Posiketju 2023–2024 – 2,9 miljoonaa syytä olla positiivinen

  • 120 634
  • 870

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hemmingiä joo ylöspäin, mutta Talvitien voisi alkaa tiputtelemaan 3-4 ketjuihin. Valitettavasti ei ole juuri hyökkäyspäässä annettavaa.

Kyllä mutta itse mietin noita vähän enemmän roolitusten kautta. Jos pistät Palmun tai Nurmen tuohon kiekkoa hautomaan niin se syö välittömästi Marjalan ja Hemmingin kiekollista peliä. Siksi Talvitie voisi sopia paremmin siihen paikalle. Munkki toki myös yksi vaihtoehto.
 

sajuki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Palmu-Marjala-Dudas
Wernblom-Fröberg-Nurmi
Munkki-Intonen-Hemming
Talvitie-Jasu-Väisänen
 

LUHGUNITED

Jäsen
Suosikkijoukkue
Konkkakypsän kriisiseuran munattomat kendojanarit
Nukahdin eilen toisen erän jälkeen ja heräsin äsken. En näköjään menettänyt mitään.

Posia siis siitä, ettei tarvinnut pelin seuraamisesta kärsiä kuin 40 minuuttia, ja ottelu toimi hyvin vahvana unilääkkeenä jonka ansiosta ensimmäiset noin 10h unet ties kuinka moneen vuoteen (Y)
 

Siwawaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Onneksi kärki kolmikon takaata on todella tasaista. Vain 7 pistettä nelospaikkaan. Joo jollain vähemmäin pelejä, mutta kuitenkin. Pukuosaston tuuletusta odotellessa...
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jossain vaiheessa joku muu vastaa joukkueen kasaamisesta kuin tämä nykyinen "emme vastaa mistään mitään, me manageroidaan. Mutta jos joukkue onnistuu, me olemme ensimmäiset ottamassa onnitteluja vastaan" - tiimi.

Ehdottomasti posiketjun kamaa.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Ladies and playboys, sieltä se voitto vaan kairattiin.

Näillä tämmöisillä jaksaa taas pitkään.
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Hifkin miespilluketjun viesti on ehdottomasti posiketjun kamaa. Siinä kerrotaan väsyneeltä Nurmesta, mä väitän ettei ollut tänään väsynyt.
 

Piku84

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Dallas Stars, Frölunda
Nurmen Markus otti kyllä Helsingin haltuun!=D. Ensimmäisen erän munattoman neppailun jälkeen joukkue sai ihmeen kaupalla rivit kasaan erätauolla ja kerrankin suunta oli koko ajan parempaan.

Lauridsen oli muuten vitun hyvä tänään! Josko se minun hehkuttama Olli sieltä vielä ilmaantuu pysyvästi paikalle. Talvitie tuhlaili paljon, mutta toisaalta myös antoi kentällä tänään kaikkensa.. Hyvä peli häneltä.

Toivottavasti tässä olisi vielä valoa tunnelin päässä jatkoa ajatellen ja tämä ilme, jota nähtiin toinen ja kolmas erä saataisiin pysymään myös jatkossa. Päästäisiin edes hetkeksi eroon tuosta Aurajoen paskanjauhannasta..
 

rs2681

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Markus Nurmi
Viiiiiihdoin pääsee ottelun jälkeen kirjoittamaan juuri tähän ketjuun.

Markus Nurmi illan ehdoton ykkönen. Koko Hesa kiehuu verisuonet näkyvissä ja äijä painaa tasoituksen että voittomaalin, ihan huikeeta!

TPS pelasi myös joukkueena nälkäisesti ja erityisen fyysisesti. Kun päästiin vauhtiin niin ei kaverilla ollut aikaa kulmissa, kun äijää vyöryi päälle.

Iso plussa myös hallin TPS faneille, jotka pistivät T P S - huudot raikumaan!
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Talvitie ja Wernblom. Ensin mainittu nauttinut selvästi Kalto’s specialin ja maisema vaihtuu sudit heiluen ja jälkimmäinen parantaa todella hitaasti, mutta varmasti sellaista ilkeää ajokoiralätkäänsä siitäkin huolimatta, että pelaa kiekolla hämmentävän maltillisesti samaan aikaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös