Noh. Täällä Jatkoajassa on sen verran paljon Ässä-kirjoittajia ja muutenkin porilaisia, että ajattelin avata tällaisen ruokailuketjun. Tähän saa listata ja arvostella ihan rauhassa Raatihuoneen Kellarista Pikkukarhuun.
Noh. Grilleistä Porissa voiton vie kevyesti nyt kesäksi laajentava Cotton Grill. Makkaraperunat (a 3,50€) eivät ole kalliita, mutta hyvä ihme niistä tulee kyllä täyteen! Muutenkin paikassa on hyvä palvelu ja hinta/laatu on kohdallaan.
Porin parhaat grillihampurilaiset taas tulevat KulmaGrillistä. Hinnat siinä vitosen paikkeilla, mutta ihan rahan väärti.
Muista grilleistä mainittakoot, että Pikku-Karhussa ei ikinä _ikinä_ kannata tilata mitään ranskalaisiin liittyvää. Ranskalaiset Oolannin valmispusseista ja uivat ketsupissa ja sinapissa. Ylimääräisistä jaopenoista joutuu maksamaan(olikos 20 snt pala) ja sitä rataa. Pärjää luultavasti vain sijaintinsa vuoksi.
Pizzoja täältä saa myös paljon. Maistuvimmat versiot tehdään mielestäni ehkä jopa yllättäen Bupitsassa (miten kirjoitettiin?). Se on se "räkälä" Toejoella. Ent. lähikaupan tiloissa. Entinen Karibar. Pizzoissa on mahtavasti täytettä ja niin päin pois. Mielestäni Porin paras.
Myös Ruosniemessä sijaitseva Kasiblanca (?) on hyvä paikka. Siellä tomaattikastike ja pohja mätsäävät yhteen loistavasti.
Karvakäsimestoista mainittava on hyvässä tämä uusi SarginLar (miten hitossa se kirjoitetaan?) valtavien annostensa ja hyvän palvelun vuoksi. Myös Junus on Porin parhaimmistoa, vaikka onkin hieman Sargia kalliimpi.
Torin laidalla, CityPubin vieressä sijaitseva liike (Se, jossa on Oscarin kyltti on nykyään) taas on aika huono. Pasta-aterian tilattuaan sieltä saa mikrossa lämmitetyn valmisaterian. Hintana yli 5€. Ei näin.
Ehkä enemmän ravintoloista saa joku toinen kertoa. Marttiina on sellainen ok "keskibudjetin" paikka, jossa on hyvät kanasafkat ja ystävällinen palvelu. Halpaa & hyvää. Porin Rossossa taas (kuulemma äänestetty Suomen parhaaksi Rossoksi) on loistavat pihviruuat ja hyvä palvelu. Pitsat nyt ovat karvapaikoissa parempia, mutta pihviruoat ja keitot ovat omaa luokkaansa.
Heikohko listahan tämä on, mutta olisi se kiva saada edes jonkun toisen rakentamaa listaa jatkoksi.
Noh. Grilleistä Porissa voiton vie kevyesti nyt kesäksi laajentava Cotton Grill. Makkaraperunat (a 3,50€) eivät ole kalliita, mutta hyvä ihme niistä tulee kyllä täyteen! Muutenkin paikassa on hyvä palvelu ja hinta/laatu on kohdallaan.
Porin parhaat grillihampurilaiset taas tulevat KulmaGrillistä. Hinnat siinä vitosen paikkeilla, mutta ihan rahan väärti.
Muista grilleistä mainittakoot, että Pikku-Karhussa ei ikinä _ikinä_ kannata tilata mitään ranskalaisiin liittyvää. Ranskalaiset Oolannin valmispusseista ja uivat ketsupissa ja sinapissa. Ylimääräisistä jaopenoista joutuu maksamaan(olikos 20 snt pala) ja sitä rataa. Pärjää luultavasti vain sijaintinsa vuoksi.
Pizzoja täältä saa myös paljon. Maistuvimmat versiot tehdään mielestäni ehkä jopa yllättäen Bupitsassa (miten kirjoitettiin?). Se on se "räkälä" Toejoella. Ent. lähikaupan tiloissa. Entinen Karibar. Pizzoissa on mahtavasti täytettä ja niin päin pois. Mielestäni Porin paras.
Myös Ruosniemessä sijaitseva Kasiblanca (?) on hyvä paikka. Siellä tomaattikastike ja pohja mätsäävät yhteen loistavasti.
Karvakäsimestoista mainittava on hyvässä tämä uusi SarginLar (miten hitossa se kirjoitetaan?) valtavien annostensa ja hyvän palvelun vuoksi. Myös Junus on Porin parhaimmistoa, vaikka onkin hieman Sargia kalliimpi.
Torin laidalla, CityPubin vieressä sijaitseva liike (Se, jossa on Oscarin kyltti on nykyään) taas on aika huono. Pasta-aterian tilattuaan sieltä saa mikrossa lämmitetyn valmisaterian. Hintana yli 5€. Ei näin.
Ehkä enemmän ravintoloista saa joku toinen kertoa. Marttiina on sellainen ok "keskibudjetin" paikka, jossa on hyvät kanasafkat ja ystävällinen palvelu. Halpaa & hyvää. Porin Rossossa taas (kuulemma äänestetty Suomen parhaaksi Rossoksi) on loistavat pihviruuat ja hyvä palvelu. Pitsat nyt ovat karvapaikoissa parempia, mutta pihviruoat ja keitot ovat omaa luokkaansa.
Heikohko listahan tämä on, mutta olisi se kiva saada edes jonkun toisen rakentamaa listaa jatkoksi.