Positiivisuusketju 2014–2015

  • 138 376
  • 482

juaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Listaanpa tähän nyt omaan silmääni sattuneet positiiviset asiat muutamasta viime pelistä:
- Marko Virtala.
Mies on ollut ihan erilaisessa lennossa kuin viime kaudella. On pelannut erittäin näyttävästi, jaellut loistavia syöttöjä, painaut kovia taklauksia perille asti ja tekipä tuossa Rauman Kettua vastaan maalinkin. Eilenkin olisi tullut maali, jos kaverin puolustaja ei olisi saanut viime hetkellä lapaansa väliin.
- Tadas Kumeliauskas.
Kintuissa on ihan eri lailla jerkkua kuin edelliskaudella. Ajaa röyhkeämmin tilanteisiin ja ajoittain väläyttelee hyviä kiekollisia ominaisuuksiaan. Uskaltaisin väittää, että on tällä hetkellä oikeutetusti hierarkiassa Luceniuksen edellä.
- Mikko Rantanen.
Ei tarvinne perusteluja. Jokainen on varmasti nähnyt millainen kultakimpale tepsillä on käsissään.
- Viisikkopuolustus.
Puolustus on toiminut hyvin parissa edellisessä pelissä. On kuitenkin otettava huomioon, millaisella kalustolla TPS tällä hetkellä pelaa. Onko muutos siinä, että nyt puolustetaan aluetta miesvartoinnin sijaan? Kertokaa valistuneemmat. Ainakaan turhaa perässäjuoksemista ja höntyilyä ei ole näkynyt ensimmäisten pelien jälkeen.

Pidätän oikeudet lisäyksiin, nyt ei ehdi enempää kirjoitella.
 

Hantta#23

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ehkä sitä tarttis sitten silmälääkärille varata aika kun palstaveljet niin kovin Palloseuran peliä kehuvat ja vastaavasti omasta mielestäni Tepsin pelaaminen ei kauhean hyvä tasoista ole tällä hetkellä. Joukkueessa kuitenkin pelaajia joiden pitäisi jo pelkästään tuoda tietty taso siihen.
Täällä on kehuttu peli-ilmettä, kiekollista pelaamista, avauspelaamista jne. Väitän vaan edelleen että valtaosa Tepsin pelaajista välttää ottamasta iskuja ja mustelmia vastaan kun pitäisi olla niin että oot vaikka valmis syömään sen kiekon jos se auttaa omaa joukkuetta. Muutama pelaaja jotka uskaltavat viedä taklaukset loppuun asti, muutama jotka ajavat vastustajan maalille ottamaan puutavaraa niskaan jne. En ole vielä nähnyt sellasta kiimaa pelaajissa jota tämä valtava hypetys kauden alla antoi odottaa ja miten pelaajatkin viestivät siitä että nyt on tekemisen meininkiä.
Omista lähteminen ajoittain ihan ok mutta liian usein syöttöjen laatu todella heikkoa, menevät vastustajalle tai annetaan se joko seisovilla jaloilla olevalle tai liikkeessä olevalle jalkoihin.
Hyökkäykset pitäisi pyrkiä yksinkertaisemmin heti päättämään maalintekoyritykseen eli laukaukseen eikä niin kuin pääsääntöisesti nykyään tehdään että kuljetetaan kiekko päätyyn ja aletaan se valtava kulmaralli ja josta kiekon menetyksestä vastustajan ylivoimahyökkäys omaan päätyyn. Pikkaraisella pyrkimys heti maalia kohti kuten myös Tukosellakin ja muiden pitäisi pyrkiä siihen samaan. Aikanaan oli hieno katsoa miten todelliset maalintekijät kuten Nurminen, Javanainen ja Davis pyrkivät aina maalia kohti ja laukaukseen. Laschilla esim. hyvä laukaus mutta säästelee sitä aivan turhaan.
Sarjasijoitus on mikä on ja yleisömäärät muutamia tuhansia niin tuskinpa tuo peli nyt ainakaan vielä ole ollut sellasta että olisi positiivinen fiilis ja jota voisi kehua. Väitän että yleisömäärä on oikein hyvä mittari sarjataulukon lisäksi kertomaan laadusta/tasosta. Ja tästä ollaan myös jo huolissaan johtoportaassakin.
 

Rotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Minnesota Wild, New York Rangers
Täällä on kehuttu peli-ilmettä, kiekollista pelaamista, avauspelaamista jne. Väitän vaan edelleen että valtaosa Tepsin pelaajista välttää ottamasta iskuja ja mustelmia vastaan kun pitäisi olla niin että oot vaikka valmis syömään sen kiekon jos se auttaa omaa joukkuetta. .

En tiedä mitä palstaa olet lukenut, itse en ainakaan täällä ole kenenkään nähnyt kehuvan avauspelaamista tai kiekollista pelaamista, enintään yksittäisen pelaajan yhden ottelun suoritusta. Tuo teikäläisen negatiivisuus menee jo pikkuhiljaa yli (varsinkin ketju huomioiden) ja vertaus "todellisiin maalintekijöihin" turhaa, peli kun on ihan hivenen verran muuttunut noista ajoista. Potentiaalia tuolla on, parempana päivänä Smolenak olisi eilen iskenyt parikin maalia. Maalille ajetaan enemmän kuin viimeisenä kolmena kautena yhteensä, ja sen tekevät oikean roolin kaverit. Mielestäni TPS pelasi eilen melko hyvin pakisto ja vastustajan hyökkäys huomioiden. Erikoistilannepelaamiseen tuo tällä hetkellä eniten kaatuu.

Jos itse ketjuun liittyen, Friman on parantanut pirusti pre-seasonilta molemmissa päissä. Huvittavaa, että eilen taisi olla paras pakki viivalla ylivoimassa, sai ainoana kiekkoa joskus maalillekin asti. Toisaalta Lehtonen tuntuu olevan yhä enemmän hukassa.
 

esa mäyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS , Pittsburgh Penguins
Pakko itse myös kehaista muutamaa pelaajaa...

  • Pikkarainen: Kyseinen voimahyökkääjä on noussut kevyesti omaksi suosikkipelaajakseni. Ajaa maalille röyhkeästi ja ajaa myös jokaisessa muussa kentän osassa. Pommit on painavia ja hyvin ajoitettuja. Se Hirson tapauksen tuomio oli ihan naurettava, mutta ei siitä tässä ketjussa. Pikkarainen on myös osoittanut tietävänsä mihin se pikkumusta kuuluu laittaa, kun tiluksille pääsee. Kaiken lisäksi kaveri on erittäin arvokas ketjukavereilleen tehden muille tilaa ja puolustaessaan näitä tarpeen tullen. Pidän myös hyvänä asiana, että joskus kyseiseltä pelimieheltä on lupa odottaa lieviä ylilyöntejäkin ;)
  • Kumeliauskas: Tadas on kehittynyt viime kaudesta huikeasti, ottaen huomioon, että oli pitkään loukkaantunut. Tällä hetkellä menee omastakin mielestä arvohierarkkiassa Lucen edelle. Tekee pyyteettömästi töitä ja pystyy luomaan paikkoja ketjukavereilleen. Toki vaatii kaverin, joka 3/10 pystyy omin avuin hieman hakemaan tuota syöttöä ja paikkaa. Omaa myös erittäin hyvän vedon, kunhan vielä hieman useammin ja itsekkäämmin uskaltaisi käyttää sitä. Hyvää siitä tulee!
  • Lehtonen: Mikko on ainoa pakki tällä hetkellä joka tulee oman maalin takaata pää pystyssä ja arvioi etukäteen eri vaihtoehdot. Pystyy pelaaman kiekolla ja rungolla, vaikkakin ei pisimpiä puolustajia olekaan. Veto lähtee myös viivasta jos näkee tilaa olevan. Suikkanen voisi häntä käyttää enemmän yv:llä, esim Frimanin/Pullin tilalla. Tietää useimmiten mitä tehdä eri tilanteissa. Ne harvat virheet, mitä tekee peleissä, menee mielestäni kokemattomuuden piikkiin. Viime vuosi naapuriseurassa teki nuorelle pakille hyvää ja uskallan väittää että on Liiga-tason pakki viimeistään ensi kaudella. Tämä kausi on oppivuosi, mutta uskallan odottaa myös tulosta.
  • Gysbers: Moni väitti/väittää Simonin olevan flegmaattinen ja haluton pelaamaan fyysisesti. Väitänpä, että nuo kaksi äsken mainitsemaani ominaisuutta ei vain kuulu, eikä tarvitsekaan kuulua, Simonin pelityyliin. Gysbers on rauhallinen ja uloittuva pakki, joka myös sijoittuu hyvin. Hyökkääjän ollessa liikkeessä kyseinen herra antaa hyökkääjän tulla rinnalle, ollen kuitenkin koko ajan hyökkääjän ja oman maalin välissä. Ulottuvuudellaan Gysbers pystyy tekemään useimmat vastustajat vaarottamiksi(vaarattomammiksi), näin ollen hänen ei tarvitse ajaa hyökkääjää laidan viereen taklattavaksi - kun osaa, saa sen kiekon pois taklaamattakin. Lisäksi se, että nykyinen loukkaantumis tilanne lisää Gysbersin minuutteja, olisi hölmöä kuluttaa energiaa tarpeettomaan taklaamiseen. Varsinkin kun nyky dumareilla ja niiden säännöillä taklaamisesta lentää suihkuun. Simonin veto viivasta on myös todettu jo viime kaudella, mutta myös tällä kaudella, tehokkaaksi. Tämän hetkinen yv-pelaaminen vain tuntuu tällä hetkellä olevan hyökkääjä akselin varassa. Kiekkoa käytetään viivalla vain kosmetiikan vuoksi. Ainoa asia, mikä esim. viime pelistä nousi negatiivisessa mielessä esille, oli kyky/halu "luopua" kiekosta hyökkäyksiin lähdössä. Varsinkin se yksi yv:lle lähtö. No toki tuokin asia on monesta kiinni. Eipä sitä kiekkoa voi kaverin selkäänkään heittää.
  • Virtala: Markoa en vielä kesällä olisi halunnut pitää rosterissa, tai sitten korkeintaan stunttina, mutta ääni kellossa on muuttunut. Työteliäs sentteri on löytänyt sen kadonneen pelinteko ja piste vainun, mistä vuosia sitten oli häivähdyksiä Hattusen ja Erkinjuntin kanssa. En tarkoita että odotettavissa olisi mitään 30 pisteen kautta, mutta jaksan uskoa siihen 20 pisteen rikkomiseen, mikäli koko joukkue saa hyvän habituksen päälle. Peli-ilon lisäksi Marko jakaa tuttuun tapaan painetta ja taklauksia, eikä epäile laittaa kroppaa likoon kiekon eteenkään.
  • Rantanen: Nuf said. On ihan huikea pelaaja! Voipi olla että Joulun jälkeen on rekeen tarttunut useampikin piste.
  • Lasch: Luvattiin että tiedetään mitä saadaan. And he truly delivered! Tätä kaveria ei voi kuin ihailla! Hyökkäys päässä en Liigassa ole hetkeen, pois lukien Juhamatti Aaltonen viime kaudella, nähnyt näin maagista pelaajaa!
  • Nakladal: Vaikka useimmiten rauhallinen, on Jakub se pelaaja joka vaikka söisi sen kiekon. Taisi melkein yhdessä pelissä sen oikeasti syödäkin. Korvaa kevyesti Morrisonin ainakin omassa päässä. Vihun päädyssä ei ihan samanlaisia avuja löydy, ainakaan vielä. Kunhan saadaan vierelle toveri, joka pystyy hoitamaan oman ruutunsa, mitään nuorelta Pullilta pois ottamatta, niin uskon että pisteitäkin karttuu matkaan.
 

Luge H

Jäsen
Suosikkijoukkue
80
On se pelaaminen huomattavasti helpompaa kun kaapii aloitusvoittoja vastustajaa enemmän. TPS vei HIFKiä vastaan aloitukset suvereenisti, vaikka lopussa olikin taas vaikeata.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Tilastoja tutkiessa HIFK- pelin jälkeen silmiinpistävää on maalivahtien torjuntamäärät. Tätä ei ole monesti viime vuosina tapahtunut että vastustajan mokella on tuplamäärä torjuntoja. Peliä on suoraviivaistettu? Vai oliko vastustaja paska?
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Voitto sarjakärjestä on aina kova juttu, vaikka voittomaali tulisi minkälaisella munkilla tahansa. Oli siellä vielä paljon korjattavaa, mutta pisteet lasketaan. Tadas jatkaa räkämaalien viimeistelyä, väheksytty Virtala on liigapeleissä pisteputkessa ja itseasiassa TPS teki todella pitkästä aikaa enemmän kuin 3 maalia yhdessä matsissa. Viikon saldo 3/3!
 

juaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Aivan loistava ja jännittävä näytelmä tänään! Erityisesti allekirjoittaneelle tuottaa suurta nautintoa, kun täällä paljon parjatut sylkykupit Sointu ja Virtala onnistuvat. Sointu on päässyt hyvin paikoille jo edellisissäkin peleissä, mutta viimeistely on ontunut. Toivottavasti ketsuppipullo purskahti nyt auki.

Se on hyvä nähdä, että kun "tulosyksikön" miehet (Smolenak, Lasch, Koskiranta ym.) eivät maaleja tee, niin takaa löytyy kuitenkin tulivoimaa. Tämä on oleellinen ero viime kauden suorittamiseen. Alivoimakin toimi tänään erittäin mallikkaasti. Painetta osattiin antaa oikeilla hetkillä, jonka jälkeen neliö saatiin pikaisesti takaisin tontilleen.

Teki varmasti hyvää joukkueen itseluottamukselle kellistää sarjakärki. Kyllä tästä on hyvä jatkaa!
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Jotain tuntuu olevan loksahtelemassa paikoilleen tepsin pelaamisessa, virheitä toki tulee ja ihan valmista ei todellakaan peli ole vielä, mutta selkeästi parempaa kohti ollaan menossa.
Helvetin makoisat pisteet, hieno taistelu.
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Voitto.
 

Sherlock

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Olihan tämän päivän pelissä jo paljon positiivista. Ainakin seuraavat kohdat jäi päällimäisenä mieleen:
- Ensimmäiset 10 min oli kauden parasta peliä. Jopa ylivoima näytti toimivan.
- Avauspelaaminen läpi ottelun (tosin IFK ei karvannut kovin aktiivisesti, ainakaan koko peliä)
- Soinnun 2 maalia
- Kumeliuskas on saanut paljon lisää kiekollista rohkeutta peliinsä, maali nyt oli mitä oli
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Jotain tuntuu olevan loksahtelemassa paikoilleen tepsin pelaamisessa, virheitä toki tulee ja ihan valmista ei todellakaan peli ole vielä, mutta selkeästi parempaa kohti ollaan menossa.
Mun näkemykseni on se, että 5vs5 -pelissä TPS:lla ei ole mitään hätää. Keskiviikkona Linköpingiä vastaan peruspeli kulki mallikkaasti. Tänään toisinaan IFK:ta vietiin kuin litran mittaa - ensimmäisen erän viisi ensimmäistä minuuttia, toisen erän jälkimmäinen puolisko ja osittain myös kolmannessa erässä.

Ongelmat ovat erikoistilanteissa: tänäänkin ylivoimalla kiekon tuonti alueelle oli uskomatonta paskaa. Samaten keskiviikkona jopa 5vs3 -ylivoimalla. Alivoima: no OK, mun näkemykseni mukaan toimii ihan kohtuullisesti, mutta aivan hirvittävästi päästetään vastustaja laukomaan. Onneksi erityisesti keskiviikkona Linköping sekä osittain myös tänään IFK kokeilivat ylivoimillaan lähinnä Turkuhallin pleksien kestävyyttä. Alivoimien suurimpana ongelmana pitäisin näiden kahden matsin perusteella purkukiekkojen helvetin heikkoa toteutusta. Ei se kiekko voi joka vitun kerta jäädä siihen siniviivalle => laukaus (onneksi tosin sekä LHC että IFK paukuttelivat näistä tosiaan suurimmaksi osaksi ohi).

Kolmantena erikoistilanteena kiinnittäisin huomiota maalien jälkeisiin vaihtoihin. Kuinkahan mones kerta jo tällä kaudella (harjoituskausi mukaanlukien) oli, kun vastustaja pääsi heti TPS:n maalin jälkeen kuittaamaan seuraavasta vaihdosta? 4-3 -johtomaalin jälkeen kuittia ei tullut, mutta ei se kaukanakaan ollut.
 

Knutsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Kings
Sointu&Virtala. Jalka liikkuu mahtavasti molemmilla joka mahdollistaa karvauksen syvältä ja myös heidän ansiostan kakkos yv oli tänään kirkkaasti ykkösyv.

Maali kirsikkana.
 

Sherlock

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Marko Virtalan 70+ aloitusprosentti?

Täytyy myöntää, että meni täysin ohi pelin aikana. Kovat on lukemat. Virtala oli kyllä muutenkin pelipäällä. Paljon kertoo jo se, että Virtalan näkeminen yv: llä ei aiheuttanut halua kirjoittaa tuonne palstan toiseen ketjuun, kuten yleensä.
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames
Tuossa Soinnun jälkimmäisessä maalissa sanoin ääneen Soinnun lähtiessä kiekon kanssa polkemaan ylöspäin, että "jumalauta toi kaveri polkee". Loistava vastahyökkäys ja jalkoja kyllä riittää noilla kavereilla. Vaikka kyse oli vain yhdestä pelistä, niin eittämättä kannattaa pitää Sointu nyt tuossa ketjussa, kerran tulosta tuli parin paskan pelin jälkeen ykkösketjussa. Virtalan haukkuminen oli enemmän sääntö kuin poikkeus täällä, kun preseasonilla sai vastuuta kaikkien mielestä liikaa ja sama jatkui liigan alussa. No, upea nähdä, että meidän Suomen Mestari 2010 on pelipäällä, aina ollut yksi omista suosikeistani.

Ekan erän alku oli ihan helvetin upeata katsottavaa, sitä lisää. Ylivoimakin oli loistava ja se päättyi ansaitusti myös maaliin. Toki sen jälkeen sitten yv:kin oli taas surkeampaa. Kyllä niitä valonpisaroita sieltä taas tippui (Rantasen 1vs1-skillsit kiekollisena, Virtalan ja Soinnun onnistumiset, Gysbersin mainiot otteet jne.). Kiva että on kivaa, eikä se nyt lähde vitutukseksi muuttumaan enää tänä viikonloppuna, kun TPS:n pelit tämän viikon osalta on jo pelattu. Kivaa.
 

Värilasiton

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ekan erän alku oli ihan helvetin upeata katsottavaa, sitä lisää. Ylivoimakin oli loistava ja se päättyi ansaitusti myös maaliin. Toki sen jälkeen sitten yv:kin oli taas surkeampaa. Kyllä niitä valonpisaroita sieltä taas tippui (Rantasen 1vs1-skillsit kiekollisena, Virtalan ja Soinnun onnistumiset, Gysbersin mainiot otteet jne.). Kiva että on kivaa, eikä se nyt lähde vitutukseksi muuttumaan enää tänä viikonloppuna, kun TPS:n pelit tämän viikon osalta on jo pelattu. Kivaa.

Ekaan erään lähdettiin juuri niinkuin pitikin, juuri niinkuin Sport lähti silloin kotonaan TPS:ää vastaan. Tuollaisella peli-ilolla ja vauhdilla ku jokainen peli saatais alotettua niin ai että.

Mä oon ihan helvetin ilonen Kumen ja Rantasen onnistumisista pisteiden valossa, Kumeliauskas varsinkin, jotkut todenneet turhakkeeksi, mun mielestä painaa ja tekee helvetisti duunia kehittyäkseen ja samalla myös kehittyy. Kaks maalia jo tällä kaudella liigassa ja kumpikin vastustajan luistimien kautta, tuurimaaleiksi kutsuvat, mutta tuurikin ansaitaan.

Ja Soinnun ja Virtalan yhteispeli toimii myös, kaks vikkelähköä kaveria joita kukaan ei oikeasti pidä minkäänlaisena uhkana, varsinkaan Virtalaa, mutta niin vaan kaks häkkiä tänään parivaljakon toimesta ja liigan kärkijoukkuetta vastaan. Olihan mahtava peli, vaikka Lassila pari helppoa imaskin. Kuten sanottua, 5v5 TPS pystyy haastamaan minkä tahansa joukkueen, YV-ketjut vielä vähän hakusessa, mutta ne tulee sieltä vielä panostamalla vaan treeniä siihen. AV toimi, taas.
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames
Jep, kotietu otettiin tänään hienosti haltuun. Hyvät fiilikset ja pitää vielä tänne jatkaa. Eli todella nättiä, että pisteitä ja ennen kaikkea 3 pisteen voittoja on irronnut tuolla nuorukaisten täyttämällä alakerralla. Seigo kun vielä hyppää ensi viikolla jo kaiketi askiin (joka on omissa papereissani edelleen TPS:n ykköspakki), niin pidot ei kun paranee!

Ainoa asia, mikä arveluttaa, on se vieraspelaaminen. Viime kausien arvet jne. No, jatketaan vitutusketjussa ensi viikolla, mikäli aihetta siihen tulee.
 

Hantta#23

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jos Tepsin pelaaminen ollut tähän mennessä hakemista ja myös sitä kuraakin niin nyt täytyy myös vastaavasti kehua joukkueen suoritusta.
Positiivisiä asioita:
- Ottelun eka vitonen todella mahtavaa Tepsiä
- Peli oli suoraviivaisempaa ja pyrittiin laukomaan jos paikka
- Tänään jokainen pelaaja uskalsi mennä sinne sotatantereelle eli vastustajan maalille ja josta ne varsinkin kakkoskiekot hakataan sisään
- Pyrittiin kääntämään nopeasti puolustuksesta hyökkäykseen ja nopeisiin vastahyökkäyksiin
- Soinnun onnistumiset
- Tukosen siirto Laschin kanssa samaan vitjaan

Toki parannettavaakin jäi kuten:
- Maalien jälkeinen pelaaminen
- Pakkien avaamisessa edelleen puutteita vaikka nopeisiin hyökkäyksiin pyrittiinkin ja usein onnistuttiinkin
- yv pelaaminen
- ei voi ymmärtää miksi valmentajat peluuttaa Pullia av:lla. Kiekollinen pakki mutta ei mielestäni kuulu av:lla kentälle niinkuin ei kuulu Petukaan terveenä ollessaan. Enemmän pitäisi roolittaa pelaajia.
- Yleisömäärä. Jos joukkueen esitykset olisivat olleet edellisissä peleissä paremmat niin kyllä IFK ja perjantai pelissä pitäisi olla vähintään 8000-10000 katsojaa.
 

Tomazevski

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vaikka tuossa Kumen maalissa olikin tuuria mukana, niin hienosti hän voitti sitä ennen kaksinkamppailun maalin takana ja otti kiekon näppärästi mukaansa. Kiekkoa kun heittää maalille, niin joskus voi noinkin käydä! Hienoa! Saa kohta kaivaa vanhan KUBE-paidan esiin, vaihtaa vaan tuon B:n M:ksi;)
 

Islandhill

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, USA:n maajoukkue
Hyvää settiä tänään! Se myös itseä mielyttää, että molari ei tänään pelannut huippumatsia ja silti pystyttiin 3 pinnaa ottamaan!
 

Hopshan

Jäsen
Vaikka tuossa Kumen maalissa olikin tuuria mukana, niin hienosti hän voitti sitä ennen kaksinkamppailun maalin takana ja otti kiekon näppärästi mukaansa.

Tämä juurikin. Niin kovin usein vastaavanlaiset tilanteet ovat päättyneet kiekonmenetyksiin, kun vastustajan taklausta ei oteta kunnolla vastaan tai kiekkoa ei sen jälkeen taistella itselle takaisin. Kumeliauskas kumminkin ottaa hienosti niitin vastaan ja jatkaa matkaa kiekko lavassaan. Jos ja kun kiekko sitten hienoisella onnettaren avustuksella meni maaliin, oli se täysin ansaittua.

Äärimmäisen motivoitunut ja kehittymisennälkäinen nuori mies kyseessä. Viime kausi meni mönkään loukkaantumisten takia, mutta kyllä tästä vielä kova pelimies saadaan. Itseasiassa muistuttaa minua viime kaudella HPK:ssa loistaneesta Borna Rendulicista.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Vielä yksi huomio näin voiton huumassa; itseäni miellyttää erityisesti tällaiset tiukat maalin voitot koska viime kaudella nämä kääntyivät pääasiassa vastustajille samaisella yhden maalin marginaalilla. Voi olla jopa niin että viime kauden molareilla tappio olisi eilen tullut vaikka muukin joukkue suoritti ilmeisen hyvin.

Maalin tappiosta on h-vetin pitkä matka jne.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Sointu ja Virtala kairaa vittuilijoita kakkoseen tällä hetkellä. Marko Virtala etenkin aivan ilmiömäisessä vedossa. Nyt voidaan mun puolesta alkaa pojua lykkimään kentälle vaikka ylivoimalla ilman että ansaitsee siitä paskaa niskaansa. Pelaa tällä hetkellä kuten kärkiketjun lenkin kuuluu. Toki varmasti tulee hankalampia jaksoja vielä mutta tällä hetkellä homma toimii todella hyvin.
 

Sister luck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tosiaan pakko tulla jakamaan kiitosta Virtalalle, Kumiliuskalle ja nyt vielä Soinnullekin eilisestä esityksestä. Ja mistä ihmeestä Virtala on tuon vaihteen löytänyt. Pehmeillä käsillä jakelee namusyöttöjä kuin mikäkin Barkovi. Ja Tadas painaa menemään selvästi nousseella itseluottamuksella komeesti. Jos Sointukin tuosta vielä äityy niin johan alkaa olla tulitukea kärjen takana. Kunhan nyt vaan se kärki toimisi. Lasch joutuu rakentamaan ihan liikaa yksin kun Koskirannalla ei kulje. Mutta kyllä tuossa porukassa potentiaalia on, olisko paria kunnon saunailtaa vailla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös