Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Porvoon Hunters 2019–2020

Viestiketju osiossa 'Suomi-sarja' , aloittajana Lato, 24.04.2019 klo 12.36.

 1. Lato Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porvoon Hunters
  Hunters julkaisi ensi kauden kausikorttikampanjansa facebook-sivuillaan!

  Toivottavasti saadaan Porvoossa keskustelua aikaan. Hyvä meininki oli hallilla menneellä kaudella.
   
 2. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, BJR
  Lainaus:
  Johan on edullinen kausari. Satasella kotiotteluihin + kaulaliina päälle. Tsemppiä Porvooseen.
   
 3. Linnankundi Jäsen

  Pitänee käydä kausari ostamassa, vaikka ei siitä taida taloudellista hyötyä itselleni olla. Hyvä juttu, että @Lato avasi Huntersille oman kausiketjun. Onpahan helpompi kirjailla Huntersiin liittyviä juttuja tänne Jatkoajalle.
   
 4. Linnankundi Jäsen

  Laitetaan tähän Huntersin osioon hieman täytettä. Huntersilla on tällä hetkellä sopimus viiden puolustajan kanssa. Uusia Aleksi Laitinen ja Miska Sormunen. Hyökkääjiä seitsemän, joista uusia Joni Still. Elokuun alussa try out testit, tulossa useita pelaajia. Lisäksi monen viime kauden pelaajan kanssa on keskustelut jatkosta menossa. Tulijoita tuntuisi tarjolla olevan. Maalivahdeista ei ole tihkunut tietoja.
   
 5. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Onko Hunters julkistanut nämä sopimukset jo jossakin, sillä seuran kotisivuilla tai sosiaalisessa mediassa ei kyseisistä sopimuksista ole halaistua sanaa, sanomalehti Uusimaa kenties?
   
 6. Linnankundi Jäsen

  Tämän päivän Uusimaassa oli Huntersista juttu.
   
 7. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Löysinkin kyseisen uutisen jo, mutta kun en ole tilaaja, niin enpä pääse lueskelemaan mitä siitä kerrotaan.
   
 8. Bruins Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pori,Boston,Vaasa
  Lainaus:
  Tässä sopimustilanne:
  Puolustajat: Jesse Kankkunen, Aleksi Laitinen (Jukurit A), Jere Pulkkinen, Miska Sormunen (HCIK), Jimi Toivonen.
  Hyökkääjät: Nico Björkbacka, Viljami Korhonen, Toni Lehikoinen, Teemu Mielonen, Miika Runsala, Jevgeni Soloviev, Joni Still (HIFK A).
  Valmennus: Mikko Juutilainen ja Tero Oinonen.

  Aika monta viime kauden runkopelaajaa jatkaa, hyvä näin. Tärkeimmät Mielonen, Runsala, Pulkkinen.

  Useita pelaajia tulossa try-outeihin elokuun ekalla viikolla. Useita Suomi-sarjan pelaajia keskustelee coach Juutilaisen kanssa parhaillaan. Kesäharjoittelu hoidetaan omatoimisesti.
   
 9. Lato Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porvoon Hunters
  Vuoden mittaisen sopimuksen on tehnyt myös hyökkääjä 22 vuotias Perttu Lesch. Porvoon Hunters
   
 10. Linnankundi Jäsen

  Mustia pilviä Huntersin tulevan kauden ylle. Porvoon jäähallin kattorakenteissa on ongelmia ja halli on käyttökiellossa, kunnes asia on korjattu. Uusimaa lehdessä epäiltiin jopa, että Hunters joutuu luopumaan sarjapaikasta hallipulan vuoksi. Saas nähdä, mikä tulee olemaan ratkaisu ongelmaan.
   
 11. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Onpas p*ska uutinen. Onko siinä naapurijäähallissa mitään katsomoa, jotta voisi edes siellä pelata? Jos Keuruulla vedetään Mestistä ulkopukukopeilla, luulisi ymmärrystä löytyvän myös Huntersin avustamiseksi Suomi-sarjakauden alkuun väliaikaisratkaisuilla.
   
 12. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Pahalta kuulostaa. Jos tosiaan tukitolpissa on vika, niin vaikea uskoa, että saataisiin nopealla aikataululla kuntoon. Ellei sitten jonkinlaista tukea pysty tekemään siksi aikaa, että saadaan uusi halli rakennettua. Uuden hallin rakentamisessa menee kuitenkin helposti kolme vuotta jos ei valmista asemakaavaa ole. Toivottavasti Huntersille löytyy kuitenkin joku pelipaikka tulevalle kaudelle vaikka taitaa olla aika harvassa ne jäähallit tässä maassa missä on vapaita vuoroja antaa ulkopaikkakuntalaisille.
   
 13. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  En usko, että poikkeuslupa harkkahallissa pelaamiseen varsinkaan vain osaksi kautta on liitolle mikään kynnyskysymys. Vaikeampi asia olisi Huntersin luopuminen tässä vaiheessa. Mutta onko se Huntersin kannalta mahdollista on sitten toinen asia.
   
 14. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Onpahan kieltämättä ikävä uutinen erityisesti Huntersin kannalta. Puheenjohtaja Välimäen mukaan treenihallissa ei voida Suomi-sarjaa pelata ja sen kyllä ymmärtää ihan jo siitä syystä, ettei halliin liiemmin katsojia mahdu, jonka myötä sekä lipun- että oheismyynnistä otteluiden aikana saatavat tuotot pienenisivät entisestään nykyisestä vähästä.

  Aikanaan kun Titaaneille oli rakenteilla nykyinen halli vanhan Kumiglobenin tilalle, pelasivat kotkalaiset Suomi-sarjaa syyskauden evakossa Haminassa, joten onnistuisikohan Huntersilta pelaaminen esim. Sipoossa? Eihän se herkkua olisi, mutta voittaisi varmasti sarjasta luopumisen, jota Välimäki jutussa väläyttelee.
   
  Hanson tykkää tästä.
 15. Linnankundi Jäsen

  Porvoon halliasiassa näkyy pieni valon kajo tunnelin päässä ja koska Porvooseen ei kulje junia, niin sen on oltava positiivista. Hunters on esittänyt liitolle, että se saisi pelata sarjaa harjoitushallissa. Halliin tulee pieni lisäkatsomo, katsojakapasiteetti noin 250 ja jonkinlainen joustokaukalo. Tämän lisäksi pientä säätöä otteluohjelmaan, niin kausi saataisiin pelattua.
   
 16. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Tämä lienee se paras uutinen niin porvoolaisten, Suomi-sarjan uskottavuuden kuin muidenkin sarjan joukkueiden kannalta, mikäli isossa hallissa ei pelejä saa kattorakenteiden sortumisvaaran takia pelata.

  Hyvä, ettei liiton taholta otettu tähän ”my way or the highway” –kantaa eli pakotettu etsimään toiselta paikkakunnalta halli pelejä varten, sillä silloin se olisi pahimmassa tapauksessa voinut tietää jopa Huntersin luopumista sarjapaikastaan ja se taas ei olisi palvellut yhtikäs ketään.

  Tokihan yleisömääriin tuo harjoitushallissa pelaaminen hätävarakatsomoineen sun muineen tullee varmasti jollain tapaa vaikuttamaan negatiivisesti, mutta ne nyt eivät Huntersin peleissä (pl. viime kevät) muutenkaan kovin korkeita ole olleet. Vaikutus on toki aivan varmasti otettava seuran kausibudjettia laadittaessa tarkasti huomioon.

  EDIT: Hunters on kotisivujensa uutisen mukaan hakenut Jääkiekkoliitolta poikkeuslupaa harjoitushallissa pelaamiseen.
   
  Viimeksi muokattu: 08.06.2019 klo 17.49
 17. Hanson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, alasarjat.
  Lainaus:
  Jos porvoolaisten ikävästä tilanteesta yrittää löytää edes jotain positiivista niin se, että harjoitushallin vuokrat lienevät huomattavasti halvemmat kuin ison hallin. Se tietenkin kompensoi taloudellisesti yleisömäärän pudotusta. Toivotaan, että asiat etenevät seuralle myönteisissä merkeissä - jos mahdollista.
   
 18. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Rohkenen epäillä että ero olisi mitenkään merkittävä. Uskoisin että poikkeuslupa menee läpi helposti. Harjoitushallin väliaikainen katsomo voi hyvin olla katsojalle parempi kuin päähallin, jossa katsomo on liian loiva ja liian kaukana kaukalosta.
   
 19. Linnankundi Jäsen

  Hunters sai liitolta luvan pelata sarjaa harjoitushallissa, joten kausi on siltä osin pelastettu. Takaisin päähalliin päästään syyskauden alkupuolella.
   
  Hanson, The Rock, Bruins ja yksi muu tykkäävät tästä.
 20. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Mukava uutinen. Olisi ollut aika kohtuutonta jos olisi joutunut luopumaan sarjapaikasta.
   
 21. Bruins Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pori,Boston,Vaasa
  Lainaus:
  Ja harkkahalliin on tilattu uusi joustokaukalo joka asennetaan elukuun alussa. Halli aukeaa 10.elokuuta.
   
 22. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Hieno ja odotettu uutinen. Tuskinpa se sarjasta luopuminen oli missään vaiheessa edes mikään vaihtoehto, vaan pelkkä piikki Porvoon kaupungin suuntaan hoitamatta jätettyjen asioiden johdosta.

  Nyt kun tämä hässäkkä on saatu päätökseen, pääsee Huntersin taustaryhmä ja miksei myös kasassa oleva joukkuekin keskittymään taas pelkästään olennaiseen.
   
 23. Inkkaripäällikkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburg Penguins
  Hyvä juttu! Olisi ollut surkeaa jos Hunters ei olisi päässyt pelamaan Suomi-sarjaan ei urheilullisista syistä johtuen. Tsempit joukkueelle!