Playoffsien paras pelaaja

  • 1 190
  • 24

Playoffsien paras pelaaja on mielestäni

  • Janne Ojanen

    Ääniä: 3 2,0%
  • Frank Banham

    Ääniä: 41 27,0%
  • Vladimir Machulda

    Ääniä: 44 28,9%
  • Tom Draper

    Ääniä: 1 0,7%
  • Marko Ojanen

    Ääniä: 2 1,3%
  • Kari lehtonen

    Ääniä: 45 29,6%
  • Vladimir Vujtek

    Ääniä: 7 4,6%
  • Joni Puurula

    Ääniä: 4 2,6%
  • Joku muu

    Ääniä: 5 3,3%

  • Äänestäjiä
    152

Miggo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Real Madrid
Nyt, kun kaudesta on enää yksi tai kaksi ottelua jäljellä, olisi jo aika ruveta miettimään playoffsien parasta pelaajaa. Ilmaiskaa mielipiteenne ja mielellään perustelkaa se.

Omasta mielestäni paras on ollut Machulda. Loistava pelaaja, joka ei hyydy Playoffseissa. Kylmänrauhallinen maalintekijä.
 
Viimeksi muokattu:

jerry

Jäsen
Viestin lähetti Miggo

Voisko joku moderaattori lisätä vielä tohon äänestykseen Tom Koiviston. Unohdin vahingossa sen kokonaan.

Ja siirtää samalla tämän tuonne vapaan keskustelun puolelle, sinne tämä kai kuuluu.
 

Miggo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Real Madrid
Syvimmät pahoitteluni :( Olen vielä alottelija tän foorumin käytössä, enkä tajunnut, että äänestykset laitetaan vapaaseen keskusteluun. Noh, virheistä oppii. Asiaan...
 

n0lla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, Espoon Oilers
Kyllähän se Vladimir Machulda taitaa olla tai sitten Kari Lehtonen.
 
Viimeksi muokattu:

Risa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SoJy vuodesta-61, Jokerit 1972-2013; 2022, Україна
Ei epäilystäkään...

...ainoa oikea vastaus on BAMBAMCAM! Matti... Matti Virmanen, olethan hereillä ja luet tätä palstaa...

Tätä kultakimpaletta ei ole varaa laskea käsistä. SM-liigaa ajatellen ihan pidemmälläkin aika-akselilla tällaisia pelaajia ei ole ollut. Suurten pelien mies! Uskaltaa ottaa henkilökohtaista vastuuta ja upottaa vastustajan byyriin ns. isoja maaleja.

Pidetäänhän Frank Ilmalassa Matti, pidetäänhän...?
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Kunhan ei vaan tehdä sitä käsittämätöntä virhettä mikä viime vuonna, jolloin pudotuspelien parhaaksi pelaajaksi arvostettiin skandaalimaisesti hävinneen joukkueen pelaaja.
 

mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jos runkosarjasta puhuttaisiin, ääneni menisi Vladimir Vujtekille. Playoffeja ajatellen joudun kuitenkin kallistumaan Vladimir Machuldan puolelle, sillä mies on osoittanut vaarallisuutensa vastustajan kannalta ikävän usein. V.M. tuntuu olevan aina siellä, missä pitääkin - ja nopeus, mieletön pelisilmä ja tarkkuus saavat varmasti joka kerta maalivahdin kätöset hikisiksi. Pavel Rosan ja Tom Koivistonkin työskentely on ollut hyvää katseltavaa, ja Lehtosen Karin otteet erinomaiset. Kerhon riveistä olen tyytyväinen tsekkeihin ja Puurulaan.
 

The Rock

Jäsen
Kari Lehtonen tai Vladimir Machulda! Jompi kumpi näistä kavereista. ;)
 

vision

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kaikesta huolimatta Frank Banham. Paljon olen pahaa sanonut kyseisestä herrasta, mutta kuitenkin. Voin lohduttaa itseäni sillä, että tärkeä osa narrien mestaruudesta siirtyi Espoosta.

Teki ennenkaikkea tärkeitä maaleja.

Typo..
 

theref

Jäsen
Helppoa

Taikalasit päässä katsottuna pleijareiden paras pelaaja oli ehdottomasti Vladimir Machulda. Kyllä Lehtonenkin hyvä oli, mutta taikalasit ratkaisivat voiton.
 

Mai

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Machulda, omaa pitää kannattaa,Vallu oli ratkaisija jota Jokerit tarvitsi enemmän kuin ehkä kuvittelikaan.
 

jyp17

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP.
Miten mielelläni sanoisinkaan tähän jonkun pelaajan akselilta TPS-HPK-Tappara (no, jokainen voi miettiä miksi nämä juuri tähän valitsin), mutta kyllä se on melkein tuo Banham sanottava. Ilman selittelyitä.
 

Lapa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, HIFK, Pelicans, HPK
Minä sanon... Tsekkien hylkäämä Vladimir Machulda. Liigassa ei ole montaa pakkia joka voittaa Vallun taidolla 1-1 tilanteessa.
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Aika lailla yhdyn tuohon Niken kommenttiin, eli kyllä se Banham taitaa olla. Lehtonen ja Machulda ovat myös mahdollisia.

Jo viime vuonna palstalla ehdotettiin, että Jari Kurri-palkinto pitäisi jakaa jäällä ratkaisevan finaalin jälkeen, kuten NHL:ssä Conn Smythe Trophy jaetaan juuri ennen Stanley Cupia.

Olisihan se mukava saada joku henkilökohtainenkin juhlittava esiin.
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
On ihan makuasia antaako kunniamaininnan Kari Lehtoselle vai Machuldalle. Molemmat olivat loistavia, mutta vedetään sen verran kotiin päin, että sanotaan Kari Lehtonen.
 

Abu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Jokerit
Kyllä se on Kari Haakana, varmaa ja virheetöntä peliä läpi playoffien. Haakanan Ojasen eliminointi oli suurin yksittäinen tekijä Jokereiden finaalivoitossa.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
MVP

Kari Lehtonen
bubblin' under: Vladimir Machulda
 

Sam#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Kari Lehtonen on minun valintani. Nuori mies otti kylmästi isot saappat jalkaan ja täytti ne mallikkaasti. Muista mainittakoon Machulda, Rosa, Banham, Haakana, Koivisto ja Aalto. Maalintekovoima jakaantui varsin mukavasti playoffeissa, mutta Lehtonen oli silti mestaruuden takuumies!
 

theref

Jäsen
Machuldalla eniten maaleja Banhamin kanssa, Machuldalla eniten pisteitä, Machuldalla paras plus/miinus, Machuldalla eniten voittomaaleja...

Taitaa silti olla niin, että nuori ja erittäin lupaava suomalainen on valitsijoiden valinta pudotuspelien parhaaksi.

Joo, en tosiaan ole mikääm kansalaisuusrasisti kuten "eräät", mutta siltä se vain tuntuu että Lehtonen vie voiton virallisessa kisassa. Eikä siinä mitään, yhtä peliä lukuunottamatta Lehtonen olikin hyvä.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Lehtien palstamillimetrien ja Jatkoajan viestien määrällä mitattuna playoffsien parhaan pelaajan on oltava toinen Ruudun veljeksistä:D


Paremmuusjärjestykseen laitettuna:

Kari Haakana
Frank Banham
Vladimir Machulda
Kari Lehtonen
 

Vili#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mun mielestä kyllä ehdottomasti Kari Lehtonen. Pelasi aivan huikeat play offsit. Ei sattunut kuin yksi hiukan heikompi peli, ensimmäinen finaali, muuten aivan loistavaa peliä nuorelta mieheltä. Kiitos Kari! :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös