Positiivisuusketju kaudelle 2023–2024

  • 140 237
  • 728

Maustemies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Uhriutuminen? Sanoinhan, että kyseessä on pätevä pelaajavertailu, johon mainitut nimet tuskin millään tavalla voisi vaikuttaa. Minusta on piristävää, että asiat nähdään positiivisessa valossa, vaikka sitten väkisin.

NA
Menisitkös siitä omalle palstalle uhriutumaan ja anna meidän nauttia siitä, että monen Kärppien kannattajan mielestä Kärppien joukkue voi lähtökohtaisesti haastaa Tapparan joukkueen
 

Akephalos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Minusta on piristävää, että asiat nähdään positiivisessa valossa, vaikka sitten väkisin.
Joo, täällä on kyllä turhan positiivinen ilmapiiri. Ero Tapparaan vain kasvaa kun ei saatu esimerkiksi Bunnamania ja Antosta kiinnitettyä ensi kaudeksi. Turunenkin on niin kallis, että olisi saanut siirtyä sinne Tampereelle.
 

Olbertson

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Leijonat, Kärpät
Positiivista, että Tapparan miestä pelottaa. Sen huomaa siitä kun niitä ilmestyy uikuttamaan Torson voimasuhdearviolle, vaikka koko ketjua ei ole vielä olemassa.

@McTorso , tuleehan voimasuhdeketjusi jälleen? Sillä on mielestäni kolme funktiota.

1) antaa kattavan arvion liigan voimasuhteista kokonaisuutena

2) ärsyttää vastustajien kannattajia ihailtavalla varmuudella antaen mahdollisuuksia hupiviihteelle

3) jos ei nyt kokonaan poista, niin vähentää huomattavasti näiden mouhijärveläisulisijoiden määrää tällä Kärppien hiekkalaatikolla
 
Viimeksi muokattu:

Aleesa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ville Mäntymaan povitaskut
@McTorso , tuleehan voimasuhdeketjusi jälleen? Sillä on mielestäni kolme funktiota.
Koska @McTorso on viikon palstalomalla, eikä pääse itse kertomaan, koen tarpeelliseksi lainata aikaisemman vastauksensa kysymykseen:

Tulevan kauden voimasuhdearvio osaltani on vielä mietinnän alla, jotta riittääkö ukossa virta. Jos virtaa löytyy, on vaihtoehtoja kaksi, eli teen perinteisesti Jatkoaikaan oman ketjun ja laitetaan keskustelut tulille.

Toinen vaihtoehto on se, että vien arvion tekemisen enemmän työn suuntaan. Niin ihmeellistä kuin se onkin, tekemäni voimasuhdearviot ovat herättäneet kaupallista kiinnostusta. Jos tartun saamaani tarjoukseen, voimasuhdearvioni pitää lukea ensi kauden osalta muualta kuin Jatkoaika.comista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös