Positiivisuusketju

  • 2 783 306
  • 11 169

Huopis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, HJK, Detroitin jengit, Puotinkylän Valtti
Pelipäivä loppuunmyydyllä Nordiksella, ja mulla matsikaverina paras mahdollinen seuralainen, oma skidi. Ei oo meidän ensimmäinen yhteinen Jokeri-peli, viimeksi käytiin tsekkaa Jokerit-SaiPa vuonna 2013 ja nyt sitten heti perään uudestaan. Hienointa on, että tyttö itse soitti ja kysyi, voinko ostaa meille liput johonkin stadissa pelattavaan otteluun. Ei seuraa urheilua sinällään ollenkaan, enkä todellakaan ole tuputtanut omia kiinnostuksen kohteita sille, mutta buumi kiinnostaa ja myy.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Sehän näissä buumeissa hienointa on, että ne ovat itse itseään ruokkivia ilmiöitä. Hienoa touhua Jokereilta, toi Maijasen muistopeli -aspekti taitaa olla se vika niitti joka myi pelin sellaisille aidalla keikkujille.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
- Perjantai
- Jokerit- K-Vantaa
- Täysi halli ja Mestiksen yleisöennätys
- Pave Maijasen tribuuttipeli
- Ysäripaidat päällä ja hopeapotat päässä

Ei tämä paljon paremmaksi muutu. Sitten ääntä kehiin ja Jokerit voittoon!
 

faro

Jäsen
Itsellänikin tänään ensimmäinen matsi paikan päällä yli viiteen vuoteen. Mikäs sen mukavampaa kuin loppuunmyydyllä Nordiksella. Kauden aemmat ottelut tullut katsottua Cmorelta, mutta tänään oli päästävä hallille.

Toivomuksena hyvä tunnelma ja kolme pistettä.
 

Sulander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
On perjantai ja aurinko paistaa. Meillä on oma jengi, josta on helppoa olla ylpeä, buumi on päällä ja Jokereiden ympärillä pelkkää positiivista. Tänään näen jengin Jäähallissa ekaa kertaa sitten en muista minkä. Vihreä-violetit asut ja hopeiset kypärät ensimmäistä kertaa livenä sitten varhaislapsuuden. Ja tänään istun (ja seison) ensimmäistä kertaa jääkiekko-ottelussa tyttäreni kanssa. Ja Pidä huolta soi.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Niin mukava heti aamusta tsiigata näitä positiivisuusjuttuja.
Pelipäivä, Nordis ja jengi, josta voi olla ylpeä.
Ja se jatkuvuus, se kuinka jokerius siirtyy eteenpäin, kuinka on toi sukupolvien jatkumo, tarinansa.
Moni fani jättänyt kymmenen vuotta väliin, käynyt harvakseltaan tai käynyt enempi kuin pakosta, uskollisuudesta logolle.
Sinä aikana on noi skidit kasvanut. Toisista tullut itsenäisiä aikuisia, toiset kasvaneet potkuhousuista verkkareihin.
Tai syntynyt uusia.
Niiden kans on kliffaa kokea yhdessä jokerius, fiilis hallilla, yhteneväisyys, jokeriperhe.
Siirtää sitä kapulaa eteenpäin.
Vinkkinä skideille ja muille miettiville, et mitä faijalle isänpäiväks.
Liput Jokerimatsiin.
(jos mahdottomuus, välimatka tms, niin Max Seeckin kirja ja Jokerilippis, hymiö)
 

Quaser

Jäsen
Suosikkijoukkue
O'Neill, KiVa
Annettaisiinko mieluummin täysien hallien puhua puolestaan sen sijaan että meidän on joka välissä alleviivattava noiden tammikuisten puheiden naurettavuutta. Lisäksi on ihan hyvä pitää rotsi vielä kiinni, kun matseja ei ole takana vielä kymmentäkään.
Mistä sitä fanina sitten saisi ilakoida? Eiköhän moni ajattele fanittamiseen juurikin kuuluvan tietynlainen lällättely ja kuittailu. Kyllä sitä itsekin on saanut oman osansa etenkin duunipaikalla ja hauskaa on ollut.
 

laiks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pelipäivä! Töitä pitäisi tehdä mutta ajatukset jo illassa. Noh, iltapäivästä junaan, Triplassa maha täyteen ja siitä sitten Nordikselle! Pelipaita vaan päälle jo täällä idässä niin saa Saipalaiset (jos vitutukseltaan pääsevät sängystä ylös) ihmettelyä.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Aurinkoista perjantaita. Edessä tuhti annos lätkää. Tänään Jokerit-KiVa Nordiksella (LOPPUUNMYYTY) ja huomenna klo 12 lähtö Turkuun TuTo-Jokerit matsiin (LOPPUUNMYYTY). Turussa messissä turkulaistunut tyttäreni ja uusi vävykokelas.
 

cheap_shot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks, Jokerit, KäPa, Liverpool
Flunssa ilman kuumetta, katsotaan joutuuko tänään väijymään sohvalta. Vähän sylettää jättää kausaria käyttämättä, kun tietää että tänään tulee olemaan komea tunnelma.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Jokerit ei ole hävinnyt peliäkään siitä lähtien, kun otin CMoren. Tänään. Ei häviäkkään. Saa ottaa talteen. Hah. ;)
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
Ensimmäistä kertaa Kiekko-Vantaan matsissa tuuletin pelin jälkeen vaikka KiVa hävisi. Edelleenkin olen vantaalainen ja edelleen seurasta diggaan, mutta kyllä tänään oli vain Jokerit ja nimenomaan voittoa tuuletettiin ja kaikki kunnia meidän jengille! Ja mikä tunnelma oli tänään(kin)!! Siis jumankauta...toi kymmenen vuoden oksettava aika on ohi ja Jokerit is back!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös