Positiivisuusketju

  • 2 786 681
  • 11 169

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mistä tämä tieto tuli?
Saarnilta

Tämänhetkisen suunnitelman mukaan Jokerit pelaa ensi kauden 24 kotiottelustaan 15 Keravan jäähallissa ja loput Helsingin jäähallissa. Mahdolliset pudotuspelit pelataan seuran mukaan kokonaan Nordenskiöldinkadun hallissa Helsingissä.

 

Hilavitkutin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ai että, nyt helpottaa! Jokerit.com ilmeisesti nurin, joten eiköhän sinnekin jotain massiivista ilmesty vielä. Vielä kerran ai että!!!

Sivut olleet koko alkuvuoden aika on-off toiminnassa. Pariin päivään ei ole tosin toimineet ollenkaan. Toivottavasti siellä tosiaan päiviteltäisiin the massiivista ja mahdollisesti uutta ilmettä tällä hetkellä.
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Hieno uutinen vaikka tällä hetkellä muuten vituttaakin tunnin päästä odottava lento takaisin Suomen kylmään kevääseen.

Mestiksen pelimäärälle iso plussa myös. Varmaan aika sopivaa 2 peliä per viikko tahtia painellaan tuolla 48 pelin runkosarjalla.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Ai jumalauta mikä fiilis!

Mutta nyt se some haltuun? Tässä vaiheessa pitäisi olla tiedotetta ja hypevideota puskemassa ihan jokaisessa Instagramissa, Twitterissä ja verkkosivuilla jo ulos. Camoon!
Jokerien oma aikataulu tiedottamisen suhteen tullee julki lähiaikoina (edit: eli siis useita päiviä tai n. viikko niin tiedetään ehkä aikataulusta tarkemmin).

Ihan vielä ei ole sillä saralla valmista, kun määrättyjä asioita on voinut alkaa edistämään vasta tästä hetkestä eteenpäin.

Arvioni mukaan ensi viikolla kuullaan vähän ja siitä n. pari viikkoa + jokunen päivä, niin koko kone pyörii kaikilla sylintereillä. Mitään Massiivista en lupaa.

Nyt voidaan huokaista helpotuksesta, spekuloida tulevaa ja kierrättää huhuja, ensi viikolla sitten vähään lisää pureskeltavaa, jos aikataulut eivät muutu.
 
Viimeksi muokattu:
Maalissa on. Kuulemani mukaan pelaajasopimuksia valmiina odottamassa n. 15.
No niin. Olihan taas erikoista teatteria Anttilalta, Sorolta ja kumppaneilta, mutta sitähän se on ollut ennenkin.

Mutta nyt, kun jääkiekkoliittokin tuli asian kanssa virallisesti ulos, astui voimaan myös liuta Jokerien tekemiä pelaajasopimuksia. Ilmeisesti ensi viikolla näistä tiedotetaan enemmän, ja samalla joukkue aloittaa täysipainoiset harjoitukset Myllypurossa.
 
Viimeksi muokattu:

-Ville-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadin Jokerit 1967-2014 & 2023> | Leijonat | Nato
Onnea kaikille Jokerit kannattajille! Olisi vaikea kuvitella omalle kohdalleni, mutta kyllä elämästä puuttuisi jotain jos JYP ei yhtäkkiä pelaisikaan mitään sarjaa.

Se mitä Jokereille tapahtui oli jotakin sellaista jota en voisi toivoa tapahtuvan edes pahimmalle vihamiehelle. Masennuksentäytteinen yhdeksän vuotta takana.

Älkää ikinä antako moisen tapahtua omalle seurallenne.
 

nikozwan

Jäsen
Hieno homma että Jokereiden paluu kotimaiselle kiekkokartalle varmistui. Olen henkeen ja vereen IFK, mutta mielestäni pääkaupunkiseutu tarvitsee kahta kovaa joukkuetta. Toivon että Jokereiden tie vie vielä takaisin Liigaan. Manselaiset olisi jo aika pistää takaisin sinne minne kuuluvat, eli sarjan hännille.

Nyt toivoisin että molempien officella oltaisi hereillä ja loppukesäksi saataisin järkättyä paikallisottelu harjoituspelimerkeissä. Olisi jo aikakin nähdä vanha kunnon punaiset vs. turkoosit!
 

Wildcard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
On muuten aika helvetin kova, että pleijarit vedetään kokonaan Nordiksella. Tossa on mahdollisuus takoa euroja.
Heti lähti mopo keulimaan, mitä jos ollaankin pohjalla ensimmäinen kausi , ei mitään ainahan me ollaan oltu tulevan kauden mestareita.
 

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, KooKoo, SaPKo, NATO
Viimeeksi kun Jokerit pelas Bauer Games peleissä Imatralla, niin Jokereiden peleissä oli kyllä huikea tunnelma hallissa. Ei voinut kuin ihaillen seurata tuota fani toimintaa, laulu raikas ja mahoton mökä hallissa. Tuohon peilaten aivan loistava juttu Mestikselle Jokereiden paluu.
Kyllä jäi noista peleistä hienot fibat.
 

Jvg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Aika makee tilanne kun vuosien saatossa on päässyt tutustumaan lähes jokaisen liiga joukkueen halliin mutta mestiksessä sitten onkin suurin osa täysin uusia tuttavuuksia. Itselle ainoastaan Espoon, Vantaan, Joensuun ja Turun hallit tuttuja entuudestaan. Pelireissuja odotellessa!
 

Tonny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ai saatana, ei voi muuta sanoa. Vielä kun Jokereiden somen saisi täyteen mehusteluja, mutta ilmeisesti vasta ensi viikolla. Noo, on sen verran pitkä ja kivinen tie ollut tähän pisteeseen niin kaipa tässä viikon verran jaksaa. Just ja just. :)

Joku Rovaniemen pelireissu olisi muuten aika kova.
 

Jayzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Golden Knights
Käsi sydämellä ja vilpittömästi - olen todella iloinen ja onnellinen Jokerien ja Jokerifanien puolesta. Tätä on odotettu, ja onhan se ainoastaan oikeus ja kohtuus, että Jokerit on taas suomalaisessa kiekkosarjassa. Odotan innolla tulevia kohtaamisia Jukurien ja Jokerien välillä, joko harjoituspelien muodossa tai sitten ennen pitkää ihan sarjatasolla. Tervetuloa takaisin kotiin!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös