Positiivisuusketju 2015–2016

  • 182 946
  • 930

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Tänään Ässiä vastaan miehekäs esitys ja itseluottamus kuntoon, sitten hyvillä mielin Sportin kaatoon.

Todellakin. Toivotaan että Tepsi on saanut munat kaivettua käsilaukusta tätä iltaa varten ja Ässät kaatuvat selvin numeroin. Pahinhan mitä tässä voi käydä on että Pelsut tulevat vastaan sääleissä, jolloin kausi päättyy just siihen.
 

Mänizeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New York Rangers
Todellakin. Toivotaan että Tepsi on saanut munat kaivettua käsilaukusta tätä iltaa varten ja Ässät kaatuvat selvin numeroin. Pahinhan mitä tässä voi käydä on että Pelsut tulevat vastaan sääleissä, jolloin kausi päättyy just siihen.

En tiedä, jollain kierolla tavalla meikäläiselle kelpaisi jopa sekin skenaario, että TPS päätyisi jopa sijalle 9. Sääleissä sijoille 9-10 sijoittuneilta ei yleensä odoteta jatkoon pääsyä ja ottamalla ensimmäisestä pelistä vierasvoiton saa yleensä loistosauman katkaista sarjan kotona, se eka voitto lasketaan yleensä yllätysvoitoksi ja sitä kautta hallillekin saattaisi tulla sunnuntaina enemmän väkeä ja saataisiin kaudelle edes yksi peli, jossa olisi vähän edes urheilujuhlan tuntua. Siitä jatkopaikka jne. Toki taas se vaihtoehto, että kotiin tullaan 1-0 tappiolla tappaisi kiinnostusta entisestään. High risk, high reward... tai jotain. Ja jotenkin itse taas näen, että IFK:ssa olisi joukkue, jota vastaan olisi hienoa vääntää pleijarisarja. Mitään pois ottamatta Kärpiltä, mutta kyllä yhteinen historia ja IFK saisi varmasti väenkin liikkeelle paremmin kuin Kärppiä vastaan. Kärpät on kuitenkin vähän kuin takavuosien TPS, kukaan ei halua heitä pleijareissa vastaan, runkosarjan tuloksia on turha tuijotella enää.

(Noin, olen ulkoistanut tämän illan tuloksen ja sen merkityksen.)

Yleensä säälien ensimmäinen pelikierros ei oikein herätä kenessekään mitään intohimoja, toissalta Turussa ei ole pelattu minkäänlaisia kunnon pelejä vuosiin, jos A -nuorten ratkaisevaa viime keväältä ei lasketa. Ja nyt aloitetaan sentään lauantaina...
 

khufu

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Peliitat
Pare.

Eipä tarvitse ainakaan katsoa mitään epäjääkiekko-ottelusarjaa Pelsuja vastaan. Toivottavasti TPS:n pelillinen trendi kääntyy pleijareiden alkaessa.
 

Iso-Olli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pare on muuten epäilemättä kova panemaan. Onneksi saatin Spåra vastaan. Tosin nyt Terska voi nöyryyttää Tepsukoita oikein huolella.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Lassila pelasi myös hyvän pelin. Ei mahtanut päästetylle maalille mitään, mutta muutoin ei pomputellut. Toki maalin takana seikkaili vähän liikaakin.

Toinen pientä positiivisuutta herättää se että kolmannen erän viimeisen kympin aikana peli selkeytyi edes hieman, ja hyökkäyksissä oli edes jotain ideaa.

Ja loppujen lopuksi, seitsemäs runkosarjassa vrt. aiempien kausien 13 sijat..
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Jos nyt sitten olisi saatu piristystä tästä sääläreihin. Ainakaan puolustus ei vuotanut kuin seula. Tallen kehiin ja ehkä muutkin heräävät. 4 pisteen päähän jäätiin lopulta Lukosta. Todella vähän olisi vaadittu kauden aikana, että olisi toteutunut. Muutama skarppaaminen olisi riittänyt. Tai aiemmat hävityt rankkarit.
 

Steamy Ray

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tähän paikkaan on hyvä taas kirjoittaa pitkästä aikaa palstalle. Muutamien viimeisten pelien aikaansaaman vitutuksen takaa kumpuaa myös muutamia positiivisia ajatuksia, päällimmäisenä se, että ylipäänsä tässä vaiheessa kautta palloseuran pelit vielä kiinnostaa. Muutamina viime vuosina näin ei todellakaan ole ollut. Kauden aikaisempien pelien valossa voisi myös ajatella Sportin olevan Tepsille paras vaihtoehto mahdollisista vastustajaksi sääleissä.

Sitten itse illan pelistä:
-Pare. Voitti ottelun palloseuralle.
-Lassila oli hyvä. Ei paljon torjuntoja, mutta otti ne mitä tarvitsi.
-Voitto runkkarin vikasta pelistä. Jospa tuo slumppi tästä vähän aukeaisi.

Uskon ja toivon, että Tallinderin paluu rauhoittaa tuota Tepsin peliä edes jonkinverran. Petu voisi myös käydä pelaamassa vaikka pelkät ylivoimat, saattaisi tulla vaikka jokunen maali sitäkin kautta.
 

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
Ylospäin on menty ja jos sääleistä päästään eteenpäin, niin se on jo askel oikeaan suunta, Vastaavasti sääleistä putoaminen tuntuisi ettei olla edetty lainkaan.
 

Maikkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, HIFK, Liverpool
Nyt hoidatte Sportin tieltä niin saatte Kärpät vastaan.
Jos sitten toivotaan, että joku hokkuspokkusjuttu tapahtuisi ja TPS peli loksahtaisi kohdilleen ja kampeisitte Kärpät jo neljännesvälierissä.
Olkoon voima kanssanne.
Manse ja Stadi ovat hengessä mukana.
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Jaaha,pitääkin tästä alkaa lämmittämään mestaruussaunaa ihan vain varmuuden vuoksi...
 

Black Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hyvää menoa Tepsiltä. Itseluottamusta ja onnistumisia lisää, niin saadaan enemmän vaaran tuntua tuohon. Nyt pyörii, mutta silti vähän puristamista vielä.

Mutta silti, kaks erää peli täysin vastustajan päässä!
 

Pirkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Loistava peli Vainiolalta. Posia myös Forströmille ja Niemiselle. Nimimiehet eivät loistaneet. Perrin ei voi tästä kuin parentaa.
 

Iso-Olli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
VVV on kyllä ehdottomasti tämän ketjun kamaa. Toivottavasti jatkaa tuolla tasolla. Haastoi ensimmäistä kertaa tällä kaudella vastustajan pakit kunnolla, eikä kurvannut kulmaan kiekon kanssa. Koko kolmosketju pelasi erittäin hyvän ottelun. Josko Karvosestakin taiottaisiin Rantanen vol2 Pikun ja VVV:n vierellä.
 

MAKE #89

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vainiolalta tosiaan ihan huikea tasonnosto. Oli hieno maalilleajo siinä Pikkaraisen maalissa. Jos oikein näin niin samainen Vainiola ajoi Järvisen yli myöhemmin pelissä. Kevään miehiä selkeästi.
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Voitto ja yleisöä enemmän kuin odotin.
 

Rosvosektori

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boogaard, Russell, Lauri&Janni, Doan, Domit
Olen Vainiolaa kritisoinut tällä kaudella moneen otteeseen, mutta nyt täytyy antaa isosti posia, kun siihen on aihetta. Aivan äärettömän ehjä peli VVV:ltä tänään. Hyvää pelaamista tasaviisikoin, sekä monia hyviä blokkeja alivoimalla. Rakastan sitä, kun pelaaja 1 vs 1 tilanteessa lähtee haastamaan ajamalla maalille ja on valmiina ottamaan osumaa. Tänään Ville-Vesa teki sitä pariin otteeseen ja hyviä asioita tapahtui. Upeaa, toivottavasti huomenna jatkuu sama meininki.

Mr. Forrström. Atu sanoi alkukaudella, että Jani on siitä reilu pelaaja, että aivan sama miten muu joukkue pelaa, niin Jani pelaa aina hyvin. Tässä on mies jonka kiinnittäisin monivuotisella lapulla Turkuun. Ei varmasti ole kallis ja omaa meidän joukkueen parhaan pelisilmän ylivoimalla maskimiehenä. On aina oikeassa paikassa, eikä ole sattumaa, että ylivoimamalla osuttiin tänäänkin Janin seistessä maskissa. Täydellisiä ajoituksia maskiin sijoittumisessa ja ottaa osumaa mukisematta. Semmonen köyhän miehen Tikkanen, mutta melkein jo parempi kuin itse Tikkanen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös