Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Positiivisuusketju kaudelle 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Kärpät' , aloittajana Frank McKee, 22.09.2018 klo 22.40.

 1. Wakawakabum Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät,SJS
  Ensi kaudelle jäi hampaankoloon ja yksi sija ylemmäs tavoitteeksi.
   
  JakeTheGreat tykkää tästä.
 2. PlayMacher Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, RoKi, Blackhawks, sympati för HIFK
  Välillä tekee hyvää hävitä. Pari mestaruutta kuitenkin Game 7:ssakin otettu ja tänäänkin Kärpät tuota hallitsi, tämä on urheilua eikä hassua kyllä tunnin jälkeen tunnu edes karvaalle. Kerholle ei muutenkaan harmita hävitä ja pahimmat ilkkujat täälläkin on ihan naurettavia tapauksia osastolta IFK & TPS. Ensi kaudella uudet kujeet!
   
  Numero 11, JakeTheGreat, Epätietoinen ja 9 muuta tykkäävät tästä.
 3. Erätauko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Näinhän se on. Mielestäni joukkue koottiin pääosin hyvin tänä vuonna, mutta tästä pystyy keräämään hieman oppiakin. Luultavasti kärkipelaajat lähtevät taas muualle, joten tuossa on ehdottomasti omat haasteensa, mutta uskon vakaasti että myös ensi vuonna joukkue taistelee tosissaan mestaruudesta.
   
  JakeTheGreat tykkää tästä.
 4. HokiJone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Mörkö
  Ei mahda mitään, nyt meni näin. Vituttaa kyllä vietävästi mutta kuuluu asiaan.

  Kiitos tästä kaudesta kaikille teille ja Kärppäjoukkueelle tietenkin. Meillä on järkyttävän kova peruspilari valettuna Oulussa ja sitä ei tällaiset Game 7 jartkoaikahopeat värisytä. Yhdessä eteenpäin kohti kautta 2019-2020, ensi kausi on meidän.
   
  JakeTheGreat tykkää tästä.
 5. Arthur Morgan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, AC Oulu, Washington Capitals
  Pahimmat vitutukset on myös itseltäni hävinnyt. Olihan se Kerho parempi joukkue finaaleissa, siitä ei pääse mihinkään. Ilman Vehviläistä ei tarvitsisi edes jossitella miten kärpät nosti tasoaan lopussa ja olisi ansainnut enemmän, niitä pelejä ei nimittäin olisi ikinä pelattu. Pahimman vitutuksen edelleen aiheuttaa se millä tavalla homma ratkesi. HPK:lle häviäminen ei oikeastaan yhtään, vaikka tietyt fanit osoittivatkin lapsellisuutensa. Suodaan se heille, siellä ei ole totuttu voittamaan. Ymmärrän missä tunnekuohussa siellä on niitä viestejä kirjoitettu. Pedroa lainaten: Ensi vuonna poikaseni, ensi vuonna.
   
 6. Shiva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Vilpittömät onnittelut hopeasta ja muutenkin hienosta kaudesta.! Hieno jääkiekkokulttuuri teillä siellä. Joukkueessa pelaa vuodesta toiseen paljon omia kasvatteja ja paluumuuttajia jotka vetävät yleisöä katsomoihin jokaisella paikkakunnalle.
   
  Stouts77, AnaKonda, Vaihtomies ja 5 muuta tykkäävät tästä.
 7. Raksilan mies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Jotain positiivista: Hopea tulee ihan helvetisti halvemmaksi kuin kulta, kun ei kaikenmaailman kekkereitä tarvitse järjestellä.

  Noin muuten, palataanpa joskus syksyllä. Nyt ei enää pysty.

  Ps. Vittuun nuo valkoiset paidat kotona.
   
 8. Micol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  En nyt tiedä tarvitseeko hopeasta tulla kärppäläisiä sentään onnittelemaan? Ei tunnu yhtään miltään, eikä pidäkään. Muusta kylläkin samaa mieltä kanssasi.
   
 9. Squit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja KaMa
  Kerhon mies täällä rauhan elkein. Eiköhän äänestetä Kärpät Euroopan parhaaksi seuraksi? Eikös Lasse ole kaikkien kovin soturi? Nyt olisi aika näyttää mistä Liiga pissii ja äänestetään Liiga voittoon tässä äänestyksessä:

  Homepage | Euro Hockey Clubs
   
  Yargon, Zinetula, Vaihtomies ja 11 muuta tykkäävät tästä.
 10. mayra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ruskeat (valkoiset) kirjekuoret
  Lainaus:
  Jos Kärpät on Euroopan paras, niin kyllähän Kerho on vielä yhden jatkoaikamaalin verran parempi :).
   
 11. Squit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja KaMa
  Jukka Jalonen itkee, Toni Söderholm itkee, Slovakian fanit itkee, Bluesin joukkue ja fanit itkee, Vegas itkee jne. Paljon on tuomari virheitä, mokia sun muita tapahtunut pitkin maailmaa ja isommillakin kentillä tänä keväänä. Mutta kun katselee näitä tapahtumia niin vaan Oulun Kärpät ja erityisesti Lasse Kukkonen ovat nostaneet itsensä omalle tasolleen mitä tulee hyvään häviämiseen. Lasselta kysyttiin heti että taisi olla tuomarivirhe, niin Lasse sanoi heti että pulinat pois, oli omat mahkut ratkaista aikaisemmin. Siellä ei piiritetty tuomaria. Siellä ei buukattu tai heitelty tavaroita. Kaippa siinä on sitä, että on voitettu ennenkin, mutta kyllä Oulusta asetettiin uudet standardit mitä tulee tuomari virheeseen reagoimiseen.
   
  Goner, Dalhan, Teroin ja 13 muuta tykkäävät tästä.
 12. oukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikko Kaukokari
  Lainaus:
  Niin, kyllähän tuosta joukkueen reaktiosta voi olla ihan ylpeä. Turhapa siitä olisikin melskata, tuomiota ei tulla muuttamaan vaikka kuinka itkisi. Ei pelata ottelua uusiksi. Kaukokari ei joudu hyllylle. Joten mitäpä tuota turhaa melskaamaan. Pitkässä juoksussa menee tasan, joten ehkä Kaukokari ensi kaudella ratkaisee meille mestaruuden. En pidätä hengitystäni tätä tasoitusta odotellessa.

  Vaan vituttaa tuo loppu silti. Jos ratkaisu olisi ollut reilu, olisin luultavasti jäänyt halliin ja palkinnut molemmat joukkueet aplodein. Nyt mulla taisi perse nousta penkistä nopeammin kuin HPK-faneilla, ja olin ulkona hallista ennen kuin maalintekijää ehdittiin kuulutella. Nyt kaksi viikkoa myöhemminkin vituttaa. Todennäköisesti vielä syksylläkin vituttaa ja Kaukokari sen tulee myös kuulemaan jos Raksilaan uskaltautuu.
   
  Turpovitone, HokiJone, Jääkoneenkuljettaja ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 13. Skruf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, Kärpät
  Veini Vehviläinen palkittiin taas liigan parhaaksi maalivahdiksi.
   
  Micol, Goner, Euro71 ja 7 muuta tykkäävät tästä.
 14. Tikiti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Professori Aho, Dortmund ja Arsenal
  Aaro Kivilinnan muistopalkinto (Paras seura)
  Kärpät

  Pisteet: Kärpät 46, Tappara 21, Blues 19, Jokerit 18, HPK 15, HIFK 15, KalPa 15, Ässät 15, Ilves 12, Pelicans 9, TPS 7, Sport 6, JYP 5, KJT 5, Kuortaneen Urheiluopisto 5, Jukurit 4, Jokipojat 3, YJK 3, Lukko 2, K-Vantaa 2. (Tasapisteissä järjestyksen ratkaisee loppusijoitus Liigassa)

  Aika selkeä voitto! Hienoa toimintaa ja ens vuonna otetaan palkinto uudestaan!
   
  HokiJone, holynordic, Micol ja 9 muuta tykkäävät tästä.
 15. Skruf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, Kärpät
 16. Pohjoisesta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Kaikkihan tietää että kakko valittiin vuoden tulokkaaksi liigassa vain siksi ku se ollaan varaamassa kesällä.
   
 17. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat KalPa
  Lainaus:
  No mutta kun ei. Kyllähän Kakon valinta oli ihan täysin perusteltu valinta myös pelillisesti. Ja jos tarkkoja ollaan niin tuo vuoden tulokkaan palkinto ei virallisesti ole sama kuin "paras tulokas", vaan palkinnon tiedoissa on maininta että se annetaan pelaajalle kenestä odotetaan kehittyvän kansainvälisen tason huippupelaajan. Toki tämä pätee myös Heponiemeen, mutta jos nyt pitää valinta tuolla perusteella tehdä niin valitsen Kakon 101 kertaa sadasta.

  Ja tilastoissa nyt ei loppupeleissä suurta eroa ollut, Kakko teki enemmän maaleja ja Heponiemi vähän enemmän pisteitä.
   
 18. Porvoon Kärppä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Ihan turhaa itkua. Kaksi tasavahvaa ehdokasta, joista kummankaan valinta ei olisi ollut vääryys. Ja kumman tahansa valinnalle löytyi pätevät perusteet. Pysti meni tällä kertaa Kakolle ja onnittelut Kaapolle siitä.