Positiivisuusketju kaudelle 2021–2022

  • 149 359
  • 977

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
– Päävalmentajakin on täysin epäonnistunut, jos noin päin persettä aloitamme ja häviämme kaikki kamppailut, luistelun ynnä muuta. Luulin, että alamme pelaamaan Suomen mestaruudesta, mutta en näköjään pystynyt kertomaan joukkueelle, mitä se tarkoittaa, Marjamäki pauhasi.
Valmennuksella ja etenkin päävalmentajalla on toki vastuunsa, mutta...

Atte Ohtamaa, Mika Pyörälä, Juhamatti Aaltonen, Mikko Niemelä, Saku Mäenalanen, Ville Leskinen, Julius Junttila, Petter Emanuelsson, Stanislav Galimov, Damir Musin...

Tuosta ryhmästä löytyy olympiaotteluita, MM-otteluita, lukematon määrä Liigan playoffs-pelejä, iso määrä KHL:n sekä SHL:n pudotuspelejä...löytyy olympiakultaa, MM-kultaa, KHL:n mestaruuksia, SHL:n mestaruuksia, järkyttävä läjä Liiga-mestaruuksia ja monin tukuttain muun väristä jalometallia kaikista edellä mainituista sarjoista ja turnauksista...

Ja huom. Johtavista ja todella isoista rooleista!

Plus sitten Topi Niemelä, Ville Koivunen, Antti Kalapudas. On menestystä ja mitaleita nuorten kisoista sekä kokemusta todella kovatasoisita painepeleistä.

Ja tämä edellä mainittu ihan saatanan rutinoitunut, meritoitunut ja ansioitunut joukko ei "tiennyt", että tänään aletaan pelata Suomen mestaruudesta. Nyt on tosiaan tänä iltana jokaisen kaverin ollut hyvä ottaa piiitkä ja syvä tuijotus peiliin ja miettiä asioita.

Oma vahva uskomus on, että huomenna Oulussa nähdään niin saatanan latautunut Kärpät, että that's it.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
EP:n mukaan Koppanen on sentterilaituri.

Kuulostaa tutummalta.
Jaa, no sitten. Eiköhän tuo sentteriosasta joka tapauksessa tule kuntoon ensi kaudeksi.

Off topic, mutta aika hyvin tähän Ilves-sarjaan tämä huhu tuli. Saattaa Ipa-faneja vituttaa.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Jaa, no sitten. Eiköhän tuo sentteriosasta joka tapauksessa tule kuntoon ensi kaudeksi.

Off topic, mutta aika hyvin tähän Ilves-sarjaan tämä huhu tuli. Saattaa Ipa-faneja vituttaa.
Vituttaahan tuo tosi paljon kun meidän sentterit on ensi kaudella vain Ruotsalainen, Lehterä, Kontiola, Sebök, Mäntykivi ja Tikka.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Ainsaottu voitto! Loistava peli Kärpiltä. Pelaamista oli hieman muutettu, omista lähdettiin nopeammin ja pelissä oli hyvää kaksivaiheisuutta trapin ja aktiivisuuden välillä. Myös kamppailupelaamisessa näkyi sitä itsenikin ennen peliä manaamaan asennetta ja tunnetta koko joukkueelta, jopa Leskisen kamppaili hyvin. Etenkin nuorempi junioriosasto oli tänään loistava. Blomqvist maalilla oli jälleen huikea ja tarjosi voittosauma joukkueelle. Ja Sklenicka näytti mikä on miehiään. Kaiken kaikkiaan ammattimiehen raudanluja suoritus kovassa paikassa.

Loistava tasonnosto Kärpiltä. Käyrä ja trendi on ollut nouseva. Nyt on isku päällä ja henkinen tila vapautunut. Massiivinen painetesti selätettiin. Perjantaina Oulussa kaikki peliin, koska momentun on nyt kääntymässä Kärpille!

Ja tietenkin Juhis! Kevään mies! Onse vaan kova ja kylmänviileä ratkaisupaikoissa! Purkautui Juhikselta aika paljon tunnetta tuossa tuuletuksen jutipumpussa.

Ihanaa saatana!
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Kiikari-Sakun aloitusprosentti tämän iltaisessa Nokia Areenan kamppailussa: 58,3.

Olisi muuten parempi, jos Sklenicka ei ois ajanut Kontiolaa lasarettiin. Anttila tuli sitten alistamaan lopussa aloituksiin :D
 

Sardinho

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Oli kyllä makia voitto. Ihan hetkeen ei ole tullut tuuletettua niin paljon, kun tänään Juhin pussin jälkeen. Jotenki itseä aina sytyttänyt kaikista eniten aina silloin nämä Kärppien pleijjari voitot, kun on lähdetty altavastaajana , vaikka toki nuo runkosarjan voitosta mestaruuteenkin purjehtimiset ovat kokonaisuudessaan maistuneet.

Vielä ei kertaakaan ole kuitenkaan mestaruutta voitettu niin, että oltaisiin oltu runkosarjan kahden joukon ulkopuolella kevääseen lähdettäessä ja pieni toivon kipinä kuitenkin tänään heräsi, että jos Kärpät jatkaa pelin parantamista tuohon tahtiin niin tuolla valmennuksella ja pelaajamateriaalilla en ole vielä kyllä luovuttanut tämän kauden suhteen senkään osalta.

edit.Korjataan toki sen verran, että tuolla keskikaistalla ja että Saku joutuu pelaan todennäköisesti sentterinä koko pleijarrit niin aika lähellä varmaan utopiaa ollaan, mutta hyvä fiilis joka tapauksessa tämän iltaisesta.
 
Viimeksi muokattu:

Visku-17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat, Mika "Spede" Pyörälä #17
27.3.2019. Silloin Kärpät voitti edellisen puolivälieräottelunsa ja nyt heti perään 30.3.2022. Huh. Ei ihme, että eilinen tuntui erityisen hyvältä. Ja tuntuu yhä. Onhan tämä kevät hienoa aikaa, kun playoffs-kärppänen on ottanut kunnon puraisun. Tätä tunnetta on kaivattu. Kiitos Marjamäki! Vielä 30 tuntia neljännen näytöksen alkamiseen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös