Posiketju 2022–2023 – 100 vuotta pelkkää posia!

  • 160 546
  • 1 173

ILIMAVEIVI

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Positiivista on se että näillä otteilla kohta on kausi ohi. Ei tarvitse katsoa alistuneiden pelaajien ja valmennuksen mitään saamatonta otetta. Toki annetaan joukkueelle vielä mahdollisuus muuttaa kaiken. Jospa se taisteleva ,periksiantamaton TPS sieltä vielä löytyy.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Vapaapäivä ja Seuralle putoili kolikoita ja vähän kai seteleitäkin possuun. G-piste täynnä lätkämatsissa.. Ja ei, ei ollut Tepsin peli.
 

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
Oikeasti tuli hyvä fiilis. Ei kakattu housuun johtoasemassa. Vähän jäähyilyksi meni, mutta ei sen annettu häiritä.

Tälläistä esitystä saa esittää jatkossakin.
 

Juuriskapää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo, Leeds Rhinos, Lukko, TPS, TUTO, RNK
Ottelun ennakkohaastattelussa mainittu rohkea hyökkääminen oli jotain aivan uutta. Ja tulos näkyy taululla. Ahokkaalle ja muulle valmennukselle peukut tästä.
Tuskin oli Ahokkaan idea lainkaan. Lehtinen sanoi haastattelussa, että olivat pitäneet palavereja ja miettineet mitä jokainen haluaa loppukaudesta jne. Uskon, että palverissa päätettiin miten pelataan ja Ahokas oli sillä aikaa laittamassa geeliä hiuksiin.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Erittäin ihmeellinen tulos. Ässillä yli 5000 katsojaa ja Tepsillä vähän kuin pakkovoiton paikka. Rosteri oli mikä oli. Ässätkin tarvitsee kipeästi pisteitä, sillä ei säälipleijaripaikka heilläkään mikään varma ole. Tuskin häviävät tahallaan. Siltl 5-0 tukkaan Porissa. Kauden oudoimpia lukemia.
 

Jaffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Uutta paitaa tulossa ja illalla Tapparasta otetaan yllätyksenä kotivoitto. Pyyhtiä ja Intonen alkaa olemaan hereillä, nyt vielä sairasosastolta isot nimet takas kehiin, siellä on nyt levätty ja löydetty maalijyvä sairasvuoteen tyynyn alta. Sääleistä jatkoon ja sen jälkeen kaatuu Ilves.
 

ILIMAVEIVI

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vaikka harmittava tappio tulikin niin olihan tänään TPS ihan eri joukkue mitä se on viimeaikoina ollut. TPS hallitsi peliä mutta Tapparan dieselille ei voi antaa pientäkään tilaisuutta koska se käyttää ne häikäilemättömästi hyväkseen. Ja tuskin voitto olisi tuonut paikkaa auringosta Playjareiden suhteen. Sääleistä lähdetään ja sillä siisti. Mutta ei hätää jos peli ilme pysyy tällaisena. Pelissä oli enemmän posia kuin vitutusta.
 

alessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Markus Nurmi, Leevi Teissala, Lukas Wernblom
Pelissä oli enemmän posia kuin vitutusta.

Joo ehdottomasti, tänään itselleni ainoaksi negaksi jäi Anttila. Siis oikeasti ainoaksi. Pyyhtiällä virhe yv:llä toki, mutta muuten oli aktiivinen ja hankkipa hän tuon ainokaisen ylivoiman sekä pari muutakin kertaa mielestäni olisi voinut viheltää, kun Pyneä rikottiin. Harvemmin tulee yksittäiseen pelaajaan kaadettua tappiota, mutta mielestäni tänään sen voi tehdä. Vittu.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Jukurien tappio Tapparalle merkitsi sitä, että TPS:n säälipaikka on laskennallisestikin varma.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Monelle juniorille nämä pelit ovat todellista korkojen kasvattelua jatkoa ajatellen ja se pitää nähdä myönteisenä asiana. Jo nyt tällä kaudella moni pelaaja ottanut vähän liiankin isossa roolissa steppejä eteenpäin nousseen itseluottamuksen myötä eli loukkaantumissumasta on nähtävissä myös ilon aiheitakin. Lehtonen, Marjala, Hakala, Kiviharju, Munkki ja sitä rataa. Virheitä tulee, mutta heidän kohdallaan pitää nähdä metsä puilta.
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
4. sijasta kotona pelaava kovavireinen IFK vs. 8. sijasta vieraissa pelaava siipirikkoinen ja ailahteleva TPS. Myönnän että ennakko-odotus oli että ekalla erätauolla voi siirtyä muihin askareisiin...

Mutta ei. Helvetin sitkeä ja sitoutunut esitys koko jengiltä, ei ollut heikkoja lenkkejä tänään! Mitään hätää ei ollut oikeastaan missään vaiheessa paria yksittäistä tilannetta lukuun ottamatta. IFK ei vakuuttanut mutta myös TPS sai vastustajan näyttämään huonolta.

Ai että kun maistuu perjantai-illan voitto hesan kisuista, Kiitos TPS!!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös