Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Positiivisuusketju

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Deko, 12.03.2011 klo 21.57.

 1. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  Lainaus:
  Okei tulkitsin sitten eri tavalla. Eli Jokerien ongelma onkin tällä hetkellä siis sopimuksen tekeminen KHL:n kanssa eikä niinkään rahoitusongelmat Rotan kanssa?
  Lainaus:
  Okei. Hän ei virallisesti Jokereita omista, mutta toki voi todellisuudessa omistaakin.
   
 2. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Hjallis mainitsee myös melko korkeat lipunhinnat, kumma kun kaverini sai liput 15 eurolla ja kysyi minua mukaan matsiin. Onko tuo 15 euroa sitten se melko kova hinta...
   
 3. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  Lainaus:
  Olisiko ollut lastenliput kyseessä? Itse maksoin omistani 28,5 ja yläkatsomoon.
   
 4. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Ei kai tämmöiset 22 vuotiaat pääse katsomaan lastenlipulla matseja?
   
 5. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  Lainaus:
  Siihen en ota kantaa, mutta hinnan se olisi selittänyt.
   
 6. C.Orr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Liigassa
  Lainaus:
  Tiedät hyvin, että Jokereilla on sopimus KHL:n kanssa. Olen siinä ymmärryksessä, että vaikka voimassa oleva sopimus onkin olemassa se voidaan purkaa mikäli ei päästä yhteisymmärrykseen rahoituksesta, josta nyt on siis koko kausi neuvoteltu. Onhan tässä Jokereidenkin lyhyen KHL historian aikana sarjasta pudonnut joukkueita, joilla on ymmärtääkseni ollut sopimus KHL:n kanssa, mutta rahoittajien poistuminen on tehnyt sarjassa pelaamisen mahdottomaksi.

  Jokereilla on tämän kauden osalta pelit pelattu, mutta ensi kauden rahoitus on auki. Niin kauan kun nimiä ei ole paperissa, roikkuu Jokerit löysässä hirressä. Hjalliksen kommenteista (perseennuolennasta) päätellen motiivina on saada rahoittajilta sopimus, joka mahdollistaa jatkon KHL:ssä. Toisinsanoen KHL on Hjalliksen prioriteetti, josta päästään siihen, että Jokerit näyttää tarvitsevan KHL:ää enemmän kuin KHL Jokereita. Ei siis mikään kovin edullinen neuvotteluasema ja ei tarvitse enää ihmetellä miksi ne ovat kestäneet kauemmin kuin tämän kauden Jokereiden pelit.
   
 7. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Jos sulla oli hifk paita päällä niin vois mennäkin läpi ;-)
   
 8. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  KHL:n kanssa ei ole ongelmaa, lisärahoituksesta neuvotellaan useamman tahon kanssa, niinkuin mikä tahansta joukkue tekee.

  Lainaus:
  Käsittääkseni Roman itse omistaa 1 % Jokereista. Tämän lisäksi hän omistaa osan Långvik Capitalista, joka omistaa osan Arena Eventsistä, joka omistaa osan Jokereista. Toisena omistajana Arenalla on siis Gennadi, jonka sijoitusyhtiö omistaa taas toisen puolikkaan Arenasta. Tai jotain sinnepäin.
   
 9. faro Jäsen

  Lainaus:
  Älä nyt! Suomen oma Trump latelee siinä vain vaihtoehtoisia faktoja. Pienen lätkäpiirin mielessä nuo ovat FAKE NEWS, mutta varmasti suuri yleisö ostaa nuo jutut. Hjallis lienee ahtailla neuvotteluissa rahoituksesta, kun tuollaista bullshittiä suustaan päästelee. Sad!
   
 10. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  Paskapuhetta Hjallikselta puheet KHL-mestaruudesta mutta ei se nyt yleisömäärissä kovin väärässä ole. Väitän että yleisömäärät tulevat romahtamaan nykyisestä noin 6000-7000 kun paluu on edessä Liigaan. Alkuun voi olla innostusta kun palataan juurille ja kaikenmaailman "petturit" palaavat halliin, mutta alkuinnostuksen jälkeen huomataankin missä jamassa nykyinen pubiliiga onkaan. Tiistaitorstai väännöt SaipaJukuritKookooSport vastaan eivät sytytä ketään vaikka täällä jotkut itselleen valehtelevatkin että nämä joukkueet herättävät tunteita, mutta samaan massaan ne menevät kuin KHL-jengit. Todellisuudessa Aika harva osaa edes nimetä ketä näissä jengeissä nykypäivänä pelaa. Itse olen veikkausmielessä katsellut kokoonpanoja ja 2-4 ketjut ovat täynnä pelaajia joista en ole ikinä kuullutkaan. Kyllä sillä pelintasollakin ja isommilla nimillä on vaan merkitystä nykypäivänä.Tällä kaudella on Jokereiden kohdalla yleisömäärät laskeneet ja suurin syy siihen oli totaallisen vihkoon mennyt joukkueenrakennus ja ns. isot nimet puuttuivat. Se näkyi sitten peliesityksissä joka verotti katsojia. Liigaan paluussa joudutaan palaamaan takaisin 3 millin pelaajabudjettiin ja silloin Niemet, Anttilat ja Wirtaset ovat kärkiketjujen kamaa ja on vaikea kuvitella että tavalliset ihmiset lähtevät näitä kavereita katsomaan. Se nyt on aivan sama onko tunneside isompi Saipaan kuin Vitjaziin. Paikallispelit toki olisi kiva juttu ja Kärppiäkin vastaan olisi kiva vääntää. Toinen positiivinen seikka olisi vierasmatkat joita olisi helpompi tehdä kuin KHL:ssä. Valitettavasti Liigan taso, Kabinettipäätökset, Katkeruus Jokereita kohtaan, Liigan joukkuemäärä ja kaikenmaailman tuomaripelleilly kääntävät vaakakupin KHL-jatkon kannalle vaikka sielläkin on jo moneen kertaan mainitut huonot puolensa. Kahdesta pahasta vähemmän paha.
   
 11. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  4000 liioittelua. Semmoinen 7000 ilmoitettu peruslukema. Edellisen kauden Lukko puolivälierissä lukemat 7274, 9296 (viikonloppupeli), 7441.
  Sitä edellisen kauden JYP -välierissä samaa luokkaa. Noita aiemmilla kausilla ilmoitettu väkimäärä seilannut tasaisesti 6000-7000 välillä.
   
 12. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Kyllähän JYP - välierissä oli muistaakseni n. 10 000 katsojaa? Vai tarkoititko, että saman verran kuin Tsska-peleissä?

  e. Nopealla Googletuksella löysin kahden kotipelin yleisömäärät, jotka olivat 8600 ja 10200.
   
 13. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  Ei vaan lähinnä koitin osoittaa, että viimeisen liigakauden HPK- pelien yleisömäärä, vaikka oli poikkeuksellisen alhainen, niin ei kuitenkaan kun sen pyöreät tuhat katsojaa normaalia pienempi tuossa pleijarivaiheessa. Viikonloppuisin toki on kymppiinkin menty muitakin kun HIFK:ta vastaan, mutta 6,7,8 alkuisia numeroita noin yleisesti ottaen. Itseasiassa mulla oli itselläni muistikuva, että Blues -välieriä pelattiin silloin Leino-Santala-Stapleton kautena suht.täydelle hallille, mutta se muistikuva perua nähtävästi Baronalta. Hartwallilla seitsemäätonnia.
   
 14. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  En usko, että olet kovin kaukana totuudesta, mutta mitkä olisivat tähän syyt? Veikkaisin itse, että koska Jokereilla ei olisi enää nykyiseen tyyliin namusetää taustalla olisi Jokereiden pyrittävä edes siihen nollatulokseen tai ainakin niin lähelle kuin mahdollista sitä ja tämä tietenkin tarkoittaisi ettei nykyiseen tyyliin voitaisi viskellä ilmaislippuja ja alelippuja sinne tänne ja tuonne. Toinen syy miksi yleisömäärät todennäköisesti pienenisivät Liigassa olisi satunnaiskatsojat, nyt KHL:n pelin taso ja tähdet kuten Datsyuk, Kovalchuk jne. vetävät paljon ei-Jokerit kannattajia paikalle varsinkin kun tuota pääsee näkemään edulliseen hintaan, Liigassa tätä ei enää tapahtuisi.

  Kun jäljelle jäisi Liigan umpisurkea lätkä, normaalihintaiset liput, tähtien puuttuminen ja satunnaiskatsojien puuttuminen niin uskon myös, että yleisömäärät kokisivat kolauksen verrattuna näihin KHL ajan yleisömääriin.
   
 15. ejs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Olisipa mukavaa joskus saada joku parempi tieto tähän KHL-ilmaislippugateen, joka on jo kasvanut elämää suuremmaksi palstatotuudeksi. Kuinka paljon enemmän niitä nyt on jaossa kuin liiga-aikana? Ja kuinka kalliiksi niiden jakaminen firmalle nyt sitten muodostuu, tarvitaanko siihen oligarkkeja?

  Vähintäänkin kaikki ne katsomolohkot, joihin on myyty kausareita, pitää kuitenkin pitää avoinna. Eli hyvin monta. Jos niissä nyt istuu satoja (tai vaikka tuhat) ilmaislippulaista, eikö heidän mahdolliset parkkimaksunsa ja kioskiostoksensa ole vaan positiivista kassavirtaa, joka muuten jäisi tulematta?

  Eikö kysymys ole enemmän koko touhun uskottavuudesta niiden silmissä, jotka kuitenkin maksavat lippunsa?

  Voin tietysti olla ihan pihallakin Arenan kulurakenteesta, mutta tarvittaessa hyvä itsetuntoni kestää sen(kin).
   
 16. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Tämä ilmaislippugate on joo myyttiset rajat saavuttanut aihe, joka kummittelee käytännössä jokaisen jengin ympärillä. Joku ne liput aina maksaa ( =yhteistyökumppanit yms)
   
 17. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Olisi kiva tietää, mikä estää rehellisesti myöntämästä, että ilmaislippuja jaetaan ja on jaettu jääkiekossa käytännössä aina SM-liigan aikana. Tämä koskee Jokereita, muita nykyisiä ja entisiä liigaseuroja sekä KHL-Jokereita. Miksi uhrata aikaa kiistelyyn ja edellä mainitun faktan kiistämiseen?

  Kokonaan toinen asia on se, kuinka ison osuuden ilmaisliput muodostavat yksittäisten otteluiden ja koko kauden lipuista. Tämä vaihtelee seuroittain ja kausittain. Jokerit tarjoaan yhteistyökumppaneilleen ylimääräisiä ilmaisia lippuja (+ liput mitä sopimukseen kuuluu, ne eivät ole ilmaisia) tilanteissa, joissa ennakkomyynti kertoo katsojamäärän jäävän matalaksi. Olen näillä lipuilla ollut montakin kertaa kavereiden kanssa, ja omat kausaripaikat taas olleet muiden käytössä. Lisäksi Jokerit pyrkii jakamaan erityistilanteissa ilmaislippuja kouluille (Helsinki, Vantaa) ja aikanaan vastustajan kotikunnan kouluissa (kuten Hämeenlinna).

  Minusta oleellista ei olekaan se, jaetaanko ilmaislippuja, sillä niitä on jaettava joissakin otteluissa enemmänkin. Paljon tärkeämpää on se, kuinka hyvin fanikatsomoon ostetut kausarit täyttyvät paikoiltaan, samoin yrityspuolen kiintiöiden täyttyminen. Jälkimmäinen oli aikanaan jotain 2 000 määrältään. Jos näiden kahden ryhmän eli hc-fanien ja yritysten täyttöaste on paljon alle 90 prosentin, se on mietinnän paikka. Tilanne jossa jo maksettu tuote ei riittävästi kiinnosta, on seuroille iso haaste.
   
 18. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit, canes
  Mulle kelpaisi ilmaisliput, mutta vain kerran olen sellaisen saanut. Siinä pelissä kukitettiin kiitokseksi Raipe, kun oli vika runkkaripeli (?) jaffalassa pelaajana. Itse peli oli aivan kamala, narrit lahjoitti voiton pois.
   
 19. gcz_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
  Gymer ja A. Mäkinen heittivät kaapin mieheen, kun KiVa laittoi pleijarit voitolla käyntiin. Suosittelen käymään Trio-Areenalla näin kevään kynnyksellä, hyvää viihdettä halvalla.
   
 20. Yx7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Taidan laittaa viiden vuoden kausarin tilaukseen , sarjan urheilullinen taso riittää tähän tuomioon.

  Nyt voi rauhassa alkaa miettimään fanimatkailua rajojen taa.
   
 21. Stadin kundi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Tietämättä sovittuja budjettipuolen asioita niin urheilullisesti mielestäni on oikea ratkaisu jatkaa KHL:ssä. MIelummin kannatan vaikka keskikastin seuraa tasokkaassa liigassa kun kärkikastin seuraa surkeassa liigassa. Ainut mitä kaipaan liigasta on paikallispelit.
   
 22. Pappi Kappelis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarskan Jokerit
  Kylläpäs pärskähti ilouutinen koko suurelle Jokeriperheelle tänään. Seuraavat 5 vuotta saadaan vielä nähdä Euroopan parasta jääkiekkoilua.
  Piti ihan pullakahvit keittää sen kunniaksi. Söin siinä vaimonkin pullan ihan huomaamatta kun olin niin onnellinen. Kylläpä pulla vaan maistuu iloisena hyvälle.

  Toivottavasti näiden viiden vuoden aikana saatas areenalle sellanen samanlainen tunnelma kuin NHL:ssä. Sellanen hiljanen ja asiantunteva. Kohahdettas vaan sillon kun jotain tapahtus. Eikä laulettas enää yhtään. Laulun ja taputuksen aika on ohi. Joku sais ajaa ne eteläpäädyn viimesetkin rippeet alas.

  Sit täytys ne mikrofonit saaha sinne kentän laidalle, niin kuulis tänne kotisohvallekkin ne kaukalon tapahtumat paremmin. Se on hienon kuulonen ääni se kun kattoo NHL:ää ja tulee kova syöttö ja se kiekko napsahtaa siihen lapaan ja sä kuulet sen siihen sun kulmasohvalle ihan selvästi.

  Toivon myös, että tämä jatkosopimus karsisi täältä jatkoajasta ne muutamat jokaiseen ketjuun spämmäävät Putin- ja Venäjätraumaiset "asiantuntijatrollit" pois ja tätä palstaa voisi taas lukea hyvällä mielellä.
   
 23. Hande75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, LFC, RoPS, NYG, Suomi, Argentiina, ANA
  Toivon, että viiden vuoden sopimus on osoitus, että myös budjettia on voinut korottaa. Viiden vuoden sitoutuminen pelkällä "viihdearvolla" ei ole minun mieleeni vaan joukkueen tulisi olla kauttaaltaan parempi, vaikka Gagarin Cup olisikin vain unelma.
   
 24. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  Hieno homma kunhan budjetti ei laske yhtään. Päinvastoin uskon että se nousee. Viiden vuoden jatko oli yllätys.
   
 25. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Amen ja kippis! (täysin samaa mieltä)

  Jotkut kirjoitti, että ikävä on muita vastustajien faneja ja heidän kanssaan keskusteluja. Itse olen aina lähtenyt kavereiden kanssa katsomaan mahdollisimman hyvää peliä, VIIHDETTÄHÄN tämä kiekkokin on. Ei mua eikä mun kavereitakaan kiinnosta pätkän vertaa vääntää maalaisten kanssa siitä että kummalla on parempi nelosketju. Eihän kukaan leffassakaan juttele tuntemattomalle vieruskaverille... (ellei nyt joku ihan mega herkkuperse satu istumaan vieressä ;)D