Positiivisuusketju

  • 2 774 210
  • 11 156

iibor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Jokerit

Shakermaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Oli aika jäätävä pressitilaisuus. Heitti häntä/joukkuetta kritisoineet fanit bussin alle. Ovat kuulemma "häirinneet" heidän tekemistään. Lienee jo itsekin varma, että tulee saamaan potkut.
Tämä on jollain tavalla irvokasta, kun saman seuran edustaja (onko kapteeni?) Lehterä paria päivää aikaisemmin totesi joukkueen saaneen uutta voimaa tuosta lakanasta ja yleisestä kritiikistä. Nyt se sitten olikin huono juttu?
 

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Jännä tuo krooninen alisuorittaminen molemmilla helsinkiläisseuroilla.

2000-luku alkoi neljäsosa vuosisataa sitten ja tasan kerran on molempien kohdalla kaikki tähdet osuneet kohdalleen. Jokaiseen kauteen isolla budjetilla, monesti sarjan isoimmalla. Paljon hankintoja kesken kauden, penkin takana lähes aina iso nimi, yleisöä käy hyvin, lehdet kirjoittaa - silti kaudet päättyy mahalaskuun. Ja puhun nyt Jokereidenkin osalta kotimaan kaukalon vuosista.

Pitkäjänteisyyttähän tuo tekeminen on kaivannut molempien osalta. Myös selkeä seuran pelitavallinen visio on puuttunut, kun joka kaudelle joukkueen kärkihepoiksi kaavaillut ukot vaihtuu.

Jokereiden liiga-ajoilta on mieleen jäänyt mm. Dufvan Jyp ja äärimmäisen tiiviiseen viisikkoon nojaava puolustusvoittoinen pelisapluuna. Tolppien välissä aina laatua. Dynastia-Kärpillä oli toki staroja, mutta muistikuvien mukaan pelityyli oli aina sellainen coloradomainen suoraviivainen vauhtikiekko. Selkeä tunnistettava pelitavallinen asia kuitenkin prime-Kärpillä. Kalpa oli jossain kohtaa tunnettu vahvasti luisteluvoimaan nojaavasta raikkaasta pelitavasta. Legendaarinen Kahvara ja heidän trap. Missä Jokereiden tai HIFK:n vastaavat 2k-luvulla?

Naapurin kohdalla pronssipeliin pääseminen on nykyään todellinen nappikausi. Jännä nähdä miten Jokereilla sitten kun Liigaan palaillaan.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Hymyillen on saanut taas katsella Pelle Peltosen tonnin seteli -tuijotusta ja päälle omien fanien heittäminen bussin alle. Kyllä taas on Peltosen tunteita loukattu pahemman kerran, vaikka väittääkin haastettelussa olevansa paksunahkainen. Koominen kaveri.
Katse on vieläkin lasittunut Semirin kouluttamisesta.
 

luukkumies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, maajoukkue , voima
Nyt mentiin alta riman.

Tuossa tapahtumassa ei ollut mitään hyvää kenellekään.

Juuri näin. Muutenkin tässä salaa toivoisi, että positiivisuus ketjussa ei ihmetellä naapurin tekemisiä tai tekemättä jättämisiä. Sen ei meitä pitäisi kiinnostaa. Väkivallalla hekumointi menee alle kaiken asteikon.
 

vetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, CAR, HIFK (salaa)
Omistajatakki saapui viimein. Kokoruletti osui täydellisesti, kun valitsin L:n hallilla kokeillun XL:n sijaan. Kyllähän tuo sopii kevääseen, vaikka pelit eivät jatkukaan.
Syksyn ekaan matsiin sitten? Se on Narrin parasta kesän ohella parasta aikaa. Tulen mestoille oman takkini kera.
 

Ann Arbor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Me ollaan keltasii, me ollaan punasii, me ollaan Stadin ykkösjoukkue. Me ollaan Jokerit, me ollaan Jokerit, me ollaan Suomen Super-Jokerit!

Vaikka odottavan aika elo-syyskuulle onkin pitkä, on tää niin mahtavaa, että elämässä on jotain, mitä odottaa noinkin kauas.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös