Posiketju 2021–2022

  • 183 937
  • 1 249

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Alkuun tuli haukuttua, nyt täytyy kehua. Filip Sandberg. Ei vielä ihan sitä mitä odotin mutta parantaa pikkuhiljaa ja se tärkein, viiteen viime peliin 3+4.

Toinen AA04. Alkukauden tasaisin suorittaja meidän pakistosta. Myös kiekollisessa pelissä. Tietää rajansa ja pelaa sen mukaan.
 

Jay Low

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, SHL
Vaikka ollaan posiketjussa niin kyllä tuosta saatanan Mertsistä pitää päästä eroon. Ihan vitun puolueellinen runkku, jonka ei pitäisi selostaa yhtään Liiga-matsia.

Nojoo, Antsa on reliikki. Sympaattinen kylähullu-tyyppinen hahmo. Voisi eläköityä ja selostaa vain maajoukkueen pelejä cmoren valinnaisella kanavalla nostalgiannälkäisille.
 

rassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
, kuten tuossa Sandbergin ohjauksessa. Antsa ei tähän tarttunut lainkaan, vaan hänelle maali oli helppo lipsahdus, jollaisiin ei ole varaa.

Mikä on viive Cmore vs. Live? Vai mitä uusintoja kopissa näkyykään.
Selostaja katsoo livenä jostain hattuhyllyltä, jolloin jonkun näkeminen (vs. TV katsoja) tapahtuu vain kerran.
 

Rosvosektori

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boogaard, Russell, Lauri&Janni, Doan, Domit
Mikä on viive Cmore vs. Live? Vai mitä uusintoja kopissa näkyykään.
Selostaja katsoo livenä jostain hattuhyllyltä, jolloin jonkun näkeminen (vs. TV katsoja) tapahtuu vain kerran.

Ymmärtääkseni cmoren selostajilla on näyttö, josta näkevät saman pelin kuin töllöön ohjautuva. Korjatkaa jos olen väärässä.
 

Smirnoff

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS #26
Millon hockey night tuli teeveestä? Kuka selosti sillon tepsin pelit radiosta? Paljon on vettä virrannut aurajoessa sen jälkeen, mutta muistan hyvin sen äänettömän teeveen jonka päällä oli radio mistä kuunneltiin selostus.
Ikinuori Saukkosen ääni ei ole ikinä miellyttänyt ja varmaan yksi iso syy juuri tuohon radio/tv komboon
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
En usko, että kukaan uskoi TPS:n olevan Liigakärjessä 10 ottelun jälkeen 2,1 pistekeskiarvolla kolmesti Lukon voittaneena. Vielä positiivisempaa on, että peli ei edes ole vielä valmista.

En todellakaan uskonut CHL-pelien jälkeen, että tällaiseen suoritukseen oltaisiin pystytty. 14 pistettä pidin maksimina ja pelkäsin, että oltaisiin kontattu pahimmillaan Kerhon tapaan.

Ahokas muutti pelikirjansa ja Liigaa lähdettiin pelaamaan viisiikkopuolustuksen kautta ja se kannatti. Usko Ahokkaan kykyihin syttyi ja nyt ollaan matkalla kohti menestystä.

Hyökkäyspelaaminen löytyy ajan kanssa ja ehkä jo heti Pärssisen paluun jälkeen…annetaan kuitenkin aikaa…ei ole kiire mihinkään…

Hieno kauden avaus Ahokkaan Tepsiltä! Jatkakaa samaan malliin!
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Vaikka enimmät kannattajat olivatkin Ogelin Wembleyllä, niin hallilla oli paikoitellen todella asiallinen meno! Jengikään ei paskonut housuun vaikka oli yli 4000 ihmistä ja lauantai.

Rva Likasen kanssa juteltiin, että noinkin paljon jengiä hallilla tuntuu jo normaalin elämän paluuta.
 

Sister luck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tänään Antsa oli ihan ok. Pyrki nostattamaan tunnelmaa, kyllä Antero sen osaa. Itseä korpeaa vaan todella paljon Antsan kommentit esim tuossa meidän toisessa maalissa. Todella pitkä pyöritys vihun päädyssä ja tyylikkäällä ohjauksella lopulta kaunis maali, kun kaveri ei jaksa enää pysyä mukana, jonka ansiosta monta kaksinkamppailuvoittoa, kuten tuossa Sandbergin ohjauksessa. Antsa ei tähän tarttunut lainkaan, vaan hänelle maali oli helppo lipsahdus, jollaisiin ei ole varaa.
Aivan kuin selostaessaan Suomen pelejä.

Harmittaa, koska Antsa osaa selostaa. Nyt vetää vain vähän sinne päin ja tekee todella paljon turhauttavia virheitä ja maneereja. Vähän sellaisia 50% suorituksia, aivan kuten JP Jalon viimeisillä kausilla maksutelevisiossa.
Kyllä, tuo meidän toisen maalin selostus oli Anterolta todellinen pohjanoteeraus. Helvetin hieno hyökkäys, jossa Lukon pelaajat kieputettiin hapoille ja lopuksi taidokkaalla ohjurilla maali. Ja mitä tekee Antsa - latistaa tilanteen maalivahdin helpoksi lipsahduksesi. Ei näin.
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Tolpat ovat olleet selvästi TPS:n puolella alkukaudella. Eilenkin Pospisilin veto kahden putken kautta ulos. Todella monta vetoa on kilissyt tolppiin.
Vähän hymyilytti sekin veto missä Anttila makasi ilman maskia selällään.. tolppa tolppa ja ulos.
 

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
Pro molari sijoittuu tolpat mielessä, heko heko. xD

Voi olla että katsoin väärin.. Mutta menikö kiekko Anttilan olkapäästä niihin tolppiin?

Kyllä se siihen Anttilan olkapäähän osui.
 

Rosvosektori

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boogaard, Russell, Lauri&Janni, Doan, Domit
Pelissä on paljon positiivisia asioita, mutta nostan esille itseäni kovasti lämmittävän piirteen.
Joukkuekaveria puolustetaan oikeasti ja mennään antamaan muikkaria, jos omia on kohdeltu kaltoin. Liukas Karejevin päälle ajettaessa, Intonen Pyyhtiään kohdistuneesta kovasta taklauksesta, Vainari eilen kun Jasu sai poikkaria maalin edessä. Noin ne muikkarit kuuluu antaakin, kyse on enemmän symbolisesta eleestä, kuin tarkoituksesta satuttaa vastustajaa. Joskus niistä tulee bokseja, mutta omia tulee puolustaa jäähyn uhallakin.
Piti tänään katsoa vielä uudemman kerran kun Vainari alistaa maalin edessä Ilomäkeä. Lähti kuin se kuuluisa leppäkeihäs.
 

Normandia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TuTo
Hyvin on kyllä Rodewald plusmiinustilaston perusteellakin onnistunut kokonaisvaltaisesti. Plusmiinustilasto tosiaan tällä hetkellä plussan puolella 6 verran. Joku voisi sanoa, että ollut kokonaisvaltaisesti Tepsin parhaita hyökkääjiä alkukauden aikana. Tärkeä palanen kyllä, meidän hyökkäystä.



 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Mas@

mackeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
täysin epäoikeudenmukaiset munkkimaalit

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - #FreeFASlapsi
No todellakin on posi! Fuck Predators.
Nimenomaan juurikin tämä. Pärssinen ehtii helposti ilman loukkeja vetämään sen +15 kautta tarunhohtoisessa. Nautitaan me nyt vielä kun voidaan!

Sakumainen tarina pitää edelleen kutinsa.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Näin on. Miksi vitussa kaikki on aina pitänyt nykyisin viedä tarunhohtoiseen ennen kuin edes munakarvat suurinpiirtein kasvavat. Pärän kohdalla saattaa päteä vanha "ensin kotiMM-kisat ja sitten vasta änäriin".
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Pärssisen paluu on aivan loistava uutinen!! Muutenkin tuo maalinteko ja hyökkäys hieman sakannut niin kyllähän tämä paluu nasulia kaiikinpuolin on.

Cama Pärä ja TPS!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös