PLAYOFFS: Detroit-Anaheim

  • 8 190
  • 83

kipa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves,Philadelphia Flyers,Arsenal
Re: GOOD FUCKING NIGHT, DETROIT!

Todella mahtava juttu!Puolustava mestari kesälomille suoraan neljässä matsissa.On toi Giguere vaan helkkarin kovassa vedossa.
 

Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves
Anteeksi vahingoniloni ja eipä tässä pitäisi Habsin miehellä olla paljon huudeltavaa, mutta on aina hieno nähdä kun ISO kaatuu ja korkealta! Ilo on suunnilleen samaa luokkaa kun Kärppien kaataessa Jokerit.

Uskomaton temppu Anaheimilta!
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Onnittelut Ducks'eille!

Eipä tässä voi muuta kuin tunnustaa tappio ja rehdisti onnitella voittajaa.

Viikko sitten en olisi uskonut kesäloman alun olevan edessä näin pian mutta näin se on näreet. Rantapallot kehiin vaan ja biitsille ottamaan aurinkoa.

Tyhjältä tuntuu, itseasiassa ei edes vitutakaan, on vain tyhjä olo.

vlad#16.
 

Jarkko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Mahtava juttu. En uskonut tätä ihan mahdolliseksi silloinkaan, kun Anaheim oli voittanut kaksi ensimmäistä ottelua. Mutta loistava saavutus, voittaa Detroit suoraan neljässä pelissä! Kukas muuten tulee seuraavalla kierroksella vastaan? Mitäs arvioitte, mihin asti Anaheimillä uskotte olevan mahdollisuuksia edetä?
 

Aksu

Jäsen
Oli paukku. Ennen pudotuspelejä tuli povailtua mahdollisia yllätyksiä, mutta tämä ei todellakaan kuulunut mihinkään kaavailuuni. Tämä nostaa Bowmanin arvoa entisestään. Nykyisellä valmennustroikalla oli selkeästi ongelmia kesken sarjan, tilanne jossa entinen legenda useasti onnistui.
 

Jukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Uskomaton suoritus Duckseilta. Ei voi kuin onnitella! Osoitti taas kerran, että ei näitä pelejä paperilla voiteta. Ja kertoo myös, että on tämä NHL hieno sarja. Kuka tahansa voi oikeasti voittaa kenet tahansa. 4-0, uskomaton tulos. Enää Duckseille ei naureta.
 

Langkow#18

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK
Hienoa

Todella uskomaton sarja Aneheimilta. Maalivahti peli Ankkojen osalta nousi tässä sarjassa arvoon arvaamattomaan.

Saa nähdä, jatkuuko Ducksien loistavat otteet jatkossakin.

Toivotaan parasta, ja onnea vielä kerran!
 

Cramer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Onnittelut Ducks! Enpä olisi tätä uskonut, en sitten millään. Anaheim suoraan neljässä matsissa jatkoon, vaikka kaikki odotti tulosta toisinpäin. Toivottavasti menevät vielä pitkälle ja tiputtaisivat muitakin "suuria".

Lisää pisteitä Stumpy!
 

Aksu

Jäsen
Aloin mietiskelemään Anaheimin jatkoa. Toki jätkät vakuuttavat intoaan ja itsekin haluavat mennä pidemmälle kun yksi mestaruussuosikeista on kaatunut, mutta yhtä lailla on mahdollista ns. "maha täynnä"-ilmiö. Pojat ovat ylittäneet itsensä ja yllättäneet kaikki yhden kerran. Ettei vaan alitajuntaan jonkin sortin tyytyväisyys iskisi? Ja täytyy muistaa myös voittamisen kannalta merkittävä asia eli Anaheim ei ole kokenut vielä vastoinkäymisiä. Emme tiedä miten joukkue pystyy reagoimaan tilanteeseen kun tulee peli tai pari turpaan ja asiat eivät sujukaan kuten odotettiin Onnistuuko nousu tällaisessa tilanteessa vai ei?

Tämä on siis spekulointia tulevasta. Mikään ei vie tämän uskomattoman ottelusarjan voittoa pois ja se oli täysin ansaittu riippumatta siitä miten se tehtiin. Kukaan ei muistele vuosien kuluttua oliko Detroit hyvä tai huono vaan tulos 4-0 seisoo taululla ja sillä siisti.

Onnea vaan Anaheimille jatkoon. Toivottavasti tästä saadaan tämän vuoden Carolina. Detroitin tasoisia kantoja kaskessa on vielä pari ennen mahdollisia finaaleja, mutta jos yksi on selvitetty niin miksei useampaakin? Psyyke tekee omaa työtään ja sen tulokset näyttää aika.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Tämä Detroitin tippuminen oli kyllä parasta mitä voi olla sillä ei tuollaisen ukkoryhmän paikka ole muualla kuin laulukuorossa.
Toivottavasti Detroit muuttaa pelaajapolitiikkaansa.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Hienoa

Ensimmäinen kierroshan on aina jonkun ison joukkueen hautausmaa, nyt siis oli Detroitin vuoro. Ei minulla silti mitään Detroitia vastaan ole, periaatteessahan olen enemmän Detroitin otteita seurannut kuin Anaheimin, mutta mukava yllätys tämä oli.

Näyttää se Anaheim vaan pärjäävän jotenkuten nytkin, vaikka maailman jääkiekkopääkaupungin tittelin menettikin San Joselle 5.3.2001. Näin ainakin tapahtui suomalaislehtien kirjoittelun perusteella tuona päivänä, kun Anaheim teki yhden pelaajakaupan.
 

Sam#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Uskomaton täystyrmäys Anaheimilta! En olisi voinut koskaan uskoa sarjan menevän poikki 4-0. Yllätykset ovat jääkiekkoilun suola.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Meni hermot kun kuunteli tuota Ducksien radiofeediä...Kun Krog teki 2-1 hypin ja pompin riemusta ja olin täysin varma että se oli siinä, en uskonut että Dead Wings saa tehtyä toista maalia. Mutta sitten reilu 2 min ennen loppua Fedorov saa todella halvan ja onnekkaan maalin ja maailma pimeni meikäläisellä, pelkäsin jo että oliko tämä se kuuluisa käänteen tekevä maali.

Mutta sitten jatkoaika ja Rucchin lämää läheltä lujaa ja ylös, maaliverkko huutaa hoosiannaa ja Ducksien commentaattori huutaa vielä lujempaa SCOOOOOOOOOOOOOOOOREEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!

Voi olla että tulee sanomista naapureilta mutta vitunko väliä, hypin ja pompin ja huusin kuin eläin, parempaa fiilistä en vielä lätkän äärellä ole kokenut. Uskomatonta kertakaikkiaan.

Vihaan Red Wingsejä enemmän kuin mitään muuta joukkuetta, voi vaan toivoa että joukkue hajoaa totaalisesti.

Yzerman, Chelios, Larionov, Woolley, Robitaille lopettavat, Fedorov, McCarthy ja Hull menee muualle.

Asiaa!
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
No johan se myrkyn lykkäsi?

Käsittämätöntä, hallitseva mestari ja otteet tätä luokkaa? No jääpähän käteen ainakin kyseenalainen ennätys... muuta tuskin.

En edelleenkään ole nähnyt yhtäkään ottelua tuolta parivaljakolta, mutta luulen että Anaheim on päässyt jatkoon lähinnä siksi että vastustajan pääseutu ei ole ollut kunnossa. En usko että maalivahtiaan lukuunottamatta Mighty Ducks on ollut taidollisesti niin ylivoimainen. Red Wingseillä menkööt itseensä ja miettikööt missä mättää.

Hiukan tuntuu siltä että yksi ongelma on joukkueen ikääntyminen, joka vuosi vuodelta kasaantuu enemmän päälle. Yksinkertaisesti nuo vanhat konkarit eivät jaksa vuosi toisensa jälkeen enää antaa parastaan ja kunnianhimoa ei riitä. Moni heistä on jo voittanut urallaan suht paljon... Ehkä olisi aika marssittaa jäälle nuorta nälkäistä kaartia? Aika aikansa kutakin, nimittäin.

Harmittaa hiukan tälläinen tulos, koska eväät parempaan kuitenkin oli. Tämä kuitenkin on jääkiekkoa ja vain sitä.

P.S. Muutamille joukkueille, kuten Ruotsille vapautuu Red Wingseistä aika tasokkaita vahvistuksia MM-kisoja varten.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Viestin lähetti Daespoo

Voi olla että tulee sanomista naapureilta mutta vitunko väliä, hypin ja pompin ja huusin kuin eläin, parempaa fiilistä en vielä lätkän äärellä ole kokenut. Uskomatonta kertakaikkiaan.

Vihaan Red Wingsejä enemmän kuin mitään muuta joukkuetta, voi vaan toivoa että joukkue hajoaa totaalisesti.

Niinpä, eihän sitä ole voinutkaan kokea kun "oma joukkue" ei ole niitä fiiliksiä tarjonnut!

No, on minulla asiaakin. Miksi vihata juuri Wingsejä enemmän kuin mitään muuta joukkuetta? Aiheuttaako sen joukkueen omin ansioin saama menestys vai johtuuko se kenties joukkueeseen iskeytyneestä "mikkihiiri"-leimasta?

ervatsaloa lainatakseni,

täältä tähän,

vlad#16.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Viestin lähetti mixu
Toivottavasti Detroit muuttaa pelaajapolitiikkaansa.
Siis alkaa tekemään huonoja drafteja, myy omat pojat pois vai alkaa tekemään typeriä pelaajakauppoja? tarkennuksia kiitos.

Vaikea on tähän ketjuun kommentoida oikein mitään, sillä oikea ketju olisi vapaan puolella (vitutus-ketju). Jounin kolumnissa oli sarjan luonne kiteytetty erinomaisesti. Giguire 97.1%, CuJo 92%+ nuff said.
 

Voittaja

Jäsen
Nyt kyllä vituttaa ja aika rankasti, mutta minkäs teet. Vastustaja oli näissä peleissä parempi, ja meni ansaitusti jatkoon. 4-0 ei juurikaan jätä sijaa selittelyille, ja hyvä niin. Ei kai se Scottyn puuttuminen voi näin paljoa vaikuttaa?
 

Sisäliitin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kerrankin! Tätä on odotettu. Hallitseva mestari, NHL:n ehdottomasti ärsyttävin joukkue ja nuo saamarin papat saivat nenilleen ensimmäisellä kierroksella ja vielä Anaheimilta suoraan neljässä pelissä!

Ankat voittivat Hiiret!
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Viestin lähetti kettu666
Ankat voittivat Hiiret!
Höpö höpö, tarkasta faktasi, sillä New Jersey pelaa ihan eri konfrenssissa (itäisessä). Anaheim pelasi punasiipiä vastaan ja meni jatkoon voitoin 0-4. Näistä punasiipiä jotkut kekseliäimmät kutsuvat leikkisästi dead-wingseiksi perustuen siihen että englannin sana red rimmaa niin hyvin sanan dead kanssa. Sitäpaitsi 1990- ja 2000-luvulla ei kukaan ole mitään hauskaa sananväännöstä aiheesta keksinyt.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
aaah taas yksi rahajoukkue on sortunut ja maailma taas hymyilee habs-fanin silmissä...Ivanaurua kolmannella.

Ehkä jonain vuonna Detroit-leirissäkin joudutaan jopa jännäämään trade-deadlinen kohdalla sen perinteisen "joo kukas supertähti tänä vuonna hankitaan" sijaan.

Tästä on hyvä jatkaa.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Näin Colorado-fanina on pakko sanoa, että olipa mukava kuulla Detroitin pudonneen. Eipähän toistu viime vuotinen. Lännessä siis jäljellä kaksi "suurta", Stars ja Avs. Saa nähdä, pystyykö Mighty Ducks haastamaan nämä tosissaan. Kaiken kaikkiaan hieno juttu Anaheimille (minullakin on vaatekaapissani Ankkapaita)!
 

Cube

Jäsen
Viestin lähetti dana77
Näistä punasiipiä jotkut kekseliäimmät kutsuvat leikkisästi dead-wingseiksi perustuen siihen että englannin sana red rimmaa niin hyvin sanan dead kanssa. Sitäpaitsi 1990- ja 2000-luvulla ei kukaan ole mitään hauskaa sananväännöstä aiheesta keksinyt.

Mun kaveripiirissä ei edes yritetä keksiä mitään nasevasti rimmaavaa sanaväännöstä, vaan joukkue tunnetaan yksinkertaiseti nimellä Detroit Old Wings.
Ja naurua riittää...
 

pasil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Mulla riittää lähinnä naurua kun ajattelen kuinka perunaliikaa-"fanit" käy provoilemassa änäripuolen ketjuissa. Ja mitä "Dead Thingsiin" tulee, tsekkailkaas noita saavutuksia viime vuosilta ja vetäkää siitä johtopäätöksenne. Älkää muuten unohtako, että kun puhutte rahajengistä, puhutte tiimistä jonka pelaavassa kokoonpanossa oli siltikin vissiin 10 kpl omia draftauksia. Että se siitä "Kukas supertähti nyt ostetaan"-meiningistä. En nyt tässä ala syyttelemään muita joukkueitakaan ko. käytöksestä, mutta tarkastakaa ehdottomasti faktat ennekuin alatte kovin sitä turpavärkkiänne aukomaan.

Ja btw. onnea Anaheimille, vaikka se niin vituttaakin :)

EDIT: Ja jotta perunoilla maksettu kaista ei nyt turhan tiedon etsimiseen kuluisi, niin tässä lista Wingsien "omista pojista":

Zetterberg
Datsyuk
Bykov
Fischer
McCarty
Yzerman
Fedorov
Lidstrom
Holmstrom
Dandenault
 
Viimeksi muokattu:

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
"Että se siitä "Kukas supertähti nyt ostetaan"-meiningistä. En nyt tässä ala syyttelemään muita joukkueitakaan ko. käytöksestä, mutta tarkastakaa ehdottomasti faktat ennekuin alatte kovin sitä turpavärkkiänne aukomaan. "

Aivan, edellisenkin mestaruuden takuumiehet olivat ehdottomasti omia kasvatteja...Hasek? kuka se on? Hull? Robitaille?
Entäs puolustus...

Ja kyse on lähinnä siitä että kaikilla joukkueilla(vaikka täyttävät isomman areenan) ei ole varaa pitää suurinta osaa listassasi olleista pelaajista.

mutta elämä ei ole reilua, senpä takia Detroitin häviö tuntuukin entistä paremmalta kun Rags on jo saatu pois päiviltä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös