Pleijareiden otteluparit?

  • 1 234
  • 14

Stomper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Capitals, Liverpool
Laskeskelin paperille vähän runkosarjassa jäljellä olevien pelien voittotodennäköisyyksiä mutu-tuntumalta hahmottaakseni pleijareiden ensimmäisen kierroksen ottelupareja. Periaatteita arviossa oli oikeastaan kaksi: realismi ja toisaalta äärimmäinen varovaisuus oman suosikkijoukkueeni Hermeksen kohdalla (ts. vedin Hermeksen kohdalla voittotodennäköisyydet jäljellä olevissa peleissä todellisuutta alemmas, etten rakentele pilvilinnoja; toki Hermeksellä on runkosarjan lopussa kova otteluohjelmakin...). Mutta arvioiden perusteella ennustan runkosarjan loppuun seuraavanlaista sarjataulukkoa:

Jukurit 67-68 p.
K-Vantaa 55 p.
KooKoo 54-55 p.
Sport 51-52 p.
Hermes 48-49 p.
TuTo 48 p.
KalPa 48 p.
FPS 45 p.
---
KJT 38 p.
Ahmat 35-36 p.
---
UJK 31 p.
Diskos 16 p.

Marginaalit on pienet varsinkin sijoilla 5-7, joten pienet asiat ratkaisevat kolmikon Hermes-TuTo-KalPa keskinäisen järjestyksen. Luotan kuitenkin Hermeksen nousukuntoon jopa tässä kokkolalaisittain varovaisessa arviossa. Avainpelejä Hermekselle näyttäisivät olevan kotiottelut KooKoo:ta ja Sportia vastaan sekä visiitti KJT:n vieraana. Noista peleistä 4-5 pinnaa näyttäisivät riittävän vitospaikkaan - toki muutama irtopinna kolmesta muustakin pelistä on täysin mahdollista.

Jos ylläoleva ennuste pitää kutinsa, aloitetaan pleijarit seuraavilla ottelupareilla:

Jukurit-FPS
K-Vantaa-KalPa
KooKoo-TuTo
Sport-Hermes

Oma toiveeni on, että nimenomaan tuo Pohjanmaan kuninkuuskamppailu toteutuisi Hermeksen ja Sportin välillä... Ei pelien helppouden vaan kiihkeyden takia. Ei kun Vaasassakin peukalot ylös, jotta Sport ja Hermes nappaisivat sijat 4 ja 5. Kerrankin asia, josta voimme olla samaa mieltä ja samalla puolella! :D
 

SÄLLI 85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, New York Rangers, HIFK, Suomi
No, mieluummin kyllä näkisin Sportin ja Hermeksen finaalissa jonka Sport vie otteluvoitoin 3-1 (2-1, 1-3, 4-1, 5-0) :)
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Mieluiten finaalissa kyllä. Otteluvoitot tasan 2-2 ja viimeinen matsi jatko-ajalla kun ottelun varsinainen peliaika päättyi 2-2 ja sportin Kosonen tasoitti täyden katsomon edessä ajassa 59.45 sportin pelatessa ylivoimalla ja Uskin istuessa kakkosella epäurheilijamaisesta käytöksestä. Vaasassa tupa aivan täynnä: sportin fanikatsomo on kuin muutamavuosi sitten ja vastustajan hiillostaminen on hirveää. Paikalla on myös 800 hermesfania jotka tuovat kunnolla käytäville tunnelmaa. Jatko-aikaa pelattu kun Jarno Kosonen syöttää kahden hermespakin välistä Veli-Matti Otavan läpiajoon ja Otava siirtää ensin vasemmalle sitten oikealle jonka jälkeen ranne Mikko Hankaniemen räpyläkäden ylänurkkaan. Kuuluu kilahdus.

Oliko se tolppa? maalituomari painaa vihreää lamppua mutta kuin ihmeen kaupalla paikalla on tuomari Veneranta jonka käsi menee kuin hidastetusti kohti maalia... Sportin kannattajilla sydän on pysähtyä.. mitä hän näyttää? ollaanko me mestareita? ja sieltä se tulee Veneranta näyttää kiekon menneen maaliin. Hankaniemi,Uski ja Joki-Erkkilä hyppäävät heti Venerannan kimppuun mutta Sportin pelaajat ryntäävät omasta aitiostaan suoraan Veli-Matti Otavan kimppuun ja tunnelma hallissa on hirmuinen kun 4000 sportin kannattajaa rupeaa laulamaan Kaatuu, Kaatuu biisiä samaan aikaan kentälle lentää 200 rantapalloa ja tunnelma on katossa. Kaiken kruuna Queenin biisi We are the champions jonka aikana monet kannattajat pyyhkivät ilon kyyneliä silmistään. Hieno hetki!
 

SÄLLI 85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, New York Rangers, HIFK, Suomi
Uski tosin on sitä ennen kipanut keissin (koppa) kaljaa ja hänen setit on kunnossa juhlintaan, mutta toisin käy ja Jani "Birra" Uski vetää hart-sport-metanolia samalla, kun tulee biisi Metanol Man. Ja lopun arvaattekin...
 

MAZA.N

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo,Saipa
tiukka finaali

Mikä sen mahtavamaa olisi kun mestis finaali, vastakkain kookoo-jukurit. Ja loppuen lopuksi pytyn vie kookoo voitoin 3-2.
 

Jukka L

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Kevään finaali

KooKoo olisi tosiaan mieluisa vastus finaaleihin (olettaen että jukurit pelaa siellä), sopiva välimatka ja vähän paikalliskamppailun makua.

Faneja saataisiin varmasti myös kouvolasta mikkelin matseihin.
Viime keväänä jukurifaneja oli viimeisessä matsissa turussa vajaa tuhat !!

Finaali puolustavalle mestarille 3-1.

MESTIS, korkein sarjataso jossa on myös urheilullinen panos mukana.
 

Red Ocean

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tässä mun veikkaukset Mestiksen playoffeihin:
1. kierros:
ottelupari voitot
Jukurit-FPS 3-0
KooKoo-TuTo 2-3
Sport-Kalpa 3-1
K-Vantaa-Hermes 2-3

Välierät:
Jukurit-TuTo 3-2
Sport-Hermes 3-1

Pronssi:
Hermes-TuTo 1-0 (ottelu päättyy hermeksen 5-4 voittoon)

Finaali:
Jukurit-Sport 2-3 (3-2, 1-4, 2-1, 3-4, 0-1)


Tässä veikkauksessa hieman näkyy puoluellisuutta, mutta mitäs sitä ihminen itselleen voi.:D :D :confused:
 

jake

Jäsen
Suosikkijoukkue
hifk
Jee Jee,..on se kyllä hurja juttu voittaa mestis! saa jengi vähän taskurahaa joka kuluu seuraavan kauden continental cupin vieraspelien matkakuluihin!..Oma veikkaus mestariksi on sport!
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Re: Kevään finaali

Viestin lähetti Jukka L
MESTIS, korkein sarjataso jossa on myös urheilullinen panos mukana.

Valitettavasti urheilullisuus ei kuitenkaan näy näissä playoffseissa, vaan niissä joissa Mestistä edustaa ainakin Diskos...

KooKoon vastustajaksi toivoisin kovasti forssalaisia, vaikuttavat selvästi heikoimmalta pleijarijoukkueelta. Tämä tietysti vaatisi sitä, että KooKoo säilyttää kakkostilansa ja samalla FPS varvaa jonkun. Oma veikkaukseni on että sijoista 7-8 kamppailevat lähinnä Hermes ja FPS.

Playoff-arvioita en jaksa edes miettiä, mutta KooKoo-Jukurit olisi kyllä ihan piristävä ottelupari.
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Mun mielestä Diskos ansaitsee kiitokset siitä että vaikka joukkue on hävinnyt ja hävinnyt niin missään vaiheessa usko ei ole mennyt, vaan taistellaan loppuun asti eikä sikailla. Kiitos.
 

petsari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, JYP
Jos laskin oikein, niin Jukurien runkosarjan voittoon riittää, että UJK kaatuu tänään. FPS vosi olla sopiva aloitusvastus pleijareissa, ja sen jälkeen "paikallismatsit" joko KooKoota tai Kalpaa vastaan välierissä ja viimeistään Finaaleissa.
 

Rooster

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, TPS (pesiksessä KPL)
KooKoon vastustajaksi toivoisin kovasti forssalaisia, vaikuttavat selvästi heikoimmalta pleijarijoukkueelta. Tämä tietysti vaatisi sitä, että KooKoo säilyttää kakkostilansa ja samalla FPS varvaa jonkun. Oma veikkaukseni on että sijoista 7-8 kamppailevat lähinnä Hermes ja FPS.

Samaa mieltä. Kaikki playoff-joukkueet ovat pahoja, mutta kyllä FPS on hiukan muita heikompi. Varsinkin maalivahtipuoli tuntuu forssalaisilla olevan aika epävarma. Toisaalta Raunio ja Kiiskinen ovat kyllä mättäneet pisteitä mukavasti. Ilman muuta minäkin toivoisin FPS:aa KooKoon ekaksi vastustajaksi, sillä TuToa, KalPaa tai Hermestä vastaan KooKoo ei todellakaan olisi mikään ennakkosuosikki. Pleijariparit tulevat varmasti olemaan uskomattoman tasaisia.
 

kankkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
paikalla on tuomari Veneranta

Täytyy sanoa että jos Veneranta päästetään finaalia tuomitsemaan niin kyllä on maailmankirjat sekasin.. :p

Mutta toivotaan, että finaali Vaasaan saadaan.. mieluiten herpaa vastaan.. saadan tunnelmaa!
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Unelma pleijarit

Puolivälierät:

Jukurit-FPS 3-0
KooKoo-TuTo 3-2
K-Vantaa-KalPa 2-3
Sport-Hermes 3-1

Puolivälierien kovimmat yleisömäärät nähdän Vaasassa (n.2500), sekä Kuopiossa (n.2350).
Mikkeliläisiä ei vielä forssalaiset paljoa kiinnosta ja kahden ottelun keskiarvo jää 2200:n..
Kouvolassakin aletaan jo heräilemään ja hallille kerääntyy keskiarvona 2100 kouvolalaista (ei yhtään turkkusest :D )

Välierät:

Jukurit-KalPa 3-1
KooKoo-Sport 3-1

Välierissä nähdään todellinen Sawon herruus kamppailu ja Mikkelissä nähdään molemmissa peleissä kauden yleisöennätykset (3600 ja 3900). KooKoo-Sport kerää molemmille paikkakunnille n. 3000 katsojaa.

Finaali:

Jukurit-KooKoo 3-1

Finaalia seuraa molemmilla kerroilla mikkelissä täysi tupa (4450 katsojaa) ja Kouvolan hallissakin päästään pitkästä aikaa huikeisiin lukemiin (4150 katsojaa, 2000 mikkeliläistä). KooKoo voittaa kerran kotonaan, mutta ei pysty toistamaan temppuaan.
Kaikissa ottelusarjoissa Jukurit ei häviä kertaakaan kotonaan ja KooKoo vain kerran.

Pronssiottelussa KalPa lyö hieman yllättäen Sportin 3-4.

Tällainen olisi siis mikkeliläisten lasien läpi katsottuna unelmapleijarit. No ihan tähän tyyliin ei varmaan mene, mut toivotaan.. ;)
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Tästä on tulossa Jukurit-KooKoo vastaan Hermes-Sport. (naiset ensin opetti isä) Eikö anneta poikien ratkaista pelit siellä kentällä...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös