Positiivisuusketju kaudelle 2022–2023

  • 96 968
  • 665

Olbertson

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Leijonat, Kärpät
Tänään on sitten faktisestikin mahdollisuus nousta sarjataulukon piikkipaikalle 12 pelatun pelin jälkeen. Käytännössä 3 pisteen voitto varmistaisi asian (ellei Ipa aivan hirmuiseen maalitehtailuun ryhdy Turussa).
 

manemies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Koska tämä on positiivisuusketju niin unohdetaan se yv ja keskitytään olennaiseen. Jotenkin elämä tuntuu kauttaaltaan hienommalta näitten kahden viimeisen pelin jälkeen. On se jännä miten pelkkä lätkä vaikuttaa yleisfiilikseen niin paljon. Tänään pisteet Saipalta ja nautiskellaan piikkipaikasta, vaikka edes hetken.
Ja pakko lisätä että hienosti vetää meidän nuoret maalivahditkin. Ei minkäänlaista paniikkia vaikka Blomma jäi hetkeksi sivuun.
 

Eemil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kärppien loukkaantumistilanne kenttäpelaajien suhteen on tosi hyvä!
Treenit ovat olleet laadukkaita ja kehonhuolto toimii hyvin!

Toki maalista on pois kriittinen palanen, mutta se antaa samalla muille vahdeille mahdollisuuden saada ja kantaa vastuuta, kehittyä ja parantaa itseluottamusta!
 

Håkanhead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Altavastaajat
Huhuhuh, kyllähän tässä sai pyyhkiä hikeä otsalta koko ottelun ajan! Melkoinen jännitysnäytelmä mutta nyt sen voi sanoa; suuri ja mahtava Ässät on lyöty! ÄSSÄT ON LYÖTY!

Ennen peliä ajattelin Ässien hallitsevan peliä ja olevan se aktiivisempi osapuoli, näinhän siinä kävi. Onhan materiaaliero Ässien hyväksi niin valtaisa, ettemme voi lähteä avoimeen iskujen vaihteluun, vaan träppi on ainoa vaihtoehto. Toivottavasti joskus saisimme superjoukkueen, jossa olisi yksilötaitoa ja voisimme haastaa näitä isompia seuroja säännöllisesti. Kateellisena katselen Järvistä ja Joensuuta. Pystyvät omalla yksilötaidollaan pakottamaan pelin Kärppien päähän todella usein.

Mutta kyllä tämä maistuu! Kiitos Kärpät, kiitos Late!
 

pussukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Muutama posihavainto alkukaudesta:
+ Nuoret veskarit pitävät pintansa: etenkin Meriläinen on hienosti vastannut huutoon kokonaiskuvassa Blomqvistin ollessa sivussa
+ Vahvistukset ovat todellakin olleet vahvistuksia, nyt ei ole tarvinnut miettiä mahtuvatko kokoonpanoon
+ Kärpillä on vahva sentteristö ja kaikkien senttereiden aloitusprosentti on päälle 50%
+ Eniten tehtyjä maaleja, tehokkuus on ollut hyvää luokkaa
+ Piste/ottelu mittarilla sarjakärki, vaikka eri pelin osa-alueissa (erikoistilanteet) riittää paljon parannettava. Hyvän joukkueen merkki on voittoon kampeaminen huonommallakin pelillä
+ Ketjukoostumukset ovat muovaantumassa ja varsinkin hyviä tutkapareja löytyy oikeastaan joka ketjusta
 

Petr Vousky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Sebastian 'Kärpät tulee rinnoille' Waheeb selostusvuorossa, ainakin siltä kantilta laadukas kiekkoilta edessä.

Ja miksei näläkästä vieraskärppääkin siihen oheen, PELIÄ.

Telkkarin kaiuttimista kuului epämääräistä suhinaa ja erätauolla jo selasin tarjouksia uudesta. Vaihto toiselle kanavalle selvitti, että Waheebhan se siellä vain suhisee. Ei siis tarvetta uudelle telkkarille! Kuten herra itse kuvaili, "tipahti iso kenguru olkapäältä!"
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Sanoin pari viikkoa viikko sitten kaverille Mestareiden liigan Barcelona-Inter pelin jälkeen, että oli viihdyttävin jalkapallo-ottelu hetkeen. Siinä oli huikea loppu, vaikka päättyikin näin Barca-fanina pettymykseen kun käteen jäi tasuri. Tänään tuli voitto ja oli huikea loppu, tätä lisää! Tämä on jääkiekkoa!
 

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ja tänäänkin rinnalle ja ohi.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Ja tänäänkin rinnalle ja ohi.
Ei ollu Waheebbi selostamassa. Kärpille sellainen tiedoksi, että ei tule tämä taktiikka toimimaan, ellei Sebu ole selostamassa sitä peliä.
 

Frank McKee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, T. Arima
Näin aluksi uin minäkin muiden mukana ja menin siihen pommiin kun ei kaikkia pelejä voitettu.
Tuntuu tällä rosterilla että mennään voitosta voittoon mutta eihän se vaan näin mee.

Latelle kenkää, Junttila on paska, Blomman loukki, peli on paskaa jne. En enään osta.
Onhan se ollu ennenki aluksi mutta aina on tultu. Ja tullaan edelleen.

Eiköhän mennä tästä eteenpäin posilla. Minä ainakin.
Good things comes those who wait.
 

Goljat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, PattU
Heräsin tossa äskettäin ja rupesin kahvikupillisen kera katselemaan yön änärituloksia. Hoksasin, et siellähän on Carolinan peli vielä kesken ja laitoin Viaplayn päälle. Lähes samalla hetkellä siellä meidän Sebu painaa kiekon reppuun. Hyvä fiilis siitä päälle, telkkari kiinni ja duuniin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös