Positiivisuusketju 2015–2016

  • 182 207
  • 930

kloever

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Koivu Bros.
Hieno voitto vaikka peli ei silmiä hivellyt. Taisteluasennetta riitti ja Lassila oli huikea.

Spina-parka, ei saa edes tyhjiin. Mahtaa olla king kong nyt niskassa.
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Spinan karvauksen ansiota Ahtolan maali, mikäli sitä ei Spinan dissaajat huomanneet. :)

Hyvät esitykset myös koko kakkosketjulta ja Patrik Virralta. YV taas kerran vetelää paskaa.
Edit: Niin ja tietty Lassila oli taas hyvä!
 

sajuki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tadas on ihan liekeissä..

1+1 ja kaapi jokseenkin kaikki alotukset..

Spina 0+1 ja taattua taistelua..

Maalin ois kyllä jo Davekin ansainnu..

Virran eka maali ja Ahtolan maalivire
 

Infernal

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Secondary scoring.

Tukonen - Perrin - Kallio = 0+0 tänään

Hyvä että alkaa löytymään tehoja sieltä ykkösen takaa. Tietysti sitäkin hienompaa, että voitto kairattiin Espoosta pitkään aikaan. Nousujohteinen peli.
 

Sherlock

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kumeliuskas voittanut 38/55 (rapiat 69%) aloituksistaan tällä kaudella. Tänään, onnistumisten myötä, alkoi myös kiekolliseen peliin löytymään selkeästi enemmän rohkeutta&röykeyttä. Ja Ahtolakin alkaa vertymään. Mukavia merkkejä jatkoa ajatellen.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Aika liian harvoin ollaan kolmannessa erässä tehty kolme häkkiä ja menty voittoon. Ilmeisesti tämä jengi ei pelaa kahta huonoa peliä putkeen. Jos kaikki loput ottelut voitetaan kuluneen viikon tavoin 2/3, eiköhän lopulta olla aika korkealla. Tiistain Jyp-otteluun tämä antoi lisäpotkua. Ekaa kertaa vuosiin Tepsillä on mahdollisuus edetä johonkin.
 

timpo09

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vierasvoitto ja jälleen taka-ajoasemasta voittoon.

Lisäksi vielä täytyy mainita a-junnejen pelistä kun sieltä on vaadittu kaikille potkuja niin TPS voitti kaksi kertaa Jokerit ja Tänään KooKoon. Siellä on Salo ja Vähätalo olleet hyvin esillä vaikka tarkkoja tilastoja ei ole.
 

tamme

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kummeli voitti aloituksia ja käytettiinkin lopussa hoitamaan niitä kotiin. Muutenkin terävä peli ja parin/kolmen illan maalia oli lähellä.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Todella mahtava juttu että pystyivät kokoamaan itsensä tuon masentavan SaiPa- matsin jälkeen ja itse asiassa myös katastrofaalisen ottelun alun jälkeen. (Tarkennan nyt varmuuden vuoksi että mielestäni toissapäiväinen koitos oli hyvää lätkää Tepsiltä muutamaa erittäin tärkeätä osa-aluetta lukuun ottamatta.)

Tänään ensimmäiset minuutit mentiin kuten HIFK- pelissä eli luistimissa teräsuojat paikoillaan. Hienoa sekin että ratkaisuvoimaa löytyy myös ykkösketjun takaa, voi sanoa että Ahtola on jo herännyt (3 maalia neljässä edellisessä pelissä) mutta Spinaa odotellaan vielä. Tadaksen aloitukset ja kokonaisvaltaisesti hänen pelinsä laatu ovat ilahduttavan korkealla tasolla tällä hetkellä, toivokaamme ettei kaveri hajoa.
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Täytyy muuten mainita, että Ahtola pelaa tätä menoa 20 maalin kauden. Muutenkin nyt taisi löytyä se loistava kombo ykkösketjun taakse eli Ahtola - Tadas - Spina.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Tosiaan loistavaa, että Espoon kirous murrettiin ja tällä jos millä joukkueella se nyt pitikin viimeistään murtaa. Ratkaisuvoimaa löytyy kuin löytyykin ykkösen takaa, mikä on todella tärkeää ihan jo näin syksyllä. Ahtola alkaa saada sihtiään kuntoon ja vielä kun Spina tekisi saman, niin manki putoaisi varmasti selästä. Tämä peli nyt pitikin voittaa, sillä Blues ei niin loistelias porukka kuitenkaan ole. Tosiaan Toke-juniorin ensimmäinen näki tänään päivänvalon ja lisää toivottavasti saadaan jatkossa. Lassilalta ihan kelpo matsi ja muutenkin hyvä, että kotijoukkue pidettiin vain yhdessä. Nyt vain lepoa ja tästä pelistä kaikki muu mukaan paitsi ensimmäinen erä ja tiistaina sekaisin olevan Valtran kaatoon!
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
P. Nummelin 7 ottelua, 0+6=6 ja puolustajien pistepörssin 4. sija. Ikää kohta 43 vuotta.

Ja jotkut pulisevat silti.

Urheilulehteä vituttaa ainakin.

Hyvä, että Kumekin sai onnistumisen tänään. Liettuan Malkin ei ole todellakaan esittänyt kaikkea parastaan vaan reservissä on vielä hyvin paljon annettavaa Tepsille. Ahtolan maalista voisi moni ottaa mallia kuinka reboundit seurataan loppuun asti. Saattaa siellä mustelmaa ja kuhmua tulla, mutta niin tulee myös maalit sota-alueelta.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Kyllä Nummelin tosiaan alustaa vähintään yhden maalin joka pelissä. Voisi olla useampiakin, koska luo paljon paikkoja.
 

Kaukalonreuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Niin kuin tuossa kvartaali-ketjussakin jo mainittiin, TPS on tällä hetkellä liigan paras vierasjoukkue! Uskotteko kotona?

Pakko se on nyt hehkuttaa vaikka kausi alussa onkin, kun kerrankin on aihetta.
 

tamme

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ehkä kaikkein positiivisinta on se, että me ollaan oltu erittäin hyviä kolmansissa erissä! Ja se kolmannen erän hätäily jota on esiintynyt parina viime kautena on kyllä tipotiessään. Uskoa omaan tekemiseen löytyy roppakaupalla, joten vapiskaa vastustajat!
 

MAKE #89

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vierassaldo on kyllä erinomainen. Nyt kun on Ruutu hankittuna ja kaikki vieraspelit nähty niin voi olla esityksiin ihan tyytyväinen. Kolme suoraa voittoa ja tappiopeleissäkin on ollut kaikki saumat voittoon. Pisteitä on viety Tepsille perinteisesti vaikeista paikoista (Vaasa, Tampere ja Espoo). Ero viimeisen 3-4 vuoden vieraspelaamiseen on valtava. Ennen oltiin koko ajan pyörimässä omassa päässä ja peli oli pelkkää selviytymistä, nyt väännetään tasaisia matseja ja jopa hallitaan pätkiä ottelusta. Jännästi sitten kotona on tullut muutama hukkareissu ja menetetty pisteitä vähän halvalla (KooKoo ja SaiPa). Näissäkin peleissä ilme oli kuitenkin ihan hyvä ja pienet onnistumiset olisivat voinee kääntää pelin meille.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - #FreeFASlapsi
Dave Spina ja maali!
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - #FreeFASlapsi
Spinalle hattutemppu, moroooo!
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
No nyt on ketsuppipullo räjäytetty auki. Lassila totutun hyvä ainakin kolmannen erän. Oli pakko heittää striimi päälle, kun kuulin Spinan tehneen pari maalia.
 

timpo09

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Olipa vakuuttava peli. Mielenkiinnolla ootan mitä Malmi tuo tuohon peliin. Sekin hankinta on mielestäni positiivinen vaikka olin aluksi häntä vastaan.

Nyt taitaa olla ketjukoostumuksetkin löytyneet. Ainakin Koskirannan, Virtasen ja Virran ketju oli pirteä ja tais värkätä sen neljännen maalinkin
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös