Portti- ja pelikieltoja 14.5.2024

  • 2 066
  • 0
Aloitetaan Euroviisujen jälkimainingeilla:

@SgtMarkov kuittaa viikon pelikiellon tästä seksuaalivähemmistöjä halveksuvasta viestistä.

@iRobot huilaa viikon tämän suorasukaisen kehotuksen johdosta.

Nopea vilkaisu käsittelyjonoon kertoo, että näissä samoissa merkeissä palataan vielä.

Sitten muihin aiheisiin:

@Setter analysoi Lähi-idän tilannetta sen verran reippain ja osin provoavin sanakääntein, että pelikielto roikkui ilmassa. Vastaus toisen käyttäjään viestiin sinetöi tilanteen ja seurauksena on 1 viikon pelikielto kokonaisuudesta.

@Takanahka saa 2 viikon pelikiellon jatkettuaan HPK:n juniorit -ketjussa alaikäisiin pelaajiin liittyvän tapahtuman vatvomista. Alaikäisten pelaajien henkilöllisyyksien arvuuttelu ei ole sallittua. Viestejä oli alunperin kaksi, joista ensimmäinen on poistettu moderoinnin toimesta. Toinen saman kokonaisuuden viesti oli sitten lähinnä henkilökohtaisuuksiin menevä.

Käyttäjä Šatan saa porttikiellon Jatkoaikaan ja availee ketjuja jatkossa muille palstoille. Vaikka nämä "Kenkää xxx " -ketjut ovatkin palstalle ominaista ja (ainakin aluksi) huumorijuttuja niin pääsääntöisesti ne luodaan joukkueen omien kannattajien toimesta. Käyttäjää on aiemmin huomautettu viestien yleistasosta eikä huomautukset ole saaneet kaikupohjaa, joten tartumme tähän kehotukseen.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös