Positiivisuusketju kaudelle 2021–2022

  • 149 138
  • 977

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
HERRANJESTAS MITÄ TÄÄLLÄ TAPAHTUU? Kukaan ei IKINÄ uskonut kuukausi sitten, että voitaisi päästä suoraan 6 parhaan joukkoon!

P.S. Hifkin tietäjät tiesi viimeisen kohtaamisen jälkeen, että tiputaan kokonaan pudotuspeliviivan ulkopuolelle. MAISTUU!

Marjamäki <3 <3 <3
 

Visku-17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat, Mika "Spede" Pyörälä #17
Unelmaskenaario:
-Kärpille 3p
-Pelicansille 3p
-Lukolle 0-2p
-Ilvekselle 3p
-Tapparalle 1p
Tamperelaiset eivät suostuneet noudattamaan huolella laatimaani suunnitelmaa, joten eiköhän näpäytetä heitä tiputtamalla ensin puolivälierissä Ilves ja välierässä Tappara. Oppisivat olemaan!
 

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KeKi
Tänään koettiin Kärppien oma "Carloksen auto on syttynyt tuleen"-hetki.
Virkkunen ja Aho on olleet jo Oulunsalossa ostamassa lentolippuja mutta videovalmentaja Santeri Hilli soitti viime hetkellä.

"Jaa ei tässä sitten mihinkään Lahteen vissiin lähdetä"
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Zeic
Suosikkijoukkue
Kärpät
En kyllä muista millon on viimeksi nähty Kärppien kohdalla tälläistä draamaa viimeisillä kierroksilla.
Kait pari tippumista kuuden joukosta tapahtui joskus aika pienellä marginaalilla. Mutta joo, ei tämmöistä draamaa varmaan koskaan että kääntyy näin täpärästi meille. Ekalla nousunjälkeisellä liigakaudella 2000 - 2001 tais tosin olla aika tiukka paikka viime metreillä kun päästiin kahdeksan sakkiin? Ei ollu säälejä silloin
 

VeeJiiJii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat, Sharks, Avalanche
Ai että tästä on aivan mahtava jatkaa! Lähtökohdat kun huomioi niin aikamoinen vuori on tullut kiivettyä. Vaikka matka on vielä kesken, niin pisteet on laskettu ja tästä alkaa aivan uusi etappi! Mulla on aivan loistava tunne tästä joukkueesta. Tulta munille!
 

Whirl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Odesan Kärpät
Viimeksi pudotuspeleissä Kärpät pyyhki Ilvestä lattiaa vasten 4-0, jos oikein muistan. Silloin oli Kärpillä kaikki paineet ja se homma hoitui. Nyt on Ilveksellä kaikki paineet, ja siellä päässä mietitään, mitä jos homma ei hoidukkaan.

Kohta se nähdään, mutta läpilyöntiä tästä ei tule kummallekaan joukkueelle. Nautitaan me kaikki loppukaudesta, ja toivotaan että Late jatkaa ensi vuonna Kärpissä.
 

Ränse

Jäsen
Suora pudotuspelipaikka lienee torjuntavoitto sekavasta runkosarjasta jossa peli ei kertaakaan näyttänyt valmiilta. PO-peleistä paha sanoa, toki nyt tuleva tauko ennen 1. ottelua on elintärkeää. Marjamäki saa tunetettua ja terotettua heikkoja kohtia paremmaksi. Rosteri on terve ja potentiaalinen....
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Täytyyköhän se lähteä sunnuntaina käväseen Tampereella tsekkaamassa viimein uusi halli. Hakametsässä oli jotenkin aina niin mukava käydä (viimeiseksi kerraksi omalla kohdalla jäi 26.4.2018), joten miksipä ei uudessakin viihtyisi. Olisihan se eri kiva aloittaa oma työviikkokin maanantaina kun kotietu on ensin käyty ryöstämässä Raksilaan.
 

Sukee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onhan toi kova että Kärpät nappasi valmentajan vaihdon jälkeen suoran pleijaripaikan vielä. Terminaattorin ja Marjiksen ekan pelin jälkeen iskin Kärppien mestaruudelle kymppejä ja ei kaduta pätkääkään. Hieno sarja edessä ja kevväänmieheen kohdistuu suuret odotukset tietenkin.
 

Goljat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, PattU
Olipas se mahtava ilta! Pitkästä aikaa pääsin poikien kans Raksilaan ja viihdyin kyllä loppuun asti. Kärpät esitti kaksi erää mielestäni aivan ensiluokkaista kiekkoa. 4 maalin lisäksi siinä oli puolen kymmentä aivan huippupaikkaa, pari tolppa muun muassa. Pelin aikana tuli vahdattua liigan sivuja herkeämättä ja lievä pettymys tuli jo ku ajattelin et joudutaan Lukkoa vastaan aloittamaan säälit. Ihmettelin siinä, että mitä ne rupes fanikatsomossa hyppimään ja riehumaan, ku peli oli jo päättynyt. Ihan kylmät väreet tuli, ku ymmärsin mitä oli tapahtunut. Uskomatonta draamaa viimeisillä hetkillä, kyllä siinä urheilu tarjosi parhaita puoliaan.
 

spertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Oli taas hyvä peli eilen katsella. Paljon ahnaammin ajoivat äijät maalille kuin aiemmissa peleissä joita katselin. Jengi on paperilla aika kova, ja eilen aika moni pelasi vähintään omalla tasollaan. Ohtamaa on kyllä ihan helvetin kova pelaaja liigaan vieläkin. Ei tule Ipalle helppo sarja tästä.

Näiltä viime hetken vahvistuksilta odotan vielä enemmän. Ja toivottavasti alla oleva toteutuu.

Eiköhän pleijareissa saa taas pelata vähän kovempaa, jolloin Sklenickakin uskaltaa pelata taas vahvuuksillaan. Junttila on koko kauden pelannut Jokereissa jarrukentässä, ja alivoimaa, mutta eiköhän tuokin ala tottumaan tuohon omaan rooliinsa pikkuhiljaa. Onnea teille, ja seuraan kyllä innolla teitä kauden loppuun saakka.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös