ehdin jo unohtaa mitä tää parhaimmillaan ja pahimmillaan on.
Pomo: No äläpä, kyllä tässä on taas herätty henkiin.

Ei tarvitse arvailla, onnistuuko pikapekkaset tai muut joustot Jokerien takia.
 

spertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mullakin oltu kyllä työnantajan puolelta joustavia, ja kun löin kauden alla kotipelipäivät nordiksella käteen, ja tokaisin tarvitsevani ne vapaaksi, niin jullifani pomoni hoiti asiaan hienosti. Samaten jos olen kertonut jostain vierasreissusta, niin aina ne on järjestetty vapaaksi. Hienoa kun ei työt estä seuraamasta jengin uutta nousua.
 

iibor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Jokerit
Koko kauden ollut positiivinen fiilis

Tässäpä tää oleellisin. Itse myös koko kauden nähnyt pelkästään positiivisessa valossa eikä paskat pelit tai heikot jaksot ole jaksaneet juurikaan kiinnostaa. 10 vuotta on kyllä hyvin pitkä aika ihmiselämässä ja varsinkin Jokerifanin elämässä.

10 vuotta on myös pitkä aika siinä mielessä, että itsellä se ainakin aiheutti sen, etten ehkä koe enää (tai sitten vielä) olevani vieläkään siinä samassa pisteessä, kuin Liiga-aikoina. Pystyn hyvin tunnistamaan täällä kirjoitetut fiilikset siitä, ettei mistään tule mitään, kun peliä vaan odottaa alkavaksi ja tunnit tuntuvat lipuvan eteenpäin liian hitaasti. Tunnistan myös tuon ahdistavan tunteen mahanpohjassa. Itse olen viimeksi tuon kokenut vuoden 2012 playoffeissa.

Olen aiemminkin tästä puhunut, mutta menkööt vielä. Jokerit on ollut tälle meidän perheelle ja suvulle sattuneista syistä aivan helvetin iso asia, se on ollut sitä ainakin 70-luvulta lähtien. Ikinä en ole joutunut tekemään sitä valintaa, että mikä on se mun seura. Se oli jo päätetty ennen kuin iibor syntyi vuonna -86. 5-vuotiaana junnuna laitoin narripaidan päälle faijan ja sedän valmentamassa vuotta vanhempien Jokerijoukkueessa ja lähes aina katsomossa Liigaotteluissa. Koulu kun alkoi, tuli mukaan se, ettei kouluun voinut seuraavana päivänä mennä (mentiin silti), jos Jokerit oli hävinnyt. Varsinkin jos se tappio oli IFK:lle. Ikää kun tuli, tappiot aiheutti sellaista suoranaista vitutusta ja äksyilyä kaikkein läheisimmille ihmisillekin. Voitot taas tekivät musta sellaisen rakkauden ja valon sanansaattajan. Varsinkin jos voitto oli tullut IFK:sta.

Pelaajaura Jokereissa, ja hetkeksi myös ura lätkäpelaajana, päättyi ennen kuin ehti kunnolla alkaakaan, mutta Jokerifaniura jatkui aina vuoden 2015 pleijareihin asti. Tuon yhden kauden jaksoin sitä paskaa katsella ja sitten riitti. Elämään oli tullut muutenkin uutta sisältöä pari vuotta aiemmin tyttöystävän (ja nykyisen vaimon) myötä ja muutenkin tuo koko sarja, jonka-nimeä-en-mainitse, aiheutti sellaista oksetusta, että oli helppo jättää Jokerit kokonaan sivuun omasta elämästä. Ensimmäistä kertaa lähes 30 vuoteen.

Tuon jälkeen tässä 10 vuoden ajanjakson aikana on vihdoin valmistuttu koulusta, ostettu koti, otettu kultainennoutaja, tehty kaksi ihanaa lasta, tehty iso henkilökohtainen konkurssi, selvitty siitä, edetty uralla hyvään työpaikkaan ja ostettu toinen koti. Paljon uusia juttuja tullut ja isoja elämänmuutoksia, jotka laittaneet prioriteetit täysin uusiksi. Mestis-kauden avauspelissä oli havaittavissa omassa suhtautumisessa tuota samaa tunnetta, kuin vuonna 2012, mutta mitä pidemmälle kausi eteni, sen paremmin huomasin sen, ettei tappiot juurikaan herättäneet tunteita, kun taas voitot tuntuivat "ihan hyvälle". Ei eufooriselle, mutta hyvälle. Sama koskee nyt tätä playoff-kevättä. Pari tappiota tuohon alkuun olivat sellaisia "hieman ylikypsä pihvi" -tyylisiä pettymyksiä, mutta eivät juurikaan vituttaneet. Sunnuntainen voitto tuntui taas "ihan hyvälle".

Positiivisuusketjussa kun ollaan, niin positiivista on pelkästään edelleen jo se, että Jokerit pelaa jälleen Suomessa ja haluan käydä peleissä seuraamassa tuon Suomen ja maailman kauneimman seuran otteluita. Se fani-iibor vain edelleen ehkä odottaa jossain täällä sisällä. Siihen asti aion myös nauttia siitä, että voin keskittyä rauhassa olennaiseen myös pelipäivinä :D

Tuli pitkä teksti, mutta tuli hieman tarvetta purkaa näitä tuntoja.
 
Viimeksi muokattu:

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Kämppä tyhjennetty ylimääräisistä vieraista. On vain minä, kaukosäädin, Jokerit ja viinapullo.

Naapureille tiedoksi että tänään tulee kosto yhdeksän kuukautta jatkuneesta häiriköinnistä. Koko ilta ja yö tulee. Matsin jälkeen voittobiisit raikaa. Kytille on muuten turha soittaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös