Positiivisuusketju

  • 2 784 636
  • 11 169

Artisokka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65


MAHTAVAA!
No nyt! Ai jumalauta miten mahtava uutinen! Kiitos Virmanen!
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit


MAHTAVAA!
Näistä meidän äijjistä on pakko pitää kiinni hinnalla millä hyvänsä. Hieno uutinen!
 

julB

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Huhhuh mikä kivi tipahtikaan sydämmeltä. Olisi ollut tässä kohtaa aika kova isku vyön alle, jos tämä porukka oltaisiin menetetty Liigaan edes osittain.

Nyt sitten uusia jatkosopimuksia odotellessa! Forslund, Henritius, Kalajanniska, Kolppanen, Forsblom, Lemberg..
 

Steve Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
En arvannut että neljääkymmentäviittä kohti käyvälle äijälle voi torstaina puoli kymmeneltä loskapaskassa bussipysäkkiä kohti tarpoessaan tulla näin kova lämmin läikähdys ja kylmät väreet samaan aikaan.

Palkitkaa tämä vuoden uutisena jossain gaalassa!
 
Ihan saatanan kova juttu, että kaikki omat pojat jatkaa. Useammalle olisi varmasti ollut kysyntää Liigassa, eli jotain siellä on tehty seuran tavoitteiden eteen oikein. Kylläpä alkoi tämä päivä hienosti.
Ainakin Risikolla, Kuuslalla ja Haakanalla oli vuoden alussa liigaseuran sopimustarjous pöydällä, mutta halusivat jäädä Jokereihin.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyt kyllä helvetin iso käsi seurajohdolle sekä tietenkin jatkosopimukset tehneille pelaajillekkin!!
Kysyntää on varmasti ollut liigan puolelta kaikilla neljällä, mutta niin vain jätkät päättivät jatkaa Jokereissa, huikeaa!

Tämän uutisen hohdokkuutta lisää oma pessimistisyyteni näihin jatkosopimuksiin, olin nimittäin suht varma että vähintään kaksi, ellei jopa kaikki neljä jatkavat uraansa muualla kuin Jokereissa kauden jälkeen.
Jälleen kerran onkin todettava, kuinka mukavaa onkaan olla väärässä..

Ja niin kuin joku täällä jo ehti todeta, niin onhan tässä suht samoja vahvoja haikuja 36 vuoden takaa (1988), kun Teemu, Keke, Wade & kumppanit päättivät jäädä jengiin!

Ja loppuun mahtipontinen ennustus: " nämä jatkodillit ovat alku (jatko) jonkun isomman"
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Hieno uutinen ja kuten itse tuli jo tovi sitten ounasteltua niin ei nuo Kuuslan ja Lindin esitykset vielä Mestiksessä ole olleet sillä tasolla, että olisi realistista ollut odottaa jotain vakituisia keskikenttien rooleja Liigajengeistä.

Sitä en epäile hetkeäkään kyllä etteikö jotain sopimustarjouksia pojille olisi ollut Liigan puoleltakin, mutta varmasti voineet olla enemmän tasoa "junnusopimus" ja paikka siellä rosterin ulkopuolella taistelemassa viimeisistä pelipaikoista sekä pelaamassa suurimmaksi osaksi U-20 jengin puolella. Riippuen toki vähän Liigajengin tasostakin mihin olisi ollut mahdollisuus siirtyä.

Mahtavaa!
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.


MAHTAVAA!
Tämä on paljon tärkeämpi asia kuin menestyminen tällä kaudella. Kyllä tuli hyvät fiilikset heti aamusta.
 

Rautapohkeet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, suomalainen Jokerit, ei khl-joukkue
Nyt olisi The viikonloppu. 6 pinnaa plakkariin ja vähintään kolmossija on hyvin todennäköinen ja oltaisiin todella hyvissä asemissa taisteluun kakkossijasta. Tietysti tänään on niin sanottu 6 pinnan peli niin jos vain toinen voitetaan, olkoon se tämä. Toivotaan että riittää lisää asiaa tähän ketjuun näiden pelien jälkeen!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös