Playout 2007, 1. kierros: KooKoo - FPS

  • 2 761
  • 10
Tässä ketjussa voi keskustella yleisesti ottelusarjan ennakkoasetelmista, sen tilanteesta jne. Keskustelut yksittäisistä otteluista puolivälierien tapaan otteluketjufoorumille.

Uuden ketjun saa avata aina vaikka heti edellisen ottelun päätyttyä, kunhan se vain alustetaan kunnolla. Moderaattorit eivät tällä kertaa avaa otteluketjufoorumille ketjuja vaan jo ensimmäistä osaotteluista lähtien tehtävä jää käyttäjien harteille.

Otteluseuranta on jokaiselle pelipäivälle erikseen, ja muutoinkin systeemit ovat samat kuin puolivälierissä.

- Moderaattorit -
 

manager78

Jäsen
Suosikkijoukkue
FPS, Suomen maajoukkueet
No niin. Tulihan tämäkin ottelupari lopultakin selville.

Kouvolassa ei ymmärrettävästi kauhean paljon kiinnostusta näihin peleihin ole. Forssalle nämä pelit kuitenkin sopivat. Vanhassa systeemissä palloseura olisi ollut varma karsija mutta nyt on mahdollisuus vielä välttää karsintasarjaan joutuminen.

Runkosarjassa kookoo vei neljässä ottelussa palloseuraa miten tahtoi. (tosin viimeissä kohtaamisessa fps kehitti hyvän loppukirin joka oli johtaa tasoitusmaaliin)

FPS:n mahdollisuus piilee siinä että kookoon pelaajat ovat todella pettyneitä ja väsyneitä kuluttavan puolivälieräsarjan jälkeen. Mutta vaikuttaako Forssan kahden viikon pelaamattomuus mitenkään?

Normaalitilanteessa tämä ottelusarja menisi kookoolle selvästi 3-0. Mutta ottaen huomioon kookoon pettymyksen, en usko että tämä ottelusarja ainakaan 3-0 kookoolle menee. Todella suurena ennakkosuosikkina kookoo kuitenkin näihin peleihin lähtee.

Matkakilometrien takia olen tyytyväinen että vastustajaksi tuli kookoo eikä hokki. Köyhälle seuralle on aivan eriasia lähteä pelaamaan vähintään kaksi ottelua 190 km:n päähän Kouvolaan kuin 550 km:n päähän Kajaaniin. Mutta runkosarjassa peli sujui paremmin hokkia vastaan. Kajaanista haettiin jopa yksi voitto.
 

Rankkari

Jäsen
Asennepelit alkavat lauantaina. Toivottavasti seurajohto osaa sanoa pelaajille, että tämä ottelusarja vaikuttaa seuraavan kauden pelaajaneuvotteluihin. Ainakin se vaikuttaisi nuorempiin pelaajiin.

Muille, eli lähinnä vanhemmille pelaajille pitäisi motivoida ottelusarjaa sillä, että nyt voi pelata vapautuneesti, ja ajoittain kokeilla pientä kikkailuakin. (Luovaa ja itsevarmaa peliä). Energia pitää pystyä siirtämään hyvään pelaamiseen, eikä jäähyilyyn ja suunsoittoon.

Pelatkoon ne pelaajat, jotka ovat ovat pelivireessä. (asenne)
 

Punkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kookoo, Saipa
Aamun Kouvolan Sanomat varmistaa sitten virallisesti jo toiseen ketjuun kirjoittamani Kajaanista saaduni huhun, että Liukkonen ja Lindholm olivat sitten loukkaantuneet Kajaanissa, mistään raportista kun en sitä tietoa kuitenkaan löytänyt. (Jos aletaan jossittelemaan, niin tämähän on saattanut vaikuttaa ratkaisevasti pelin lopputulokseen, siihen pieneen yhden maalin eroon!) Molemmat kuulemma lopettaneet pelaamisen jo ennen pelin puolta väliä. Mutta se nyt on jo mennyttä ja tänään alkaa uudet ja Kookoon kannalta lähes yhtä tärkeät pelit. Veikkaan tiukkaa ja vaikeaa peliä, jossa kaikki on mahdollista. Kookoolta puuttuu nyt monta avainpelaajaa, väsymys varmasti painaa vielä fyysisesti ja onkohan henkinen kantti kohdallaan eli onko motivaatio saatu kaivettua esiin.
 

Dynamite

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
KooKoo erittäin vajaamiehisenä FPS-peliin

KooKoo joutuu lähtemään tämän illan FPS-otteluun erittäin vajaamiehisenä ainoastaan kolmella kentällisellä. Kajaanissa Hokki-KooKoo ottelun puolivälissä loukkaantuneet Mikko Liukkonen ja Miikka Lindholm eivät ole mukana illan kokoonpanossa.

Mikko Liukkosen ja Miikka Lindholmin lisäksi KooKoolta ovat pois illan ottelusta Mikko Silvennoinen, Lauri Viantie, Eemeli Koskelainen, Ville Vimpari, Mikko Tarkiainen ja Teemu Kolehmainen.

Tärkeiden otteluiden lähestyessä KooKoon kokoonpano siis hupenee ottelu ottelulta. Näin pienellä miehistöllä ei ole taidettu tällä kaudella vielä kertaakaan lähteä otteluun.

Kun vielä muistaa KooKoon rankan ottelusarjan Hokkia vastaan pitkine vieraspelimatkoineen, niin kyllähän tässä on selkeästi FPS:llä sauma iskeä voitto heti ensimmäisessä pelissä KooKoota vastaan. Toivotaan, että KooKoon vajaalukuinen miehistö jaksaa painaa tänään satalasissa ottelun loppuun saakka.

KooKoo
Maalivahdit:
Antti Ore (am)
Sami Heinonen

I
Ilkka Saarela - Valtteri Skyttä - Aapo Lampinen
Jani Keskinen - Antti Nyrhinen

II
Juho-Tuomas Appel - Timo Nurmberg - Tuomas Ilola
Jani Honkanen - Ville Vuorisaari

III
Teemu Somppi - Mikko Mattila - Jukka Korhonen
Jarno Virkki - Tuomas Gärdström

7.puolustaja Jesse Lustberg
 

Rankkari

Jäsen
Ensimmäinen pala pahan makuista pakkopullaa on tänään nielaistu. Terveisiä vaan jääkiekkoliitolle.

Ensi vuonna on toisenlainen sarjajärjestelmä!
 

VTVH

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Rankkari kirjoitti:
Ensimmäinen pala pahan makuista pakkopullaa on tänään nielaistu. Terveisiä vaan jääkiekkoliitolle.

Ensi vuonna on toisenlainen sarjajärjestelmä!

Juu ei tuosta pelistä KooKoon osalta paljon muuta voi sanoa. Onneksi pelaajia kiinnostaa edes sen verran että toivottavasti riittää yksi reissu Forssaan. Näissä peleissä olisi toki näytön paikka nälkäisille junioreille mutta taitaa olla tällä hetkellä junnuilla paljon kiinnostavammat pelit omissa sarjoissa. Toivoisin silti sitä yhtä kentällistä ylimääräisiä junnuja näihin peleihin ettei mennä tarvitse kolmella ketjulla. Onko A- ja B- junnuilla tällä hetkellä sellainen ohjelma että joillain olisi varaa pelata ma- ja ke-pelit edustuksessa?
 

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
Eipä tätä järjestelmää voi millään lailla puolustella, KooKoollakin jo pitkä sarja Hokkia vastaan takana, joten olisi heillekin jo kesäloman suonut vaikka eletäänkin vasta helmikuuta. Kaikkiaan kausi jää kuitenkin lyhyeksi, sillä uskon, että KooKoo päättää kautensa keskiviikkona ja pääsee lomalle.

Voisi siellä liitossakin vilkaista edes hätäisesti Kouvolan ekan pelin yleisömäärään, harjoituspelitkin vetänevät enemmän väkeä Kouvolassa kun tämmönen joopajoopakiekko.
 

Dynamite

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
muumijo kirjoitti:
Voisi siellä liitossakin vilkaista edes hätäisesti Kouvolan ekan pelin yleisömäärään, harjoituspelitkin vetänevät enemmän väkeä Kouvolassa kun tämmönen joopajoopakiekko.

Nimenomaan näin on. Ei näissä peleissä ole järjen hiventäkään. Tosiaan jopa harjoituspelit kiinnostavat yleisöä sata kertaa enemmän kuin nämä pakkopullapelit.
 
muumijo kirjoitti:
Voisi siellä liitossakin vilkaista edes hätäisesti Kouvolan ekan pelin yleisömäärään, harjoituspelitkin vetänevät enemmän väkeä Kouvolassa kun tämmönen joopajoopakiekko.
Kuuden harjoitusottelun keskiarvo oli 466 ihmistä, joten vielä ollaan alapuolella harjoitusotteluita.

Pitäisiköhän tästä terästäytyä ja keskiviikkona, jopa jaksaa hallille päin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös