Positiivisuusketju 2015–2016

  • 182 864
  • 930

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - Connorit Bedard & McDavid
Tuli eilen vietettyä ensimmäinen peli mutkassa. Eipähän tarvitse jatkossa miettiä missä katsomossa niitä pelejä katselee, sillä vaikka porukkaa nyt ei ihan hirveästi tuollakaan ollut, niin kyllähän tuolla varsin kotoinen olo vain tuli.
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Joukkue, joka ei ole viimeiseen 5 vuoteen päässyt pudotuspeleihin pystyy pistämään hallitsevan kaksinkertaisen Suomen mestarin noin tiukille. Ihan hyvä esitys ennakkokaavailuihin nähden.
 

Saske

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks
Jep, positiivista on se, että kärkijoukkueita vastaan pelataan yleensä hyvin. Onneks huonot jengit ei tuu pleijareissa vastaan :).
Ja jos nyt worst case scenario käy toteen elikkä säälit, niin sielläkin todennäköisesti Sportti vastassa, jota on suorastaan kylvetetty tällä kaudella.
 

Hopeavarjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ääntä oli hallissa paikoin mukavasti. Ennen Kallion jäähyä hallissa mahtava melu. G3:ssa porukka lähti ihan mainiosti mukaan. Vanhanajan fiilistä edes hetken.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Kolmen heikomman ottelun jälkeen Kärpät-peli lupasi taas parempaa. Vaikka pari pistettä menetettiin, oli TPS:n viisikkopuolustus radiosta kuultuna toimivaa, ja Setänenkin pelasi hyvän ottelun. Spinan kilahdus harmitti hetken, mutta ei pitkään. Hyvä vaan, että Turun keväissä on pitkästä aikaa tunnetta, ja jotenkin on mukavampaa hävitä tunteikkaiden pelitilanteiden kuin rankkariarvonnan vuoksi.

Jos sama peli-ilme jatkuu huomenna, on Lahdesta otettavissa jokunen piste. Kärpät tuskin jää Raumalla pisteittä, joten aika tasatahtia mentäneen Lukon kanssa pelimäärän taas tasoittuessa.
 

ElManazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, Málaga Club de Fútbol, New York Islanders
TPS pelaa varmasti pudotuspeleissä tällä kaudella. Se on hieno asia viime vuosien taaperrukseen nähden.

Loput mietteet kuuluisikin sitten vitutusketjun puolelle, mutta mennään tämän kerran posin kautta.
 

juhis82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS,Detroit Red Wings,Kanada
Viimeksi Turussa playoffeja 2012 keväällä.. Joten kyllä toi täytyy laskea positiiviseksi

Ja uskon siihen vaikka välillä ärsyttää suunnattomasti että kun 2010 keväällä voitettiin mestaruus sijalta 6, niin nyt laitetaan paremmaksi ja voitetaan sijalta 7.
 

Lucic

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jinxaan varmaan nyt, mutta KooKoo johtaa kotikaukalossaan Lukkoa ekan vartin jälkeen 2-0! Halleluja!
 
Suosikkijoukkue
TPS
Halleluja tosiaan! Kookoo jätti Lukon pisteittä ja unelma kuuden sakista elää Tepsin riveissä. Seuraavat kaksi ottelua molemmilla joukkueilla aika vaikeita, mutta tuli pisteitä sitten 2 tai 5 kappaletta, niin olisi tärkeää ettei raumalaiset karkaa yhtään. Tepsi saisi ihan hyvät asetelmat viimeiseen kahteen peliin, jos nyt pystyttäisiin näistä vaikeammista otteluista raapimaan edes yksi piste enemmän kuin Lukko.
 

Mänizeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New York Rangers
Seuraavat kaksi ottelua molemmilla joukkueilla aika vaikeita, mutta tuli pisteitä sitten 2 tai 5 kappaletta, niin olisi tärkeää ettei raumalaiset karkaa yhtään. Tepsi saisi ihan hyvät asetelmat viimeiseen kahteen peliin, jos nyt pystyttäisiin näistä vaikeammista otteluista raapimaan edes yksi piste enemmän kuin Lukko.

Voitot varsinaisella peliajalla olisivat tärkeitä, koska Lukko on enää voiton päässä siinä tilastossa ja tasapisteissä voittojen ollessa tasan tosiaan maalierolla menevät tätä menoa ohi.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - Connorit Bedard & McDavid

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Hyvä SaiPa!

Yksi idän ihmeistä.

Ei mitään kummoista esittänyt, mutta tuo maalinteko on SaiPalla ihan uskomattomalla tasolla. Näyttää siltä, että heittävät häkin jokaisesta paikasta.

Nyt kun Tepsi kairaa Jyväskylästä kolme pinnaa, niin paikka kuuden joukossa alkaa näyttää hyvältä. Lukolla vastassa vielä HIFK, KalPa ja Pelsut. Tepsillä Kärpät, HPK ja Ässät. Näksin, että Tepsillä olisi tässä vaiheessa etu.
 

Wizzö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maximus Lindroth
Tämän illan jälkeen enään viisi peliä jäljellä tätä kautta.
 

Slaigard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mottipäisillä pelaavat
Paré ajatteli koittaa veskarin ohi laukomista ja kas, sebago välittömästi tiineeksi. Lassilalta pari helvetin tärkeää koppia ja Karvoselta jälleen yritteliästä kiekollista tekemistä.

Nyt vaan pelottaa, että pelaako Kalliot 18min kolmannesta erästä, kun vihdoin saivat pari onnistumista...
 

Quagmire

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, SoJy
Ruotsalaistyylinen nousu vieraskentällä voittoon on ehkä parasta mitä voi juuri ennen pleijareiden alkua tapahtua joukkuen itseluottamuksen ja itseensä uskomisen kannalta. Tämä peli voi kantaa keväällä vaikka miten pitkälle.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Jes perkele jes! Spina, kevään lapsi, Spina! Ykkösmolkekin selvisi jatkolle. Saumaa, pientä käryä että TPS olisi mukana pääsiäisenä....
 

Akuma82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, VG-62
Ei voi liikaa valittaa, että kolme pistettä annettiin valua näpeistä. 5-1 tilanteessa lopetin katsomisen ja lähdin hoitamaan muksujen iltapuhteita. Ihmetys oli suuri, kun löin matsin uudelleen pyörimään ja tilanne oli 5-6. Kyllä sen tasoitusmaalista huolimatta näki, että JYP oli henkisesti jo lyöty. 6,5 minuuttia ylivoimaa, josta puoli minuuttia viidellä kolmea vastaan ja Lassillalla silti koko erässä 2 torjuntaa.

Vielä upeaa kärsivällisyyttä Spinalta ja Parelta jatkoajan ratkaisumaalissa. Itseä lämmitti vielä suuresti Parén kypärätemppu. Mies elää maaleista, joten oli hienoa että mies oli tänään tulessa
 

Jonde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Sellainen ottelu :D Vaikka jossain välissä oltiin jo kiinni kolmessa pisteessä, niin tietenkin kokonaisuutena kaksi pistettä huikea saavutus!

Ja oli kyllä sellainen ottelu, että vastaavaa ei varmasti osu TPS:lle taas hetkeen.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Ei vittu ole mahdollista. Kauden kovin voitto 100-0. Ihana kosto edellisestä pelistä ja käsittämättömän kova suoritus Tepsiltä. Jos ei Tepsiltä mikään eheä suoritus, niin ainakin katsojalle paras peli kaudella.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - Connorit Bedard & McDavid
Tää kausi oli täsä ja mitäs muuta vielä? Helvetin hyvää taistelua tuon umpisurkean alun jälkeen! Tällästä peliä (pl. Alku) myös sitten pleijareissa!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös