Positiivisuusketju

  • 2 907 292
  • 11 672

Flip#51

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Muistan myöhemmin kuulleeni, että Karalahti olisi mennyt jossain vaiheessa tapaamaan Jokereiden faneja ja tyyliin riisuuntunut munasilleen todistaakseen, ettei ole tatuoinut IFKn logoa itseensä, mutta olen aina uskonut tuon olleen urbaanilegendaa?
Ei helvetti. Legendaarista settiä. Pitiköhän myös kyykätä ja yskäistä, ettei hanurista vaan löydy mitään hifk-krääsää. Onkohan sama metodi käytössä edelleen. Esim. Sirkiä huudattaa faneja niin epäilyttävän aktiivisesti, että liekö joku tepsin avaimenperä jemmattu takalistoon. Ehdottomasti tarkistettava eteläpäädyn edessä!
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Muistan myös tuon saman Karalahti-casen ja olihan siitä täällä jatkoajassakin juttua, minusta ihan EP:n tunnareilla siitä joku kirjoitteli että olivat istuneet alas ja jergus tosiaan olisi ainakin jotain vaatetta pois riisunut. Vai oliko vaan sanonut että voi riisuutua vaikka alasti jos tarvii.
 

otus

Jäsen
Suosikkijoukkue
لօҟҽɾìէ
Muistan myöhemmin kuulleeni, että Karalahti olisi mennyt jossain vaiheessa tapaamaan Jokereiden faneja ja tyyliin riisuuntunut munasilleen todistaakseen, ettei ole tatuoinut IFKn logoa itseensä, mutta olen aina uskonut tuon olleen urbaanilegendaa?
Olen kuullut saman luotettavana pitämältäni taholta. Kyllä se nauratti silloin ja naurattaa se nytkin.
 

Artisokka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit | The Neule
Tulevan viikonlopun vieraspeleissä sekä Iisalmessa että Kajaanissa on hallien istumapaikat jo myyty loppuun ja vain seisomakatsomopaikkoja jäljellä. Täysiä halleja siis luvassa.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
, jos on hankinnoillaan tähdännyt liigavuoteen.
Niin. Sen verran täytyy nyt jarrua painaa, että sieltä on aika kova kolmikko, jopa ihan Liigatasolle kova--> Matinmikko,Leppänen ja Huhtala poistunut. Ja tilalle tulleet(Jämsen, Laitinen jne) eivät ole vielä lunastaneet odotuksia, mutta sarjaa on takana alle kymmenen matsia niin odottelisin puolin ja toisin miten tekeminen kehittyy. Ja noista esim.Jämsen voi hyvinkin olla tekijämies Liigaan ensi kaudella. Ei sen Espoon, kuten ei Jokereidenkaan tarvitse tänä vuonna Liigaa voittaa. Pitkällä on se kumpi vie keskinäisen herruuden keväällä.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Riittääkö jokaiseen kotipeliin jokin teema?

Ei vaan, hienoahan toi on.
Kyllä varmasti riittää.
Hyvä niin.
Nämä teemamatsit on juuri sitä, mistä A-J puhui, et matsien ympärille pitää kehittää Tapahtuma, isolla teellä.
Tarjota viihdettä hyvän lätkän lisäksi.
Sen hyvän lätkän lisäksi Jokereilla on toki jo maan parhaat fanit.
Nämä teemat tarjoaa lisää viihdettä ja tunnetta.
Toivottavasti muut mestisjengit ottaa koppia. Ei porukalle taida enää ihan riittää se nakkimuki, keskikalja ja 60minuuttia lätkää viileässä hallissa.
Tai en minä tiedä. Mua nää teemat piristää.
Ja huom. Keravallahan mitään teemaa ei ole ollut, eikä varmaan tulekaan. Koko miljöö, se halli, on jo oma teemansa, tapahtuma.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Itseasiassa heti tossa kysyttyäni rupesin miettimään, että miksei? Miten meillä Suomessa on totuttu siihen, että joku lokakuinen random-runkkaripeli nyt vaan pitäisi kiinnostaa ihan sellaisenaan samalla kun ihmisillä on enemmän viihdevaihtoehtoja kuin ikinä aikaisemmin? Ainakin itestäni olisi ihan hauskaa käydä katsomassa joka vuosi se "musamatsi", "nostalgiamatsi", jne - etenkin jos nämä ajoittuisivat jokseenkin samoille ajankohdille aina.

Eli siis jättipeukku vaan kaikelle teemoitukselle.
 

Ann Arbor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Mitään kovin isoja panostuksiahan nämä teemamatsit eivät edes vaadi. "Elinkautisvangit" toki löytävät paikalle ilman mitään ekstraa, mutta kilpailu ihmisten vapaa-ajasta kilpailu on armotonta. Jokereiden toiminta somemarkkinoinnin osalta on ollut kuin suoraan oppikirjasta ja olen varma, että tämä on vasta alkua.
 

otus

Jäsen
Suosikkijoukkue
لօҟҽɾìէ
Teemaillat ovat mukava lisä ottelutapahtumaan ja samalla tapa mainostaa ottelua ilmaiseksi teeman suomalla lisähuomiolla niin mediassa kuin työpaikan kahvipöydissä. Harva tulee otteluun ainoastaan teeman vuoksi.
 

Loorz15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit | Huuhkajat | Teuvo Teräväinen
En tiedä onko oikea ketju, mutta positiivista on että Leevi Lemberg, joka aiemmin oli tykännyt raiskaajan instagram-päivityksestä, on poistanut tykkäyksensä. Laitoin hänelle asiasta instagramissa viestiä ja sanoin että ei välttämättä kovin hyvä juttu, en sitten tiedä oliko tuolla viestillä osaa tai arpaa asiaan, mutta hyvä ratkasu silti.
 

spertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Edellisistä karsintapeleistä on jo niin paljon aikaa, mutta kyllä niistäkin aivan upean fiiliksen ikuisesti muistaa. Ai hemmetti miten mä jo odotan nousukarsintoja Jokereiden osalta. Menköön vaikka kymmenen vuotta, ihan sama.
 

syndi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, HJK-Hockey, NHL
Muutama posi pitkässä juoksussa:

- Saadaan hallit täyteen ympäri suomea
- Saadaan skidit innostumaan lätkästä
- Saadaan lätkälle iso buumi
- Saadaan lisää ystäviä ympäri Suomea
- Saadaan nuoret harrastusten pariin
- Saadaan se, mikä yhdistää sulupolvet
- Saadaan elää tätä hienoa aikaa

Hienoa aikaa eletään!
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
pitkään pähkäilin, et mihin ketjuun tän laitan, mutta laitetaan tähän,
kun kommentin loppu olkoon positiivisuuteen virittynyt.

Viikonlopun matseista sanottu ja kirjoitettu jo kaikki mainittava.
Metsään meni.
Nyt pojat pois parrasvaloista ja työhaalarit päälle.

Mut se asia.
Ihan tuli deja vu ja aikamatka menneisyyteen, kun pelin selostuksessa vilahti välillä Selänne.
Piti oikein vanhaa päätä ravistella ja palata nykyhetkeen.
Outoahan se on, Selänne vastustajien jengissä.
Ari Wiskari (muistanhan oikein) selosti kyllä tunteella Kärpät-Jokerit karsintamatsit.
Siihen ei tän päivän selostaja kyllä pystynyt....


Uskon, et ens viikonloppuna reissuun lähteen taisteleva Jokerit.
Viikolla on löydettävä vauhti, juonikkuus ja maalintekotaito.
Ilo siihen pelaamiseen.
Hitot niistä virheistä jos ne tulee kun pelataan joka vaihdossa hyvällä sykkeellä joukkueen eteen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös