PLAYOFFS: Toronto - Philadelphia

  • 3 787
  • 33

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Tämä on ennakkoon arvioiden idän tasaisin ja arvaamattomia sarja. Philadelphia oli konfrenssin neljäs ja sai siten kotiedun sarjaan. Runkosarjassa sen saldo oli 45-20-13-4 ja pisteitä kertyi 107.

Toronto oli konfrenssin viides saldolla 44-28-7-3 ja 98 pisteellä.

Runkosarjan pelit menivät tasan, kun kumpikin voitti kaksi kertaa. Kaikki pelit sen sijaan eivät olleet kovin tasaisia:
23.11. Maple Leafs - Flyers 6 - 0
29.11. Flyers - Maple Leafs 0 - 6
12.12. Flyers - Maple Leafs 2 - 1
21.1. Maple Leafs - Flyers 1 - 3

Philadelhialle on viime vuoden playoffsit olleet tuskaista taivalta. Useina vuosina joukkue on tehnyt runkosarjassa tuhoisaa jälkeä, mutta sitten maalien teko on loppunut kuin seinään. Tänäkin vuonna hyökkäystä on vahvistettu nimekkäillä hankinnoilla, mutta onnistumispaineet ovat varmasti kovat.

Toronton ongelmana ovat olleet taas runsaat loukkaantumiset. Joukkue hankki dead-linenä kalliita miehiä, jotka ovat olleet sivussa runkosarjan lopun. Gilmour, Sundin, Green, Pilar ja Wesley ovat edelleen sivussa, tosin Sundin tuskin malttaa olla sivussa naamaan osuneen kiekon jäljiltä. Housley, Renberg ja Roberts ovat missanneet pelejä, eivätkä välttämättä ole vielä 100 %:ssa kunnossa.

Philadelhia terveystilanne pitäisi sen sijaan olla erinomainen. Loukkaantumisita kärsineet Eric Desjardins ja Justin Williams ovat palanneet kaukaloon.
 
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, Sixers, Ac Milan
Ja eritoten Gagnen paluu tuo lisää syvyyttä hyökkäykseen. No enpä sanois Justininkaan olevan huono. Mielenkiintoista nähdä mitkä ketjukoostumukset, materiaalista ei ole ainakaan puutetta. Kaikki riippuu nyt onnistuuko joukkue maalinteossa. Ensimmäinen ottelu on todella tärkeä hanojen avautumisen kannalta. Toivotaan parasta pelätään pahinta. Toronto on pelottavan vahva, toivottavasti Eagle menettäis hermonsa.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Nämä joukkueet olisivat sen arvoisia, että voisivat kohdata idän finaalissa, mutta aina ei käy flaksi. Torontoa vahvistettiin ennen siirtoajan umpeutumista oikein kunnolla, mutta kuten todettua injury-bugi on ollut vaahteralehtien vieraana. Philly on ollut it's now or never -mentaliteetillä varustettu jo viimeiset 5 vuotta, joten olisikohan jo nyt sen paikka, että mentäisiin loppuun asti. Philly sai myös Amonten ja Kapasen, mutta rehellisyyden nimissä on sanottava, että jälkimmäinen tuskin nousee kovin suureen rooliin tätä ottelusarjaa ratkottaessa. Korkeintaan otsikoihin, jos Toronton reilukerhon miehet (Domi, Tucker, Corson) tämän telovat.

Valmentajien taistelu on luku sinänsä. Hitchcockin mind-gamet saattavat kääntyä häntä itseään vastaan, jos hän rupeaa pitämään huippupelaajiaan varpaillaan tai koirankopissa. Quinn puolestaan jatkanee valitsemallaan valitustiellä kohteenaan milloin tuomarit, milloin Bobby Clarken iloiset veijarit.

Ihme on, jos tässä ottelusarjassa ei tapahdu ylilyöntejä yms. Varmasti kuumaa kamaa ja itse odotan tämän ottelusarjan olevan ensimmäisen kierroksen parasta antia. Ratkaistaanhan siinä idän finalisti. Heh-heh!
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Todella mielenkiintoinen sarja tulossa. Kaks mun ehdotonta suosikkia kohtaavat tässä ottelusarjassa. Ja tämän ottelusarjan parasta antia tulevat olemaan kovat otteet. Siitä voi olla varma. Toronto yrittää varmasti hiilostaa Flyers miehiä ja saapa nähdä miten Philadelphia pystyy vastaamaan haasteeseen. Tucker, Corson, Domi ja kumppanit haastavat heti Roenickin ja Primeaun. Jos näitä kahta saadaan horjutettua niin Flyersin hyökkäysrunko on haavoittuvainen. Vaikka Philadelphia on taitoa mitä muille jakaa niin nämä kaks pelaajaa ovat kuitenkin niitä joihin Flyers luottaa pleijareissa varsinkin.
 

Hammer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Black & Gold: SAINTS
Tiukka taistelu tosiaan luvassa. Kaksi kovaa Stanley Cupia mielivää joukkuetta on vastakkain tässä sarjassa. Runkosarjassa voitot menivät tasan, joten on syytä odottaa tasaista myös playoff-peleissä. Itse uskoisin Maple Leafsien kuitenkin selvittävän tiensä jatkoon voitoin 4-3.

Ed Belfour Toronton maalilla tulee olemaan suuressa roolissa Flyersien nimekkäiden pelaajien pyörittäessä peliä. Mutta kuten runkosarjassa huomattiin ; Ed on huippukunnossa ja pystyy torjumaan voittoja vaikka yksinään.

Suurena MM-kisa intoilijana toivoisin juuri Toronton jatkavan tästä parista. Silloin olisi mahdollista saada Sami Kapanen vahvistamaan Suomen jo valmiiksi kovaa hyökkäysarsenaalia. Toronton tippuminen olisi Suomen kultahaaveiden kannalta taas aika huono juttu, Ruotsi saisi Sundinin, Renbergin ja Tsekki mm. Rober Reichelin, Suomen saadessa vain Lumpeen ja Bergin. Lumpeesta ei ole oikein koskaan ollut suurta hyötyä Suomen puolustukselle.

P.S. Sorry, meni vähän off-topic.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
1. erä

Toronto johtaa 2-1 1. erän jälkeen kahdella Mogilnyn maalilla. 1. maali syntyi alivoimalla, kun kiekko pomppi Kapasen mailan yli siniviivalla. Sami reagoi tilanteeseen yllättävän kömpelösti, Sundin ryösti kiekon ja karkasi Mogilnyn kanssa 2-1 hyökkäykseen ja maalihan siitä tuli. Kapasta ei sen jälkeen käytetty ylivoimalla puolustajana. Hitchcock näytti maalin jälkeen todella vihaiselta.

Flyers tasoitti heti perään Weinrichin onnekkaalla laukauksella, joka muutti suuntaa Toronton pelaajasta.

Mogilny teki toisen maalinsa Lumpeen syötöstä. Lumme oli +2 erässä.

Flyers sai pelata erässä 8 minuuttia ylivoimaa, mutta he eivät onnistuneet silloin maalinteossa. Toronto tosiaan teki jopa yhden alivoimalla.

Peli on vauhdikasta ja erotuomarilinja on todella tiukka.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
2. erä

Domi tekee jo 3-1. Fitzgerald teki hyvän maskin Cechmanekille. Bobby Clarkea ottaa päähän. Brashear kaventaa heti perään, 3-2. Desjardins tasoittaa, 3-3. Kapanen sai syöttöpisteen.

Ei ole maalivahtien ilta. Belfour ja Cechmanek eivät ole vakuuttaneet.

2. erä päättyi tilanteeseen 3-3. Belfourilla on torjuntoja 21 ja Cechmanekilla 6 kahden erän jälkeen, joten pelin hallinta on kyllä ollut aika selkeästi Flyerseilla. Cechmanekin torjunta -% on tässä vaiheessa 66,66.
 
Viimeksi muokattu:

bambamcam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Boston Bruins
PITIHÄN TÄMÄ TIETÄÄ

Toronto vei odotetusti 1. ottelun. Katselin kaksi jälkimmäistä erää ja kyllä oli Phillyn esitys huono. Syötöt menivät minne lie ja kepit tärisivät kädessä. LeClair (-2), Amonte (-2) ja Johnsson (-3) suurimmat pettymykset. Kapanen sai peliaikaa kolmosketjussa 16.14 ja oli pirteällä pelipäällä. Ylivoimaa Sami ei saanut paljoa pelata (2.26) ja toivottavasti Phillyn "Mr. Mätisäkki" peluuttaa jatkossa Samia enemmän ylivoimassa, sillä peli sujuu selvästi Primeaun kanssa. Ottelu tarjosi hyviä tööttejä ja kunnon taistelua. Kunnon kiekkoa.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Olen ollut jo pitkään sitä mieltä, että huonompaa ja epävarmempaa viivamiestä ylivoimalla kuin Sami Kapanen saa hakea, mikä tuli todistettua. Jumable, mitä ryssimistä. Kiekko pomppii, so what? Sitä varten on vartalo, eikä se tikku, millä se pysäytetään. Huomaa kyllä, että Hitchcockin joukkueissa ei harjoitella ylivoimapeliä. Sama oli meininki Dallasin aikana ja tehoista päätellen tilanne jatkuu. Käsittämättömän huonoa ylivoimapeliä. Toinen erä oli Phillyltä sitä, mitä olisi voinut odottaa: joukkue luisteli, taklasi ja jyräsi, mutta päätöserässä oli taas ihmeellinen käsijarru päällä pelissä.

Berg koki kovia ottelussa. Maila kolahti toisessa erässä nenänvarteen, mutta laastaroinnin jälkeen peli jatkui. Hyvin raisiolainen otti Brashearin taklauksen vastaan tilanteessa, josta Brashear sai jäähyn ja jonka aikana Toronto teki voittomaalin.

Parannettavaa Phillylle jäi, mutta uskon, että joukkue nousee vielä ja jyrää Toronton alleen.

Edit: mailahan se olikin, joka Bergiin osui.
 
Viimeksi muokattu:

bambamcam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Boston Bruins
Viestin lähetti Justus
Olen ollut jo pitkään sitä mieltä, että huonompaa ja epävarmempaa viivamiestä ylivoimalla kuin Sami Kapanen saa hakea, mikä tuli todistettua.

Juu ei viivalle, vaan pisteelle pyörimään. Carolinassa Kapanen pyöritti hyvin yv:tä viivalla, kunnes rupesi "nevergo" pukkaamaan takaraivoon. Sama apina on Kapasella vieläkin selässä.
 

Bone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buccaneers, Lightning
Etusivulla on raportti ottelusta uutisen muodossa.
Ja muistakin yön peleistä.

Oli ihan hyvä peli, vaikka 3.erässä joukkueet alkoivat jo pelaamaan playoff-kiekkoa. Siis puolustamaan. Kahdessa ekassa tuntui olevan vähän avoimet ovat.
Canal näytti kyllä ihan oikean pelin. 8 maalia, eniten koko kierroksella.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Minun mielestäni tämä sarja on kaikkea muuta kuin selvä vielä. Cechmanek oli tämän pelin ratkaisija, sen verran epävarmasti mies torjui ja ainakin kaksi maaleista saa ottaa omaan piikkiinsä. Philadelphia pystyi hieman yllättäen täysin vastaamaan Toronton fyysiseen peliin. Torontolla oli nyt melko helppo pelata, kun se sai aina sopivasti vastustujan virheitä rokotettua maalit, eikä sen tarvinnut pelata omaa kontrolloitua peliään juurikaan. Kun Cechmanek pelaa hyvin pelin on tilanne aivan toinen.
 

hannes_ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fly Emirates
Aivan viihdyttävä otteluhan sieltä ilmoille putkahti, joskin tasoa en menisi kehumaan. Toronton otteista minulle jäi vähän ristiriitainen tunne. Toisaalta peli oli muutamaa toisen erän minuuttia lukuunottamatta hyvin kontrollissa (lähinnä Phillyn ansiosta ja tilanteen mukaan), mutta kuitenkin epäilyttää se, että miten käy kun Philadelphia alkaa pelata kunnolla. Nyt Philly avasi muutaman kerran ovet levälleen ja kyllähän Sundin ja Mogilny nuo paikat käyttävät. Kaksikko oli jatkuva harmi vastustajalle, mikä lupaa hyvää.

Mutta miten käy sitten kun Philly pääsee puolustamaan johtoaan? Cechmanek parantaa varmasti otteitaan, toivottavasti myös Belfour. Suuri kysymysmerkki on kuitenkin Toronton puolustus. Vaikka hyökkäys hyytyi reiluun kymmeneen laukaukseen maalia kohti, niin se oli kyllä puolustajien vika. Esimerkiksi Aki Bergistä ei ollut mihinkään. Pistää epäilyttämään tosissaan, että miehen varausvuoro oli fyysisen kehittymisen tuoma harha. Pelikäsitystä ei tunnu raisiolaiselta löytyvän, tai ainakin eilen se oli jäänyt pukukoppiin. Maalin edessä tulee olemaan paljon enemmän trafiikkia kuin eilen, mutta jo nyt oli puolustuksella työ ja tuska pitää miehet poissa tihutöistä. Hyökkääjien tehtäväksi tuli tulla hakemaan kiekkoja maalin takaa mitä helpoimmissa purkutilanteissa, jotka sinipaitainen pakisto oli saanut jollain ilveellä muutettua paniikiksi.

Toivottavasti pojat jaksavat, ja eiköhän se Glen Wesley kohta kuntoudu. Väkisinkin mies joudutaan peliin kärräämään.
 

mikkoz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Laimea ottelu

Viestin lähetti hannes_ko

Mutta miten käy sitten kun Philly pääsee puolustamaan johtoaan? Cechmanek parantaa varmasti otteitaan, toivottavasti myös Belfour. Suuri kysymysmerkki on kuitenkin Toronton puolustus. Vaikka hyökkäys hyytyi reiluun kymmeneen laukaukseen maalia kohti, niin se oli kyllä puolustajien vika. Esimerkiksi Aki Bergistä ei ollut mihinkään. Pistää epäilyttämään tosissaan, että miehen varausvuoro oli fyysisen kehittymisen tuoma harha. Pelikäsitystä ei tunnu raisiolaiselta löytyvän, tai ainakin eilen se oli jäänyt pukukoppiin. Maalin edessä tulee olemaan paljon enemmän trafiikkia kuin eilen, mutta jo nyt oli puolustuksella työ ja tuska pitää miehet poissa tihutöistä. Hyökkääjien tehtäväksi tuli tulla hakemaan kiekkoja maalin takaa mitä helpoimmissa purkutilanteissa, jotka sinipaitainen pakisto oli saanut jollain ilveellä muutettua paniikiksi.

Jep. Berg oli aika pihalla ajoittain, vaikka maaleista ei häntä voi syyttää. Otti myös muutaman aika kovan iskun vastaan. Jopa Svehlalla ja varsinkin Kaberlella oli vaikeaa noiden purkukiekkojen ja kiekollisen pelin kanssa. Paras pakki pari oli McCabe- Housley. Myös Sundin-Mogilny kaksikko oli koko Toronton elin ehto. Nolan pelasi tosi varjojen mailla, puolustus pelistä tuli mieleen O Jokisen pelityyli parivuotta sitten.

Muuta:

- Sekä Domi että Brashier tekivät maalin.
- Tuckeria taklattiin muutaman kerran kovaa ja puhtaasti, ei mikään yllätys.
- Tuomarilinja oli ensin tarkka ja sitten väljempi kuitenkin aika sekainen, esim. McCabe perstaklasi Brashierin laitaan(yeah) ja sai estämis jäähyn vaikka Donilla oli kiekko hetkeä aikaisemmin.

- Bettmanin Gary pois katsomosta, me sinne Ottawaan tai Detroittiin katsomaan ja jätä meidät rauhaan!
 

Xtrmntr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, JYP
Ooh, Philly teki jo ensimmäisessä ottelussa enemmän maaleja kuin viime vuoden pudotuspeleissä yhteensä.. Voittoon asti se ei toki vielä sillä kertaa riittänyt, mutta onneksi viime yön matsi päättyi juuri niinkuin pitikin. Voitot ovat siis 1-1 ja nyt matka jatkuu Torontoon, jossa vastus on varmasti kovempi kuin kahdessa ensimmäisessä pelissä. Tosin en usko kotiedun merkitsevän tässä sarjassa kovinkaan paljoa.

Flyers hallitsi molempia otteluita melko suvereenisti, mutta ensimmäisen ottelun virheet ratkaisivat voiton Torontolle. Toisessa pelissä Philly oli sitten mitä ilmeisemmin niskan päällä jokaisella osa-alueella. Flyers on tehnyt nyt seitsemän maalia kahdessa pelissä ja uskon, että sama tahti riittäisi jatkossakin. Lisäksi maalit ovat jakautuneet tasaisesti kaikille ketjuille, mikä lupaa hyvää tulevaa ajatellen. Viime yön pelissä Flyers pelasi seuraavassa kokoonpanossa:

Gagne-Roenick-Amonte
Kapanen-Primeau-Sacco
LeClair-Lapointe-Recchi
Brashear-Handzus-Williams

Therien-Desjardins
Weinrich-Johnsson
Ragnarsson-Yushkevich

Radoslav Somik oli poissa kokoonpanosta selkävamman takia ja Fedoruk, Murray, Chouinard, Vandermeer sekä Seidenberg eivät mahtuneet pelaavaan kokoonpanoon.

Handzusin tiputtaminen nelosketjuun on aika mielenkiintoinen ratkaisu. Slovakki oli kuitenkin runkosarjassa ehkäpä tärkein hyökkääjä koko porukassa. Myös Sacco sai yllättävän paljon peliaikaa. Toisaalta jokainen ketju pystyy varmasti maalintekoon ja vastuuta on jaettu tasaisesti kaikkien kesken. Toivottavasti tahti jatkuu samana myös Torontossa.
 

KPL

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Q
Itse katsoin tuon pelin ja kyllähän siitä cecmanekista oli puhuttu ja eihän se torjuntaprosentti kovin hyvä ollu. Mutta eka maali oli 2-1 hyökkäys ei voi syyttää, toinen oli hyvä veto ylämummoon. kolmas osui oman pakin jalkaan ja muutti suuntaa ja neljäshän oli taidokas ohjaus. Kaikki oli vähän sellasia että pienellä tsägällä ne osunu ponttooneihin, mutta nyt ne meni sisään ei niistä voi suoranaisesti syyttää mokea minun mielestä.
 

Bone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buccaneers, Lightning
Toronto voitti kolmannen pelin ajassa 87.20 ja meni 2-1-johtoon ottelusarjassa.
Mielenkiintoista oli tilastoista löytyvä merkintä.
Phil Housley pelasi ottelussa yhden(!) vaihdon, pituudeltaan minuutti ja neljä sekuntia, ylivoimalla.
Ei taida paljoa olla luottoa veteraanipakilla enää..
 

donkey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs
Taisi Housleyn istuttaminen johtua kiekonmenetyksestä heti siinä eka vaihdossa, eikä game 2:n -3 saldokaan varmaan auttanut asiaa.
Toivottavasti Quinn ei edes pue Housleytä seuraavaan peliin.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Corson häipyi

ESPN:n uutisen mukaan Shayne Corson on jättänyt Toronto Maple Leafsit, koska oli healthy scratch kolmannessa ottelussa. Corsonhan taisteli koko kauden Pat Quinnin ja vähentyneen jääajan kanssa. Toisaalta ymmärtää miestä, joka tunnetaan kovana tsemppaajana ja taistelijana, toisaalta taas Quinnia, kun Corsonin urakehityskäyrä osoittaa vääjäämättä lattiaa kohti. Noh, eiköhän se Corson aina pääse takaisin Montrealiin pelaamaan.
 

Habby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Les Canadiens de Montréal, John Ferguson Sr
Corson saa pysyä äitinsä lihamurekkeen äärellä Torontossa, Montrealiin ei enää tarvitse tulla. Jokunen vuosi sitten Montrealissa hän oli fanien suosikki asenteensa puolesta ja kertoi haluavansa lopettaa uransa Montrealissa. Parin viikon päästä tuosta lauseesta Shayme oli Leafsin mies ja kertoi aina rakastaneensa Leafsia.

Naurettavaa jättää joukkue kesken pudotuspelien. Pelle mikä pelle, ei sille mitään voi!
 

Jouni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Big River Prospects
Black Aces..

Tänään Lyle Odelein ja Claude Lemieux - kaksi kunnon NHL-veteraania - vetelivät ylimääräisiä harjoituksia jäällä, koska eivät saaneet pukea illan peliin Edmontonissa.

Nämä kaksi kovaa arpinaamaa vetivät treeninsä tunnollisesti läpi ja toimivat pelin ajan joukkueensa apuna ottaen tilastoja ylös jne. Kaksi kovaa miestä, joilla on molemmilla Stanley Cup-sormus - Claudella vielä neljä voitettuna kolmen eri seuran paidassa. Kumpikaan ei mussuttanut sanallakaan, koska molemmat ovat joukkuepelaajia.

Varsinkin Lemieux on yksi NHL:n lähihistorian parhaista playoffpelaajista - varmasti on ottanut kovasti ylpeyden päälle häntä joutua vilttiin kun Manny Malhotra otti hänen paikkansa Dallas Starsin kokoonpanossa.

228 peliä playoffseissa, 80 maalia, 77 syöttöä ja 523 jäähyminuuttia. Lemieux on Stanley Cupin tilastoissa kaikkien aikojen kolmantena 19:lla voittomaalillaan.

Kovempia playoffs-taistelijoita ei ole ikinä ollut kuin nämä kaksi miestä ja vaikka he ovat peliuran illansuussa kumpikin, he ovat valmiita tekemään mitä hyvänsä joukkue tarvitsee loppuun saakka.

Kun ajattelen näitä kahta ja sitä minkä Shayne Corson tänään teki juuri kun Leafs on keskellä kovaa taistoa Phillyä vastaan ja tarvitsisi kovan veteraanin apua vaikka ei aina jäällä kuitenkin joukkueen nuorempien hengen luojana ja esimerkkinä...en oikein tiedä mitä sanoa.
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Devilsin veteraani puolustaja Ken Daneyko oli ennen eilisillan ottelua pelannut kaikissa Devilsin historian playoffs otteluissa vuodesta 1988 lähtien. Eilen 39 vuotias Daneyko oli ensimmäisen kerran urallaan healthy scratch playoffseissa ja tilalla pelasi Richard Smehlik. Corson sanoi jossain haastattelussa että hän suuttui koska ei ollut koskaan ennen ollut tärkeissä peleissä healthy scratch ja että häntä oli kohdeltu väärin.

Daneyko olisi voinut yhtä hyvin seurata Corsonin esimerkkiä ja kävellä ulos joukkueesta, mutta sen sijaan Kenny sanoi haastattelussa: "This was probably a good time to get Richard in a game. We're certainly going to need everybody. And I'm not 29, I'm 39. It's about the big picture. And we have bigger aspirations than one hockey game or a streak. I'm proud of what I've accomplished, playing all those consecutive playoff games. But all good things must come to an end, and I have to accept it. But that doesn't make it easy."

On olemassa ammattilaisia ja ammattilaisia.
 
Viimeksi muokattu:

depre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs, FC Barcelona, Helsingin Joker
Hieno homma että Toronto johtaa sarjaa, ja tällä hetkellä näyttää vielä ihan hyvältä. 2 matsia eteenpäin ja tilanne voi näyttää hyvinkin toiselta, joten ei parane vielä hippuloida. Philadelphia on vahva joukkue, eikä olisi yllätys että ne tuon sarjan vielä kääntäisivät, mutta Toronto vie siihen uskon. Tuo Corsonin temppu on kyllä jotain niin uskomatonta ettei voi käsittää, aivan uskomatonta kusipäisyyttä ja itsekkyyttä. Puuh, ihan vihaksi pistää, täyspelle koko jätkä. Noh nyt vaan pitää toivoa että Toronto vie sarjan, ja etenee aina finaaliin asti. :) Harmi kun ei ole canalia talossa, joten ei voi mistään seurata NHL kiekkoa.
 

Maple Leaf

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, Pat Quinn -lahko
Tuosta Corsonin tempusta on vielä aika mahdotonta antaa lopullista tuomiota. Hyvää on tietenkin se, että jos miehen marina olisi haitannut muuta joukkuetta pukuhuoneessa, on tämä häiriötekijä nyt eliminoitu. Toisaalta luulisi Corsonin kaltaisen kokeneen ammattilaisen tietävän, että pleijarisarja on pitkä, loukkaantumisia tulee ja sitä myöten hänenkin peliaikansa saattaisi nousta. Toronton suunnalla on esitetty vihjeitä myös miehen taipumuksesta paniikkihäiriöihin, mikä on tietenkin ikävä vaiva, mutta kuulostaa tässä tapauksessa kyllä jo aika kaukaa haetulta selitykseltä.

Viime kädessä on tietenkin niin, ettei joukkue tee mitään miehellä, joka ei halua joukkueessa pelata (tai odottaa peliaikaa). Kiitos Corsonille tähänastisesta ja mielenkiintoisia NHL-pleijareita kotisohvalla.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Aika helpon näköisesti meni voittomaali Toronton maaliin.
Toivottavasti tämä voitto käänsi koko sarja Flyersille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös